Aanbod/ ... woningen gevonden

Toon filters Verberg filters
Type
Plaats
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Prijsklasse
Woonoppervlakte
BESCHIKBAAR
AMSTERDAM
Prinseneiland 79 - M
PRACHTIGE MONUMENTALE WONING MET EEN ROYAAL DAKTERRAS MET FANTASTISCH UITZICHT, GELEGEN OP HET PRINSENEILAND IN AMSTERDAM!

Het appartement is gelegen in het voormalige pakhuis “Vrede” Het eiland, oorspronkelijk bekend als het Middeneiland, kreeg de naam Prinseneiland, vernoemd naar de prinsen van Oranje. Het is een oase van rust midden in de stad en daardoor een aantrekkelijke woon,- werkbuurt. Het eiland is omringd door de Prinseneilandgracht, Realengracht, Bickersgracht en Eilandsgracht. Na de tweede wereldoorlog was het Prinseneiland vrijwel verlaten maar het werd door kunstenaars (Jan Sierhuis; Johan van der Keuken; Peter Schat; Willem Breuker) herontdekt. De appartementen in een van de Rijks monumentale pakhuizen zijn tegenwoordig een buitenkans voor wie in hartje Amsterdam een rustig en “Vredig” huis zoekt.

Indeling:
Dit prachtige appartement bevindt zich op de vierde verdieping en is te bereiken via het goed begaanbare trappenhuis. Via de entree kom je direct in de ruime woonkamer met open keuken, garderobe en toilet. De moderne keuken is voorzien van een kookeiland en alle benodigde apparatuur, waaronder een ijskast, vriezer, oven, magnetron en 5-pits gasfornuis met afzuigkap. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en een gezellige eethoek.

Via een vaste trap kom je op de zolderverdieping. De grote slaapkamer aan de achterzijde met ingebouwde kasten en zelfs airco voor het perfecte binnenklimaat biedt een prachtig uitzicht over Amsterdam. De centraal gelegen badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en een wastafelmeubel. Op deze verdieping is ook een separaat toilet aanwezig. Tevens is er een kast met de CV-ketel en de waterdrukpomp.

Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de tweede ruime slaapkamer. Vanuit deze kamer heb je, via een trap, toegang tot het riante dakterras waar je in serene rust kunt genieten van het uitzicht over de stad. Bewonder de iconische Westertoren of de imposante Pontsteiger terwijl je ontspant vanaf je eigen dakterras.

Op de begane grond beschikt het appartement nog over een handige (fietsen)berging. 

Wacht niet langer en plan nu een bezichtiging om dit prachtige appartement met eigen ogen te zien!

Erfpacht:
Het appartement ligt op particuliere erfpacht van Stichting Vastgoed Beheer Nederland. Het erfpachtrecht is eeuwigdurend en wordt jaarlijks geïndexeerd aan de hand van het CPI. Er is een notariële erfpachtopinie afgegeven met code oranje. De jaarlijkse canon bedraagt thans: € 1.213,68

Omgeving
Het Prinseneiland vormt samen met het Bickerseiland en het Realeneiland de 'Westelijke Eilanden". De Haarlemmerdijk en - straat bevinden zich, evenals de Jordaan, op loopafstand. Daar zijn winkels, markten met een grote verscheidenheid in aanbod, van de dagelijkse levensbehoeften tot luxe artikelen. En een internationale variëteit aan uitstekende restaurants, gezellige cafés, en zelfs een van de mooiste oude bioscopen van Amsterdam. Ook op loopafstand zijn haltes van tram en bussen met uitstekende verbindingen, o.a. naar het nabij gelegen Centraal Station.

Bijzonderheden:
- 113m2 woonoppervlakte met een dakterras van 32m2;
- (fietsen)berging van 6,5m2 op de begane grond;
- De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt: € 330,44;
- Top locatie op het Prinseneiland!;
- De woning is gelegen op particuliere erfpachtgrond;
- De canon bedraagt: € 1.213,68 per jaar;
- Verschillende opties voor het huren van een parkeerplaats in de nabije omgeving;

BEAUTIFUL MONUMENTAL APARTEMENT WITH A SPACIOUS ROOF TERRACE WITH FANTASTIC VIEWS, LOCATED ON PRINSENEILAND IN AMSTERDAM!

The apartement is located in the former warehouse "Vrede" The island, originally known as the Middeneiland, was named Prinseneiland, named after the Princes van Oranje. It is an oasis of tranquillity in the middle of the city, making it an attractive place to live and work. The island is surrounded by Prinseneilandgracht, Realengracht, Bickersgracht and Eilandsgracht. After the Second World War, Prinseneiland was almost deserted but was rediscovered by artists (Jan Sierhuis; Johan van der Keuken; Peter Schat; Willem Breuker). Today, the appartments in one of the Rijks monumental warehouses are a godsend for those looking for a quiet and peaceful home in the heart of Amsterdam.

Layout:
This beautiful apartement is located on the top two floors and can be reached via the easily accessible staircase. Through the entrance, you directly enter the spacious living room with open kitchen, garderobe and toilet. The modern kitchen is equipped with a cooking island and all necessary appliances, including a fridge, freezer, oven, microwave and 5-burner gas hob with extractor hood. The living room offers enough space for a comfortable seating area and a cosy dining area.

A fixed staircase leads to the top floor. The large bedroom at the back with built-in wardrobes and even air conditioning for the perfect indoor climate offers stunning views of Amsterdam. The centrally located bathroom has a bathtub, walk-in shower and a washbasin. There is also a separate toilet on this floor. There is also a cupboard with the central heating boiler and water pressure pump.

At the front of the apartement is the second spacious bedroom. From this room, via a staircase, you have access to the large roof terrace where you can enjoy the views over the city in serenity. Admire the iconic Westertoren or the imposing Pontsteiger while relaxing on your own roofterrace.

On the ground floor, the apartement also has a spacious (bicycle) storage room. 

Don't wait any longer and schedule a viewing now to see this beautiful apartment with your own eyes!

Leasehold:
The flat is on a private leasehold from Stichting Vastgoed Beheer Nederland. The ground lease right is perpetual and is indexed annually to the CPI. A notarial ground lease opinion has been issued with code orange. The annual canon currently amounts to: € 1,213.68

Surroundings: 
Prinseneiland forms the 'Westelijke Eilanden' together with Bickerseiland and Realeneiland. The Haarlemmerdijk and straat, as well as the Jordaan, are within walking distance. There are shops, markets with a wide variety of offerings, from daily necessities to luxury items. And an international variety of excellent restaurants, cosy cafés, and even one of Amsterdam's finest old cinemas. Also within walking distance are tram and bus stops with excellent connections, including to the nearby Central Station.

Details:
- 113m2 living area with a roof terrace of 32m2;
- (bicycle) storage of 6.5m2 on the ground floor;
- The monthly contribution to the VvE is: € 330,44;
- Top location on Prinseneiland!
- The property is located on private leasehold land;
- The canon amounts to: € 1,213.68 per year;
- Various options for renting a parking space in the vicinity;
€ 750.000 k.k.
Bekijk woning
BESCHIKBAAR
AMSTERDAM
Frans van Mierisstraat 45 - 2
UNIEK, RUIM, LICHT EN ONDER ARCHITECTUUR VERBOUWDE DRIE DUBBEL BOVENHUIS MET DAKTERRAS, GELEGEN OP EIGEN GROND, NABIJ HET MUSEUMPLEIN. EEN WONING MET VEEL RAMEN EN HOGE PLAFONDS. 

Ligging:
De Frans van Mierisstraat is een groene, brede en kindvriendelijke straat met aan de overzijde een speeltuintje, in het Museumkwartier van Amsterdam Oud-Zuid. Deze woning is gelegen tussen de Van Baerlestraat en de Johannes Vermeerstraat. Het huis is daarom op loopafstand van de Van Baerlestraat, het Museumplein en de prestigieuze P.C. Hooftstraat, Beethovenstraat en Cornelis Schuytstraat. Er zijn veel winkels, restaurants en gezellige cafés in de omgeving. Datzelfde geldt voor het Concertgebouw en de verschillende musea die deze buurt rijk is. Ook het Vondelpark bevindt zich in de directe omgeving. Kortom een prachtige plek in het elegante hart van de stad, gelegen tussen het drukke Centrum en de Zuidas. Goede aansluiting op de Ring A-10 met de auto. Betaald parkeren gaat middels vergunningensysteem, waarvoor thans ongeveer een wachttijd is van 4 maanden. Uitstekende bereikbaarheid per openbaar vervoer (tram, bus en Noord-Zuid lijn). Met de tramlijn bent u binnen no time op de Zuid-As. Ook Schiphol en het Centraal Station zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. 

Indeling tweede verdieping:
Vanaf uw eigen entree op de begane grond bereikt u de woning op de tweede verdieping.
Overloop met o.a. een intercominstallatie, toilet, veel kastruimte voor de garderobe en schoenen en ook de meterkast. 
De grote raampartijen, de hoge plafonds van het appartement geven een ruimtelijk gevoel. 
Aan de voorzijde is het eetgedeelte met openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde, tevens zijn hier 3 wijnklimaatkasten (2 maal Gaggenau) geplaatst. In deze ruimte staat een grote eettafel waar u met vrienden en familie gezellige avonden gaat doorbrengen. 
Aansluitend is er een imposante professionele keuken waar een chef kok jaloers op is.  Er is o.a. een bargedeelte, een koffiehoek, dubbele openslaande koelkast (GRAM), dubbele vriezer (GRAM), self cooking center (Rational), rotisserie (le Rotisol), 6 pitten en een wokpit (MKN), bakplaat (MKN), oven (MKN), afwasmachine en een professionele afzuigkap. De werkbladen zijn uitgevoerd in bruin marmer evenals de spoelbak welke voorzien is van koperen kranen.
Aan de achterzijde zijn openslaande deuren naar het balkon op het Zuiden en is er in de uitbouw een royale entertainment kamer met openslaande ramen en toegang tot het balkon. Deze kamer is voorzien van verschillende boeken- en kasten die op een zeer smaakvolle wijze zijn verwerkt. De kamer is opvallend licht door de speciaal hiervoor geplaatste ramen.
Over de gehele verdieping zijn ruime kasten geplaatst waarin alle apparatuur en ander toebehoren zijn weggewerkt waardoor het geheel een ongekende rust uitstraalt.

Indeling derde verdieping:
Via de trap bereikt u de derde verdieping van de woning met een overloop voorzien van een deur naar het dakterras, royale kast met de wasmachine en droger aansluiting, toilet en toegang tot de zolderverdieping. De voorzijde biedt ruimte aan twee slaapkamers, deze slaapkamers zijn voorzien van grote raampartijen. De grote kamer aan de voorzijde heeft een marmerenschouw en toegang tot de badkamer. De royale ouderslaapkamer aan de achterzijde heeft veel kastruimte, met een ingebouwde televisie, een inloopkast, openslaande deuren naar het terras en toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, aparte douche en een speelse dubbele wastafelopstelling. Het zonnige dakterras, opgebouwd uit Western Red Cheddar, is voorzien van elektra en een fraai zitgedeelte. 
En ook hier zorgen de kastruimten over de gehele verdieping voor hetzelfde serene gevoel.
 
Indeling zolderverdieping:
Via de trap bereikt u de vierde verdieping. Er zijn op deze verdieping twee slaapkamers met allebei een erker aan de voorzijde. Aan de achterzijde is ook nog een slaapkamer met een vaste kast en toegang tot het platte dak. De badkamer is voorzien van een wastafel met meubel, toilet, radiator en een inloopdouche. In deze ruimte is ook de CV-installatie slim weggewerkt. 

Bijzonderheden:
- Bijzondere architectuur
- Het dakterras aan de derde verdieping is, zonder vergunning, geplaatst in 1994 
- Toestemming conform splitsingsakte voor het aanleggen van een terras aan de derde verdieping en achter de zolderverdieping
- Gelegen op eigen grond
- Gehele woning voorzien van dubbel glas

UNIQUE, SPACIOUS, BRIGHT AND ARCHITECTURALLY CONVERTED THREE DOUBLE UPPER HOUSE WITH ROOF TERRACE, LOCATED ON PRIVATE LAND, NEAR THE MUSEUM SQUARE. A HOUSE WITH MANY WINDOWS AND HIGH CEILINGS. 

Location:
The Frans van Mierisstraat is a green, wide and child-friendly street with a playground on the opposite side, in the Museum Quarter of Amsterdam Oud-Zuid. This house is located between Van Baerlestraat and Johannes Vermeerstraat. The house is therefore within walking distance of Van Baerlestraat, Museumplein and the prestigious P.C. Hooftstraat, Beethovenstraat and Cornelis Schuytstraat. There are many shops, restaurants and cosy cafés in the area. The same goes for the Concertgebouw and the various museums in this neighbourhood. The Vondelpark is also in the immediate vicinity. In short, a wonderful place in the elegant heart of the city, situated between the busy city centre and the Zuidas. Good access to the A-10 ring road by car. Paid parking is by permit system, for which there is currently a waiting time of approximately 4 months. Excellent accessibility by public transport (tram, bus and North-South line). The tram line will take you to the Zuid-As in no time. Schiphol Airport and Central Station are also easy to reach by public transport. 

Layout second floor:
From your private entrance on the ground floor, you reach the flat on the second floor.
Landing with intercom system, toilet, plenty of cupboard space for wardrobe and shoes and also the meter cupboard. 
The large windows, high ceilings of the flat give a spacious feeling. 
At the front is the dining area with French doors to the front balcony, also 3 wine climate cabinets (2 times Gaggenau) are located here. This room contains a large dining table where you will spend pleasant evenings with friends and family. 
Adjacent is an impressive professional kitchen that would be the envy of a chef.  Among others, there is a bar area, a coffee corner, double opening refrigerator (GRAM), double freezer (GRAM), self-cooking centre (Rational), rotisserie (le Rotisol), 6 burners and a wok burner (MKN), griddle (MKN), oven (MKN), dishwasher and a professional hood. The worktops are finished in brown marble as is the sink, which has copper taps.
At the rear are French doors to the south-facing balcony and in the extension is a spacious entertainment room with French windows and access to the balcony. This room is equipped with several bookcases and cupboards that have been very tastefully incorporated. The room is remarkably bright due to the specially installed windows.
Spacious cupboards have been placed across the entire floor in which all appliances and other accessories have been concealed, giving the whole an unparalleled sense of tranquillity.

Layout third floor:
Via the stairs you reach the third floor of the house with a landing equipped with a door to the roof terrace, spacious closet with the washing machine and dryer connections, toilet and access to the top floor. The front offers space for two bedrooms, these bedrooms have large windows. The large room at the front has a marble mantelpiece and access to the bathroom. The spacious master bedroom at the rear has plenty of closet space, with a built-in television, a walk-in wardrobe, double doors to the terrace and access to the bathroom. The bathroom has a bathtub, separate shower and a playful double sink arrangement. The sunny roof terrace, constructed of Western Red Cheddar, has electricity and a nice seating area. 
And again, the cupboard spaces across the floor provide the same serene feeling.
 
Top floor layout:
Stairs take you to the fourth floor. There are two bedrooms on this floor, both with a bay window at the front, and at the back there is also a third bedroom with a closet and access to the flat roof. The bathroom has a washbasin with cabinet, toilet, radiator and a walk-in shower. This room also cleverly conceals the central heating system. 

Special features:
- Special architecture
- The roof terrace on the third floor was installed, without permission, in 1994 
- Permission in accordance with the subdivision deed to install a terrace on the third floor and behind the top floor
- Situated on own land
- Entire house fitted with double glazing
€ 2.100.000 k.k.
Bekijk woning
BESCHIKBAAR
AMSTERDAM
Kinkerstraat 310 1
WONING (89M2) GELEGEN OP DE EERSTE EN TWEEDE VERDIEPING, EIGEN GROND. DE ETAGES WORDEN NU APART BEWOOND MAAR DOOR HET PLAATSEN VAN EEN BINNENTRAP MAAK JE ER EEN RUIME WONING VAN. TWEE BALKONS. FORMEEL IS HET REEDS SAMENGEVOEGD TOT 1 WONING.

Indeling eerste verdieping:
Entree, woonkamer aan de voorzijde met uitstekende geïsoleerde ramen en een suskast. Ruime slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon en de badkamer, die is voorzien van een radiator, wastafel, toilet, wasmachine en een douche. In de achteruitbouw is de keuken.

Indeling tweede verdieping:
Entree, woonkamer aan de voorzijde met uitstekende geïsoleerde ramen en een suskast. Ruime slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon en de badkamer, die is voorzien van een radiator, wastafel, toilet en een douche. In de achteruitbouw is de keuken met CV-opstelling voor beide verdiepingen.

Omgeving:
De recentelijk gerenoveerde Kinkerstraat is gelegen in Amsterdam Oud-West. Er is in dit gedeelte van Amsterdam de afgelopen paar jaar veel veranderd. Zo heb je de Ten Katemarkt die van maandag tot en met zaterdag open is. De Ten Katemarkt kan in uw dagelijkste behoeftes voorzien met een heel gevarieerd assortiment producten. Oud-west beschikt over veel cafés, winkels, restaurants en brasseries. Kijk maar naar de Foodhallen en Panache die beide op loopafstand liggen van de Kinkerstraat.
De Filmhallen in de buurt is ook leuk om naar toe te gaan met vrienden of familie, de laatste paar jaar is dit zeer in trek. Of zou u toch liever omringd willen zijn met groen, dan is het Vondelpark en Rembrandtpark ook op fietsafstand.
Er zijn veel opstapplekken voor trams (lijn 7 en 17) en bussen in de buurt, door de centrale ligging van de woning in Oud-West zijn alle overige delen van Amsterdam snel te bereiken.

Juridisch:
Op 29-12-1995 is deze woning gesplitst in twee afzonderlijke woningen op de eerste en tweede verdieping. Op 21-11-1996, blijkens een afgegeven beschikking onder nummer 035-96, is besloten de samenvoeging van de zelfstandige woningen van de Kinkerstraat 310-1 en de Kinkerstraat 310-2 toe te staan, onder voorwaarde dat daarvoor een een financiële compensatie wordt betaald, deze compensatie is voldaan door de vorige eigenaren, zonder dat deze woning een trap binnendoor had. De huidige verkopers hebben deze woning gekocht op 21-11-1996 en gebruikt voor afzonderlijk bewoning door eigen kinderen. Er is 1 CV-installatie voor beide verdiepingen en de WOZ-waarde is op peildatum 01-01-2022 € 659.000,-- voor het geheel. Recent is de BAG registratie aangepast van twee woningen naar 1 woning, conform de kadastrale aanduiding (samenvoeging) en de WOZ-waarde. Het plaatsen van een interne trap dient door de kopende partij voor eigen rekening en risico gedaan te worden.

VvE:
De Vereniging van Eigenaren Kinkerstraat 308-310 bestaat uit 5 leden en de breukdelen zijn voor alle appartementen 2/10e. Elk lid betaald per maand € 100,-- dus in totaal € 500,- per maand. Er is een opstalverzekering met in 2023 een verzekerde waarde van € 995.618,--. In juli 2023 was het banksaldo ruim € 14.000,--

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Zeer goed geïsoleerd aan de voorzijde
- Twee balkons


HOUSE (89M2) LOCATED ON THE FIRST AND SECOND FLOOR, OWN LAND. THE FLOORS ARE NOW OCCUPIED SEPARATELY BUT BY INSTALLING AN INTERNAL STAIRCASE YOU CAN MAKE IT A SPACIOUS HOME. TWO BALCONIES. FORMALLY ALREADY MERGED INTO 1 HOME.

Layout first floor:
Entrance, living room at the front with excellent insulated windows and sus box. Spacious bedroom at the rear with access to the balcony and the bathroom, which has a radiator, washbasin, toilet, washing machine and a shower. In the rear building is the kitchen.

Layout second floor:
Entrance, living room at the front with excellent insulated windows and sus box. Spacious bedroom at the rear with access to the balcony and the bathroom, which has a radiator, washbasin, toilet and shower. In the rear extension is the kitchen with central heating system for both floors.  

Surroundings:
The recently renovated Kinkerstraat is located in Amsterdam Oud-West. A lot has changed in this part of Amsterdam in the past few years. For example, you have the Ten Katemarkt which is open from Monday to Saturday. The Ten Katemarkt can meet your daily needs with a very diverse range of products. Oud-west has many cafés, shops, restaurants and brasseries.. Oud-west has many cafés, restaurants and brasseries. Check out the Foodhallen and Panache, both within walking distance of Kinkerstraat.
The Filmhallen nearby is also fun to go to with friends or family, very popular in the last few years. Or would you still prefer to be surrounded by greenery, the Vondelpark and Rembrandtpark are also within cycling distance.
There are many boarding points for trams (line 7 and 17) and buses nearby, and the central location of the property in Oud-West means that all other parts of Amsterdam can be reached quickly.

Legally:
On 29-12-1995, this property was split into two separate dwellings on the first and second floors. On 21-11-1996, according to a decision issued under number 035-96, it was decided to allow the merging of the independent dwellings of Kinkerstraat 310-1 and Kinkerstraat 310-2, on condition that a financial compensation was paid for this, this compensation was paid by the previous owners, without this property having an interior staircase. The present sellers bought this property on 21-11-1996 and used it for separate occupation by their own children. There is 1 boiler installation for both floors and the WOZ value on reference date 01-01-2022 was € 659,000 for the whole. Recently, the BAG registration was changed from two dwellings to 1 dwelling, in accordance with the cadastral designation (amalgamation) and the WOZ value. The installation of an internal staircase should be done by the buying party at its own expense and risk. 

Owners' Association:
The Owners' Association Kinkerstraat 308-310 consists of 5 members and the fractions are 2/10ths for all flats. Each member pays €100 per month, making a total of €500 per month. There is building insurance with an insured value of € 995,618 in 2023. In July 2023 the bank balance was over € 14,000,--

Details:
- Own land
- Non-self-occupation clause applies
- Very well insulated at the front
- Two balconies
€ 650.000 k.k.
Bekijk woning
BESCHIKBAAR
AMSTERDAM
Vierwindenstraat 78 1
Een appartement waar je gasten steil van achterover zullen vallen. Zodra je de woning betreedt lijkt het alsof je niet op het Realeneiland bent maar in Manhattan. Dit schitterende appartement ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een film komt. Een New York loft achtige woning en dat midden in het mooiste gedeelte van Amsterdam!

De woning is gelegen eerste verdieping van dit prachtige pand dat voorheen dienst deed als papier pakhuis. Je komt binnen in de hal met ruime garderobe en toegang tot een toilet met fonteintje. Aan je linkerhand ligt een ruime kamer die nu dienst doet als atelier/werkkamer. De ruimte beschikt over grote glazen deuren en staat hierdoor in verbinding met de woonkamer. Deze deuren creëren de afsluiting van de woonkamer. Dit maakt de ruimte tot een perfecte werkkamer of slaapkamer. 
De royale woonkamer met plafonds van maar liefst 4,76m hoog heeft door de hoekligging heel veel ramen en daardoor heerlijk licht. De prachtige houten balken in combinatie met de stenen muren zorgen voor een industriële look-and-feel. We zullen een ronde door de woning doen. De woonkamer biedt ruimte aan een grote eetkamer om alle gasten te kunnen ontvangen. Verder is er nog een royale zithoek met een bank. De keuken zit in de hoek van de L-vormige woonkamer. Waar vaak aan de keuken wordt gerefereerd als zijnde het hart van de woning gaat dat hier zeker op. De grote houten keuken met marmeren aanrechtblad is van alle gemakken voorzien: een 6-pits gasfornuis met vier ovencompartimenten, een afzuigkap, afwasmachine en twee wijnklimaatkasten. De baropstelling maakt dit tot een perfecte entertainment ruimte, met een prachtig uitzicht over de Zoutkeetsgracht. 
Grenzend aan de keuken beschikt de woning nog over een bijkeuken die zorgt voor de nodige bergruimte en ruimte voor de koelkast. 
Via de bijkeuken bereik je de slaapkamer. De slaapkamer is ruim en beschikt over een badkamer ensuite, met wastafel en een inloopdouche. 
Loop je door dan bereik je de kamer die nu dienst doet als thuiskantoor. Deze kamer kan ook ingericht worden als slaapkamer. 
Terug naar de woonkamer. Via de trappen is de entresol bereikbaar. De entresol beschikt over een overloop met inbouwkasten en heeft aan de kant van de keuken een extra zitgedeelte. Vanuit hier heeft u een uitzicht over de prachtige woonkamer en de Amsterdamse grachten. 
Via dit zitgedeelte is een extra kamer bereikbaar die kan dienen als extra slaapkamer, inloopkast ofwel thuiskantoor. Achter deze kamer bevindt zich de royale badkamer. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche met twee regendouches, een toilet, dubbele wastafel en een ligbad. 
De master-bedroom bevindt zich aan de entreezijde van de woning en is voorzien van glazen muren. Hierdoor is deze kamer heerlijk licht en kijkt mooi uit over deze prachtige woning. De slaapkamer beschikt tevens over een royale inloopkast. 

Locatie;
Realeneiland is een echt eiland in het centrum van Amsterdam; met drie bruggen (drieharingen brug ligt op 50 meter afstand) is het verbonden met het Prinseneiland, Bickerseiland en de Zeeheldenbuurt. De vierwindendwarsstraat ligt haaks op de Vierwindenstraat en vormen samen de windroos.

Het Realeneiland vormt samen met het Bickerseiland en het Prinseneiland de 'Westelijke Eilanden". Eeuwenlang werden hier schepen gebouwd en allerlei hieraan verwante ambachten bedreven. Tegenwoordig is het door zijn besloten ligging een van de gewildste, rustigste en meest sfeervolle buurten in het centrum van Amsterdam. Water, scheepjes, kunstenaars, ateliers, groen, straatjes zonder stoepen en vrijwel zonder verkeer, maken de buurt tot een oase van poëtische rust. De bewoners waarderen dat en hebben er veel voor over die sfeer te behouden en waar mogelijk te verbeteren. De Haarlemmerdijk en - straat bevinden zich, evenals de Jordaan, op loopafstand. Daar zijn winkels, markten met een grote verscheidenheid in aanbod, van de dagelijkse levensbehoeften tot luxe artikelen. En een internationale variëteit aan uitstekende restaurants, gezellige cafés, en zelfs een van de mooiste oude bioscopen van Amsterdam. Ook op loopafstand zijn haltes van tram en bussen met uitstekende verbindingen, o.a. naar het nabij gelegen Centraal Station.

Bijzonderheden:
- Huurprijs € 7500,- per maand excl. nutsvoorzieningen;
- Huurcontract model B, maximaal 1 jaar;
- 236 m2 woonoppervlakte;
- De woning wordt volledig gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd;
- Mogelijkheid tot 5 slaapkamers;
- De gehele woning beschikt over vloerverwarming;
- De gehele woning beschikt over dubbel glas;
- Energielabel B;
- De woning is prachtig ingericht met een mix tussen design meubilair van internationale ontwerpers, vintage en veel kunst;
- Verschillende opties voor het huren van een parkeerplaats in de nabije omgeving;
- Top locatie op het Realeneiland.

An apartment that will blow your guests away. As soon as you enter the apartment, it feels like you’re in Manhattan, not Amsterdam’s Realeneiland. This magnificent apartment looks like it comes straight out of a movie. A New York loft-like flat in the middle of the most beautiful part of Amsterdam!

The apartment is situated on the first floor of a beautiful building that formerly served as a paper warehouse. As you enter the property, the light-filled hallway offers a spacious wardrobe and access to a toilet with hand basin. To your left lies a large room that now serves as a studio/atelier. This room features large glass doors connecting it to the living room. Close these doors and you create a separate space, making it perfect for a study or extra bedroom. 

The corner location of the large living room – with ceilings of no less than 4.76 m high – means it boasts many windows, so it’s bathed in natural light. The beautiful wooden beams combine with the rustic stone walls to give it an industrial look and feel. Join us on a tour of this fabulous home. The big living room transitions seamlessly into a large dining room, so hosting your guests has never been easier. There is generous seating with a comfortable sofa. The kitchen is located in the corner of the L-shaped living room. The kitchen is often referred to as the heart of a home, and that is most certainly the case here. The large fully equipped kitchen, with its timber cabinetry and marble worktops, features a range with 6-burner gas hob and four ovens, an extractor hood, dishwasher and two climate-controlled wine cabinets. The breakfast bar makes this a perfect entertainment area, with a stunning view out across the Zoutkeetsgracht. 

Adjacent to the kitchen, the home also has a utility room which provides the necessary storage space and room for the fridge-freezer. 

The spacious bedroom is accessed through the utility room, and features an en-suite bathroom with washbasin and a walk-in shower.
 
Keep on walking and you’ll reach the room that now serves as a home office. This room could also be used as a bedroom. 

We now return to the living room and use the stairs to access the mezzanine. This space has a landing featuring an impressive bookcase and fitted wardrobes, with an extra seating area towards the kitchen. From here you will enjoy a great view over the grand living room towards Amsterdam’s canals. 

Next to this seating area you’ll find an additional room that could serve as an extra bedroom, walk-in closet or home office. Adjoining this room is a comfortable bathroom equipped with a walk-in shower, featuring two rain showers, a toilet, double washbasins and a bathtub. 

The master bedroom is located on the entrance side of the dwelling and has glass walls, making the room very light and providing you with great views over the living room and the Zoutkeetsgracht. The bedroom also features a generous walk-in closet. 

Location
Realeneiland is a real island in the center of Amsterdam. With three bridges (Drieharingen Bridge is 50 meters away) it is connected to Prinseneiland, Bickerseiland and the Zeeheldenbuurt. The Vierwindendwarsstraat lies at right angles to the Vierwindenstraat, both streets oriented to the cardinal points.

Together with the Bickerseiland and the Prinseneiland, the Realeneiland forms the ‘Western Islands’. For centuries, ships were built here and all kinds of related crafts were practiced. Today, its secluded location makes it one of the most desirable, quiet and attractive neighborhoods in the center of Amsterdam. Water, boats, artists, studios, greenery, pedestrianized streets and virtually no traffic make the neighborhood an oasis of poetic peace. The residents appreciate this and are very keen to preserve this atmosphere and improve it wherever possible. Haarlemmerdijk and Haarlemmerdijk Street are within walking distance, as is the Jordaan. There are stores, markets with a wide variety of offerings, from daily necessities to luxury items. And an extensive international selection of excellent restaurants, cozy cafés, and even one of the most beautiful old cinemas in Amsterdam. Also within walking distance are tram and bus stops with excellent connections, including to the nearby Central Station.

Particulars:
- Rental price € 7,500 per month excl. utilities and municipal taxes;
- Rental contract model B, maximum 1 year;
- 236 m2 living space;
- The house is rented fully furnished;
- Five bedrooms possible;
- The home features underfloor heating throughout;
- All windows are double glazed;
- Energy label B;
- The house is beautifully decorated with a mix of design furniture by international designers, antiques and lots of art;
- There are several options to rent a parking spot in the vicinity;
- Top location on the Realeneiland.
€ 7.500 p. mnd.
Bekijk woning
BESCHIKBAAR
LOOSDRECHT
Nieuw-Loosdrechtsedijk 87
In het centrum van Nieuw Loosdrecht aan de Nieuw-Loosdrechtsedijk 87-89 wordt dit unieke Rijksmonument gerenoveerd. et betreft een zeer fraai gelegen unieke monumentale woonboerderij (bouwjaar 1678) gelegen op een gewilde locatie.

De boerderij is gelegen nabij de fantastische Loosdrechtse Plassen en eveneens op fietsafstand van diverse scholen, winkelcentrum en de gezelligheid van Hilversum. Het Rijksmonument is reeds aan de buitenzijde gerestaureerd en wordt als twee woningen in casco staat aangeboden.

HenE Architecten tekende voor het ontwerp van de indeling van de woningen maar u kunt vanzelfsprekend naar eigen inzicht de woning indelen. In het huidige ontwerp beschikt de villa over een eigen oprit en een riante tuin met mogelijkheid voor een bijgebouw/ guesthouse of garage.


Nieuw-Loosdrechtsedijk 87 :
• Woonoppervlakte ca. 500 m2 (afhankelijk van de indeling)
• Perceeloppervlakte ca. 1775 m2.
€ 1.350.000 k.k.
Bekijk woning
BESCHIKBAAR
AMSTELVEEN
Bovenkerkerweg 0 ong
BOUWVERGUNNING IS VERLEEND! SUPERENERGIE ZUINIG!


Op een schitterende locatie, direct aan de weilanden, worden aan de Bovenkerkerweg twee prachtige luxe vrijstaande villa’s op twee grote percelen gerealiseerd. De villa's zijn landelijk gelegen maar ook in nabijheid van grote uitvalswegen, winkels, musea, restaurants, cafés, (internationale) scholen en sportcentra. En ook Schiphol en de Zuidas zijn binnen 20 minuten goed te bereiken. Maar misschien blijft u liever vlakbij huis voor een mooie wandeling door de Bovenkerker- en Middenpolder.


De nieuw te bouwen villa’s hebben een woonoppervlakte van ruim 221 m² BVO en kunnen dus beslist zeer royaal genoemd worden!

De villa’s zijn ontworpen door Building Design en de bouw is in handen van Bouwbedrijf Lichtenberg; beide bedrijven staan door hun jarenlange ervaring garant voor stijlvolle ontwerpen en vakmanschap. De woningen worden zeer compleet opgeleverd en er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen.
Het perceel is ongeveer 1290 m² groot, waardoor de woningen op een zeer ruime percelen worden gebouwd. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Geschiedenis:

Tot 1639 werd er turf gestoken in de polder en ontstond er een waterplas tussen de Bovenkerkerweg (west) en de Amsteldijk (oost). Later vormde het water een bedreiging voor Amstelveen en Amsterdam. Daarom werd op 7 september 1764 door de Staten van Holland en West-Friesland octrooi verleend voor het verder uitvenen en droogmaken van de plas. Het droogmaken gebeurde door elf molens. Uiteindelijk viel de polder in 1769 droog.

Bijzonderheden:

- De omgevingsvergunning is verleend. Bij verkoop van één van de twee villa's zullen ze allebei direct gebouwd worden.
- Energielabel A+;
- Perceel circa 1290 m²; (dient nog kadastraal uitgemeten te worden)
- Project notaris Brummelhuis Notarissen;
- Vrij uitzicht over de weilanden;
- Karakteristieke traditionele bouw;
- Woonoppervlakte circa 221 m² conform Nen 2380;
- Er bestaat de mogelijkheid een bijgebouw te bouwen;
- Bouwtekeningen en technische omschrijving zijn op aanvraag beschikbaar;
- Aan de getoonde impressies kunnen geen rechten worden ontleend.
€ 1.625.000 v.o.n.
Bekijk woning
BESCHIKBAAR
AMSTELVEEN
Bovenkerkerweg 0 ong
Op een schitterende locatie, direct aan de weilanden, worden aan de Bovenkerkerweg twee prachtige luxe vrijstaande villa’s op twee grote percelen gerealiseerd. De villa's zijn landelijk gelegen en eveneens in nabijheid van grote uitvalswegen, winkels, musea, restaurants, cafés, (internationale) scholen en sportcentra. En ook Schiphol en de Zuidas zijn binnen 20 minuten goed te bereiken. Maar misschien blijft u liever vlakbij huis voor een mooie wandeling door de Bovenkerker- en Middenpolder.
De uitstraling, de grootte, de locatie en de gunstige prijzen vormen tezamen een uniek aanbod waarvan u wellicht al jaren droomt!


De nieuw te bouwen villa heeft een woonoppervlakte van ruim 219 m2 en kunnen dus beslist zeer royaal genoemd worden!

De villa’s zijn ontworpen door Building Design en de bouw is in handen van Bouwbedrijf Lichtenberg; beide bedrijven staan door hun jarenlange ervaring garant voor stijlvolle ontwerpen en vakmanschap. De woningen worden zeer compleet opgeleverd en er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen.
Het perceel is ongeveer 1290 m² groot, waardoor de woningen op een zeer ruime percelen worden gebouwd. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Geschiedenis:

Tot 1639 werd er turf gestoken in de polder en ontstond er een waterplas tussen de Bovenkerkerweg (west) en de Amsteldijk (oost). Later vormde het water een bedreiging voor Amstelveen en Amsterdam. Daarom werd op 7 september 1764 door de Staten van Holland en West-Friesland octrooi verleend voor het verder uitvenen en droogmaken van de plas. Het droogmaken gebeurde door elf molens. Uiteindelijk viel de polder in 1769 droog.

Bijzonderheden:

- Energielabel A+
- Perceel circa 1290 m²; (dient nog kadastraal uitgemeten te worden)
- Project notaris Brummelhuis Notarissen;
- Vrij uitzicht over de weilanden;
- Karakteristieke traditionele bouw;
- Woonoppervlakte 219 m² conform de Nen 2580;
- Er bestaat de mogelijkheid een bijgebouw te bouwen;
- Onder voorbehoud van het definitief worden van de bouwvergunning;
- Bouwtekeningen en technische omschrijving zijn op aanvraag beschikbaar;
- Aan de getoonde impressies kunnen geen rechten worden ontleend.

English:

In a beautiful location, directly on the fields, at the Bovenkerkerweg two beautiful luxury  villas on two spacious plots will be realized. The villas are located in the middle of the fields but also in the close area of the major highways, stores, museums, restaurants, cafes, (international) schools and sports centers. And also Schiphol Airport and the Zuidas are within 20 minutes reach. But maybe you prefer to stay close to home for a nice walk through the Bovenkerker- and Middenpolder.
The character, the size, the location and the good prices make up a unique offer that you may have been dreaming about for years!


The new build villa has a living area of over 219 m² and can therefore definitely be called very spacious!

The villas are designed by Building Design and the construction is in the hands of Construction Company Lichtenberg; both companies guarantee stylish designs and expertise through their years of experience. The houses are very complete and high quality materials are used.
The plots are about 1290 m², so the houses are built on a very large plot. There is enough parking space on the property.

History:

Until 1639 turf was cut in the polder and a lake was created between the Bovenkerkerweg (west) and the Amsteldijk (east). Later, the water formed a threat to Amstelveen and Amsterdam. Therefore, on September 7, 1764, the States of Holland and West Friesland approved a licence to further deepen and reclaim the lake. The draining was done by eleven mills. Finally, the polder became dry in 1769.

Details:

- Energy label A+;
- Approximately 1290 m² of land (still needs to be cadastrally measured);
- Project notary Brummelhuis Notarissen;
- Free view over the fields;
- Characteristic traditional construction;
- Living area about 219m²;
- It is possibyl to build an outbuilding;
- Subject to the finalization of the building permit;
- Construction drawings and technical description are available on request;
- The shown impressions are not legally binding.
€ 1.600.000 v.o.n.
Bekijk woning
BESCHIKBAAR
BROEK IN WATERLAND
Leeteinde 10
ONDER DE ROOK VAN AMSTERDAM, IN HET IDYLLISCHE BROEK IN WATERLAND, LIGT OP EEN VAN DE MOOISTE PLEKJES, DIT ZEER BIJZONDERE VRIJSTAANDE MONUMENTALE WOONHUIS UIT DE 17E EEUW, IN 1988 VOLLEDIG GERESTAUREERD MET EEN RIANTE ACHTERTUIN, VOORTUIN EN EEN EIGEN PARKEERPLAATS. GELEGEN OP HET MOOISTE PLEKJE VAN BROEK IN WATERLAND OM DE HOEK VAN DE OUDE KERK. DE PERCEELOPPERVLAKTE IS MAAR LIEFST 480M². De indeling van de woning is als volgt; Indrukwekkend entree aan de zijkant van de woning, waar u bij binnenkomst een mooie open ruimte aantreft met de eerste openhaard, raampartijen met roede, een garderobe en de plafondbalken in het zicht. Vanuit deze ruimte bereikt u via de overloop de woonkamer die aan de voorzijde is gelegen. Tijdens de restauratie van de woning in 1988 is de 17eeuwse openhaard (genaamd smuiger) in ere hersteld. Prachtige lichte ruimte met hoge plafonds, grote raampartijen, grenen houten vloerdelen en de karbelen in het zicht. Naast de woonkamer ligt de opkamer met toegang tot de kleine kelder. De boeren keuken is aan de achterzijde gelegen en voorzien van een marmeren aanrechtblad, oven, 4pits gaskookplaat met afzuigkap en koel/vriescombinatie, erg prettig zijn de openslaande deuren waardoor u naar de tuin kunt komen. De twee grote ingebouwde kasten in de keuken zijn van origine in gebruik geweest als bedstede, nu is hier de CV ruimte, berging en de wasmachine aansluiting. Vanuit de hal bereikt u de eerste slaapkamer die zich in de aanbouw bevindt, vermoedelijk 19e eeuws. Prachtige tuinkamer met een rond plafond (tongewelf), diverse openslaande deuren die op de achtertuin uitkomen en een kastruimte waar de voorbereidingen zijn gemaakt voor een tweede badkamer. Toiletruimte en kastruimte in de hal van de woning. Eerste verdieping Overloop, tweede toilet, de eerste slaapkamer aan de achterzijde van de woning met twee dakramen en een ingebouwde kast. De tweede slaapkamer is tevens aan de achterzijde met ingebouwde kasten en dakramen, via deze kamer bereikt u de badkamer. De zeer goed bemeten derde slaapkamer, de ouderkamer is aan de voorzijde van de woning en via de badkamer of via de hal toegankelijk. Badkamer Nette badkamer met antraciet tegels op de vloer, een wastafel en een inloopdouche, prettig is het velux dakraam dat voor het natuurlijke daglicht zorgt. De tuin De tuin is zeer goed en met heel veel liefde verzorgd door de huidige eigenaresse, het hele jaar door geniet u hier van in bloei staande planten en bloemen. De tuin is op het oosten gelegen, door de lengte van de tuin, heeft u de gehele dag wel ergens de zon. Bijzonderheden - Rijksmonument - Bouwjaar 1630 maar in 1988 gerestaureerd (inclusief fundament) - 4 slaapkamers - parkeren op eigen erf - beschermd stads- dorpsgezicht - Hard houten kozijnen en deuren. - De woning is geïsoleerd. - Voortuin met parkeerplaats voor de auto. - Woonoppervlakte 154 m2 Omgeving De ligging van het Leeteinde is uniek, u woont in de oude dorpskern van Broek in Waterland en loopt zo de deur uit. De bushalte is aan de rand van het dorp, u bent in circa 20 minuten in het hart van de stad. In de nabijheid zijn wat kleine restaurants en nog wat buurtwinkeltjes. In het dorp is een kleine prettige basisschool, een kinderdagverblijf, diverse sportverenigingen, maneges en een kleine markt op woensdag. Het is een prettige en (kind)vriendelijke woonomgeving, u woont hier heerlijk rustig met veel groen en ruimte.
€ 1.400.000 k.k.
Bekijk woning
BESCHIKBAAR
AMSTELVEEN
Amsterdamseweg 92
Zeer ruim HERENHUIS (224 m2) gelegen op een unieke locatie aan het fraaie monumentale Broersepark. Het herenhuis beschikt over totaal 4 woonlagen en een zeer fraaie achtertuin met parkeergelegenheid voor twee auto's op eigen terrein. De ligging op loopafstand van het Oude Dorp van Amstelveen, het Amsterdamse Bos en de gezellige winkels aan de Amsterdamseweg zorgen voor een ideale woonomgeving. De afstand naar de verbindingswegen naar Amsterdam, Schiphol, A9, A2 en A10 zijn eveneens uitstekend.

For English translation see below!

Indeling:
Bel-etage; fraaie entree met origineel tegelwerk en schitterend glas in lood in de voordeur, hal met toiletruimte, ruime gezellige woonkamer met open haard en fraaie in basket weave patroon gelegde eiken vloer. Aan de achterzijde komt u middels en- suite deuren in de eetkamer met open keuken. De gezellige keuken heeft openslaande deur naar het balkon aan de tuinzijde. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten o.a: Quooker met heet en bruisend water, fornuis met oven, koelkast, stoomoven, magnetron en vaatwasser. Vanaf het balkon heeft u middels een trap toegang tot de 19 meter diepe tuin.

Souterrain: Ruim en licht souterrain met twee royale kamers, een bijkeuken/ wasruimte, een berging en een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel. Vanuit het souterrain heeft u vanzelfsprekend toegang tor de tuin.

1e verdieping: Overloop, 3 ruime slaapkamers waarvan er één in gebruik als walk- in closet. De master bedroom heeft toegang tot het balkon aan de achterzijde en toegang naar de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet, dubbele wastafel en een separate douche.

2e verdieping: Overloop met ingebouwde boekenkast en diepe bergruimte. Twee slaapkamers waarvan één is voorzien van een superleuke bedstee. Daarnaast bevindt de c.v. ketel zich op deze verdieping.


Bijzonderheden:

• Woonoppervlakte ca. 224 m²;
• Perceeloppervlakte 255 m² eigen grond;
• Parkeergelegenheid op eigen terrein voor twee auto's;
• Ruime en gezellige woonkeuken aan de tuinzijde;
• Volledig voorzien van isolerende beglazing;
• Bouwjaar circa 1925;
• C.v. ketel Nefit met extra boiler uit 2020;
• Mechanische ventilatie aanwezig;
• Twee badkamers, mogelijkheid voor derde badkamer;
• De A9 zal bij het Oude Dorp worden overkapt met een park inclusief fiets en wandelpaden;
• Zeer grote en diepe tuin (19 meter diep) grenzend aan het Broersepark, vanuit de tuin heeft u zicht op molen "De Dikkert".English:

Very spacious TOWNHOUSE (224 m2) located in a unique location on the beautiful monumental Broersepark. The mansion has a total of 4 floors and a very beautiful backyard with parking for two cars on site. The location within walking distance of the Oude Dorp of Amstelveen, the Amsterdamse Bos and the cozy shops on the Amsterdamseweg provide an ideal living environment. The distance to the connecting roads to Amsterdam, Schiphol, A9, A2 and A10 are also excellent.


Layout:
Bel-floor; beautiful entrance with original tiling and beautiful stained glass in the front door, hall with toilet, spacious cozy living room with fireplace and beautiful oak floor laid in basket weave pattern. At the rear you enter the dining room with open kitchen through en-suite doors. The cozy kitchen has French doors to the balcony on the garden side. The kitchen is equipped with various built-in appliances, including: Quooker with hot and sparkling water, stove with oven, refrigerator, steam oven, microwave and dishwasher. From the balcony you have access to the 19 meter deep garden via a staircase.

Basement: Spacious and bright basement with two spacious rooms, a utility room / laundry room, a storage and a second bathroom with shower, toilet and sink. From the basement you have direct access to the garden.

1st floor: Landing, 3 spacious bedrooms, one of which is used as a walk-in closet. The master bedroom has access to the balcony at the rear and access to the bathroom. The bathroom has a bath, toilet, double sink and a separate shower.

2nd floor: Landing with built-in bookcase and deep storage space. Two bedrooms, one of which has a super nice box bed. In addition, the c.v. boiler is located on this floor.


Particularities:

• Living area approx. 224 m²;
• Plot area 255 m² own land;
• Private parking for two cars;
• Spacious and cozy kitchen on the garden side;
• Fully equipped with insulating glazing;
• Year of construction circa 1925;
• Heating system Nefit with extra boiler from 2020;
• Mechanical ventilation present;
• Two bathrooms with an option for a third bathroom;
• Very large and deep garden (19 meters long) adjacent to the Broersepark, from the garden you have a view of the mill "De Dikkert" ;
• Delivery in consultation.
€ 1.595.000 k.k.
Bekijk woning
BESCHIKBAAR
BROEK IN WATERLAND
Oosteinde 13
Indrukwekkend: dat is deze semibungalow in Broek in Waterland zonder enige twijfel. Niet alleen vanwege het adembenemende uitzicht, maar ook vanwege de bijzondere sfeer en de stijl die het huis uitstraalt. Deze geschakelde semi bungalow is gebouwd in 1970, eenmaal binnen voelt alsof het helemaal vrijstaand is. Het huis heeft drie slaapkamers, een vide en een serre en een magnifieke zeer ruime tuin met uitzicht over de weilanden. Broek in Waterland, net boven Amsterdam, biedt het beste van twee werelden. In deze kindvriendelijke omgeving woon je volledig in de rust en het groen, met alle genoegens van de stad binnen handbereik. De woning biedt heel veel mogelijkheden, is ideaal voor wie van rust en ruimte houdt met een prachtig uitzicht richting Monnickendam. Wij verwachten dat de nieuwe eigenaar de woning gaat moderniseren en een aantal zaken gaat renoveren. Via een ruime voortuin bereikt u de voordeur van de woning, de entree van de woning is in het midden gelegen en er is plaats voor een garderobe. De woonkamer De woonkamer met een indrukwekkend hoog plafond (van bijna 5 meter) is voorzien van een open haard, een vide, een aangebouwde serre met een glazen dak en een prachtige zwevende originele betonnen trap naar de eerste verdieping. In de woonkamer heb je de hele dag een prachtige lichtinval door de grote raampartijen. Je kijkt uit over jouw eigen gigantische tuin en de uitgestrekte weilanden van Waterland, waar in het voorjaar en de zomer elke dag de koeien staan te grazen en de hazen rondrennen. De keuken De keuken is gesitueerd aan de voorzijde, het is een nette doch verouderde keuken, naast de keuken is een kantoorruimte gecreëerd met een doorloop naar de achterzijde met een wasruimte en grote berging. Met gemak is deze ruimte omgebouwd tot een extra slaapkamer, dit hebben al meerdere woningen aan het Oosteinde gerealiseerd. De slaapkamers Vanuit de woonkamer loop je via de hal naar de slaapvleugel. Toilet met fontein, eerste slaapkamer aan de voorzijde gelegen met een eigen wastafel. De badkamer met een inloopdouche, een wastafel en het tweede toilet. Vanuit de badkamer is de masterbedroom te betreden, deze slaapkamer is zeer ruim en voorzien van een grote schuifpui naar de achtertuin met uitzicht over de weilanden, dat is nog eens wakker worden. Entresol Via de open trap in de woonkamer bereik je de derde slaapkamer en de entresol. Deze slaapkamer heeft een groot raampartij en het is mogelijk om nog een groot dakkapel aan de achterzijde te plaatsen. De entresol is een perfecte werk- en/of speelplek, met veel bergruimte en uitzicht op de vide. Het is mogelijk om een tweede dakkapel te plaatsen en zo een vierde slaapkamer te creëren. Vanuit deze ruimte is er tevens nog een kamer boven de masterbedroom gemaakt. De tuin De enorme achtertuin ligt weliswaar op het noordoosten, deze is zo diep dat je de gehele dag kunt genieten van de zon. Met een ongeëvenaard uitzicht over de weilanden en aan het water kun je eindeloos genieten van een oase aan rust op elk moment van de dag: Of het nu vroeg in de ochtend is met een kopje koffie, tijdens de middaguren waarop u kunt ontspannen onder de zon, of in de avond wanneer de tuin een magische sfeer krijgt, de hele dag door zult u genieten van een overvloed aan natuurlijk licht. De oprit aan de voorzijde kan eenvoudig worden uitgebreid om meerdere auto's te parkeren, eventueel met een carport of laadpunt. Ligging De ligging van het Oosteinde is uniek. Je woont hier in de oude dorpskern van Broek in Waterland en toch ben je met het openbaar vervoer in 15 minuten in het hart van Amsterdam. De bus rijdt zeer frequent naar onder andere halte Noord van de Noord/Zuidlijn of direct naar CS. In het dorp zijn wat kleine restaurants, enkele buurtwinkels en een kleine, prettige basisschool en kinderopvang. Ook heeft Broek in Waterland diverse sportverenigingen (tennis en voetbal), maneges en een markt op woensdag en vrijdag. Broek in Waterland biedt een prettige en kindvriendelijke woonomgeving. Je woont hier heerlijk rustig met veel groen en ruimte en tegelijkertijd heb je de voordelen van de grote stad binnen handbereik. Bijzonderheden - 562 m2 EIGEN GROND - Woonoppervlakte woonhuis 167,8 m2 (NEN 2580 opgemeten) - Semibungalow - Beschermd dorpsgezicht - CV-ketel 2021 - Energielabel C - Levensloopbestendig - Vloer isolatie (tonzon) - Oplevering kan snel
€ 1.000.000 k.k.
Bekijk woning
BESCHIKBAAR
ZUIDOOSTBEEMSTER
Middenpad 23
Uitstekend onderhouden en luxe afgewerkte vrijstaande villa met eigen oprit en een riante tuin op het zuiden met luxe ingericht vrijstaand tuinhuis. De villa is gelegen in de fraai aangelegde, kindvriendelijke wijk "De Nieuwe Tuinderij". Woonoppervlakte 237 m2, inclusief tuinhuis. Bouwjaar 2015. Uiterst energiezuinig gebouwd.

De villa ligt op een begerenswaardige locatie in de Zuidoostbeemster, op tien minuten loopafstand van de historische binnenstad van Purmerend met zijn veelzijdige winkelaanbod alsmede de Koemarkt met zijn vele vertier. Tevens ligt de golfbaan Beemster en Fort Resort Beemster in de directe omgeving. Qua uitvalswegen ligt deze woning optimaal. Zo ben je binnen twee minuten op de snelweg A7 richting Amsterdam of Hoorn. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend! Met een bushalte aan de Purmerenderweg is zowel de Noord-Zuidlijn en Amsterdam Centraal verrassend snel te bereiken. De buurt is uitermate kindvriendelijk en zo ligt de grote speeltuin “De Spelemei’’ en de basisschool “De Bloeiende Perelaar” in de wijk.


Indeling:

Riante entree met garderobe, toiletruimte, kelderruimte en middels fraai dubbele deuren toegang tot de woonkamer. Riante woonkamer met zitgedeelte aan de tuinzijde. Aan de voorzijde het eetgedeelte aangrenzend aan de keuken. De luxe keuken is voorzien van diverse apparatuur. O.a. een wijnklimaatkast, ingebouwd koffiemachine, oven, twee koelkasten, vriezer, kookplaat, afzuigkap en een Quooker. De begane grond vloer is voorzien van vloerverwarming en koeling en een fraai tegelvloer. De riante achtertuin is gelegen op het zuiden. Het tuinhuis is voorzien van een woonkamer met keuken, een separate slaapkamer en een badkamer. Eveneens voorzien van centrale verwarming en dus uitstekend te gebruiken als gastenverblijf of als kantoor aan huis.

Indeling eerste verdieping:

Overloop, twee ruime slaapkamers aan de voorzijde, riante luxe badkamer met inloopdouche, vrijstaand ligbad, toilet, maatwerk badkamermeubel met twee waskommen. De master bedroom is gelegen aan de achterzijde en heeft aansluitend een walk-in closet. Alle kledingkasten kasten zijn costum made. Via de walk-in closet bereikt u de zolderverdieping.

Indeling tweede verdieping:

Op dit moment is de zolderverdieping een grote maar makkelijk in te delen is, naar wens van de nieuwe eigenaar.

Bijzonderheden:

- Hoogwaardige kwaliteit met een zeer luxe afwerkingsniveau
- Perfecte locatie in kindvriendelijke buurt
- Woonoppervlakte: 237 m² (inclusief bijgebouw)
- Perceeloppervlak: 408 m²
- Bouwjaar 2015
- Parkeren op eigen oprit
- Tuin op het zuiden met luxe tuinhuis/ kantoor en overkapping.
- Warmtepomp met bodembron
- Aanvaarding: in overleg.
€ 1.135.000 k.k.
Bekijk woning
ONDER BOD
AMSTERDAM
Nieuwendammerdijk 295
GELEGEN OP DE SFEERVOLLE EN IDYLLISCHE NIEUWENDAMMERDIJK IN AMSTERDAM NOORD LIGT DEZE ZEER LUXE EN HOOGWAARDIG GERENOVEERDE VRIJSTAANDE DIJKWONING. DE WONING HEEFT EEN RIANTE WOONKEUKEN, EEN PRACHTIGE VIDE MET EEN PLAFONDHOOGTE VAN MAAR LIEFST 6 METER EN EEN SUPERLICHTE WOONKAMER OP DIJKNIVEAU. DAARNAAST HEEFT DE WONING DRIE (SLAAP)KAMERS EN EEN LUXE BADKAMER MET JACUZZI OP DE EERSTE VERDIEPING. EEN IDEALE WONING VOOR DE BUITENLIEFHEBBER, MET EEN DAKTERRAS, BALKON EN EEN TUIN AAN HET WATER. DE WONING IS GELEGEN OP EIGEN GROND.

In 2018 is de woning volledig gerenoveerd en is de verdieping met woonkeuken gecreëerd. Door het gebruik van hoogwaardige materialen, een visgraat tegelvloer en inbouwspots heeft de woning een zeer modern en uniek interieur, maar heeft het tegelijkertijd aan de buitenkant het authentieke karakter van een dijkwoning behouden. Het betreft een TURNKEY object gelegen op een zeer idyllisch stukje aan de Nieuwendammerdijk.

De indeling van de woning is als volgt:

Dijkniveau:
Via de entree bereik je de hal met garderobe en luxe toilet met fontein. Via de openslaande glazen deuren met antraciet kozijnen betreed je de woonkamer met aan de ene kant prachtig uitzicht op de vide en aan de andere kant een prachtig uitzicht op de dijk en het water via de klassieke ramen met roedeverdeling (inclusief op maat gemaakte shutters).

De woonkeuken:
Via de open houten trap met ingebouwde verlichting bereik je de zeer luxe woonkeuken, met een plafond van maar liefst circa 6 meter hoog. De moderne antraciete open keuken heeft een gezellige bar voor bijvoorbeeld een ontbijt of een borreltje en heeft verder een groot werkeiland voorzien van luxe inbouwapparatuur en een inductie kookplaat. De keuken heeft een grote ingebouwde tweedeurs Amerikaanse koelkast (Smeg) en twee grote separate (berg)ruimtes. Eén van deze ruimtes is in gebruik als ruime bergkast met de CV ketel en in de andere ruimte bevindt zich de wasmachine- en drogeraansluiting. Deze gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming.

Via de openslaande harmonicadeuren bereik je een patio met sfeervolle spots die het terras bij de woonkeuken betrekken. De patio geeft via een pad ook toegang tot de zeer ruime tuin aan het water.

De eerste verdieping:
Via de open trap bereikt men de slaapverdieping met overloop. Aan de voorzijde bevinden zich twee kamers, die beiden een mooi open plafond hebben met originele houten balken. De linker kamer heeft een mooie originele dakkapel en is momenteel in gebruik als kinderkamer. Deze kamer heeft een prachtig uitzicht over het water van de Grote Die. De tweede kamer is momenteel in gebruik als kantoor, heeft een ruime inbouwkast en een Velux dakraam. De huidige bewoners hebben deze twee kamers gecreëerd maar kunnen desgewenst terug worden gebracht naar één grote kamer.

De luxe badkamer met vloerverwarming is in het midden van de eerste verdieping gelegen. De badkamer is voorzien van een grote inloopdouche met regen- en handdouche, separaat bad met jacuzzi, toilet en een dubbele granieten wastafel met ingebouwde kranen.

De ouderslaapkamer is aan de achterzijde gelegen met een ingebouwde kastenwand en heeft toegang tot het ruime balkon over de gehele breedte van de woning. Vanuit hier heb je een prachtig wijds uitzicht over de Kleine Die en landelijk noord.

Dakterras:
Via de overloop is er met de derde open trap toegang tot het dakterras. Hier heb je vrij uitzicht over de haven en de Kleine Die. Erg prettig is de grote kast die er is gemaakt als opbergruimte om bijvoorbeeld de buitenkussens in op te bergen. Op dit dakterras kun je van vroeg tot laat heerlijk van het zonnetje genieten.

Tuin:
De tuin is circa 67 m² en gelegen aan het water en op het westen. Er is een mogelijkheid om een boot aan te leggen en via de sluis kom je direct in verbinding met open vaarwater (het IJ) en vaar je zo de stad in. De tuin is fraai aangelegd met grind en een houten terras. Ook hier kun je tot in de late uurtjes van de zon genieten en met vrienden BBQ’en of borrelen. De tuin is te bereiken via de patio aan de woonkeuken en tevens via een achterom, waardoor er ook mogelijkheid is om (bak)fietsen te stallen. De tuin wordt gehuurd van de Gemeente Amsterdam (jaarlijkse huurprijs bedraagt ongeveer € 480,-).

Locatie:
De woning is gelegen op de populairste locatie in Amsterdam Noord aan de Nieuwendammerdijk. Het is een karakteristieke omgeving met dijkhuizen, verschillende havens en op loopafstand van het Vliegenbos, meerdere parken en het Purmerplein met diverse ambachtelijke winkels. Binnen 10 minuten fiets je naar de pont, die je naar Amsterdam CS brengt. Naast de pont is er natuurlijk de Noord-Zuidlijn waarmee je in circa 10 minuten in de Pijp of op de Zuidas bent. Ideaal voor woon-werk verkeer of om juist even de drukte van de stad opzoeken.
Noord is ideaal dankzij zijn ligging en de natuur. Hier combineer je het genot van landelijk wonen met het gemak van de stad op fietsafstand. Niet alleen de stad is goed bereikbaar, ook het Waterland en Twiske zijn dichtbij.
De Ringweg A-10 is vlakbij en naast de metro is er goed aanvullend openbaar vervoer. Nabij de woning ligt de Landmarkt aan de Schellingwouderdijk en het net vernieuwde Waterlandplein (winkelcentrum). Het grote boven ’t Y winkelcentrum ligt op ongeveer 10 minuten lopen. Op loopafstand zijn er verschillende scholen, kinderdagverblijven en sportlocaties (bijv. Tennisclub Elzenhagen).

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Turnkey woning met moderne materialen en in perfecte staat van onderhoud
- 5 kamers, waarvan 3 slaapkamers
- Woonoppervlakte circa 103 m²
- Tuin op het westen en aan open vaarwater van circa 67 m²
- Dakterras
- Bouwjaar ca. 1800
- Beschermd stads- en dorpsgezicht
- 15 minuten fietsen van CS en 5 minuten fietsen van de Noord-Zuidlijn
- Ouderdomsclausule en niet bewoond clausule van toepassing
- Oplevering in overleg
€ 800.000 k.k.
Bekijk woning
ONDER BOD
AMSTERDAM
Het Laagt 272
Een ruim en netjes afgewerkt driekamerappartement van 70 m² op de begane grond met balkon in een oase van groen. Het appartement is gelegen aan de buitenrand van het 'Plan van Gool' in een rustige omgeving, maar met alle voorzieningen op loopafstand. Vanwege de bijzondere architectuur is de wijk onlangs aangewezen als gemeentelijk monument. Indeling: Via de gemeenschappelijke hal, die je alleen deelt met het bovenste appartement, betreed je deze comfortabele woning. De ruime hal biedt voldoende garderobemogelijkheden en beschikt over een separaat toilet. Terwijl je de hal verlaat, stap je de woonkamer binnen, die direct toegang biedt tot het balkon aan de achterzijde en de keuken aan de voorzijde. Wat meteen in het oog springt, zijn de grote raampartijen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten en een mooi uitzicht bieden op het weelderige groen van het aangrenzende park. De Kvik-keuken met composiet werkblad uit 2019 is voorzien van moderne gemakken, waaronder een inductiekookplaat, oven, koel- vriescombinatie, afzuigkap (allen AEG) en voldoende kastruimte voor al je keukengerei en boodschappen. Kortom, de perfecte plek voor de ambitieuze thuiskok. Dit appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, elk met een eigen toegang tot het balkon. De nette badkamer is uitgerust met een inloopdouche, een wastafel en een aansluiting voor de wasmachine. De gehele woning is voorzien van een slijtvaste, circulaire marmoleumvloer, waarin cacaodopjes verwerkt zijn. In de gemeenschappelijke hal is de eerste berging en de meterkast. Daarnaast is om de hoek nog een tweede berging. Bijzonderheden: - Woonoppervlak 70 m², meetrapport aanwezig - Twee bergingen aanwezig - Canon is afgekocht tot en met 15-11-2063 - Overstap naar eeuwigdurende erfpacht reeds gepasseerd bij de notaris, vaste canon - Gezonde en actieve VvE die professioneel beheerd wordt door Arlanda VvE Beheer - De servicekosten bedragen per maand € 135,73 - Alle denkbare voorzieningen in de directe omgeving - Omgeven door veel groen in een rustige omgeving en met veel privacy - Het complex maakt onderdeel uit van het 'Plan van Gool', tussen 2013 en 2016 ingrijpend vernieuwd en verduurzaamd - Het appartement is niet aangesloten op gas - Oplevering in overleg, kan snel Locatie: Het appartement is zeer centraal gelegen aan de rand van het Baanakkerspark en het nieuwe centrum van Amsterdam-Noord. Tegenover vind je winkelcentrum Boven ’t Y met zijn grote diversiteit aan supermarkten en winkels (zoals Amazing Oriental, Decathlon en Media Markt), maar ook een grote Pathé-bioscoop, Coffee Company en foodcourt Market 27. Op 10 minuten loopafstand ligt het Noord/Zuidlijn-metrostation Noord, waarmee de binnenstad en Zuidas binnen handbereik zijn. De overige OV-verbindingen zijn dankzij de bushalte voor de deur uitstekend. In minder dan een kwartiertje fietsen sta je bij alle pontjes die over het IJ varen naar Amsterdam-Centraal. En ook de Ringweg A10 is binnen 5 minuten bereikbaar. Om de rust en de natuur op te zoeken fiets je in 15 minuten naar Landelijk Noord (Schellingwoude, Zunderdorp, Ransdorp en Het Twiske). Nóg dichterbij huis vertoef je in de zomer heerlijk in het gezellige Noorderpark of het Vliegenbos. Kortom: het beste van twee werelden. Noord is hot, hip & happening. Het hele jaar door zijn er leuke festivals en activiteiten te vinden. Het stadsdeel ontwikkelt zich de laatste jaren in een groot tempo. In de buurt van het appartement vind je een grote diversiteit aan bijzondere uitgaansgelegenheden, waaronder restaurant De Goudfazant, Skatecafé, de VerbroederIJ en bioscoop FC Hyena. Iets verderop vind je de NDSM-werf met de IJ-hallen en restaurant Noorderlicht, de IJ-kantine, Amsterdam Marina met Loetje aan het IJ etc.
€ 350.000 k.k.
Bekijk woning
ONDER BOD
AMSTERDAM
Heliotroopstraat 23
SUPER GAAF DRIE KAMER APPARTEMENT MET EEN GIGANTISCHE TUIN OP HET ZUIDEN MET EEN ACHTEROM EN MAAR LIEFST TWEE BERGINGEN. GELEGEN OP EEUWIGDURENDE AFGEKOCHTE ERFPACHT. IN 2015 HEBBEN DE HUIDIGE EIGENAREN DE WONING GERENOVEERD MET EEN LUXE KEUKEN EN BADKAMER. DE WONING IS ZEER GOED VERZORGD EN ZO TE BETREKKEN, INSTAPKLAAR.

De indeling van de woning is als volgt;

Eigen entree, tochtportaal met toegang tot de ruime overloop van waaruit je alle vertrekken bereikt. De keuken is verplaatst naar de voorzijde van het woongedeelte, waardoor er een open woonkamer/keuken is ontstaan.

De keuken:
Luxe keuken met de volgende inbouwapparatuur; combi-oven, vaatwasser, koel/vriescombinatie, 5-pits gaskookplaat met wokbrander en een wasemkap.

De ruime woonkamer heeft een toegangsdeur naar de tuin, in de woonkamer is een trapkast waar u veel spullen kunt bergen.

De eerste slaapkamer is aan de achterzijde gelegen met een eigen toegangsdeur naar de tuin, in de slaapkamer is een grote ingebouwde kast gemaakt waarin ook de combi cv ketel in is weggewerkt.

De badkamer:
In het midden van de woning is de badkamer, de moderne badkamer met grote witte en antraciet tegels heeft een inloopdouche, wastafelmeubel met een ronde wastafel een wandcloset en de aansluiting voor de wasmachine.
De tweede slaapkamer is aan de voorzijde van de woning, met leuk uitzicht op de Heliotroopstraat.
Het gehele appartement is afgewerkt met een hoogwaardige extra brede laminaat vloer.

De tuin
Onder architectuur aangelegde tuin van maar liefst 85 m2 met een achterom. De gehele dag schijnt er in de tuin de zon. Er is een overkapping gemaakt van 20 m2 waar je heerlijk in de schaduw kunt zitten en waar ook een bar is gemaakt die goed te gebruiken is voor feestjes en of om met de laptop thuis te werken. Er is een aansluitpunt van elektriciteit in de overkapping, dus u kunt hier nog een buitenkeuken plaatsten. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een pad waar pal achter de woning een dubbele berging te vinden is. Het is mogelijk om de woning te vergroten door een uitbouw te plaatsen.

Kenmerken:
- De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
- De servicekosten bedragen € 106,- per maand
- Gezonde en professionele VVE beheer
- Dubbele berging
- Luxe keuken en badkamer
- CV Ketel bouwjaar 2017
- Geheel voorzien van dubbele beglazing (met uitzondering van 2 kleine raampjes)
- Zie voor meer informatie www.wonenindebloemenbuurt.nl
- Super ruime tuin
- Mogelijkheid tot uitbouwen van de achtergevel
- Oplevering kan snel

Omgeving:
Noord is hip and happening. Er zijn tal van voorzieningen, zoals het filmmuseum Eye, poppodium Tolhuistuin, sportscholen en verschillende bioscopen. Hardlopen en zwemmen kan in het naburige Noorderpark of op de fiets met 10 minuten naar natuurgebied Het Twiske of Landelijk Noord.

Voor de dagelijkse boodschappen zijn er meerdere supermarkten te vinden op het Mosveld, De Banne of Boven ’t IJ. Op de Van der Pekstraat is er 3 x per week een versmarkt. Voor de vergeten ingrediënten is er de buurtsuper c.q. avondwinkel op de hoek.

Op korte afstand van veel trendy restaurants en cafés, zoals bijvoorbeeld Pompet, Il Pecorino, Cafe Modern, Skatecafé, Europizza, De Ceuvel en niet te vergeten het populaire NDSM-terrein met o.a. Pllek, Noorderlicht en IJver.
De woning is centraal gelegen en goed bereikbaar. Op slechts een aantal minuten loop of fietsafstand ligt de metrohalte Noorderpark. De pont naar het Centraal Station is op circa 5 minuten fietsafstand. In nog geen 5 minuten autoafstand is de ring A-10 met zijn uitvalswegen bereikbaar.
€ 500.000 k.k.
Bekijk woning
ONDER BOD
AMSTERDAM
Scheepsbouwweg 149
EEN ZEER MODERNE EN ENERGIENEUTRALE EENGEZINSWONING VAN MAAR LIEFST 75M² MET UITBOUW, TUIN EN ACHTEROM GELEGEN IN HET HIPPE AMSTERDAM NOORD AAN DE RAND VAN DE BONGERD. DE WONING IS TURN KEY! De indeling van de woning is als volgt; Begane grond: Voortuin met toegang tot de voordeur, entree met tochtportaal waar je een perfecte garderobe mogelijkheid hebt. De keuken is aan de voorzijde gelegen, het betreft een moderne greeploze hoekkeuken met een betonnen aanrechtblad en de volgende inbouwapparatuur van Smeg; combi oven, koel/vriescombinatie, inductiekookplaat met een wasemkap, vaatwasser en een Quooker. De zeer ruime woonkamer is tuingericht en voorzien van een airco, de woonkamer is ruim doordat de huidige eigenaren een uitbouw aan de achterzijde hebben gemaakt met een prachtige harmonicadeur, hierdoor kan de gehele achter-pui open en is het zonnetje in de woning te halen. Erg fijn zijn de daklichten die zijn gemaakt, waardoor er zeer veel licht in de woning valt. Via de harmonicadeur bereikt u de tuin op het westen met aan de achterzijde een berging en een achterom. Door middel van de open trapverbinding, bereik je de eerste verdieping. Eerste verdieping: Ruime overloop met opbergkast. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning met een op maat gemaakte inbouw kastenwand en een airco. In het midden van de woning is de badkamer die in 2023 is vernieuwd met een ruime inloopdouche, wastafelmeubel en een wandcloset. De badkamer is afgewerkt met sfeervolle tegels van vloer tot plafond. De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is eveneens voorzien van een inbouwkast en en airco. Bijzonderheden: - Woonoppervlak 75m², meetrapport aanwezig - Bouwjaar 2019 - Erfpacht bedraagt € 1.804,- per jaar (25 jaar vast) - Opbouw mogelijkheden - Energie neutrale woning - De woning is onderdeel van een VvE, servicekosten bedragen per maand € 83,37 - Zeer netjes afgewerkte woning met uitbouw - Tuin met berging op het westen - De gehele woning is voorzien van een airco-installatie - Oplevering in overleg - Turn Key Locatie: Noord is hip en happening en is volop in ontwikkeling. De woning is gelegen in een gewilde woonomgeving aan de rand van de woonwijk de Bongerd nabij de NDSM-werf met zijn vele gezellige drink- en eetgelegenheden zoals Pllek, Noorderlicht en de IJ-kantine, maar ook de Hema en Bbrood hebben hier een vestiging. Tevens zijn hier in de zomer diverse festivals en andere leuke activiteiten te beleven en niet te vergeten, je kunt vanuit hier de veerpont pakken naar Amsterdam-West of naar het bruisende centrum van Amsterdam. Er zijn tevens goede verbindingen met de uitvalswegen (ring A10) en het openbaar vervoer. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt in De Bongerd of het winkelcentrum Molenwijk. In de nabije omgeving liggen onder andere, een bibliotheek, basisscholen, een kinderboerderij, speeltuintjes en diverse sportvoorzieningen. Heb je meer behoefte aan rust, in 15 fietsminuten ben je in het recreatiegebied 't Twiske en poldergebied Waterland.
€ 550.000 k.k.
Bekijk woning
ONDER BOD
AMSTERDAM
Leeuwerikstraat 5 B
A must see! In de populaire en sfeervolle Vogelbuurt ligt dit goed onderhouden 3-kamer appartement van 61 m² op de begane grond met een voor- en achtertuin op korte afstand van de pont, maar ook van de metro Noord-Zuidlijn.

Dit charmante appartement is op een gewilde locatie in Noord en heeft een aantal verrassende elementen, zoals o.a. de prettige indeling en ambiance, de heerlijke beschutte voortuin, de brede achtertuin of de separate berging op het middenterrein. Op elk moment van de dag is er wel een plekje in de zon te vinden in de tuin.

De indeling van de woning is volgt:

Entree. Tochtportaal met meterkast. Vanuit de hal is er toegang naar de woonkamer, keuken, slaapkamers, toilet en de badkamer.
Ruime doorzon woonkamer met open keuken aan de tuinzijde. De keuken met Portugese tegels is voorzien van diverse inbouwapparatuur en heeft 2 openslaande deuren naar de achtertuin.
Aan de linkerzijde van de woning zijn de twee slaapkamers gelegen. De ouderslaapkamer heeft een deur naar de afgesloten achtertuin. De andere kamer is in gebruik als kinderslaapkamer en aan de rustige voorzijde gesitueerd.

Tussen de slaapkamers in, in het midden, is het separate gouden toilet met fontein.
De nette betegelde badkamer heeft een ligbad, designradiator, dubbele wastafel en toegang naar de tuin. In de bergingskast is de CV als ook de aansluiting voor de wasmachine.
In de gehele woning ligt een eikenhouten vloer.

De tuin is 8,6 m breed en 3,4 m diep. In de weelderig begroeide tuin, welke een oase van rust is, is voldoende ruimte voor een glijbaan, zandbak en een tafel met 4 stoelen.

Op het middenterrein is de berging (4,5 m²) met licht en elektriciteit; ideaal voor het stallen van (elektrische) fietsen, gereedschap etc.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1915
- Voor- en achtertuin
- Canon afgekocht tot en met 30 juni 2062
- Woonoppervlakte ca. 61 m². Meetrapport aanwezig
- Professionele, actieve en gezonde VvE
- Kozijnen met dubbel glas aan voor- en achterzijde
- Maandelijkse servicekosten € 104,91
- Gemeentelijk monument
- Beschermd stads- en dorpsgezicht
- Oplevering in overleg, kan snel

Omgeving:
Het is een unieke locatie op slechts 5 minuten loopafstand van de metrohalte Noorderpark. Hierdoor ben je in 6 minuten op het Rokin of in 15 minuten in Amsterdam Zuid. Verder is de woning zeer goed bereikbaar, zowel met de fiets en de auto. De pont naar het Centraal Station is op 5 minuten fietsafstand. Het pontje naar het IJplein is op slechts 3 minuten fietsafstand.

In de omgeving kan je heerlijk wandelen langs de IJ oevers of in het W.H. Vliegenbos, eten bij El Pecorino, De VerbroederIJ, Skate café, Simon de Wit, De Goudfazant of een van de vele andere hotspots die Noord te bieden heeft.

Supermarkten zoals de Jumbo Foodmarkt, Dirk van den Broek of de AH op Mosveld bevinden zich allen op loopafstand. De Van der Pekmarkt, het EYE filmmuseum, de NDSM werf of gewoon lekker de stad in, dat alles kan perfect vanaf deze locatie.

De rust opzoeken, Landelijk Noord, Waterland of Het Twiske, het is allemaal op fietsafstand. Met de auto is de ringweg A10 goed te bereiken. De binnenstad is via de IJtunnel op enkele minuten autoafstand.
€ 450.000 k.k.
Bekijk woning
ONDER BOD
AMSTERDAM
Buiksloterdijk 380
OP EEN UNIEKE LOCATIE AAN DE IDYLLISCHE BUIKSLOTERDIJK LIGT DEZE GOED ONDERHOUDEN SPLIT-LEVEL TWEE-ONDER-EEN-KAP DIJKWONING MET SPEELSE INDELING (1997), VAN MAAR LIEFST 140 M² MET EEN VOOR-, ZIJ- EN RUIME ACHTERTUIN.

De split-level en het open karakter van de woning maken het een uniek woonhuis. De hoekligging maakt het huis extra aantrekkelijk, doordat er aan 3-zijden uitzicht is. De ramen geven de woning een overvloed aan daglicht.
Dit type woonhuis is zelden te koop!

De indeling van de woning is als volgt:

Door de voortuin loopt u naar de zij-entree, waar de voordeur van de woning is. Zeer prettig is dat u diverse (bak)fietsen in de voortuin kunt plaatsen of bij de entree van de woning.

Entree, hal met meterkast, garderobe en het toilet met fontein. De eigenaren hebben tijdens de bouw ervoor gekozen om de keuken naar de begane grond te verplaatsen, met van daaruit een directe doorloop naar de tuin. De keuken heeft een prachtige serre (2018) waarin de eettafel is geplaatst. U kunt hier heerlijk zitten, mede door het vele licht dat u heeft door de dakramen en de glazen Solarlux harmonicadeuren en schuifpui (allen HR +++ glas). Vanuit de keuken heeft u zicht op de keurig aangelegde ruime tuin, volop omringd door het weelderig groen.

De keuken met gashaard is met recht een woonkeuken te noemen. De gezellige keuken is netjes met de volgende ingebouwde apparatuur: 4-pits gaskookplaat, grote oven, koel/vries combinatie (2021) en een vaatwasser. Er is een grote berging/trapkast met aansluiting voor de wasmachine. Hier is nog een tweede badkamer te maken.
De gehele keuken en de serre zijn voorzien van vloerverwarming.

Vanuit de serre stapt u de tuin in. De groene tuin is een oase van rust en extra breed door de hoekligging. Aan de zijkant van de woning is een aangebouwde grote berging (geïsoleerd) met daarnaast de achterom. Achter de bosschage in de achtertuin is een sloot. Aan de voorzijde van de woning is ook een brede groenstrook met water.

De keuken staat in verbinding met de woonkamer door 6 treden. De woonkamer is verdeeld in een tv-gedeelte met hoekbankopstelling, met aan de voorzijde van de woning - in de erker - een tweede zithoek met weids uitzicht over de idyllische Buiksloterdijk.
In het tv-gedeelte zijn twee zijramen die voor veel lichtinval zorgen. Op deze verdieping ligt een massieve houten vloer met band en bies.

Eerste verdieping:
Een trap met 6 treden leidt u naar het huidige kantoor met 3 werkplekken en ruime slaapkamer. Op eenvoudige wijze zijn hier twee goede slaapkamers van te maken. In de ruime berging op deze verdieping is de CV-opstelling en mechanische ventilatie geplaatst. Tevens bevat deze verdieping nog een zolderberging, bereikbaar met een vlizo-trap trap vanuit de slaapkamer.

Aan de voorzijde is de huidige ouderslaapkamer met balkon. Extra romantisch door de balken in het zicht. Handig is ook de extra pantry. Het is een mooie open ruimte met een zeer hoog plafond, waar een entresol is gemaakt. De vide is in gebruik is als logeerruimte en is een plek met wederom veel licht en mogelijkheden: slapen/werken of een eigen leeshoek?

Via de split-level komt u op de overloop.
In de badkamer is een groot raam geplaatst. Het is een keurige badkamer met een inloopdouche, ligbad, 2e toilet, dubbele wastafel en design radiator.
Tevens is op deze verdieping aan de achterzijde ook nog een grote slaapkamer met een hoge borstwering en prachtig uitzicht op het Buiksloterkerkje en de rondom groene leefomgeving.

Tuin:
De deels betegelde achtertuin met gunstige zonligging is aan open vaarwater gelegen, van waaruit je kunt kanoën naar Waterland.

Kortom, een huis met mogelijkheden voor de toekomst en dat alles op een prachtige locatie!
Al met al genoeg ruimte om te wonen, te recreëren en vooral te genieten van de buitenlucht op steenworp afstand van de Amsterdamse binnenstad!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1997
- AB 2016, erfpacht is afgekocht tot 15-september 2046, daarna is de canon vastgeklikt
- Hoekligging met aan 3 zijden uitzicht
- Zeer lichte woning door grote raampartijen
- Woonoppervlakte 140 m². Meetrapport aanwezig
- Deels hardhouten kozijnen in HR ++ en HR +++ glas
- Energielabel A
- CV Ketel Intergas Compact HRE uit 2018

Omgeving:
Zeer centraal gelegen in Amsterdam Noord. U bent zo op het winkelcentrum van het Buikslotermeerplein, alsook in het hartje van Amsterdam, via de IJveer én de IJtunnel.
Parkeren kunt u voor de deur. Dichtbij allerhande voorzieningen: meerdere supermarkten, diverse school- en sportvoorzieningen (Noorderparkbad met binnen- & buitenzwembad, Hockeyvereniging FIT, Atletiekvereniging ATOS, Tennispark Elzenhagen, Sportpark Buiksloterbanne), Krijtmolen d’Admiraal, kinderboerderij De Buiktuin, de Van Der Pek-markt, het Noorderpark als gezellig groen park met kinderspeelvoorzieningen en horecagelegenheden, maar tevens vlakbij de 'Noorderpark-halte' van de Noord/Zuidlijn.

De auto parkeert u voor de deur met vergunning of op de achtergelegen Baron de Coubertinlaan. Op deze laan is het nog vrij parkeren.
€ 900.000 k.k.
Bekijk woning
ONDER BOD
BREUKELEN
Woerdenseweg 3
Net voorbij kasteel Nyenrode, nabij de rivier De Vecht, landelijk gelegen, prachtig verbouwde VRIJSTAANDE VILLA met STALLEN/ BIJGEBOUWEN en PAARDENBAK. De villa is volledig verbouwd met gebruik van hoogwaardige materialen en vanaf 2019 verder aangepast naar het huidige afwerkingsniveau. De villa is gelegen tussen Amsterdam en Utrecht. Het historische centrum van Breukelen als Maarssen-dorp, de beide NS stations en de grote uitvalswegen zijn eenvoudig bereikbaar. Eveneens meerdere mooie natuurgebieden met wandel en fietspaden in de directe omgeving. De Loosdrechtse Plassen zijn rechtstreeks bereikbaar in circa 10minuten varen. Daarnaast zijn er goede restaurants, waaronder Slangevegt en diverse scholen in de nabije omgeving.

Het centrum van Amsterdam en Utrecht zijn makkelijk per auto in circa 20 minuten te bereiken en ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. De villa is gelegen aan de rand van de gezellige dorpskern van Breukelen.

Perceel oppervlakte 14.294 m². Oorspronkelijk bouwjaar 1968.

Indeling woonhuis:

Entree via royale en lichte hal met garderobe en marmeren vloer, luxe toiletruimte, kantoor/ studieruimte, mooie op maat gemaakte kasten en bijkeuken voorzien van een praktische keuken met Amerikaanse RVS koelkast, magnetron, stookruimte.
Via fraaie, openslaande deuren vanuit de hal te betreden zeer royale en luxe Siematic woon-/eetkeuken met aparte deur en openslaande deuren naar de tuin. De woon-/eetkeuken is voorzien van een prachtig natuurstenen aanrechtblad en luxe inbouwapparatuur zoals een 6-pits Boretti kooktoestel met dubbele oven, afzuigschouw, luxe koel-/vriescombinatie, Miele servies warm houdlade en Miele koffiemachine. Het werkeiland is voorzien van een Quooker en een afwasmachine. Op de vloer liggen grote natuurstenen plavuizen met vloerverwarming. Schitterende royale living met prachtig vrij zicht door de grote ramenpartijen en met een open haard met zandstenen schouw en openslaande deuren naar zonnige veranda en tuin.
In de woonkamer ligt een prachtige visgraat parketvloer.
Op de begane grond bevindt zich een royale slaapkamer met badkamer en suite en openslaande deuren naar de tuin. De slaapkamer is eveneens voorzien van prachtige op maat gemaakte kastenwanden, airconditioning, mooie visgraat parketvloer en biedt toegang tot een luxe badkamer met fraai handgemaakt wastafelmeubel, ligbad, doucheruimte met stortdouche en extra douche, design radiator en zwevend toilet. Op de vloer liggen natuurstenen plavuizen met vloerverwarming.

Etage woonhuis:

Lichte overloop met toegang tot alle vertrekken en een ruime berging. Zeer royale slaapkamer (ruim 25 m2) met brede dakkapel en airconditioning, 2e slaapkamer (c.a. 27 m2) met brede dakkapel en aparte bergingsruimte. Op deze verdieping bevindt zich een tweede badkamer voorzien van een aparte doucheruimte, fraai wastafelmeubel en vloerverwarming. Er bevindt zich tevens een aparte toiletruimte op de etage.

Kelder: Het woonhuis beschikt over een kelderruimte met een diepte van 1.20 meter.

Schuur:

Ruime schuur van circa 170 m2 met diverse gebruiksmogelijkheden. Thans in gebruik als opslag ruimte en huisvesting van paarden met 3 paardenboxen. De schuur heeft over de gehele oppervlakte een bovenverdieping die nu in gebruik is als hooizolder.

Daarnaast bevinden er op het terrein nog 3 buitenboxen, een klein houtschuurtje van 17 m2, een geitenweide en een paddock van c. 15 x 15m.


Bijzonderheden:


- Bouwjaar 1968, volledig zeer luxe gerenoveerd;
- Paarden rijbak aangelegd november 2017 (met vergunning) (Agterberg onderlaag met drainage, afmeting 20 bij 40 meter);
- Door de bodem compositie is de paardenbak zowel als rijbak en als paddock te gebruiken;
- Geheel nieuw hekwerk in september 2019 geplaatst;
- In juli 2020 zijn de buitenstallen geplaatst;
- In totaal 6 paardenboxen;
- De gehele buitenzijde is geschilderd in augustus 2021;
- In augustus 2019 is de dakbedekking van de platte daken vernieuwd;
- In augustus 2021 is de tuin aangelegd met steigers, beukenhagen en terrassen;
- Perceel oppervlakte maar liefst 14.294m2 eigen grond (weiland en tuinen);
- Vrij uitzicht aan alle zijden, veel privacy;
- Tuin heeft 3 terrassen voor optimaal comfort;
- Het gehele woonhuis is voorzien van dubbele beglazing en dakisolatie;
- Tijdens de renovatie is er gekozen voor prachtige duurzame materialen;
- Alle wanden en plafonds zijn voorzien van strak stucwerk.
€ 1.650.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
AMSTERDAM
Droogbak 7 - 8
TWEE GEMEENTELIJKE MONUMENTEN (18e EEUWS), TUIN EN ACHTERHUIS VAN IN TOTAAL 692 M2 en 143 M2 OVERIGE INPANDIGE RUIMTE. HET BETREFT ZES WONINGEN EN EEN OPSLAG, GELEGEN OP EIGEN GROND.

Droogbak 7:
Kelder, te bereiken via luik en via de voorzijde (65 m2), wordt leeg opgeleverd.
Begane grond is een woning in casco staat (90 m2) met toegang tot de tuin (ca 25 m2) en met een kamer in het achterhuis, wordt leeg opgeleverd.
Eerste verdieping is een verhuurde woning (72 m2) met een berging op zolder (19 m2). Deze woning is verhuurd voor € 5.376,-- per jaar.
Tweede verdieping is een gerenoveerde woning (72 m2) met een interne trap naar de zolderverdieping (30.2) met een slaapkamer en luxe badkamer, wordt leeg opgeleverd.

Droogbak 8:
Kelder, opslagruimte (68 m2) is verhuurd voor € 3.218,-- per jaar.
Begane grond is een woning (101 m2) met toegang tot de tuin (ca. 25m2) plus begane grond achterhuis, eerste verdieping achterhuis (32 m2) en tweede verdieping van het achterhuis (30 m2), casco staat, wordt leeg opgeleverd.
Eerste verdieping is een verhuurde woning (76 m2) met een berging op de zolder (36 m2). Deze woning is verhuurd voor € 9.243,96 per jaar.
Tweede verdieping is een nette woning (76 m2) met een zolderkamer aan de voorzijde (22 m2), wordt leeg opgeleverd.

De Droogbak 7-1, 8-O, 8-1 (verhuurd) zijn niet te bezichtigen en de overige woningen, te weten Droogbak 7-HS, 7-2, 8-HS en 8-2 op afspraak.

In 2022 is er een funderingsonderzoek uitgevoerd door de firma Duyts. De voorhuizen wordt beoordeeld tot redelijk tot matig en voor het achterhuis is de kwaliteit van de fundering onvoldoende.

Locatie en bereikbaarheid:
De Droogbak is gelegen ten westen van het Centraal Station. Bij het CS zijn er diverse tram- bus- en metrolijnen en zijn er diverse pontjes die over het IJ gaan. Via de Spaarndammertunnel (S101) zijn de panden te bereiken en is het mogelijk om aan de overzijde te parkeren in Q-Park Amsterdam. De Haarlemmerstraat met diverse winkels is heel vlakbij en op de hoek is het bekende café Kobalt.

Monument en bestemming:
De panden zijn beide gemeentelijke monumenten en tevens is het onderdeel van de Grachtengordel Amsterdam wat daarom op de Unesco Werelderfgoedlijst staat. Het achterhuis en de gangen naar het achterhuis zijn conform de plankaart aangeduid als Tuin-3 op ruimtelijkeplannen.nl, het achterhuis is sinds jaar en dag in gebruik als woningen.

Historie:
Droogbak een eeuwenoude benaming voor een straat of beter gezegd voormalige kade alhier. Het was een voormalige kade van het IJ. Droogbak 7 en Droogbak 8 zijn twee gelijke panden die in 1878 ver- gebouwd zijn door de firma P Hegener en Zn. Aan het plein was tussen 1878 en 1889 het Station Amsterdam Westerdok, hier waren spoorlijnen richting Haarlem en Zaandam. Bij de opening van het Centraal Station is Station Westerdok gesloten. In 2000 is op de Droogbak een fontein, in de vorm van een zeester, geplaatst ter afronding van de restauratie van het gebouw De Droogbak.

Documenten:
Wij beschikken over diverse documenten, waaronder de huidige huurcontracten en huuropbrengsten, bestemmingsplan gegevens, bodemrapportages, funderingsonderzoek van Duytsbouw, plattegronden, brochure, kadastrale gegevens en WOZ-waarden. Deze zijn op te vragen bij ons kantoor en kunnen bij het maken van een afspraak ook via een Move account beschikbaar worden gesteld.

Bijzonderheden:
WOZ totaal: € 4.188.000,--
2010 - 8-I en II ramen achterzijde vernieuwd 13.000,--
2012 - (Deel) dak vernieuwd 45.000,--
2014 - Werkzaamheden achtergevels incl. vernieuwen ramen en schilderen achtergevel 43.000,--
2016 - Renovatie 7-II ong. 80.000,--
2017 - 8-II Renovatie keuken, toilet en badkamer 44.000,--
2019 - Schilderen en olie zetten voorgevel en plaatsen dubbel glas op 8-II 20.000,--
2022 - Asbest verwijderd.
Eigen grond
Vlakbij het Centraal Station

DISCLAIMER:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden van onze kant echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
€ 2.900.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
AMSTERDAM
Van Hogendorpstraat 869
ROYAAL 3-KAMER APPARTEMENT VAN 85M2 GELEGEN OP EIGEN GROND MET EEN BALKON OP HET ZUIDEN! Indeling: Via de gedeelde trap bereik je de woning op de tweede verdieping. Bij binnenkomst betreed je de hal die toegang biedt tot alle vertrekken van de woning. In deze hal bevindt zich een bergkast met aansluitingen voor een wasmachine en droger, evenals de cv-ketel. Daarnaast vind je hier het zwevende toilet met fonteintje en de meterkast. De woonkamer, die zich aan het einde van de hal bevindt, heeft een U-vormige indeling en biedt een heerlijke lichtinval. Aan de voorzijde van de woonkamer is een comfortabel zitgedeelte met een Frans balkon. De achterzijde herbergt de L-vormige open keuken, uitgevoerd in een stijlvol zwart-wit ontwerp. Deze keuken is voorzien van een royaal Smeg fornuis met een 5-pits gaskookplaat en een bijpassende Smeg afzuigkap. Verder beschikt de keuken over moderne gemakken zoals een afwasmachine, koelkast, vriezer en magnetron. Via dubbele deuren heb je toegang tot het zonnige balkon op het zuiden. De slaapkamers bevinden zich aan de andere zijde van de woning. Aan de voorzijde tref je een slaapkamer met een Frans balkon, terwijl de ruime master bedroom aan de achterzijde zich opent naar het balkon via dubbele openslaande deuren. Tussen deze slaapkamers in vind je de riante badkamer, voorzien van een prachtig houten wastafelmeubel met stenen blad, een ligbad en een ruime inloop regendouche. Vereniging van eigenaren: Het betreft een professioneel beheerde vereniging van eigenaren. De vereniging bestaat uit 5 leden, het aandeel van dit appartementsrecht bedraagt 1/5e. De maandelijkse bijdrage aan de VvE is € 111,25 per maand. Omgeving: De woning is gelegen in de populaire Staatsliedenbuurt. Het groene en levendige Westerpark met het culturele centrum Westergasfabriek waar tal van trendy restaurants, bars, een bioscoop, galerieën, clubs en sportfaciliteiten zijn, ligt op loopafstand. Gunstige ligging nabij uitvalswegen (ring A10). Goede verbinding met het openbaar vervoer. Bijzonderheden: - Gelegen op eigen grond; - 85m2 woonoppervlakte; - Balkon van 8m2 op het zuiden; - Gelegen in de gewilde Staatsliedenbuurt; - Energielabel D; - Maandelijkse bijdrage aan de VvE € 111,25 per maand.
€ 625.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
AMSTERDAM
Nieuwendammerdijk 126
Op de Nieuwendammerdijk, tegen het Vliegenbos aan, ligt deze fijne karakteristieke dijkwoning met een ruime tuin op het zuiden en gelegen op eigen grond. De geliefde en kinderrijke dijk kenmerkt zich door het dorpse karakter en de historische dijkhuizen.

Het verkochte betreft een twee-onder-een kapwoning met parkeer mogelijkheden op eigen terrein. De tuin grenst aan het W.H. Vliegenbos, het oudste stadsbos van Amsterdam. Achter de tuin loopt een brede groenstrook, een pad tussen de woningen en het bos, een heerlijk extra stukje tuin en een ontdekking voor kinderen.
De dijkwoning uit 1885 is in 2012 geheel verbouwd, inclusief een uitbouw over drie woonlagen.

De indeling van de woning is als volgt:

Dijkniveau:
Entree tot de woning. Wat meteen opvalt zijn de mooie mozaïektegels in de hal. De hal is zeer ruim met garderobe mogelijkheden en het eerste toilet met fontein. Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping. De woonkamer met hoge plafonds heeft een open keuken en daaraan grenzend het balkon met openslaande deuren, dat gelegen is op het zuiden. Aan de voorzijde is een extra kamer gecreëerd die dienst doet als werkkamer.

Souterrain:
Altijd een verrassing in dijkhuizen: een volledige extra verdieping op tuinniveau. In dit geval een open ruimte die nog helemaal naar eigen smaak ingedeeld kan worden. Zo zou je een fraaie woonkeuken kunnen realiseren en/of een extra slaapkamer met badkamer. Tegen het dijklichaam aan is het tweede toilet met fontein plus een bijkeuken met wasmachine aansluiting.

Tuin:
Vanuit de openslaande deuren bereik je de tuin, met een achterom via de zijkant van de woning. Achterin de tuin bevindt zich de solide en ruime schuur, die allerlei gebruiksmogelijkheden biedt. Een overkapping bevindt zich aansluitend aan de schuur waar eventueel de fietsen gestald kunnen worden. De tuin is netjes aangelegd en biedt veel privacy. Aan de achterzijde is de al eerder genoemde groenstrook, een ruim pad achter de woningen, dat alleen door de bewoners aan deze zijde van de dijk kan worden gebruikt.

Eerste verdieping:
Overloop met drie goede slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer aan de achterzijde valt op door de fraaie lichtinval en het schitterende uitzicht over de tuinen en het bos. De badkamer bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een douche, wastafel met meubel en het derde toilet.

Bijzonderheden:
- De woning is gelegen op eigen grond
- Eigen parkeerplaats voor de deur
- Zonnige en goed onderhouden tuin op het zuiden
- Beschermd stads- en dorpsgezicht
- Woonoppervlak 132,5 m². Meetrapport aanwezig
- De woning is in 2012 over drie woonlagen uitgebouwd en gerenoveerd
- Souterrain is voorzien van vloerverwarming
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel

Locatie:
Amsterdam Noord is ideaal, dankzij de ligging en de natuur. Je combineert het genot van landelijk wonen met het gemak van de stad op fietsafstand. Niet alleen het centrum is goed bereikbaar, ook Waterland met zijn lieflijke dijkdorpjes is dichtbij. Noord heeft zich ontwikkeld tot een zeer geliefde woonomgeving met een grote diversiteit aan horecagelegenheden. Onder meer de ADAM Toren, Tolhuistuin, filmtheater EYE, FC Hyena en buurtboerderij De Verbroerderij maken van Noord een hotspot met steeds meer allure, die nog lang niet is uitontwikkeld.

Voor de boodschappen kun je terecht bij de Foodmarkt, de Landmarkt in Schellingwoude of het winkelcentrum Boven ’t Y. Een vergeten boodschapje haal je om de hoek bij de ambachtelijke winkels op het Purmerplein, of bij de bakker aan het begin van de Nieuwendammerdijk. Drink een drankje op het terras van het bekende café 't Sluisje, met uitzicht over de jachthaven. Of haal een ijsje bij IJskoud de Beste, een begrip in Noord.

De uitvalsweg naar de ringweg A-10 is vlakbij. De halte Noorderpark van de Noord/Zuidlijn is op tien minuten loopafstand en brengt je in tien minuten naar station Zuid WTC. Behalve de pont die Noord dag en nacht met Centraal Station verbindt, is ook de pont naar Oost vlakbij. In het altijd rustige Vliegenbos is het heerlijk wandelen. Ook het gezellige Noorderpark met speeltuinen en binnen- en buitenzwembad is op loopafstand net als het ruigere Rietland.
€ 950.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Doornburg 0 ong
In de parkeerkelder onder het luxueuze appartementengebouw “Kalfjeslaan”, op de grens van Amsterdam en Amstelveen, bieden wij een losse parkeerplaats aan. De in- en uitgang bevindt zich aan de Doornburg. De speedgate is te openen middels een handsensor. De vrije doorrijhoogte is 2,1 meter.

- De parkeerplaats is voorbereid voor elektrisch laden.
- De servicekosten bedragen circa € 28,14 per maand.
- Oplevering en aanvaarding in overleg.


For English translation see below!
-------------------------------------------------------------------------

Parking space in the cellar under the luxury appartmentbuilding “Kalfjeslaan”, on the boundary of Amsterdam and Amstelveen, we have a parking space available.

- The parking lot is prepared for electric charging.
- The service costs are approximately € 28.14 per month.
- Delivery and acceptance in consultation.
€ 35.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Hillenraadt 20
NIEUW IN DE VERKOOP - GARAGE IN AMSTERDAM BUITENVELDERT.
Hillenraadt 20


Op een goede bereikbare locatie in Amsterdam Buitenveldert, bieden wij een ruime garage TE KOOP aan.
De garage kan worden gebruikt voor het stallen van een auto of dienst doen als opslagruimte.

Oppervlakte circa 18 m²
Servicekosten: geen
Voorzieningen: elektra en waterkraantje

Aanvullende informatie:
Kadastrale gegevens: Gemeente Amsterdam
Sectie: AK 1556
Grootte: 18 ca
Omschrijving kadastraal object: Berging-Stalling (Garage-Schuur)

Grondsoort: Eigendom belast met erfpacht.
De Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 1955 zijn van toepassing.
Het tijdvak loopt tot 29 februari 2036 en de vaste canon bedraagt € 28,58 per jaar.
Afkoop is mogelijk.
Voor meer informatie inzake erfpacht en de laatste ontwikkelingen verwijzen wij naar de website van de Gemeente Amsterdam of het mail adres erfpachtadministratie@amsterdam.nl.

English;

NEW ON SALE - GARAGE IN AMSTERDAM BUITENVELDERT.
Hillenraadt 20


At an easily accessible location in Amsterdam Buitenveldert, we offer a spacious garage FOR SALE.
The garage can be used for parking a car or as storage space.

Area approximately 18 m²
Service costs: none
Facilities: electricity and water tap

Additional information:
Cadastral data: Municipality of Amsterdam
Section: AK 1556
Size: 18 ca
Description cadastral object: Storage-Stalling (Garage-Barn)

Land type: Property charged with leasehold.
The General provisions for continuous leasehold 1955 apply.
The period runs until February 29, 2036 and the fixed canon is € 28.58 per year.
Redemption is possible.
For more information about ground lease and the latest developments, please refer to the website of the Municipality of Amsterdam or the email address erfpacht administration@amsterdam.nl.
€ 60.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Van Tuyll van Serooskerkenweg 160 III/ IV
Uniek Energielabel A!

Op een perfecte locatie gelegen, volledig luxe en sfeervol verbouwd appartement met dakterras (22M2) gelegen op de derde, vierde en terras op de vijfde verdieping. Woonoppervlakte 94 m2. Gelegen aan het breedste gedeelte van de Van Tuyll van Serooskerkenweg met uitzicht op het park, het Olympisch Stadion, de volledige Zuid- As en vanaf het dakterras over de rest van Amsterdam. De gehele verbouwing is afgerond in oktober 2020 en is zo grondig en met gebruik van de juiste materialen uitgevoerd dat dit heeft geresulteerd in een luxe woonruimte met een zeer uitstekend energielabel A.


Indeling derde verdieping:

Hal met ingebouwde kasten en toiletruimte, ruime lichte woonkamer op het zuiden met erker, een ethanol haard, balkon aan de achterzijde en een zeer fraaie eiken visgraat vloer. Luxe open keuken met diverse inbouwapparatuur. (Combi- oven met magnetron functie, afzuigkap, koelkast met vriezer, Quooker, vaatwasser). Daarnaast bevindt zich op deze verdieping een werk/ slaapkamer aan de voorzijde van het appartement.

Indeling vierde verdieping:

Via een vaste trap bereikt u de slaapverdieping, bestaande uit een luxe slaapkamer met ingebouwde kastenwand, een balkon met aangrenzend de zeer luxe badkamer voorzien van ligbad, separate inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.
Via wederom een vaste trap bereikt u het fantastische dakterras met uitzicht over de stad.

Bijzonderheden:

- Volledig luxe verbouwd in 2020;
- Energielabel A;
- Geheel geïsoleerd (Vloerisolatie, dakisolatie, gevelisolatie);
- HR glas;
- Vloerverwarming op beide verdiepingen;
- Eikenhouten visgraat vloeren;
- Airconditioning op de slaapverdieping;
- Dakterras met fraai uitzicht over de gehele stad;
- Beschermd stadsgezicht;
- Goed lopende VVE (10 leden) met onderhoudsreserve;
- Het appartement staat een voortdurend recht van erfpacht (voorwaarden 1994). Afgekocht tot 15-07-2055.
- Servicekosten € 137,13 per maand.

English:

Unique Energy Label A!

Located on a perfect location, fully luxurious and attractively renovated apartment with roof terrace (22M2) located on the third, fourth and fifth floor. Living area 94 m2. Located on the widest part of the Van Tuyll van Serooskerkenweg with a view of the park, the Olympic Stadium, the entire "Zuid As" and from the roof terrace over the rest of Amsterdam. The entire renovation was completed in October 2020 and has been carried out so thoroughly and carried out with the right materials that this has resulted in a luxurious living space with a very excellent Energy label A.


Layout third floor:

Hall with built-in cupboards and toilet room, spacious bright living room on the south with bay window, an ethanol fireplace, balcony at the rear and a very beautiful oak herringbone floor. Luxurious open kitchen with various built-in appliances. (Combi oven with microwave function, extractor hood, fridge with freezer, Quooker, dishwasher). In addition, there is a work / bedroom on this floor at the front of the apartment.

Layout fourth floor:

Via a staircase you reach the sleeping floor, consisting of a luxurious bedroom with built-in wardrobe, a balcony with an adjacent very luxurious bathroom with bath, separate walk-in shower, toilet and washbasin.
Via another fixed staircase you reach the fantastic roof terrace with a view over the city.

Particularities:

- Fully luxurious renovated in 2020;
- Energy label A;
- Fully insulated (Floor insulation, roof insulation, facade insulation);
- HR glass;
- Underfloor heating on both floors;
- Oak herringbone floors;
- Air conditioning on the sleeping floor;
- Roof terrace with a beautiful view over the entire city;
- Protected city view;
- Well-functioning VVE (10 members) with maintenance reserve.;
- The apartment has a permanent right of leasehold (conditions 1994). Bought off until 15-07-2055;
- Servicecosts € 137,13 per month.
€ 825.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Hilversumstraat 16
Een zeer goed onderhouden en comfortabel uitgebouwd herenhuis (ca. 201 m²) met 6 slaapkamers en een tuin op het Zuiden, met in het verlengde van de tuin een groot plantsoen waar kinderen uit de buurt samen komen om te spelen, en wat ervaren wordt als een verlengstuk van de tuin. De woning heeft energielabel A en 19 zonnepanelen.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Entree, ruime hal en garderobekasten. Separaat toilet, een urinoir en een fontein.
Aan de voorzijde is de moderne en vernieuwde open keuken (2021) met kookeiland. De luxe keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een inductie kookplaat met een (gas) wokbrander, koel- vriescombinatie, afzuigkap, vaatwasser, vacuumlade, stoomoven en een combi-magnetronoven.
De woonkamer is in 2021 volledig verbouwd en is toen uitgebreid met een aanbouw met fraai panoramadak. De woonkamer heeft op maat gemaakte vaste kasten en middels een dubbele schuifpui heb je toegang tot de tuin.
De trap naar de eerste verdieping bevindt zich in de woonkamer, en is afgescheiden met een moderne glazen schuifdeur.

De gehele begane grond verdieping is voorzien van vloerverwarming. In de woonkamer ligt een eiken vloer (2021).

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot maar liefst 4 ruim bemeten slaapkamers en een badkamer. De in 2014 verbouwde badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel met meubel. In één van de slaapkamers is een extra ruimte gecreëerd met wasmachine aansluiting en een uitstortgootsteen.

Tweede verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers/werkkamer en een badkamer met sauna, jacuzzibad, toilet en douchecel. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een vaste houten trap naar een geweldige extra slaapplek onderin de nok. Tevens bevindt zich in het midden van de overloop een luik naar de ruime vliering.

Tuin:
De ruime, deels betegelde tuin van ca. 45 m² is gelegen op het Zuiden met de hele dag zon inval. Achter de tuin ligt een groot gras- en speelveld, ideaal voor spelende kinderen. De tuin heeft een achterom.

Het is mogelijk om een garage erbij te kopen. De garage is om de hoek gesitueerd en heeft een betonnen vloer, metalen kanteldeur, water en elektra.

Omgeving:
De woning ligt in een rustige, populaire en zeer groene woonomgeving, naast het Breekpark en op korte afstand van het winkelcentrum Waterlandplein met specialistische winkels en diverse ketens, alsmede vlakbij Schellingwoude en de (boeren)supermarkt Landmark. Ook het uitgestrekte natuurgebied Waterland is om de hoek gelegen, waar je heerlijke fiets- en wandeltochten kan maken.
De woning is zeer gunstig gelegen; binnen 3 minuten ben je met de auto op de ring A-10 en met de fiets ben je zo in het centrum van Amsterdam over de Schellingwouderbrug of via de Nieuwendammerdijk naar één van de drie pontjes. Ook met het openbaar vervoer is de woning goed bereikbaar; de Noord/Zuidlijn is op 5 minuten fietsafstand gelegen en verschillende buslijnen stoppen om de hoek, op de IJdoornlaan.
Nieuwendam is ruim en groen opgezet met veel speeltuinen en sportveldjes.

Bijzonderheden:
- Gebouwd in 1964; dakopbouw gerealiseerd in 1998
- Gelegen op erfpacht van de gemeente Amsterdam, de jaarlijkse canon bedraagt € 267,78 per jaar t/m 31-05-2038. Overstap naar eeuwigdurende erfpacht is reeds gepasseerd bij de notaris. Er is gekozen voor vastklikken;
- Woonoppervlak 201 m². Meetrapport is aanwezig;
- 6 ruime slaapkamers en 2 badkamers;
- Door de gehele woning zijn de kozijnen vervangen door kunststof kozijnen en driedubbel glas;
- Energielabel A, 19 zonnepanelen;
- Meterkast en elektra op begane grond geheel vervangen in 2021;
- Vloerverwarming op de begane grond;
- CV (Intergas uit 2021)
- Sauna;
- Achter de tuin ligt een groot gras- en speelveld, waar kinderen in de zomer heerlijk spelen;
- Populaire en groene woonomgeving;
- Gratis parkeren; openbare laadpaal voor elektrische auto’s voor de deur
- Diverse scholen in de nabije omgeving, waaronder 2 Vrije Scholen
- Mogelijkheid om de garage om de hoek van de woning erbij te kopen, vraagprijs € 40.000,-
€ 940.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Nieuwe Herengracht 5 3
PRACHTIG 2-KAMER APPARTEMENT MET BALKON EN EEN ONOVERTROFFEN UITZICHT OVER DE AMSTEL, HERMITAGE EN DE NIEUWE HERENGRACHT, GELEGEN OP EIGEN GROND!

Indeling:
Via het gezamenlijke trappenhuis bereikt u de woning op de derde etage. Entree met toegang tot een verkeersruimte met toegang tot alle vertrekken en een berging met de meterkast. Aan de voorzijde en tevens grachtzijde bevindt zich de lichte woonkamer met drie dubbele openslaande ramen. De L-vormige woonkamer is ruim te noemen en beschikt over een op maat gemaakte kastenwand voor de nodige bergruimte. De voorzijde heeft een prachtig uitzicht over de Nieuwe Herengracht, de Hermitage en de rivier de Amstel. A million dollar view. Met de grote ramen open zit u hier zomers op de eerste rang. De perfecte plek om met een wijntje te kijken naar de passerende bootjes. 

In het hart van de woning bevindt zich de badkamer. De ruime badkamer in wit-zwarte kleurstelling is voorzien van een toilet, wastafel, designradiator en een inloopdouche. De royale slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van meerdere inbouwkasten. Via dubbele openslaande deuren is het gevelbrede balkon bereikbaar. Aan de achterzijde bevindt zich tevens de keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien. Een 4-pits inductieplaat, afzuigkap, afwasmachine, combi-oven, koelkast, vriezer (allen Siemens) en de aansluiting ten behoeve van de wasmachine. Ook de keuken biedt toegang tot het balkon, een heerlijke plek om je te onttrekken van de drukte. Het balkon beschikt over een bergkast. 

De woning beschikt over een ruime (fietsen)berging op de begane grond.

Omgeving:
Wonen aan het centrum aan een rustige gracht! Dit prachtige appartement is gelegen aan het begin van de Nieuwe Herengracht in het centrum van Amsterdam. Het appartement heeft een uitzicht over de Hermitage en de Amstel. Het appartement bevindt zich om de hoek van Artis, de Hortus, het Joods Museum, het Amsterdam Museum, het Tuschinski theater, het Waterlooplein met de Stopera en het Rembrandtplein. Al met al valt er meer dan genoeg te beleven. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de Jodenbreestraat of de Utrechtsestraat. Ook aan gezellige cafés en goede restaurants is de keuze enorm. Denk aan de Plantage en Café ’t Hooischip. 
Metrohalte Waterlooplein bevindt zich op loopafstand evenals tram 4 en 14.  Ook de ringweg A10 is via de diverse uitvalswegen (S112 en S116) snel te bereiken. Parkeren kan met een bewonersvergunning. 

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: 49m2; 
- Balkon van 5m2:
- Berging: 3,5m2;
- Gelegen op eigen grond;
- Mogelijkheid tot het realiseren van een tweede slaapkamer. 
- Actieve vereniging van eigenaren bestaande uit 4 leden;
- De maandelijkse bijdrage bedraagt € 200,-, waarvan € 76,74 stookkosten;
- Verwarming doormiddel van gezamenlijk C.V. en boiler, geplaatst 2022;
- De fundering is vervangen in 2022;
- Zeer gewilde locatie aan de gracht!;
- Oplevering kan snel;
- Autoluw, doch goed bereikbaar.
€ 450.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Schellingwouderdijk 291
Idyllisch gelegen in het pittoreske Schellingwoude, bieden wij een VRIJSTAANDE DIJKWONING aan van maar liefst 197m² gelegen op EIGEN GROND.
De woning biedt aan de voorzijde een weids uitzicht over het Buiten- IJ, de Schellingwouderbrug, het Zeeburgereiland en de Oranjesluizen en aan de achterzijde over de zeer nette en verzorgde achtertuin met veel groen en uitzicht op het Schellingwouderkerkje.

De woning dient zowel in- als extern volledig gerenoveerd te worden. Wellicht is het mogelijk na het aanvragen van de benodigde vergunningen de woning om te toveren naar twee woningen. Vanouds is het huis door twee gezinnen bewoond. Dit is nog goed te zien, aangezien er twee trappen naar het souterrain zijn, alsmede twee trappen naar de kapverdieping.

De indeling van de woning is als volgt;

Dijkniveau:
De entree van de woning is op dijkniveau en bij binnenkomst is er een tochtportaal met garderobemogelijkheden en een hal die toegang geeft tot het linker gedeelte van het huis en het rechter gedeelte van het huis. Tevens bevinden zich in de hal twee trappen die leiden naar de bovengelegen kapverdieping. De ruime woonkamer aan de voorzijde heeft een prachtig uitzicht op de sluizen. Aan de achterzijde van de kamer is het eetgedeelte, van hieruit kijk je zo op het Schellingwouderkerkje, hoe idyllisch.

De keuken is aan de achterzijde in het midden gesitueerd, het is een verouderde keuken met aan weerszijden toegang naar het souterrain.

De rechterzijde van de woning is voorzien van de eerste slaapkamer/annex werk- of tweede woonkamer, met aan de achterzijde de eerste badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel, ligbad en toilet. Tevens is hier een raam wat uitzicht biedt op de tuin.

Kapverdieping:
Door middel van een van de twee trappen bereik je de kapverdieping met aan de voorzijde één ruime slaapkamer, die met gemak kan worden gesplitst in twee slaapkamers. Het uitzicht is grandioos. Aan de achterzijde zijn de overige twee slaapkamers te vinden.
Er is veel bergruimte in de knieschotten en de kapconstructie zou weer in het zicht kunnen worden gebracht.

Souterrain:
Er zijn twee trappen die de mogelijkheid bieden om naar het linker of het rechter gedeelte van het souterrain te komen.
Links is een kamer met keukenblok, de tweede badkamer met douche en toilet, en een grote kamer aan het dijklichaam.
Rechts is een ruimte met wasmachine aansluiting en de CV-ketel uit 2022 en tevens een ruimte aan het dijklichaam.
Het souterrain is zoals u op de foto's kunt zien, zeer verouderd en o.a. de betonnen plaat dient vernieuwd te worden.

De tuin:
De tuin is fenomenaal te noemen, prachtig breed en bovenal diep (ca. 25 meter ). De tuin is mooi aangelegd en altijd met veel liefde onderhouden. Door de grote diepte van de tuin is er altijd wel een plekje in de zon te vinden.

Bijzonderheden:
- Vrijstaande woning;
- De woning is gelegen op eigen grond;
- De gehele woning dient zowel in- als extern gerenoveerd te worden;
- Beschermd stads- en dorpsgezicht;
- Woonoppervlak 196,9m². Meetrapport aanwezig;
- Het perceel is 415 m²;
- CV ketel 2022;
- Uitzicht op de havenkom van Schellingwoude en de Oranjesluizen, en aan de achterzijde het Schellingwouderkerkje;
- Authentieke details in de vorm van gevelsteen, geglazuurde tegeltjes boven de ramen aan de voorzijde en een gietijzeren levensboom boven de voordeur;
- Diepe waterput in achtertuin, gevoed door hemelwater.

Omgeving
Wil je “buiten wonen”, maar verlang je toch af en toe naar de reuring en gezelligheid van de (binnen) stad? Dan is deze woning absoluut een kijkje waard. Hier woon je heerlijk in het prachtige en rustige Schellingwoude aan de Schellingwouderdijk met de Amsterdamse gezelligheid binnen handbereik! Niet voor niets is wonen op de Schellingwouderdijk een droom voor velen, om iedere dag te kunnen genieten van de natuur en het schitterende uitzicht! Het is een bijzondere en fijne plek voor kinderen om op te groeien met een weids uitzicht voor de deur over water en veel groengebied in de directe omgeving.

Voor de boodschappen kun je naar De Landmarkt zeer nabij (tevens voor een lekkere lunch), of naar het Waterlandplein, waar je een scala aan winkels treft. Ook winkelcentrum Boven’t Y met zijn bekende ketens als de H&M, HEMA, Decathlon en Pathe bevindt zich op enkele minuten fietsafstand.

De dijk is zowel met de auto, met de fiets of met het OV goed bereikbaar, en door de Noord/Zuidlijn is de verbinding met het centrum van de stad volledig geoptimaliseerd. Er zijn diverse basisscholen en sportclubs in de nabije omgeving. De woning is gelegen binnen de ring A10 en je kunt nog vrij parkeren voor de deur. Noord is ‘booming’; er is inmiddels een ruim aanbod aan restaurants, cafés en andere uitgaansgelegenheden in de buurt.
€ 1.200.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Ilpendammerstraat 2
OM DE HOEK VAN HET PURMERPLEIN LIGT DEZE ZEER CHARMANTE, SFEERVOLLE EN GOED ONDERHOUDEN UITGEBOUWDE HOEKWONING VAN MAAR LIEFST 90 M² MET EEN RUIME EN ZONNIGE TUIN. ZO COMBINEER JE COMFORTABEL WONEN IN DE STAD MET EEN DORPSE GEMOEDELIJKHEID.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond;
Entree met ruime hal, voldoende garderobemogelijkheden, trap naar de eerste verdieping met bergkast en toegang tot de woonkamer annex open keuken. In 2012 is de woning aan de zijkant uitgebouwd, waardoor er een ruime woonkamer is ontstaan met een dakkoepel dat voor veel lichtinval zorgt. Het is de grootste woning in deze buurt en door de hoekligging is er nog steeds een ruime tuin. Aan de achterzijde van de woonkamer is de moderne U-vormige hoogglans keuken met een betonnen aanrechtblad, een SMEG-fornuis, een vaatwasser en een koel- vriescombinatie. Aan de zijkant is een (vaste) servieskast gecreëerd. Er is op de benedenverdieping ook nog een separaat toilet en een aparte ruimte voor een wasmachine en droger. Via de dubbele openslaande deuren aan de achterzijde is de netjes aangelegde tuin te bereiken. De tuin op het Zuiden met een achterom heeft veel privacy. De houten berging biedt extra opbergruimte.
Op de hele benedenverdieping ligt een mooie massief eikenhouten vloer.

Eerste verdieping;
Via de overloop bereik je alle vertrekken. Aan de voorzijde is de wit betegelde badkamer met een ligbad en een wastafelmeubel en aan de achterzijde is een apart toilet met een prachtig trapeze raampje. Deze verdieping heeft twee slaapkamers, thans in gebruik als kinderkamers. De gehele verdieping, op de badkamer en toilet na, heeft een massieve eikenhouten vloer.

Zolder;
De zolderverdieping is te bereiken via een open vaste trap. De zolder is een mooie open, lichte en verrassende ruimte met twee ruime dakkapellen, een ingebouwd bureau en een royale bergkast. Oogstrelend zijn de houten spanten. Deze verdieping wordt gebruikt als de ouderslaapkamer.

Bijzonderheden:
- Gemeentelijk monument sinds 2016 en Beschermd Stads- en Dorpsgezicht;
- Huidige recht van erfpacht is afgekocht tot 01-09-2049, de eeuwigdurende erfpacht is vastgeklikt.
- Woonoppervlakte 90 m². Meetrapport aanwezig;
- Tuin op het Zuiden met een achterom;
- Berging in de tuin van 3,4 m²;
- Oplevering in overleg;

Omgeving:
De woning is onderdeel van een groter stedenbouwkundig ontwerp voor Tuindorp Nieuwendam uit 1925. Dit tuindorp met z'n vele openbare groen heeft vaak als voorbeeld gediend voor latere tuindorpen in heel Europa. Het ontwerp is van de Amsterdamse School-architect Jan Boterenbrood, bekend van onder meer Huize Lydia op het Roelof Hartplein. De bouwstijl is een hoogtepunt in de landelijke variant van de Amsterdamse School. Eind jaren '90 zijn deze woningen door de woningbouwvereniging gerenoveerd.

De charmante en (kind)vriendelijke populaire wijk kenmerkt zich door jaren '30-laagbouw, rust en zeer veel groen. De woonwijk ligt achter het Purmerplein. Hier vind je ambachtelijke buurtwinkels, een echte Italiaanse pizzeria en kwaliteitsrestaurant Lazuur. Op loopafstand kun je meer boodschappen doen bij de grotere, vernieuwde winkelcentra Waterlandplein en Buikslotermeerplein. Ook vind je verschillende goede (basis)scholen en speeltuintjes in de buurt. Op dit moment kunt u nog gratis uw auto parkeren.

Op korte afstand is Landelijk Noord met zijn schilderachtige taferelen en natuur: van natuurgebied De Rietlanden, Het buiten-IJ, de Schellingwouderdijk tot het landelijke Waterland om de hoek. In nog geen 5 fietsminuten zit je in het Vliegenbos met veel wandelmogelijkheden (en onder meer tennisclub Elzenhagen).

De rest van Amsterdam is niet ver weg met vlakbij de Noord/Zuidlijn en de IJ-tunnel. Om de hoek brengt een busverbinding je in 10 minuten naar het Centraal Station. Op de fiets ben je in ca. 10 minuten bij de pont over het IJ naar het Centraal Station. Via de Schellingwouderbrug ben je met de fiets binnen 25 minuten in het hart van Amsterdam-Oost. De Ringweg A-10 is op nog geen 5 minuten autoafstand gelegen.
€ 650.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Cornelis van Rijplantsoen 7 +PP
De vraagprijs is een bieden vanaf prijs.

In een rustige woonomgeving met alle gemakken op loopafstand ligt dit goed onderhouden 3 kamer hoek appartement (92 m²) op de 2e verdieping met een balkon uitkijkend over het groen. Naast dat de lichte woning beschikt over een EIGEN parkeerplaats en een berging heeft op de begane grond, is het gelegen op EEUWIGDUREND afgekochte erfpacht.

Het Cornelis van Rijplantsoen, Geuzenveld-Slotermeer, is een zijstraat van de Burgemeester Eliasstraat. Het woonpark Gerbrandy (1995) bestaat uit 2 appartementencomplexen en een gemeenschappelijk parkeerterrein. De torens grenzen aan de west- en zuidzijde aan de Van Tienhovengracht en het terrein grenst aan de noord- en oostzijde aan het Gerbrandypark met onder meer het Kastanjebos en een speelterrein. Het winkelcentrum Plein '40-'45 is op struikelafstand.

De indeling is als volgt;

Gemeenschappelijk entree;
U betreedt het complex via de besloten entree voorzien van intercomsysteem en brievenbussen.
Via de afsluitbare toegangsdeur komt u in de centrale binnenhal met 2 liften die naar alle etages gaan. Buiten bevindt zich een afzonderlijke, afsluitbare toegangsdeur naar het trappenhuis, tevens nooduitgang.

Tweede verdieping:
Entree. Intercom, L-vormige gang met toegang tot alle vertrekken.
Aan de rechterkant is de fraai betegelde badkamer met inloopdouche en een hand- en regendouche, wastafelmeubel, hoge legkast en designradiator. Inpandige berging met CV. Separaat een zwevend wandcloset met fontein. Aan de voorzijde zijn twee ruime slaapkamers. De ouderslaapkamer met inbouwkast heeft een raampartij over de gehele breedte en toegang tot het balkon.

De royale woonkamer (ca. 30 m²) is bijzonder licht door de vele ramen. Het balkon met oostenligging kunt u tevens betreden via de woonkamer voor een heerlijk kopje koffie in de ochtendzon.
Naast de woonkamer is de half open keuken gesitueerd met toegang tot de bijkeuken. De witte parallelle keuken heeft een ingebouwde oven, 4 pits gasfornuis, afzuigkap en koelkast. Het raam in de keuken zorgt voor extra lichtinval en tijdens het afwassen kijkt u uit over een goed onderhouden Kastanjebos. In de bijkeuken is er ruimte voor de wasmachine en droger, alsook voor een vriezer.

Er bevindt zich een extra bergingskast op de 2e verdieping in de centrale verdiepingshal. Ook de meterkast bevindt zich in deze hal. Voorts is er een separate berging op de begane grond.
De eigen parkeerplaats is naast het gebouw gelegen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1995
- Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
- 3 kamer woning op de 2e verdieping
- Mogelijkheid tot creëren van 3e slaapkamer
- Woonoppervlakte van 92 m². Meetrapport aanwezig
- Ruime woonkamer met over de gehele breedte ramen
- Weids uitzicht op veel groen
- Balkon op het oosten
- Bergingskast en meterkast op de tweede verdieping
- 2 liften
- Dubbelglas
- Energielabel C
- CV ketel (Remeha Calenta) uit 2012
- Maandelijkse servicekosten € 193,87
- Actieve, professioneel beheerde VvE
- Separate berging op de begane grond
- Eigen parkeerplaats
- Oplevering in overleg

Omgeving:
De buurt ziet er verzorgd uit. De winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen liggen zeer centraal ten opzichte van dit appartement.
De woning bevindt zich op een steenworp afstand van Plein ’40 - ’45 met zijn dagelijkse markt en de overdekte winkelpromenade met diverse winkels, zoals Albert Heijn, Gall & Gall, Intertoys, Jumbo, Action, Specsavers en de HEMA. Ontspannen kunt u in het Gerbrandypark of het nabijgelegen Sloterpark en -plas.

De bereikbaarheid is optimaal te noemen. Op enkele minuten lopen vindt u tram 7, bus 21 naar het centrum en bus 80 naar Haarlem/Zandvoort. Verder is er een snelle busverbinding naar Schiphol (bus 69) bij Plein '40-'45. Op korte afstand is het metrostation Burgemeester de Vlugtlaan en N.S. Station Sloterdijk. De Jordaan is op ca. 15 minuten fietsafstand. De ringweg A10 en A5 zijn op nog geen 5 minuten autoafstand.
€ 400.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Biesboschstraat 29 1
LICHT VIERKAMER APPARTEMENT VAN 79 M2 GELEGEN OP DE 1E VERDIEPING MET ZONNIG BALKON OP HET ZUIDEN, DRIE SLAAPKAMERS, DUBBEL GLAS VOOR EN ACHTER, EEN BADKAMER MET LIGBAD EN TWEE ZOLDERKAMERS VAN IN TOTAAL 23 M2. DE AB 2016 ZIJN VAN TOEPASSING MET EEN AFGEKOCHTE ERFPACHT TOT 2053.

Indeling eerste verdieping:
Entree in de ruime hal in het midden van de woning met toegang tot alle vertrekken. De lichte doorzon woonkamer heeft aan de voorzijde een erker en een marmeren schouw, aan de achterzijde is ook een schouw en de open keuken (2018) met een mooi marmer aanrechtblad en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4 pits-gasfornuis, combi-oven, vaatwasmachine en een spoelbak. Via openslaande deuren kom je op het zonnige balkon op het Zuiden. In de gang is het separate toilet en een trapkast met wasmachine, tevens de badkamer met een ligbad, wastafel met meubel en een radiator. Aan de voorzijde is een ruime slaapkamer, thans in gebruik als werkkamer. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamer met beide toegang tot het balkon, de linker is in gebruik is als kledingkamer en daar is ook de CV-opstelling, de rechter is de ruime masterbedroom. 

Indeling zolderverdieping:
Twee kamers aan de voorzijde waarvan 1 met erker en wasmachine-aansluiting en de andere met een Velux dakraam. 

Er is een actieve VVE met financiële reserves.

Ligging en omgeving:
De woning is gelegen in een rustige groene éénrichtingsstraat in het populairste stuk van de Rivierenbuurt nabij de vele winkels, speciaalzaakjes, cafés en restaurants van de Maasstraat en de Scheldestraat. Het Beatrixpark, Martin Luther Kingpark en de uitgaanswijk De Pijp zijn op loopafstand. Het centrum van Amsterdam is ca. 10 minuten fietsen. De bereikbaarheid is uitstekend middels het openbaar vervoer via de tramlijnen 4 en 12. Het metrostation van de Noord Zuidlijn bevindt zich op loopafstand. 
Tevens zijn stations RAI, Zuid/WTC en bussen in de nabijheid. Binnen enkele minuten bent u met de auto via de diverse uitvalswegen zo op de Ringweg A10 en de A2. 

Bijzonderheden:
- De verplichting tot het betalen van de canon is afgekocht tot 15-08-2053. 
- Eeuwigdurende erfpacht is van toepassing, waarbij is gekozen voor een jaarlijkse canon vanaf 16-08-2053. 
- Courant ingedeeld
- Badkamer is geplaatst in 2016 en de CV ketel in 2018
- Actieve VVE met financiële reserves
- Servicekosten zijn € 125,- per maand

Disclaimer:
Bovenstaande tekst is uitsluitend indicatief, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

BRIGHT FOUR-BEDROOM APARTMENT OF 79 M2 LOCATED ON THE 1ST FLOOR WITH SUNNY SOUTH-FACING BALCONY, THREE BEDROOMS, DOUBLE GLAZING ON THE FRONT AND REARSIDE, A BATHROOM WITH BATHTUB AND TWO ATTIC ROOMS TOTALLING 23 M2. THE AB 2016 APPLY WITH A BOUGHT OFF GROUND LEASE UNTIL 2053.

Layout first floor:
Entrance into the spacious hall in the middle of the house with access to all rooms. The bright light living room has a bay window at the front and a marble fireplace, at the rear there is also a fireplace and the open kitchen (2018) with a beautiful marble countertop and equipped with various appliances such as a 4-burner gas cooker, combi oven, dishwasher and a sink. French doors open onto the sunny south-facing balcony. In the hallway is the separate toilet and a stairs cupboard with washing machine, also the bathroom with a bath, washbasin with cabinet and a radiator is located here. At the front is a spacious bedroom, currently used as a study. At the rear are two bedrooms, both with access to the balcony, the left one is in use as a dressing room and also houses the central heating system, the right one is the spacious master bedroom. 

Layout attic floor:
Two rooms at the front, one with bay window and washing machine connection and the other with a Velux skylight. 

There is an active owners association with financial reserves.

Location and surroundings:
The property is located in a quiet green one-way street in the most popular part of the Rivierenbuurt near the many shops, specialty shops, cafes and restaurants of the Maasstraat and Scheldestraat. Beatrixpark, Martin Luther Kingpark and the entertainment district De Pijp are within walking distance. The centre of Amsterdam is about 10 minutes by bike. Accessibility is excellent by public transport via tram lines 4 and 12. The metro station of the North South Line is at walking distance. 
RAI, Zuid/WTC stations and buses are also nearby. Within minutes you can reach the A10 ring road and the A2 motorway by car via various arterial roads. 

Specifics:
- The obligation to pay the canon has been bought off until 15-08-2053. 
- Perpetual ground lease is applicable, with an annual canon from 16-08-2053. 
- Perfect layout
- Bathroom was installed in 2016 and central heating system in 2018
- Active owners' association with financial reserves
- Service costs are € 125,- per month

Disclaimer:
The above text is indicative only, no rights can be derived from it.
€ 625.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Kanaalstraat 102 E
UNIEK LICHT LOFT IN EEN VOORMALIG SCHOOLGEBOUW VAN 58M2, IN DE HELMERSBUURT, OP EIGEN GROND EN VLAKBIJ HET VONDELPARK. GOED GEISOLEERD MET EEN PLAFONDHOOGTE VAN 4,5M

Indeling
U betreedt deze voormalige school via de originele houten dubbele deuren op de begane grond. Via het statige gezamenlijke trappenhuis, met diverse glas-in-lood ramen bereikt u de woning gelegen op de tweede verdieping. Met plafonds van maar liefst 4,5e meter hoog en de kenmerkende grote raampartijen van een schoolgebouw, komt er fantastisch licht binnen in de woning. 

Dit loft is één open ruimte in een voormalig klaslokaal. In het lokaal is een constructie geplaatst waarin alle voorzieningen zijn weggewerkt. De gehele constructie is ontworpen door prijswinnend architect Rob Ten Napel en voelt op alle plekken ruim en licht aan. Door de dikke muren en plafonds is het goed geïsoleerd tegen geluid. 

Bij de entree onder de trap van de entresol is een ruime berging gecreëerd (groot genoeg voor een racefiets) die ook ruimte biedt aan de meterkast. De moderne open keuken met werkblad en koudgewalst stalen frontjes is geplaatst onder de entresol en kijkt uit over de woonkamer. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals o.a. een 5-pits gasfornuis met grote oven (Smeg), een afzuigkap, afwasmachine, koelkast en vriezer. Verder is de keuken voorzien van meer dan genoeg opbergruimte. 
Om de hoek van de keuken is het toilet subtiel weggewerkt. De ruime woonkamer is een oase van licht door de gigantische raampartijen. 

Aan de woonkamer-zijde van de keuken is er wederom veel bergruimte achter de stalen kastdeuren. De keuken en woonkamer worden verlicht door LED verlichting, op de vloer ligt een massief eikenhout parket.

Naast de stalen trap is er een ruime bergkast met de wasmachine-aansluiting. De trap leidt naar de slaapkamer op de entresol. Vanaf de entresol heb je uitzicht op de woonkamer beneden en de wolken buiten. De slaapkamer is voorzien van veel handige opbergruimtes en een inbouwkast. De badkamer en-suite is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Achter de spiegel van de badkamer is de CV-ketel fraai weggewerkt. 

Het toilet, douche en de verschillende opbergruimtes zijn aangesloten op de mechanische ventilatie, zodat ze altijd fris en goed geventileerd zijn. 

Alles is op maat gemaakt, onderdeel van een totaalontwerp en ingebouwd door meubelmakers. Naast het fantastische licht en het design van de ruimte heeft dit loft nóg een (verborgen) kwaliteit: Door de zwevende, geïsoleerde vloeren en dikke muren is het extreem goed geïsoleerd, vooral tegen geluid. Het is daardoor een heerlijk stille plek midden in de bruisende Helmersbuurt. 

De woning is gelegen in de voormalige Rooms Katholieke St. Christinaschool. Diverse authentieke details zijn bewaard gebleven. Zo heeft het complex een statig entree met massief houten dubbele deuren en een granito vloer. Bij binnenkomst zult u het gevoel krijgen dat u terug in de tijd stapt. De klassieke tegelvloer, trapleuningen, brede schoolgangen en glas-in-lood ramen geven dit monumentale voormalig schoolgebouw een statige uitstraling. De woning is tot de jaren ’70 een klaslokaal geweest. In de jaren ’70 zijn de ruimtes in gebruik genomen door kunstenaars als atelier. In 2013 is het gebouw grondig verbouwd tot woningen. Een klassiek gebouw met de gemakken van nu!

De Kanaalstraat is een rustige straat, om de hoek van de bruisende Jan Pieter Heijestraat waar je op 1 minuut lopen een biologische supermarkt, koffiespeciaalzaak, buurtsuper, bakkerij, en de vele specialititeitenrestaurants vindt. Het Vondelpark is twee minuten lopen. Wonen middenin Oud West, maar toch op een rustige plek! Het Vondelpark is vlakbij.

Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is het appartement goed te bereiken. Trams 1, 7, 11 en 17 stoppen vlakbij en gaan direct naar de stad (Centraal Station) of naar Station Lelylaan. Met de auto is het enkele minuten naar de A10.

Bijzonderheden:
- 58m2 woonoppervlakte;
- Gelegen op eigen grond;
- Het betreft een gemeentelijk monument;
- De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt: € 104,-- per maand;
- Gelegen in een voormalig schoolgebouw;
- Het complex is in 2013 omgezet naar woningen;

UNIQUE LIGHT LOFT IN A FORMER SCHOOL BUILDING OF 58M2, IN THE HELMERS NEIGHBOURHOOD, ON PRIVATE LAND AND CLOSE TO THE VONDELPARK. WELL INSULATED WITH A CEILING HEIGHT OF 4.5M

Layout: 
You enter this former school through the original wooden double doors on the ground floor. Through the stately shared staircase, with several stained-glass windows, you reach the appartment located on the second floor. With ceilings as high as 4.5 metres and the characteristic large windows of a school building, fantastic light enters the house. 

This loft is one open space in a former classroom. In the classroom, a structure has been placed in which all the facilities are concealed. The entire structure was designed by award-winning architect Rob Ten Napel and feels spacious and light in all places. Thanks to the thick walls and ceilings, it is well insulated against noise. 

A spacious storage room (big enough for a racing bike) was created at the entrance under the entresol stairs, which also houses the meter cupboard. The modern open kitchen with worktop and steel fronts is located under the entresol and overlooks the living room. The kitchen is equipped with various built-in appliances including a 5-burner gas hob with large oven (Smeg), an extractor hood, dishwasher, fridge and freezer. The kitchen also has more than enough storage space. 
Around the corner from the kitchen, the toilet is subtly concealed. The spacious living room is an oasis of light thanks to the huge windows. 

On the living room side of the kitchen, there is again plenty of storage space behind the steel cabinet doors. The kitchen and living room are lit by LED lighting, on the floor is a solid oak parquet.

Next to the steel staircase, there is a spacious storage cupboard with the washing machine connection. The staircase leads to the entresol bedroom. From the entresol, you have a view of the living room downstairs and the clouds outside. The bedroom is equipped with many useful storage spaces and a built-in wardrobe. The en-suite bathroom has a walk-in shower and sink. Behind the bathroom mirror, the central heating boiler is nicely concealed. 

The toilet, shower and various storage spaces are connected to mechanical ventilation, so they are always fresh and well ventilated. 

Everything is custom-made, part of an overall design and built in by furniture makers. Besides the fantastic light and the design of the space, this loft has another (hidden) quality: With its floating, insulated floors and thick walls, it is extremely well insulated, especially against noise. This makes it a wonderfully quiet place in the middle of the bustling Helmersbuurt. 

The house is located in the former Roman Catholic St Christinaschool. Various authentic details have been preserved. For example, the complex has a stately entrance with solid wooden double doors and a granite floor. Upon entering, you will feel like stepping back in time. The classic tiled floor, banisters, wide school corridors and stained-glass windows give this monumental former school building a stately appearance. The property was a classroom until the 1970s. In the 1970s, the rooms were used by artists as studios. In 2013, the building was thoroughly converted into housing. A classic building with today's conveniences!

The Kanaalstraat is a quiet street, just around the corner from the bustling Jan Pieter Heijestraat where you will find an organic supermarket, coffee speciality shop, neighbourhood supermarket, bakery, and many speciality restaurants within a one-minute walk. The Vondelpark is a two-minute walk away. Living in the middle of Oud West, yet in a quiet spot! The Vondelpark is nearby.

The apartement is easy to reach both by public transport and by car. Trams 1, 7, 11 and 17 stop nearby and go directly to the city (Central Station) or to Lelylaan Station. By car, it is a few minutes to the A10.

Details:
- 58m2 living area;
- Located on private land;
- It is a municipal monument;
- The monthly contribution to the VvE is: € 104,-- per month;
- Located in a former school building;
- The complex was converted to housing in 2013;
€ 450.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Ceramiquelaan 301
*****English text below ******* TURN KEY appartement van 128m² gelegen op de eerste verdieping met drie goed bemeten slaapkamers, een zeer ruim terras op het zuiden aan de voorzijde en een balkon over de gehele breedte van de woning aan de achterzijde, in het vorig jaar opgeleverde luxe appartementencomplex The Wing. Het appartement is hoogwaardig afgewerkt met prachtige ingebouwde spots en beschikt over een luxe keuken met drie goede slaapkamers. Erg prettig is het zeer brede terras van 20m² op het zuiden vanwaar u heerlijk in de zon kunt zitten met zicht over het nog aan te leggen Schegpark. De woning beschikt in de onderbouw over een separate berging met elektra, handig voor het opladen van bijvoorbeeld een elektrische fiets en de optie tot uw eigen parkeerplaats. Het appartementencomplex is in 2021 opgeleverd en is zeer hoogwaardig afgewerkt met luxe materialen en beschikt over een WKO installatie met warmte en koude opslag, het appartement heeft de beschikking over een energielabel A++. Gehele woning is dus voorzien van vloerverwarming en van vloerkoeling. De indeling van het appartement is als volgt: Ruime entree tot het appartement met garderobe en separaat toilet met fontein. Technische ruimte met WKO, aansluiting voor de wasmachine en veel bergruimte. Zeer ruime woonkamer met moderne open keuken en toegang tot het heerlijke terras met uitzicht over het nog aan te leggen Schegpark. De luxe keuken U vormige keuken is greeploos met een ceramiek aanrechtblad en in lichte grijstinte kleur afgewerkt. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur; een koelkast en separate vriezer, oven, vaatwasser, inductiekookplaat, wasemkap en een Quooker. De woonkamer is uniek te noemen mede door het vele lichtinval door de grote raampartijen van vloer tot plafond alsmede de schuifpui waarmee u naar het overdekte terras komt. Via de hal bereikt u de slaapvleugel, hier bevinden zich drie zeer goed bemeten slaapkamers, waarvan de masterbedroom beschikt over een walk-in-closet. Via alle slaapkamers bereikt u het balkon met zicht op het (toekomstige) Buurtplein, u heeft dus aan de voor en aan de achterzijde zicht op een park. De badkamer Moderne badkamer met grote witte tegels tot het plafond en antraciet plavuizenvloer. De badkamer is van alle gemakken voorzien met een inloopdouche met rainshower, tweede wandcloset, houtlook wastafelmeubel met dubbele kraan en een ligbad met thermostaat kraan. Bijzonderheden: - Woonoppervlak 128m²; (NEN 2580 opgemeten) - Ruim terras op het zuiden gelegen aan de woonkamer met uitzicht richting de A'DAM Toren; - Luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur en ceramiek aanrechtblad; - Door de gehele woning ligt een mooie PVC vloer; - Vloerverwarming en koeling door de gehele woning; - Geheel appartement met gestucte muren; - 3 goede bemeten slaapkamers waarvan één met inloopkast; - Huidige canon is afgekocht tot en met 15 augustus 2069; - Aanvraag eeuwigdurende erfpacht is gedaan onder de gunstige voorwaarden; - Berging in de onderbouw van 5 m²; - Servicekosten bedragen per maand € 152,03 voor de woning en € 34,55 voor de parkeerplaats; - De koopsom van de parkeerplaats bedraagt € 50.000,- k.k. - Energielabel A ++ Locatie: Het luxe appartementencomplex is gelegen in stadsdeel Noord in de nieuwbouwwijk Overhoeks met uitzicht over het IJ en binnen enkele minuten loopafstand van het korte pontje richting het Centrum van Amsterdam. Aan de voorzijde en aan de achterzijde wordt nog volop gebouwd maar heeft straks voor en aan de achterzijde een parkje waar je heerlijk tot rust kan komen. Het appartementencomplex, genaamd The Wing heeft een zeer prachtige en dynamische vorm, het heeft een kosmopolitische allure met een ideale ligging met veel groen en de stad binnen handbereik. De vorm van het gebouw, een vleugel, zorgt voor een unieke dynamiek tussen natuur en architectuur. Aan het Schegpark ligt ook de gemeenschappelijke tuin van The Wing. Zo geniet elke bewoner van deze unieke spot, met uitzicht op EYE Filmmuseum en de A’DAM Toren. The Wing heeft, onder meer door het gebruik van natuursteen in de gevel iets Italiaans – en dat was precies wat de architect wilde bereiken. Het idee van de architect is geweest om buiten naar binnen te halen, zoveel mogelijk openheid door de unieke locatie met uitzicht op het Schegpark, het IJ, EYE museum en de Adam toren. The Wing heeft een opvallende plooiing in het gebouw. Niet voor niets koos de architect voor deze vorm. De vorm kwam voort uit de locatie, aan het Schegpark en met zicht op het IJ. Dan wil je zoveel mogelijk uitzicht creëren. Buiten naar binnen halen, dat was het idee van Paul Stavert van Powerhouse Company. De horizontale lijnen benadrukken de zwierigheid van de balkons, die speels wisselen tussen rechte en afgeronde hoeken. Bovendien verspringt de gevel ook, waardoor op bepaalde plekken het balkon extra diep is. TURN KEY property of 128m² located on the first floor with three well-sized bedrooms, a very spacious front terrace and a full-width balcony at the rear facing South, in the luxury apartment complex The Wing, completed last year. The apartment is finished to a high standard with beautiful built-in spotlights and features a luxury kitchen with three good bedrooms. Very nice is the very wide terrace of 20m² facing South from where you can sit in the sun with a view over the yet to be constructed Schegpark. In the basement there is a separate storage room with electricity, useful for charging electric bicycles and the option of private parking. The apartment complex was completed in 2021 and is finished to a very high standard with luxury materials and features a heat and cold storage system, the flat has access to an energy label A++. The layout of the apartment is as follows: Spacious entrance to the flat with cloakroom and separate toilet with fountain. Technical room with WKO, connection for washing machine and plenty of storage space. Very spacious living room with modern open kitchen and access to the lovely terrace overlooking the yet to be constructed Schegpark. The luxury U-shaped kitchen is handle-less with a ceramic worktop and finished in light grey colour. The kitchen is equipped with the following appliances: fridge, freezer, oven, dishwasher, induction hob, extractor fan and Quooker. The living room is unique because of the large floor-to-ceiling windows and sliding doors to the covered terrace. Through the hallway you reach the bedroom wing, where there are three very well-sized bedrooms, of which the master bedroom has a walk-in-closet. Through all the bedrooms you reach the balcony with view to the soon to be constructed Buurtplein with a door and the middle bedroom is finished with a sliding door. The bathroom Modern bathroom with large white tiles up to the ceiling and anthracite tiled floor. The bathroom is fully equipped with a walk-in shower with rain shower, second wall closet, wood-look washbasin cabinet with double tap and a bathtub with thermostat tap. Details: - Living area 128m²; (NEN 2580 measured) - Spacious terrace adjacent to the living room with views towards the A'DAM Tower; - Luxury kitchen with Siemens appliances and ceramic countertop; - Throughout the house is a beautiful PVC floor; - Underfloor heating and cooling throughout the house; - Entire flat with plastered walls; - 3 good sized bedrooms including one with walk-in closet; - Current canon is bought off until 15 August 2069; - Application for perpetual ground lease has been made under favourable conditions; - Storage in the basement of 5 m²; - Service costs per month are € 152.03 for the house and € 34.55 for the parking place; - The purchase price of the car park amounts to € 50.000,- k.k. -Energy label A ++ Location: The luxury apartment complex is located in district North in the new housing estate Overhoeks overlooking the IJ and within a few minutes' walk of the short ferry towards the centre of Amsterdam. The front and the back are still under construction but will soon have 2 parks one in the front and in the back where you can relax. The apartment complex, called The Wing, has a very beautiful and dynamic shape, it has a cosmopolitan allure with an ideal location with plenty of greenery and the city within easy reach. The shape of the building, a wing, creates a unique dynamic between nature and architecture. The Schegpark is also home to The Wing's communal garden. Thus, every resident enjoys this unique spot, with views of EYE Film Museum and the A'DAM Tower. Partly due to the use of natural stone in the façade, The Wing has something Italian - and that was exactly what the architect wanted to achieve. The architect's idea was to bring the outside in, as much openness as possible due to the unique location with views of the Schegpark, the IJ, EYE museum and the Adam Tower. The Wing has a striking fold in the building. The architect chose this shape for good reason. The shape came from the location, on the Schegpark and overlooking the IJ. Then you want to create as many views as possible. Bringing the outside in, that was Powerhouse Company's Paul Stavert's idea. The horizontal lines emphasise the panache of the balconies, which playfully alternate between straight and rounded corners. Moreover, the façade also staggers, making the balcony extra deep in certain places.
€ 1.065.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Kometensingel 80
Deze zeer charmante vrijstaande dijkwoning met rijke historie van maar liefst 251m² is gelegen aan de rand van de gewilde en pittoreske Tuindorp Oostzaan, midden in het groen op een fantastische locatie. Een EENSGEZINSWONING met 6 SLAAPKAMERS, een woonkamer met open keuken van 75 m², bijkeuken, nette badkamer, een heerlijk groot terrastuin van 110 m² op het noordwesten met een praktische schuur en dit allemaal op EIGEN GROND. Indeling: Begane grond: Entree/hal met garderobe, meterkast, toilet en logeerkamer met douche wasbak en twee toiletten. In de gehele hal ligt een oogstrelende vloer met originele Hongaarse plavuizen. De riante woonkamer met grote ramen, kijkt fraai uit over het groene grasveld met honderd jaar oude bomen. In de brede, karakteristieke vensterbanken is het genoeglijk toeven in de zon. Plafond met ornamenten. De open keuken met veel kastruimte heeft diverse inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, koelvries-combinatie, 6-pits gasfornuis, oven en afzuigkap. Het spoeleiland heeft een granito aanrechtblad. Aan de keuken is de zeer ruime bijkeuken gelegen met extra aanrecht en wasmachine aansluiting. Voor de woning is een ruim terras om buiten te eten en van de zon te genieten. Eerste verdieping: Op deze verdieping zijn 4 slaapkamers gelegen en de badkamer. Alle slaapkamers hebben een dakkapel. De grootste slaapkamer, die vroeger in gebruik was als woonkamer, geeft toegang tot het ruime terras middels dubbele openslaande deuren. In alle kamers ligt eiken lamelparket. De badkamer met daglichttoetreding is voorzien van een inloopdouche, ligbad, designradiator, en wastafel met meubel en een toilet. Zolderverdieping: Vaste trap. Ruime overloop, in te richten als speelplek of werkruimte, uitgerust met knieschotten voor opslag. Ook is hier de CV-ketel geplaatst. De 6de slaapkamer heeft een velux-dakraam. Op gehele zolderverdieping ligt eiken-lamelparket. Omgeving: Tuindorp-Oostzaan is een rustieke buurt in Amsterdam Noord in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving met een dorps karakter. Kenmerkend voor de wijk zijn de karakteristieke jaren '30-woningen. Voor de vergeten boodschappen, een lekker cappuccino en lokale specialiteiten kunt u terecht bij buurtwinkels en horeca op het verrassend mooie Zonneplein. Op korte afstand bevinden zich de winkelcentra Molenwijk, Banne en Boven 't IJ. Kinderen kunnen zich uitleven in de vele (natuur-) speeltuinen in de buurt, bij de kinderboerderij van Stichting Cordaan, of gewoon op het grote grasveld voor de deur. In de zomer is er verkoeling te vinden in het pierenbad aan het Plejadenplein. De wijk is uitstekend gelegen wat betreft openbaar vervoer. In 5 minuten fietsen bent u bij de NDSM pont naar het Centraal Station of de Houthavens. In ongeveer 10 minuten fietsen bent u bij de Noord-Zuidlijn. U kunt naar het Centraal Station fietsen zonder enige verkeerlicht in 15 minuten. Bus 35, 36, 391 en 394 stoppen in de wijk. Het NDSM-terrein is vlakbij met leuke horeca zoals de IJ-kantine, Noorderlicht en stadsstrand Pllek. Ook het recreatiegebied 'Het Twiske' is nabij, evenals het Noordoogstterrein, met een buitenmarkt, sportvelden en café-restaurant Pof. De woning ligt op enkele minuten auto-rijafstand van de ringweg A10, de A8 en A5. U parkeert uw auto gratis voor de deur. Bijzonderheden: - Bouwjaar ca. 1924 - Volle eigendom, eigen grond - Woonoppervlak 251 m². Meetrapport aanwezig - Woonkamer met een oppervlakte van 75 m² - 6 slaapkamers - Grote terrastuin van 110 m² gelegen op het noordwesten - Gelegen in een karakteristieke buurt - In 2008 verbouwd van buurtcafé tot woning - Beschermd stads- en dorpsgezicht - Een deel van de voortuin wordt gehuurd van de gemeente. - Oplevering in overleg (kan snel)
€ 1.000.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Ter Boede 11 2
GOED INGEDEELD 4-KAMER APPARTEMENT (80M2) MET EEN RUIM BALKON PLUS ZOLDERBERGING (12 M2) EN BERGING IN DE ONDERBOUW (6 M2). EEUWIGDUREND AFGEKOCHTE ERFPACHT IN HET PRETTIGE BUITENVELDERT!

Indeling:
Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping en is bereikbaar via het gezamenlijke trappenhuis. Bij binnenkomst in de hal heb je toegang tot alle vertrekken van de woning.
De ruime woonkamer is aan het einde van de hal gelegen en is dankzij de grote raampartijen heerlijk licht. Vanuit de woonkamer stap je zo op het royale balkon, waar je kunt genieten van een heerlijke kop koffie of een glas wijn.

Het appartement beschikt verder over drie goede slaapkamers, waarvan er twee ook toegang bieden tot het balkon. De masterbedroom met 17m2 is zeer ruim te noemen. De slaapkamer kan eenvoudig worden doorgebroken. Dit geeft de optie tot het creëren van een royale doorzonwoonkamer!

De dichte keuken bevindt zich bij binnenkomst aan de linkerkant en is voorzien van een keukenblok. Via de keuken is de afgesloten loggia bereikbaar, waar de c.v.-opstelling zich bevindt en de wasmachine aansluiting is geïnstalleerd.

In het hart van de woning beschikt het appartement nog over een separaat toilet en een badkamer met inloopdouche en wastafel.

Extra opslagruimte nodig? Het appartement beschikt over een ruime berging op de zolderetage van 12 m2 en een (fietsen)berging van 6 m2 op de begane grond.

Dit appartement biedt veel leefruimte en comfort en is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een gezellig en ruim appartement in een fijne buurt. Het is ook ideaal gelegen dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer. Plan nu een bezichtiging en ontdek of dit jouw perfecte nieuwe thuis is!

Omgeving:
Het appartement is zeer centraal gelegen in Amsterdam- Buitenveldert. Nabij het winkelcentrum Groot Gelderlandplein waar u werkelijk alle voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen vindt maar ook de betere kledingzaken en leuke restaurantjes en bovendien vlakbij de Zuidas, het World Trade Centre en de Vrije Universiteit. De bereikbaarheid met de auto en openbaar vervoer is uitstekend. De Amstelveenlijn, de Noord/Zuid-lijn alsmede diverse busverbindingen zijn om de hoek gelegen.
Ook ten opzichte van de belangrijkste uitvalswegen naar Schiphol, Amsterdam en Utrecht (A9 en A10) is de woning zeer gunstig gesitueerd.
De woning is aan alle kanten ingesloten door groen: om de hoek het Gijsbrecht van Aemstelpark, vlakbij het Amsterdamse Bos en het Amstelpark.

Bijzonderheden:
- Niet bewoners clausule is van toepassing
- Actieve vereniging van eigenaren
- De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt: € 273,77 per maand
- Energielabel C
- Ruim balkon
- Twee royale bergingen
- De erfpacht is afgekocht tot en met 31-08-2051
- De verkoper zal de erfpachtcanon eeuwigdurend afkopen!


WELL-ARRANGED 4-ROOM APARTEMENT (80M2) WITH A SPACIOUS BALCONY PLUS ATTIC STORAGE (12 M2) AND STORAGE IN THE GROUND FLOOR (6 M2), THE LEASEHOLD BOUGHT OFF IN PERPETUITY. SITUATED IN THE PLEASANT BUITENVELDERT!

Layout: 
The apartement is located on the second floor and is accessible via the common staircase. Upon entering the hall you have access to all rooms of the house.
The spacious living room is located at the end of the hallway and is lovely and light thanks to the large windows. From the living room, you step out onto the spacious balcony, where you can enjoy a nice cup of coffee or a glass of wine.

The apartement also has three good bedrooms, two of which also offer access to the balcony. The master bedroom is very spacious at 17m2. The bedroom can easily be broken through. This gives the option of creating a spacious living room!  

Upon entering, the closed kitchen is located on the left and is equipped with a kitchenette. Through the kitchen the enclosed loggia is accessible, where the central heating system is located and the washing machine connection is installed.

In the heart of the house, the apartement has a separate toilet and a bathroom with walk-in shower and sink.

Need extra storage space? The apartment has a spacious storage room on the attic floor of 12 m2 and a (bicycle) storage room of 6 m2 on the ground floor.

This appartment offers plenty of living space and comfort and is perfect for people looking for a cosy and spacious flat in a nice neighbourhood. It is also ideally located close to schools, shops and public transport. Schedule a viewing now and find out if this is your perfect new home!

Surroundings:
The flat is very centrally located in Amsterdam- Buitenveldert. Close to the shopping centre Groot Gelderlandplein where you really find all amenities for daily shopping but also the better clothes shops and nice restaurants and also near the Zuidas, the World Trade Centre and the Vrije Universiteit. Accessibility by car and public transport is excellent. The Amstelveenlijn, the North/South line as well as various bus connections are just around the corner. Also in relation to the main arterial roads to Schiphol, Amsterdam and Utrecht (A9 and A10), the property is very conveniently located.
The property is surrounded by green on all sides: Around the corner the Gijsbrecht van Aemstelpark, near the Amsterdamse Bos and the Amstelpark.

Details: 
- Non-occupancy clause applies;
- Active owners association;
- The monthly contribution to the VvE is: € 273,77 per month;
- Energy label C;
- Spacious balcony;
- Two large storage rooms;
- The ground lease has been bought off until 31-08-2051;
- The seller will buy off the ground rent in perpetuity!
€ 450.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Tweede Atjehstraat 5 S
Turn key appartement met een prachtig en ruim zonnig terras. Heerlijk licht en ruim driekamer appartement van 55m² gelegen op de vierde en tevens bovenste verdieping van het complex met liftinstallatie. De woning is in 2022 volledig gerenoveerd met een nieuwe keuken, badkamer, eikenhouten lamel parket vloer en gestucte wanden en beschikt over een heerlijk zonnig terras over de gehele breedte van de woning. De indeling van de woning is als volgt; Bij binnenkomst in de hal vindt u aan de rechterzijde twee ruime slaapkamers, waarvan één toegang biedt tot de vernieuwde badkamer, welke is uitgerust met een inloopdouche, wastafel met meubel, ingebouwde kranen en is afgewerkt met leuke metrotegels. Achter het hoofdbord van het bed heeft de huidige eigenaar aan beide kanten een inloopkast gecreëerd met ook een opstelling voor de wasmachine aansluiting. Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich een inpandige berging met opstelling voor de CV en er is ook een separaat toilet. De woonkamer met open keuken is in open verbinding met de hal en heeft praktisch over de gehele breedte ramen, wat zorgt voor een overvloed aan natuurlijk daglicht en een gevoel van ruimte. De open keuken is zeer luxe afgewerkt met een mooi RVS geborsteld keukenblad, inductiekookplaat met downdraft systeem, combi-oven, afwasmachine, koel vriescombinatie en kokend water kraan. De woonkamer heeft middels een schuifpui toegang tot het terras, dat over de gehele breedte van de woning is gelegen. Het terras is op het zuiden, waardoor je de hele dag kunt genieten van de zon. In de onderbouw beschikt de woning over een separate berging van 6m² en het complex beschikt over een lift. Dit appartement is in 2022 volledig verbouwd en voorzien van alle moderne gemakken. De keuken en badkamer zijn voorzien van de nieuwste apparatuur en de woning is volledig geïsoleerd, wat zorgt voor een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. Door de gehele woning is vloerverwarming aangelegd met daarop een eiken houten lamelparket vloer. De woning is instapklaar en dan direct betrokken worden. De gestucte wanden geven het appartement een strakke en moderne uitstraling en is hoogwaardig afgewerkt. Locatie: Het appartement is gelegen in stadsdeel Oost in de populaire Indische Buurt. De buurt heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan. Mede daardoor is de buurt steeds populairder geworden onder zowel jong als oud publiek. Er zijn vele leuke en gezellige horecagelegenheden bijgekomen, van trendy koffietentjes tot gezellige eetcafés en hippe bars. Daarnaast zijn er ook diverse winkels en speciaalzaken te vinden op de Javastraat en kun je terecht op de Dappermarkt voor je dagelijkse boodschappen. Het appartement is uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer middels diverse uitvalswegen en snelweg A10 als het openbaar vervoer. Het Muiderpoort station is om de hoek gelegen alsook diverse tram- en bushaltes. Bijzonderheden: - Woonoppervlak 55 m² - Berging in de onderbouw 6 m² - Canon is eeuwigdurend afgekocht - Volledig verbouwd en geïsoleerd in 2022 - Keuken inbouwapparatuur van Siemens - Actieve en gezonde VvE - De VvE wordt professioneel beheerd door de Alliantie - De servicekosten bedragen per maand € 126,55 - Gelegen in een gewilde woonomgeving in de Indische buurt - Oplevering in overleg
€ 425.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Loenermark 36
OP EEUWIGDUREND AFGEKOCHTE ERFPACHT GELEGEN DIT MODERNE EN VOLLEDIG GERENOVEERDE DRIEKAMER APPARTEMENT VAN 79 M2 OP DE ZESDE VERDIEPING MET EEN RUIM EN ZONNIG BALKON OP HET ZUIDEN EEN BERGING IN DE ONDERBOUW EN EEN EIGEN PARKEERPLAATS IN HET COMPLEX PAL AAN DE OVERZIJDE. HET APPARTEMENTENCOMPLEX (MET LIFT) IS GELEGEN OP EEN A- LOCATIE IN AMSTERDAM NOORD, NABIJ HET STATION VAN DE NOORD/ ZUIDLIJN EN OP EEN STEENWORP AFSTAND VAN HET WINKELCENTRUM BOVEN 'T Y. Het gehele appartement is gerenoveerd o.a. met een moderne keuken en badkamer, de muren en het plafond zijn gestuukt, het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer en alle deuren zijn vernieuwd. De indeling van het appartement is als volgt: Via de tweede toegangsdeur bereikt u via de galerij de voordeur van het appartement. Entree, tochtportaal, meterkast met aardlekschakelaar en een goede mogelijkheid voor de garderobe. Woonkamer De ruime woonkamer heeft veel lichtinval door het grote raampartij, alsmede een toegangsdeur naar het balkon. Balkon Het balkon is over de gehele breedte van het appartement. Het uitzicht vanaf het balkon is prachtig en weids te noemen. Keuken Aan de voorzijde de keuken, het betreft een hoekkeuken met een antraciet composiet aanrechtblad, veel kastruimte, 4 pits gaskookplaat, oven- afzuigkap en een design radiator. In een bergkast naast de keuken is de wasmachine weggewerkt. Slaapkamers Via de tweede hal bereikt u de slaapvleugel, de eerste ruime slaapkamer is aan de galerijzijde met radiator ombouw. De tweede ruime slaapkamer aan het balkon met tevens een mooi weggewerkte radiator achter de ombouw. De badkamer Moderne badkamer met inbouwspots, inloopdouche met rain shower met ingebouwde kranen en een handdouche, wastafelmeubel en een extra handdoekenkast, grotendeels tot plafond betegeld. De vloer is afgewerkt met in de douche ruimte mozaïek tegels op de vloer en een gietvloer in de rest van de badkamer met een bies, Het toilet Vernieuwd toilet met wandcloset, met mooie grijze en witte tegels. Bijzonderheden In het complex zijn recentelijk de standleidingen vervangen. Centrale afzuiging. Eeuwigdurende erfpacht is afgekocht. Blokverwarming voorzien van meters. Vve € 255,55 inclusief warmwater. Garageplaats waarvan de vve kosten € 21,65 per maand bedragen. Omgeving Het appartementencomplex is prima onderhouden, voorzien van een afgesloten toegang en een lift. De ligging is uitstekend te noemen. Op loopafstand bevinden zich vele faciliteiten zoals het bruisende winkelcentrum Boven 't Y, de Noord/Zuidlijn, horecagelegenheden, sportaccommodaties, scholen en recreatieparken. De Ring A-10 ligt letterlijk om de hoek en via de IJ-tunnel ben je tevens zo in hartje Centrum!
€ 350.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Westerdoksdijk 529
Op het populaire Westerdokseiland is dit high-end afgewerkte appartement met 3 slaapkamers van 124 m² met een dakterras als ook een berging in de onderbouw. De auto kan geparkeerd worden op de separaat te koop aangeboden parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage.

Het appartementencomplex met lift is op loopafstand van de Haarlemmerstraat, de grachtengordel en het Prinseneiland. Centraal gelegen en op korte afstand zijn er vele restaurants zoals Meneer Nieges, De Gouden Reael (by Caron), Bak en Tasca Bellota.

Over de afwerking van het appartement is tot in het kleinste detail nagedacht. In het appartement ligt een massief eikenhouten vloer, gelegd in Hongaarse punt. Alle plafondhoge deuren zijn van Brems Doors met een No-ha magnetisch handgreep. De lichtschakelaars, dimmers, en stopcontacten zijn van Gira.

De indeling van het appartement is als volgt:
Centrale toegangsdeur met bellentableau en brievenbussen leidt naar de Cour met bamboetuin.
Een tweede gemeenschappelijk entree met lift of trap brengt u naar het appartement op de tweede verdieping.

Tweede verdieping.
Ruime entree met garderobe mogelijkheid en toegang tot het zwevende watercloset en fontein.
De hal, sfeervol verlicht met Modular Lightning Instruments armaturen, leidt u naar nagenoeg alle vertrekken. De twee goed bemeten slaapkamers hebben grote ramen en zijn beide voorzien van op maat gemaakte inbouwkasten.

In de badkamer, uitgevoerd in Chinees grijs marmer, is een ware spa gecreëerd door een breed bad van Duravit Starck X, een inloop regendouche met regendouche en een dubbele wastafel. Alle kranen zijn Fantino Nostromo.

In de verrassend ruime berging is de opstelplaats van de stadverwarming en de mechanische ventilatie. Ook zijn hier de wasmachine en droger aansluitingen. Er is efficiënt gebruik gemaakt van de ruimte door het plaatsen van kasten, daardoor is er veel werk- en opbergruimte.
De open keuken, in rechte en dubbele opstelling heeft een zwart granieten keukenblad en is voorzien van divers inbouw apparatuur, zoals een oven, afzuigkap, koelkast en een Gaggenau inductiekookplaat. Aan kastruimte geen gebrek, want door de dubbele plaatsing van de keukenkasten is er bergruimte gecreëerd. De vloer is uitgevoerd in zwarte leisteen.

Naast de keuken is de derde kamer gesitueerd, thans in gebruik als werkkamer.

De ruime woonkamer heeft veel lichtinval door de grote raampartijen. Een fraai vormgegeven wit eiken houten trap straat centraal in de eetkamer en geeft toegang tot het zonnige dakterras dat bereikbaar is middels de opbouw.

In de onderliggende afgesloten parkeergarage is de mogelijkheid om een parkeerplaats te kopen.
De vraagprijs van de parkeerplaats bedraagt € 60.000,- k.k. De maandelijkse servicekosten voor de parkeerplaats zijn € 52,12.

Bijzonderheden
- Hoogwaardig afgewerkt “ready-to-move-in” appartement met lift
- Bouwjaar 2008
- Woonoppervlakte 124m². Meetrapport aanwezig
- Plafondhoogte 2,73 m
- Drie slaapkamers
- Dakterras
- Massief eikenhouten vloer in Hongaarse punt
- Erfpacht AB 2000. Canon afgekocht tot 1 oktober 2054
- Aanvraag gedaan conform overstap spijtoptantenregeling
- Professionele, gezonde en actieve VvE - Westerkaap 1
- Servicekosten bedragen € 363,68 incl. stookkosten
- Video intercom installatie
- Energielabel B
- Stadverwarming op basis van nacalculatie.
- Geheel geïsoleerd en voorzien van dubbel glas.
- Afgesloten gezamenlijke fietsenstalling
- Eigen berging in de onderbouw
- Oplevering in overleg, kan snel

Omgeving
Het appartement is gelegen op het populaire Westerdokseiland in stadsdeel Centrum.
Wonen op het Westelijke eiland is een combinatie van rust en het levendige centrum op steenworp afstand. De Haarlemmerstraat en -dijk zijn op loopafstand. Ook de veel bezongen Jordaan, het fotogenieke Prinseneiland als de nieuwe ontwikkelde Houthavens op 5 minuten fietsafstand. Sporten kan bij de buren, zoals bij Home of Warriors, PTboxing of bij Yoga met Suus. Wandelen met de hond kan bij het Stenen Hoofd.
De bereikbaarheid van het appartementencomplex Westerkaap is uitstekend te noemen dankzij de centrale ligging nabij diverse uitvalswegen. De S101 en S102 van de ringweg A-10 zijn goed bereikbaar middels de onder tunnelde Spaarndammerstraat. Het Centraal Station is op nog geen 5 minuten loopafstand met zijn wijdvertakte netwerk aan bussen, treinen, metro en trams. Voor de deur stopt bus 48.
€ 900.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Nieuwendammerdijk 305
OP EEN PRACHTPLEK AAN DE IDYLLISCHE NIEUWENDAMMERDIJK, IS GELEGEN DEZE VOLLEDIG GERENOVEERDE, DOCH ZEER AUTHENTIEKE VRIJSTAANDE KAPITEINSWONING VAN MAAR LIEFST 217m² GELEGEN OP EIGEN GROND MET EEN GIGANTISCHE ACHTERTUIN.

De kapiteinswoning is gebouwd rond eind 18e eeuw, het is een houten huis met gepotdekselde zijwanden een klokgevel en aan de achterzijde een puntgevel, de raampartijen zijn met roedes verdeeld. Het betreft een Rijksmonument.

De indeling van de woning is als volgt;
Op dijkniveau kom je binnen in een prachtige entree met kijk op de houten balken met karbeel in de woonkamer. Direct bij binnenkomst tref je aan beide zijde twee werkkamers, annex slaapkamers. De scheidingswanden van deze kamers is voorzien van glas, waardoor er vanuit de voorzijde daglicht de woonkamer binnenkomt. Het trapje in de woonkamer zorgt voor een speelse indeling, waardoor er en scheiding ontstaat waar kinderen hun eigen hoekje kunnen creëren tezamen met de grote boekenkast. De zeer ruime woonkamer heeft aan drie zijde ramen waardoor er veel daglicht de woning binnenkomt en aan de achterzijde kijk je mooi weg in de zeer groene tuin, houten wanden een heerlijke houtkachel en een wit geschilderde houten vloer, het is een hele fijne lichte ruimte. De open trap brengt je naar de kapverdieping of het souterrain.

Souterrain:
Met de open trap vanaf de woonkamer bereik je de ruime en zeer luxe keuken en beschikt over een kookeiland met bar-gedeelte. Het is een greeploze keuken met houten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur van het merk Gaggenau; Quooker, inductiekookplaat met afzuigkap, vaatwasser, maar liefst twee wijnkoelers (ter overname), oven en een stoomoven. Tevens is de keuken voorzien van een op maat gemaakte kastenwand dat voorziet in veel kastruimte. Het souterrain is ruim genoeg voor een mooie grote eettafel, waardoor het een echte leef-keuken wordt, waar je samen met vrienden en familie heerlijke etentjes kunt organiseren. De achtergevel is geheel voorzien van roederamen en een toegangsdeur naar de tuin, er zijn ook in de zijgevel twee roederamen, hierdoor is ondanks dat het een souterrain betreft er veel daglicht.

Aan het dijklichaam bevindt zich de eerste badkamer die voorzien is van een ligbad, dubbele wastafel met meubel. Tevens is hier de bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en droger en een ruime garderobe c.q. berging.
Het gehele souterrain is afgewerkt met een betonnen vloer met vloerverwarming.

De tuin:
Wauw wat een tuin, deze is toegankelijk vanaf de keuken, gelegen op het noorden. Doordat de tuin maar liefst 27,5m lang is, is er altijd wel een plekje te vinden waar je heerlijk kunt genieten van de zon en of in de schaduw kunt zitten. De tuin is deels betegeld, maar ook bomen, groen en gras zijn er te vinden. De tuin is extra breed door de steeg en een eigen achterom.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met dakkapel en toegang tot alle vertrekken.
De eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde, leuk is de houten trap die naar de speelvliering (met dakraam) gaat, hierdoor is het een speelse kamer. De tweede slaapkamer is gelegen in het midden met een drie ramen breed dakkapel. De tweede badkamer met mozaiektegels heeft een ruime inloopdouche met ingebouwde kranen en een rainshower, wandcloset, een wastafel ingebouwde spots en natuurlijk daglicht. Aan de achterzijde is de ruime masterbedroom gelegen met de nok in het zicht en een ingebouwde kast. De gehele kapverdieping is afgewerkt met een wit geschilderde houten vloer.

Locatie:
Gelegen op een gewilde locatie in Amsterdam Noord. Hier woon je in een zeer karakteristieke woonomgeving, waarbij dit huis een unicum is. Café ’t Sluisje is om de hoek, het Purmerplein met diverse ambachtelijke winkels in de nabijheid, en op 10 minuten fietsen van de pont naar het Centraal Station.
Noord is ideaal dankzij zijn ligging en de natuur. Hier combineer je het genot van landelijk wonen met het gemak van de stad op fietsafstand. Niet alleen de stad is goed bereikbaar, ook het Waterland is dichtbij.

De Ringweg A-10 met zijn uitvalswegen is vlakbij en naast de metro is er goed aanvullend openbaar vervoer. Nabij de woning ligt het Purmerplein met allerlei ambachtelijke winkels, de Landmarkt aan de Schellingwouderdijk en het net vernieuwde Waterlandplein (winkelcentrum). Het grote boven ’t Y winkelcentrum ligt op ongeveer 1,5 km afstand. Aan het Vliegenbos grenst niet alleen het Noorderpark maar oostwaarts ook het Rietland dat weer aan Schellingwoude grenst. Samen vormen deze de ‘Groene Corridor’ die een beschermde status geniet.

Bijzonderheden:
- Charmante en karakteristieke kapiteinswoning;
- Woonoppervlakte 217m², conform NEN meting;
- Gelegen op eigen grond;
- Rijksmonument nummer 6711;
- Zeer lange tuin van maar liefst 27,5m;
- Gelegen op een gewilde locatie op één van de populairste plekken in Noord;
- Twee ruime badkamers;
- Luxe keuken met diverse inbouwapparatuur;
- Beschermd stadsgezicht.
€ 1.900.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Latherusstraat 132
In de populaire Bloemenbuurt, ligt deze charmante, dubbele bovenwoning met vliering van 129 m² op eeuwigdurend afgekochte erfpacht in een rustige en kindvriendelijke woonwijk. Deze praktische, sfeervolle 5 kamer hoekwoning heeft 3 ruime slaapkamers en beschikt over bijzonder veel lichtinval.

De Latherusstraat is zeer centraal gelegen in Amsterdam-Noord, op fietsafstand van het centrum en op wandelafstand van de metrohalte Noorderpark.

De gemoedelijke Bloemenbuurt is een gewilde plek om te wonen door de rust, de aanwezigheid van veel groen en het makkelijk parkeren van de auto.
Voor gezinnen zijn kinderdagopvang, scholen, speeltuinen en zwembad op steenworpafstand.

De indeling van het woonhuis is als volgt;

Begane grond:
Eigen entree op de begane grond. Garderobe en trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Ruime hal, met zeer speelse lichtinval door de ramen van de woonkamer en de keuken. De hal geeft toegang tot het separate toilet met fontein en via de trap bereikt u de tweede verdieping.

De eerste verdieping vormt het hart van het huis en biedt volop ruimte voor gezellige diners en familiemomenten. De woonkamer is verdeeld in drie gedeelten; een eetkamer, zitgedeelte en een speel/TV kamer. Het is een prachtige en lichte ruimte met veel ramen, mede doordat het een hoekwoning betreft.

Aan de achterzijde is de hoekkeuken met toegang tot het balkon. De keuken is stijlvol wit met een ingebouwde oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer en een 5 pits gasfornuis. Speels is het raam in de keuken naar de hal.

Op de hele eerste verdieping ligt een mooie houten vloer.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers, wasruimte/berging, moderne badkamer en vlizotrap naar de vliering.
Op de overloop, slaap- en werkkamers ligt Sisal vloerbedekking.

De nette betegelde badkamer met natuurlijk lichtinval door het zijraam is voorzien van een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en een zwevend Japans watercloset. In de wasruimte/berging is meer dan voldoende plaats voor de wasmachine en -droger als ook voor de stofzuiger en het bergen van voorraad.

De twee kamers aan de voorzijde worden gebruikt als slaapkamer. De kamer aan de achterzijde is in gebruik als werkkamer, maar kan ook als slaapkamer worden ingericht.
De vliering is te bereiken via de ouderslaapkamer of in de gang. De CV- ketel is geplaatst in een dichte kast boven de trap.

Op het binnenterrein is er nog een berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1925
- Beschermd stadsgezicht
- Eeuwigdurende afgekochte erfpacht
- Eigen opgang
- Lichte dubbele bovenwoning
- Woonoppervlakte 128,7 m² (meetrapport aanwezig)
- Gestucte wanden
- Efficiënt ingedeeld
- Geheel voorzien van dubbel glas
- Rustige en groene buurt
- Geen bovenburen
- Actieve VvE, professioneel beheerd
- MJOP aanwezig
- Maandelijkse servicekosten € 187,20
- Separate berging op het binnenterrein
- Parkeervergunning te verkrijgen zonder wachtlijst
- Oplevering in overleg

Omgeving:
Noord is hip and happening. Er zijn tal van voorzieningen, zoals het filmmuseum Eye, poppodium Tolhuistuin, sportscholen en verschillende bioscopen. Hardlopen en zwemmen kan in het naburige Noorderpark of op de fiets met 10 minuten naar natuurgebied Het Twiske of Landelijk Noord.

Voor de dagelijkse boodschappen zijn er meerdere supermarkten te vinden op het Mosveld, De Banne of Boven ’t IJ. Op de Van der Pekstraat is er 3 x per week een versmarkt. Voor de vergeten ingrediënten is er de buurtsuper c.q. avondwinkel op de hoek.
Op korte afstand van veel trendy restaurants en cafés, zoals bijvoorbeeld Pompet, Il Pecorino, Cafe Modern, Skatecafé, Europizza, De Ceuvel en niet te vergeten het populaire NDSM-terrein met o.a. Pllek, Noorderlicht en IJver.

De woning is centraal gelegen en goed bereikbaar. Op slechts 5 minuten loopafstand ligt de metrohalte Noorderpark. De pont naar het Centraal Station is op 5 minuten fietsafstand. In nog geen 5 minuten autoafstand is de ring A-10 met zijn uitvalswegen bereikbaar.
€ 600.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Alexanderstraat 2 I
Dit betreft een statistische aanmelding.
€ 440.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Afrikanerplein 11 - I
Op een geweldige locatie in hartje Amsterdam Oost is het heerlijk wonen in dit charmante, lichte instapklare en praktische ingedeelde 4 kamer appartement van 60,5 m² met een balkon op de eerste etage tegenover het rustige Park Afrikanerplein.

Het goed onderhouden appartement is gelegen nabij het Beukenplein in de levendige Transvaalbuurt. In deze populaire buurt zijn tal van leuke restaurants, winkeltjes en leuke hotspots. Binnen enkele minuten ben je met de fiets in hartje Centrum, De Pijp of de stad uit.

Indeling:
Gezamenlijke entree met brievenbus en trappenhuis.

De entree is op de eerste etage. Hal met toegang tot nagenoeg alle vertrekken en garderobe.
Aan de voorzijde is de lichte woonkamer met zijn vele ramen. Ernaast is een tweede kamer, thans in gebruik als studeerkamer en voorraadkast. De twee slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen. De grootste slaapkamer biedt via openslaande deuren toegang naar het balkon op het noordoosten waar een kast met de CV ketel is geplaatst.

De moderne witte rechte keuken heeft een granieten werkblad en diverse inbouwapparatuur zoals een een grote koel-vriescombinate, 4 pits gasfornuis, afzuigkap, combimagnetron en uiteraard een vaatwasser. De keuken biedt eveneens toegang tot het balkon.

De badkamer is uitgevoerd in grijs en witte tegels en voorzien van een inloopdouche, wastafel, designradiator, zwevend watercloset en wasmachineaansluiting.

De eiken lamelvloerdelen en de originele paneeldeuren geven het appartement extra sfeer.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1929
- Gemeentelijk monument (in procedure)
- Transvaalbuurt
- Erfpacht AB 2000, canon € 598,47, jaarlijkse indexering
- Aanvraag afkoop erfpacht is gedaan via spijtoptantenregeling
- Woonoppervlakte 60,5 m². Meetrapport aanwezig
- Dubbel glas in hardhouten kozijnen
- Gestuucte wanden
- Verwarming en warmwater middels CV-ketel 2012
- Actieve en georganiseerde VvE
- Maandelijkse servicekosten € 87,-
- Parkeren middels parkeervergunning
- Oplevering in overleg, kan snel

Op een geweldige locatie in hartje Amsterdam Oost is het heerlijk wonen in dit charmante, lichte instapklare en praktische ingedeelde 4 kamer appartement van 60,5 m² met een balkon op de eerste etage tegenover het rustige Park Afrikanerplein.

Het goed onderhouden appartement is gelegen nabij het Beukenplein in de levendige Transvaalbuurt. In deze populaire buurt zijn tal van leuke restaurants, winkeltjes en leuke hotspots. Binnen enkele minuten ben je met de fiets in hartje Centrum, De Pijp of de stad uit.

Indeling:
Gezamenlijke entree met brievenbus en trappenhuis.

De entree is op de eerste etage. Hal met toegang tot nagenoeg alle vertrekken en garderobe.
Aan de voorzijde is de lichte woonkamer met zijn vele ramen. Ernaast is een tweede kamer, thans in gebruik als studeerkamer en voorraadkast. De twee slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen.
De grootste slaapkamer biedt via openslaande deuren toegang naar het balkon op het noordoosten waar een kast met de CV ketel is geplaatst.

De moderne witte rechte keuken heeft een granieten werkblad en diverse inbouwapparatuur, zoals een grote koel-vriescombinatie, 4 pits gasfornuis, afzuigkap, combimagnetron en uiteraard een vaatwasser. De keuken biedt eveneens toegang tot het balkon.

De badkamer is uitgevoerd in grijs en witte tegels en voorzien van een inloopdouche, wastafel, designradiator, zwevend watercloset en wasmachineaansluiting.

De eiken lamelvloerdelen en de originele paneeldeuren geven het appartement extra sfeer.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1929
- Gemeentelijk monument (in procedure)
- Transvaalbuurt
- Erfpacht AB 2000, canon € 598,47, jaarlijkse indexering
- Aanvraag afkoop erfpacht is gedaan via spijtoptantenregeling
- Woonoppervlakte 60,5 m². Meetrapport aanwezig
- Dubbel glas in hardhouten kozijnen
- Gestuucte wanden
- Verwarming en warmwater middels CV-ketel 2012
- Actieve en georganiseerde VvE
- Maandelijkse servicekosten € 87,-
- Parkeren middels parkeervergunning
- Oplevering in overleg, kan snel

Omgeving:
De buurt laat zich omschrijven als hip, happening en bruisend. De keuze is reuze wat betreft cafés en restaurants, zoals b.v. café Bru, Bar Maxwell, Clos Amsterdam, Bar Bukowski, Baut Oost, La Vallade, Rijsel, De Eenhoorn, dakterras GAPP en het Volkshotel.

De dagelijkse boodschappen haal je bij de supers op de Maritzstraat, Wibautstraat of in het winkelcentrum Oostpoort. De dagelijkse Dappermarkt en Albert Cuypmarkt zijn beide op nog geen 5 minuten fietsafstand. De Dappermarkt is een buurtgerichte wereldmarkt die meegegroeid is met de buurt.

Hardlopen kan in het Flevopark, Oosterpark of Frankendael. Ook aan sportfaciliteiten is er een ruim aanbod, zoals Swimgym, Rocycle en de Jaap Edenbaan zijn op nog geen 5 minuten fietsafstand. Daarbij zijn verschillende sportclubs zoals The Body Studio, Vondelgym, Hot Power Yoga en hockeyclub Athena eveneens op korte afstand.

Bus, metro en trein zijn om de hoek te vinden. Op loopafstand is het metrostation Wibautstraat en het NS Amstelstation. De S10 of S111 zijn met de auto goed bereikbaar.
€ 430.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Jisperveldstraat 33
Op de derde etage ligt dit 3 kamer appartement (101 m²) op eeuwigdurend afgekochte erfpacht. Het appartement heeft twee slaapkamers, een zeer ruime woon- en eetkamer en een balkon over de volle breedte van de woning en uitzicht op het park. Daarbij is er ook nog een separate berging.

Het appartement is gelegen in een rustige, groene en kindvriendelijke omgeving in Amsterdam Noord. Er zijn diverse scholen, winkelcentrum Boven 't IJ en Waterlandplein op loopafstand. Diverse uitvalswegen in de nabije omgeving en er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. De bereikbaarheid van de woning is uitstekend. Binnen enkele minuten rijdt u op de ringweg A10 via de S115 of de S116, of bent u in het centrum van Amsterdam via de IJ-tunnel. Tevens zijn er voldoende opstappunten voor het openbaar vervoer op loopafstand waaronder de Noord/Zuidlijn. Met de fiets en de pont bent u in 15 min op het Centraal Station of midden in Landelijk Noord.

Indeling:
Nette recent gerenoveerde en verzorgde hal met bellentableau en brievenbussen.
Afgesloten deur naar de centrale hal met trap en moderne lift naar de verdiepingen.
Op de begane grond bevindt zich tevens nog de eigen berging.

3e verdieping
De galerij is te bereiken met een sleutel.

Via de voordeur komt u in de hal. De hal geeft toegang tot alle kamers.
Aan weerzijden van de hal aan de galerijkant zijn de slaapkamers. De twee (voorheen drie) slaapkamers zijn van goed formaat, respectievelijk van ca. 14 m² en 19 m².
Aan de achterzijde van de zeer lichte woning is de ruime woonkamer, eetkamer en half openkeuken. De keuken, in dubbele rechte opstelling, is een mix van oud en nieuw. Daar is ook de aansluiting voor de wasmachine.
De woonkamer is zeer licht door de vele raampartijen. Vanuit de woonkamer stapt u het balkon met zuidenligging op van 12 m². Vanaf het balkon kijkt u prachtig uit op het groen en de bomen.

Het appartement heeft een moderne badkamer met inloopdouche en wastafel. Het separate zwevende watercloset is eveneens recent betegeld en heeft een fontein. De woning heeft tot slot een aantal verrassend ruime inbouwkasten en daarmee ruim voldoende opbergmogelijkheden.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1969
- 3 kamer appartement op 3e verdieping
- Elektrisch zonnescherm woonkamer (Somfy)
- Woonoppervlakte 101 m². Meetrapport aanwezig
- Eeuwigdurende afgekochte erfpacht.
- Vrij uitzicht over het H.M. Baanakkerspark met veel groen en prachtige bomen
- Actieve en gezonde VvE (Munnik VvE Beheer)
- Servicekosten € 335,-, waarvan € 114,- voor blokverwarming (individuele meters)
- Warmwater d.m.v. centrale voorziening
- Videofoon en een afgesloten entree
- Gratis parkeren
- Eigen berging in de onderbouw
- Oplevering in overleg, kan snel

Omgeving:
Het appartement in Parkflat 1 heeft uitzicht op het H.M. Baanakkerspark; een natuurpark met een gevarieerd landschap zoals bos, water, grasland, moeras en struikgewas en speelvoorzieningen voor kinderen.

Het complex is gelegen in een wat rustiger gedeelte van Amsterdam-Noord, in de buurt van verschillende voorzieningen en er is een goed aanbod van scholen.
Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de winkelcentra Waterlandplein of Boven ’t Y.
De multiplex-bioscoop “Pathé Amsterdam Noord”, entertainment hal zijn op loopafstand. Schommelen bovenop de Adam toren, filmmuseum EYE, de Tolhuistuin met een (Paradiso)concertzaal, of terug in de tijd bij café ‘t Sluisje aan het water op de Nieuwendammerdijk is allemaal op korte fietsafstand. Er is ook veel cultureel aanbod op zowel de voormalige NDSM werf, als ook op het Stork terrein aan de oostoever met ateliers, festivals en veel jonge frisse initiatieven op allerlei gebieden.

Met de auto is de ringweg A-10 in enkele minuten te bereiken. Parkeren is vrij en zonder vergunning, er is voldoende plek in de omgeving. De Noord-Zuidlijn ligt op 10 minuten loopafstand en daarmee reist u in 20 min. naar de Zuid-as! Noord is hip & happening, in minder dan 15 minuten fietsen zijn alle pontjes die over het IJ varen te befietsen. De rust opzoeken in Landelijk Noord is per fiets op korte fietsafstand.
€ 375.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
IJplein 289
Met zijzicht over het IJ en kijkend naar het Centraal Station is dit een zeer praktisch ingedeelde twee/driekamer appartement van 62 m² met een loggia op de derde verdieping in een kleinschalig complex, waarvan de canon eeuwigdurend is afgekocht. Een zeer leuke locatie aan het IJ in Amsterdam Noord. Het appartement is zeer netjes afgewerkt met een mooie eikenhouten vloer, moderne keuken en gestuukte wanden en plafonds. De indeling van het appartement is als volgt; Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereik je op de derde verdieping de entree van het appartement. Wat meteen opvalt is de mooie eikenhouten vloer die door de gehele woning is gelegd. Ruime hal met bergkast waar de CV hangt en een kast waar de wasmachine en droger netjes in is weggewerkt. Prachtige lichte woonkamer doordat het op een hoek is gelegen met vanuit het zijraam zicht op het IJ en het Centraal Station. In de woonkamer is een extra werkkamer gecreëerd van glas met stalen kozijnen, dit kan eenvoudig en zonder al te veel schade verwijderd worden. Vanuit de woonkamer betreed je de loggia die gelegen is op het noordwesten. Moderne open keuken met kookeiland en diverse inbouwapparatuur waaronder een oven, koel/vriescombinatie, vaatwasser, 5 pits gasfornuis en afzuigkap. Een goed bemeten slaapkamer met grote inbouwkast en toegang tot de badkamer. De nette badkamer, betegeld tot aan het plafond, heeft een wastafel met meubel en inloopdouche. Op het dak heb je de beschikbaarheid over een gemeenschappelijk dakterras, dat een mooi uitzicht heeft over het IJ en de stad. In de onderbouw is een separate berging van 4 m². Locatie: Prachtige ligging met uitzicht op het IJ, op enkele loopminuten afstand van de pont aan het IJplein. In de directe omgeving is station Noorderpark met zijn halte van de Noord/Zuidlijn. Parkeren met de auto kun je hier voor de deur doen met een parkeervergunning. Heerlijk wandelen langs de IJ-oevers, eten bij Europizza, The Hangar, de Goudfazant of één van de vele andere leuke restaurants die Noord te bieden heeft. Op loopafstand boodschappen doen bij de Jumbo Foodmarket, Dirk van den Broek of de Van der Pekmarkt, uit naar het EYE filmmuseum, of gewoon lekker de stad in; dat kan allemaal perfect vanaf deze locatie aan het IJplein. Op de fiets naar het NDSM, of de natuur opzoeken in het Twiske of Landelijk Noord, dit alles is in enkele (auto)minuten bereikbaar. Bijzonderheden: - Bouwjaar 1984 - Woonoppervlakte 62 m² - Berging in de onderbouw van 4 m² - Active en gezonde VvE, servicekosten bedragen € 111,38 per maand - Zeer leuke en centrale ligging nabij het IJ en Centraal Station - Canon is eeuwigdurend afgekocht - Gezamenlijk dakterras op de bovenste verdieping. - Oplevering in overleg, kan snel
€ 400.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTELVEEN
Hueseplein 10
Zeer licht en uitstekend onderhouden maisonnette -appartement met riant dakterras van circa 50 m2 op het zuiden. Het appartement is gelegen op loopafstand zijn het Amsteveense Stadshart met alle winkels. Verder is er veel cultuur (Schouwburg Amstelveen, muziekschool, bibliotheek en kunstuitleen) en horeca, diverse café’s en restaurants met gezellige terrasjes, op het centrale plein.

Eigen entree met trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken. Ruime L- vormige doorzon- woonkamer met grote raampartijen. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien waaronder gaskookplaat, vaatwasmachine, koel en vriescombinatie. Ook bevinden zich hier de wasmachine en droger. Vanuit de keuken is het dakterras van circa 50 m2 te bereiken en is gelegen op het zuid- westen. Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Hier bevindt zich de masterbedroom en nog twee extra slaapkamers. Deze zijn ruim en naar wens in te richten. De moderne badkamer voorzien van ligbad, vaste wastafel en aparte douche. De zolder kan worden gebruikt als opbergruimte en is te bereiken middels een vlizotrap.

Bijzonderheden:

- goed onderhouden maisonnette appartement met dakterras.
- slapende VVE met twee leden.
- gelegen nabij het Stadshart, openbaar vervoer en de grote uitvalswegen.
- oplevering in overleg.
- notaris ter keuze van koper.

English:

Very bright and well-maintained maisonette apartment with a spacious roof terrace of approximately 50 m2 on the south. The apartment is located within walking distance of the Amsteveense Stadshart with all shops. There is also a lot of culture (Schouwburg Amstelveen, music school, library and art loan) and catering, various cafes and restaurants with cozy terraces on the central square.


Private entrance with stairs to the first floor. The living room can be reached from the hall. Spacious L-shaped living room with large windows. The modern kitchen is fully equipped including gas hob, dishwasher, fridge and freezer. The washing machine and dryer are also located here. The roof terrace of approximately 50 m2 can be reached from the kitchen and is located on the south-west. The second floor can be reached via a fixed staircase. Here is the master bedroom and two additional bedrooms. These are spacious and can be arranged as desired. The modern bathroom with bath, washbasin and separate shower. The attic can be used as storage space and can be reached via a loft ladder.

Particularities:

- well-maintained maisonette apartment with roof terrace.
- sleeping VVE with two members.
- located near the Stadshart, public transport and the major roads.
- Delivery in consultation.
- notary at the buyer's choice.
€ 479.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
ANKEVEEN
Frans Fennishof 9
Perfect onderhouden, rigoureus uitgebouwd en fantastisch gelegen luxe 2 onder 1 kap woning met parkeergelegenheid op eigen terrein, direct grenzend aan en uitkijkend op het natuur- poldergebied (Natuurmonumenten) en met een directe vaarverbinding naar de Ankeveense plassen. Werkelijk een prachtige plek. De ruime 2 onder 1 kap woning heeft een bruto vloeroppervlakte van 213 m2 en is aan de zijkant uitgebouwd over drie verdiepingen. Daardoor is de woning meer dan 8,5 meter breed. Bouwjaar 1988. Perceeloppervlakte 250 m2. Eigen grond. Indeling begane grond: Ruime entree met toegang tot de werkruimte/ kantoor/ bijkeuken, luxe toiletruimte en zijdeur naar de tuin. Riante, zeer lichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. De fraai aangelegde tuin is aan twee zijde gelegen een water, met directe vaarverbinding naar de Ankeveense plassen. Luxe open keuken met diverse inbouwapparatuur, te weten: Amerikaanse koelkast met vriezer, wijnklimaatkast, 6 pits Boretti Fornuis met oven, Boretti afzuigkap, combi magnetron/ oven en vaatwasser. De begane grond is voorzien van een fraaie PVC vloer met vloerverwarming. Indeling eerste verdieping: Overloop, vier slaapkamers waarvan de master- bedroom beschikt over een walk- in closet. Luxe badkamer voorzien van ligbad, separate douche, toilet en dubbele wastafel. Indeling tweede verdieping: Twee ruime slaapkamers en veel bergruimte en stookruimte. Ankeveen is centraal gelegen in het groen, tussen de plassen met uitvalswegen richting Amsterdam (20 min.), Utrecht (20 min.), Bussum, Weesp en Hilversum (10 min.). Op zaterdag is er markt, staat bekend om haar actieve verenigingsleven (voetbal, handbal, tennis, schaatsen en petanque). Daarnaast is er een café, restaurant en een theater. Daarnaast is Ankeveen een ideaal gebied voor fietsers en wandelaars en in de winter voor schaatsers. Bijzonderheden: • Zeer hoog afwerkingsniveau • Unieke ligging • Parkeergelegenheid op eigen terrein voor twee auto's • Bruto woonoppervlakte 213 m2, netto woonoppervlakte 158 m2 • Gelegen aan de buitenrand van Ankeveen, rechtstreeks aan natuurgebied met directe vaarverbinding naar de plassen • Goed onderhouden • Elektra v.v. 11 groepen en 2 aardlekschakelaars • Volledig v.v. dubbel glas • Bouwjaar 1988 • Perceeloppervlakte 250 m² • Ingemeten conform de branche brede meetinstructie (NEN 2580)
€ 775.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
NEDERHORST DEN BERG
Vreelandseweg 14
Volledig gerenoveerde karakteristieke, charmante 2 onder 1 kap woning gelegen op een groot perceel van maar liefst 248 m². Daarnaast is er gelegenheid om op eigen terrein te parkeren. De grote, zonnige en verzorgde fraai aangelegde voor- en achtertuin met verlichting heeft drie zonnige terrassen (schaduw en zon naar wens) biedt zeer veel privacy.


Het centrum van Nederhorst den Berg ligt nabij, waar verschillende winkels zijn voor de dagelijkse levensbehoeften, maar er zijn ook meerdere basisscholen, horecagelegenheden, een kinderopvang, de voetbalvelden, de tennisbanen, de manage en een bibliotheek.

Op steenworp afstand van rivier de Vecht (op 48 meter afstand), maar ook nabij de Spiegel- en Blijkpoldersplas. Hier kunt u heerlijk recreëren.


Nabij gelegen zijn de dorpen Ankeveen, Kortenhoef en 's-Graveland met aanvullende faciliteiten op het gebied van winkels, sport, cultuur, recreatie en natuur.

Amsterdam en Utrecht zijn goed te bereiken (circa 25 minuten) via de provinciale weg N201 en de rijksweg A2 en A27. Maar ook Hilversum, Bussum en Weesp zijn erg goed bereikbaar en binnen 15 minuten met de auto te bereiken.


Indeling:


Begane grond:


Entree met meterkast, ruime woonkamer, verdeeld in een zit gedeelte en eetgedeelte. Vernieuwde zeer luxe keuken

(2022) met diverse inbouwapparatuur. De begane grond is voorzien van een fraaie houten vloer. Hal met deur naar de achtertuin, toiletruimte en gemoderniseerde badkamer met vloerverwarming en Grohe regendouche.


Eerste verdieping:


Ruime overloop met separate toiletruimte en walk-in closet. Twee ruime slaapkamers waarbij de slaapkamer aan de achterzijde eenvoudig te verdelen is in tweeën. Deze slaapkamer is voorzien van airconditioning. Vanuit deze slaapkamer heeft u eveneens fantastisch uitzicht over de Vecht en de molen.


Tweede verdieping:


Middels een vaste trap te bereiken (volledig geïsoleerde) zolderverdieping. Ideaal als kantoor of als slaapkamer. De cv ketel is hier netjes in een kast weggewerkt.


Bijzonderheden:

- Gehele woning is voorzien van glad stucwerk wanden en plafonds (2019/2022).

- Gehele woning dubbel glas (deels HR++).

- Nieuwe moderne keuken in neutrale kleurstelling (2022) met composiet werkblad (Lion Stone) en inbouwapparatuur; Quooker, geïntegreerde afzuigkap met dimbare verlichting (Novy), combi-oven, inductiekookplaat, koelkast, vriezer en vaatwasser met verlichting (Pelgrim & AEG). Apothekerskast, grote softclose laden met geïntegreerde besteklade en dimbare inbouwverlichting (5x).

- Gemoderniseerde badkamer met vloerverwarming, designradiator, nieuwe wastafel met Grohe kraan, grote ronde spiegel met verlichting en verwarming (120cm), glazen douchescherm met deur, Grohe regendouche en inbouwspots (2021/2022).

- Mechanische en natuurlijke ventilatie aanwezig.

- Gerenoveerde zolderverdieping; dakkapel met draai- kiepramen en HR++ glas, Velux dakramen, ingebouwde kastruimte en dimbare inbouwspots (2022).

- Nieuwe carport (1 auto) met mogelijkheid voor parkeren fietsen en/of motor middels zijpoort voorzien van elektra en verlichting (2022).

- Nieuwe schuur op betonnen voet voorzien van elektra, verlichting en groen- /sedumdak (2022).

- Nieuwe voor- en achterdeur inclusief HR++ glas (2022).

- Vernieuwd sanitair toiletten en inbouwspots (2020/2021/2022).

- Nieuwe binnendeuren en deurbeslag (2022).

- Buitenzijde geheel gerenoveerd; gestuct en geschilderd (2022).

- Binnenzijde schilderwerk (2020/2022).

- Nieuwe strakke radiatoren en radiatorbekleding (2021).

- Nieuwe meterkast (3 fasen, 2022).

- CV installatie Nefit Easy met slimme thermostaat (eigendom) (2018).

- Parket begane grond met hoge witte plinten.

- Hoogwaardig kwaliteit laminaat met hoge witte plinten 1e en 2e etage (2020/2022).

- Raambekleding op maat (beganegrond en 1e etage) (2020).

- Naast centrale verwarming ook airco en elektrische verwarming 1e etage (eigendom).

- Geïsoleerd dak (1e en 2e etage).

- Nieuwe zinken windveer (waterbord) (2022)

-Tuinverlichting (2022)English:

Fully renovated characteristic, charming semi-detached house located on a large plot of no less than 248 m². In addition, there is an opportunity to park on site. The large, sunny and well-kept beautifully landscaped front and back garden with lighting has three sunny terraces (shade and sun as desired) and offers a lot of privacy.


The center of Nederhorst den Berg is nearby, where there are various shops for daily necessities, but there are also several primary schools, catering establishments, childcare, football fields, tennis courts, the riding school and a library.

A stone's throw from the river Vecht (48 meters away), but also near the Spiegel and Blijkpoldersplas. Here you can relax wonderfully.

Nearby are the villages of Ankeveen, Kortenhoef and 's-Graveland with additional facilities in the field of shops, sports, culture, recreation and nature.

Amsterdam and Utrecht are easy to reach (approximately 25 minutes) via the road N201 and the highways A2 and A27. Hilversum, Bussum and Weesp are also very easily accessible and can be reached within 15 minutes by car.


Layout:

Ground floor:

Entrance with meter cupboard, spacious living room, divided into a sitting area and dining area. Renovated very luxurious kitchen.

(2022) with various built-in appliances. The ground floor has a beautiful wooden floor. Hall with door to the backyard, toilet and modernized bathroom with underfloor heating and Grohe rain shower.


First floor:

Spacious landing with separate toilet and walk-in closet. Two spacious bedrooms where the bedroom at the rear can easily be divided into two. This bedroom is air-conditioned. From this bedroom you also have a fantastic view over the Vecht and the mill.


Second floor:

The (fully insulated) attic floor can be reached via a fixed staircase. Ideal as an office or as a bedroom. The central heating boiler is neatly concealed in a cupboard here.


Particularities:

- Entire house has smooth stucco walls and ceilings (2019/2022).

- Entire house double glazing (partially HR++).

- New modern kitchen in neutral colors (2022) with composite worktop (Lion Stone) and built-in appliances; Quooker, integrated extractor hood with dimmable lighting (Novy), combi oven, induction hob, fridge, freezer and dishwasher with lighting (Pelgrim & AEG). Pharmacy cabinet, large soft-close drawers with integrated cutlery drawer and dimmable recessed lighting (5x).

- Modernized bathroom with underfloor heating, design radiator, new sink with Grohe faucet, large round mirror with lighting and heating (120cm), glass shower screen with door, Grohe rain shower and recessed spotlights (2021/2022).

- Mechanical and natural ventilation available.

- Renovated attic floor; dormer window with tilt and turn windows and HR++ glass, Velux skylights, built-in cupboard space and dimmable recessed spotlights (2022).

- New carport (1 car) with possibility to park bicycles and/or motorcycle through side gate with electricity and lighting (2022).

- New shed on concrete base with electricity, lighting and green/sedum roof (2022).

- New front and rear door including HR++ glass (2022).

- Renewed sanitary toilets and recessed spotlights (2020/2021/2022).

- New interior doors and door fittings (2022).

- Exterior completely renovated; plastered and painted (2022).

- Interior painting (2020/2022).

- New sleek radiators and radiator covers (2021).

- New meter cupboard (3 phases, 2022).

- CV installation Nefit Easy with smart thermostat (owned) (2018).

- Parquet ground floor with high white skirting boards.

- High-quality laminate with high white skirting boards on the 1st and 2nd floor (2020/2022).

- Custom window coverings (ground floor and 1st floor) (2020).

- In addition to central heating, also air conditioning and electric heating on the 1st floor (owned).

- Insulated roof (1st and 2nd floor).

- New zinc wind spring (water sign) (2022)

- Garden lighting (2022)
€ 549.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
WEESP
Lage Klompweg 23
Uitstekend onderhouden en idyllisch gelegen landhuis aan een dijkje met een parkachtige tuin met bijgebouwen, gelegen aan de rand van uitgestrekte landerijen en natuurgebied met uitzicht over de vecht. In slechts 15 tot 20 minuten bent u in Amsterdam en in enkele minuten fietst naar de historische stadskern van Weesp en het NS station. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van de snelwegen richting Schiphol, het AMC, Utrecht en het Gooi. Uniek voor de randstad!

Bouwjaar circa 1890. Perceeloppervlakte 9.218 m2. Woonoppervlakte 228 m². Schuur van 180 m².


Begane grond:

Entree met links en rechts toegang tot alle vertrekken op de begane grond. Aan de linkerzijde bevindt zich de ruime woonkamer en - suite met openslaande deuren naar de veranda/ overkapping waar vanuit u een fantastisch uitzicht heeft over de tuin. Aan de achterzijde bevinden zich eveneens openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer heeft een authentiek balkenplafond en is voorzien van een eikenhouten vloer.
Aan de rechterzijde bevinden zich de ruime en gezellige eetkeuken met voorraadkast, een riante toiletruimte en via de hal aan de achterzijde van het huis bereikt u een slaapkamer met eigen badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche. Aan de achterzijde van het huis bevindt zich een praktische wasruimte waar vanuit toegang tot een kelder met stahoogte.

Eerste Verdieping:

Overloop met toegang tot de vier kamers. De uiterst ruime master- bedroom met inbouwkasten heeft prachtig uitzicht over de tuin. Moderne, lichte badkamer v.v. ligbad, separate douche, dubbele wastafel en derde toilet. Mocht het wenselijk zijn kan er op deze verdieping eenvoudig een zesde slaapkamer gecreëerd worden.

Op het perceel bevinden zich diverse bijgebouwen, zoals een grote schuur van circa 180 m², een grote plantenkas en een buitenkeuken.

Bijzonderheden:

- Energielabel B
- Het huis beschikt over 22 zonnepanelen van het merk Trina mono 385, geplaatst in 2022. ( tien jaar garantie)
- Voorzien van dubbel glas met HR coating
- Perceel 9.218 m² (eigen grond)
- Woonoppervlakte 228 m²
- Gelegen op 15 minuten van Amsterdam, op fietsafstand van Weesp en Ns station Weesp
- Keuken met inbouwapparatuur van o.a. Siemens
- Gelegen aan een idyllisch dijkje met uitzicht op de vecht en aan de andere zijde over landerijen
- Besproeiingssysteem door de gehele tuin met pompsysteem
- Voldoende parkeer gelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto's
- Veranda met fantastische vergezichten (tot aan Weesp)
- Zwem mogelijkheden in de Vecht.

English:

Well-maintained and idyllically located country house on a dike with a park-like garden with outbuildings, located on the edge of extensive farmlands and a nature reserve with a view over the river Vecht. In just 15 to 20 minutes you are in Amsterdam and in a few minutes you can cycle to the historic city center of Weesp and the NS station. Also conveniently located for the highways to Schiphol, the AMC, Utrecht and the Gooi. Unique for the Randstad!

Built around 1890. Plot area 9,218 m2. Living area 228 m². Barn of 180 m².

Ground floor:


Entrance with left and right access to all rooms on the ground floor. On the left is the spacious living room en-suite with patio doors to the veranda from which you have a fantastic view over the garden. There are also patio doors to the garden at the rear. The living room has an authentic beamed ceiling and an oak floring.
On the right side are the spacious and cozy kitchen with pantry, a spacious toilet room and through the hall at the rear of the house you reach a bedroom with its own bathroom. The bathroom has a toilet, sink and shower. At the rear of the house is a practical laundry room with access to a basement with headroom.

First floor:

Landing with access to the four rooms. The extremely spacious master bedroom with fitted wardrobes has a beautiful view over the garden. Modern, bright bathroom with bath, separate shower, double sink and third toilet. If desired, a sixth bedroom can easily be created on this floor.

There are various outbuildings on the plot, such as a large barn of approximately 180 m², a large greenhouse and an outdoor kitchen.

Particularities:

- Energy label B
- The house has 22 solar panels of the Trina mono 385 brand, installed in 2022. (ten-year warranty)
- Equipped with double glazing with HR coating
- Plot 9,218 m² (owned land)
- Living area 228 m²
- Located 15 minutes from Amsterdam, within cycling distance of Weesp and NS station Weesp
- Kitchen with built-in appliances from Siemens, among others
- Located on an idyllic dike with a view of the Vecht and on the other side of farmlands
- Sprinkler system throughout the garden with pump system
- Sufficient parking space on site for several cars
- Veranda with fantastic views (to Weesp)
- Swimming possibilities in the Vecht.
€ 1.750.000 k.k.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTERDAM
Derde Weteringdwarsstraat 19 F
TE HUUR / FOR RENT (For English text please read below)

LICHT EN NETJES GEMEUBILEERD 3 KAMERAPPARTEMENT MET ZONNIG DAKTERRAS EN 2 BALKONS, GEHEEL GERENOVEERD, GELEGEN IN DE WETERINGBUURT, NABIJ DE NOORD-ZUIDLIJN.

Indeling:
Het appartement is gelegen op de bovenste 2 verdiepingen en op de zolderverdieping ligt het privé dakterras met een fraai uitzicht over het oude centrum van Amsterdam.
Woonverdieping: grote open ruimte met een zitgedeelte een eetgedeelte en een open moderne keuken met apparatuur, balkon.
De keuken is voorzien van een afwasmachine, een gaskookplaat, een koel/vriescombinatie en een magnetron/oven.
Slaapverdieping: 2 slaapkamers en een moderne badkamer met ligbad, wastafel en WC.
Dakterras met prachtig uitzicht en de hele dag zon.

Ligging:
Gelegen tussen de Vijzelgracht en de Spiegelgracht nabij het wereldberoemde café de Wetering. Op loopafstand van de winkels voor de dagelijkse boodschappen. Op loopafstand van de Spiegelgracht het Rijksmuseum en de museumboulevard. Het Leidseplein, het Rembrandtplein en de Dam zijn in de directe nabijheid gelegen.
Tram en busverbindingen op loopafstand op de Vijzelgracht en de Weteringschans.

Kenmerken:
* Geheel gerenoveerd in 2000;
* Gemeubileerd;
* Moderne badkamer;
* Op loopafstand van het Rijksmuseum, Spiegelgracht en museumboulevard;
* Uitstekende bereikbaar met openbaar;
* Beschikbaar vanaf 1 augustus 2018;
* Exclusief energiekosten, TV en internet;

Disclaimer:
Bovenstaande deze tekst is uitsluitend indicatief, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

ENGLISH VERSION:
LIGHT MODERN RENOVATED FURNISHED 2 BEDROOM APPARTEMENT WITN A SUNNY ROOFTERRAS AND 2 BALCONIES.

Lay-out:
The appartement is located on the two top floors. The roofdeck is situated on the topfloor and gives a beautiful view over the old citycentre of Amsterdam.
On the 3rd floor is the living/diningroom situated in open connection with the modern kitchen and the balcony.
The kitchen is supplied with a dishwasher, a gasheated cooker, a fridge/freeze combination, and a microwave/oven.
On the 4th floor are two bedrooms and the bathroom, with a bath, sink and toilet. Second balcony.
On top of the 4the floor is a roofdeck with a beautiful view over the old city centre of Amsterdam.

Location:
Located in de Wetering area. On walking distance you will find shops for the daily necessities. Also on walking distance you will find the Spiegelgracht, the Rijksmuseum, and the Museum boulevard. The Leideseplein and Rembrandtplein are located closeby.
Tram- and busstops are nearby on the Vijzelgracht and the Weteringschans.

Characteristics:
* Completely renovated in 2000;
* Furnished;
* Modern bathroom;
* Excellent shopping possibilities close-by;
* On walking distance from the Rijksmuseum, the Spiegelgracht and Museum boulevard;
* Public transport (tram/train/bus) close-by;
* Available as from August;
* Exclusive energy costs, TV and internet;

Disclaimer:
The information contained herein is deemed reliable but not guaranteed. Any information of special interest should be obtained through independent verification. No rights can be derived from the information in this publication.
€ 1.850 p. mnd.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTERDAM
Argonautenstraat 7 II
TE HUUR, goed onderhouden appartement op de tweede en derde verdieping met balkon op het zuiden in de Stadionbuurt (Oud-Zuid) aan de Argonautenstraat met alle benodigde voorzieningen in de direct omgeving.

**English Translation Below**

INDELING:
Entree, ruime en lichte woon en- suite met houten vloer, nette keuken, heerlijk balkon op het zuiden, luxe moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Ruime zij/ slaapkamer aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer bereikt u middels een vaste trap binnendoor de tweede slaapkamer op de derde verdieping. Vanuit deze kamer is een berg vliering op de vierde verdieping bereikbaar.

Onze verhuur van woningen geeft de voorkeur aan families, stelletjes en expats die een vaste baan hebben. De woning is niet beschikbaar voor studenten en woningdelers.

KENMERKEN:
- Woonoppervlakte: circa 78 m2;
- 2/3 ruime slaapkamers;
- Riante woon-/eetkamer; (kamer en- suite)
- Nette keuken;
- Zonnig balkon op het zuiden;
- Parkeren via het vergunningensysteem van de gemeente Amsterdam;
- Op loopafstand van buurtwinkels, Olympisch Stadion en openbaar vervoer en nabij de grote uitvalswegen en de Zuid- as.

VOORWAARDEN:
- Maandelijkse huurprijs € 1.625,--;
- Exclusief: Servicekosten € 50,-- , gas, water, elektra en overige gebruikerslasten en belastingen;
- Minimaal 2 maanden waarborgsom;
- Huurcontact bepaalde tijd;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Oplevering: in overleg;
- Géén huisdieren toegestaan;
- Verboden te roken binnen;
- Voorbehoud gunning door eigenaar.


Disclaimer:
Bovenstaande deze tekst is uitsluitend indicatief, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

English:

FOR RENT, well-maintained apartment on the second and third floor with South-facing balcony in the Stadionbuurt (Oud-Zuid) on the Argonautenstraat with all necessary amenities in the immediate vicinity.

LAYOUT:
Entrance, spacious and bright living (en-suite) with wooden floor, kitchen, lovely South-facing balcony, luxurious modern bathroom with walk-in shower, washbasin and toilet. Spacious bedroom at the front. From the living room you reach the second bedroom on the third floor via a staircase. A mountain loft on the fourth floor is accessible from this room.

Our rental properties favor families, couples and expats who have a permanent job. The house is not available for students and house sharers.

CHARACTERISTICS:
- Living area: approximately 78 m2;
- 2/3 spacious bedrooms;
- Spacious living/dining room; (room and suite)
- Neat kitchen;
- Sunny south-facing balcony;
- Parking via the permit system of the municipality of Amsterdam;
- Within walking distance of local shops, Olympic Stadium and public transport and near the major highways and the Zuidas.

CONDITIONS:
- Monthly rent € 1,625;
- Exclusive: Service costs € 50,- , gas, water, electricity and other user charges and taxes;
- Minimum 2 months deposit;
- Rental contact for a specific time;
- Minimum rental period 12 months;
- Delivery in consultation;
- No pets allowed;
- No smoking inside;
- Subject to award by owner.

Disclaimer:
The information contained herein is deemed reliable but not guaranteed.  Any information of special interest should be obtained through independent verification. No rights can be derived from the information in this publication.
 
€ 1.625 p. mnd.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTERDAM
Marie Heinekenplein 102
ZEER LUXE 3 KAMERWONING VAN CA 105 M2 MET EEN HEERLIJK RUIM BALKON. TWEE RUIME SLAAPKAMERS. LUXE KEUKEN EN EEN LUXE BADKAMER MET JACUZZI EN STOOMDOUCHE. AIRCO AANWEZIG. APARTE BERGING IN DE KELDER. DE WONING IS GEHEEL GEMEUBILEERD. DE HUURPRIJS VAN € 2.200,- PER MAAND IS EXCLUSIEF DE KOSTEN VOOR ENERGIE, TV EN INTERNET.

INDELING:
Lift naar de 1e verdieping. Zeer ruime woonkamer met open U-vormige keuken, voorzien van allerhande inbouwapparatuur. Ruim balkon, dat geheel afgesloten kan worden met een glazen vouw-wandsysteem. Gang met daarop uitkomend de twee slaapkamers, een apart toilet, een berging met de wasmachine en de droger, en de luxe badkamer. Deze is voorzien van een ligbad/jacuzzi, een stoomdouche, een wastafel met meubel en een handdoeken radiator. In de kelder is een aparte berging en een gemeenschappelijke fietsenberging. De woning verkeert in een uitstekende staat, is smaakvol en luxe ingericht en is netjes gemeubileerd en is voorzien van airconditioning.

BIJZONDERHEDEN:
* Ruime woning van ca. 105 m2, met een ruime slaapkamer, een goede tweede slaapkamer, een ruim balkon;
* Aparte berging en een fietsenberging;
* De luxe woning verkeert in een uitstekende staat;
* Smaakvol ingericht en gemeubileerd; luxe keuken en badkamer en airconditioning;
* Centraal gelegen in het hart van de Pijp, met goede OV verbinding (tram, bus en Noord-Zuid-lijn);
* Veel gezellige bars en restaurants op loopafstand;
* Beschikbaar per direct;

DISCLAIMER:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden van onze kant echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

**This property is listed by a MVA Certified Expat Broker**

 
€ 2.400 p. mnd.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTERDAM
Havikshorst 185
SMAAKVOL INGERICHT EN GOED ONDERHOUDEN 3-KAMERAPPARTEMENT VAN 77M2 MET TUIN DICHTBIJ DE ZUID-AS EN HET GELDERLANDPLEIN!

Via de eigen entree op de begane grond bereik je de zeer smaakvol ingerichte woning. De hal geeft toegang tot alle vertrekken. De zeer royale doorzoonwoonkamer beschikt over een nette houten vloer en een open-keuken. De moderne witte keuken met houten aanrechtblad is luxe en van alle gemakken voorzien: een afwasmachine, koelkast, vriezer, 5-pitsgasfornuis, afzuigkap, oven en een magnetron.
Via de woonkamer is tevens de wasruimte bereikbaar.
Via de woonkamer is de ruime achtertuin van ongeveer 45m2 bereikbaar. 
De woning heeft twee slaapkamers. Een ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning en een zeer ruime masterbedroom aan de achterzijde van de woning. Via de masterbedroom is de achtertuin bereikbaar.
In het hart van de woning ligt de strak betegelde badkamer. De badkamer is van alle gemakken voorzien: een zwevend toilet, een wastafelmeubel, bubbelbad en een inloopdouche.
Buiten het appartement is er nog een berging van ruim 4m2.

Bijzonderheden;
* Exclusief G/W/L;
* Energielabel A!;
* Huurcontract model B; maximaal 2 jaar;
* Luxe gemeubileerd en gestoffeerd; 
* Zeer smaakvol ingericht; 
* Twee goede slaapkamers; 
* Winkels en winkelcentrum Groot Gelderlandplein vlak bij; 
* Op loopafstand van het Amstelpark; 
* Uitstekende bereikbaar met openbaar - en eigen vervoer;

TASTEFULLY DECORATED AND WELL MAINTAINED 3-ROOM APARTMENT OF 77M2 WITH GARDEN CLOSE TO THE ZUID-AS AND GELDERLANDPLEIN!

Through the private entrance on the first floor you reach the very tastefully decorated apartment. The hall gives access to all rooms. The very spacious see-through living room has a neat wooden floor and an open kitchen. The modern white kitchen with wooden countertops is luxurious and fully equipped: a dishwasher, refrigerator, freezer, 5-burner gas stove, hood, oven and microwave.
Through the living room is also accessible the laundry room.
Through the living room is the spacious backyard of about 45m2 accessible. 
The house has two bedrooms. A spacious bedroom at the front of the house and a very spacious master bedroom at the rear of the house. Through the master bedroom, the backyard is accessible.
At the heart of the house is the tightly tiled bathroom. The bathroom is fully equipped: a floating toilet, a washbasin, whirlpool bath and a walk-in shower.
Outside the apartment there is a storage room of over 4m2.

Details;
* Excluding G / W / L;
* Energy label A!;
* Rent contract model B, up to 2 years;
* Luxury furnished and unfurnished; 
* Very tastefully decorated; 
* Two good bedrooms; 
* Stores and shopping center Groot Gelderlandplein nearby; 
* Walking distance from Amstelpark; 
* Excellent accessibility by public and private transport;
€ 2.100 p. mnd.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTERDAM
Nieuwe Prinsengracht 72 1
ZEER LICHT EN RUIM 2-KAMER APPARTEMENT VAN 63M2 IN EEN PRACHTIG GRACHTENPAND IN HET CENTRUM AAN DE NIEUWE-PRINSENGRACHT! DE WONING IS NETJES GEMEUBILEERD.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de woning op de eerste verdieping. Via de hal is het separate toilet toilet met fonteintje bereikbaar en de woonkamer. De woonkamer is royaal, heerlijk licht en heeft prachtige ornamenten op het plafond. 
Aan de achterzijde van de woning is de ruime halfopen keuken gelegen. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien: 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, oven/stoomoven, vaatwasser, koel/vries combinatie en een ingebouwde wasmachine. 
Naast de keuken is de badkamer gesitueerd. De badkamer in zwart-witte kleurstelling is strak betegeld en beschikt over een inloopdouche, wastafelmeubel en een designradiator. 
De slaapkamer van ruim 20m2 ligt aan de voorkant en heeft een prachtig uitzicht over de gracht. Het Franse balkon is de perfecte plek voor een kopje koffie in de ochtend.

De omgeving:
Het appartement is gelegen in het centrum van Amsterdam, nabij Koninklijk Theater Carré, de Hermitage Amsterdam en Artis. Maar ook gezellige cafés, fijne restaurants en diverse scholen zijn gelegen op korte afstand van het appartement. De metro ligt op 2 minuten loopafstand. De Ringweg A10 is binnen 10 minuten bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Mooi 2-kamer appartement van 63m2;
- Prachtige ornamenten aan het plafond, het betreft een monument;
- Prachtig uitzicht over de gracht;
- Zeer centraal gelegen in de stad;
- Goede parkeergelegenheden en openbaar vervoer in de nabijheid;
- Huurcontract model B, maximaal 2 jaar;

VERY LIGHT AND SPACIOUS 2-ROOM APARTMENT OF 63M2 IN A BEAUTIFUL CANAL HOUSE IN THE CENTRE ON THE NEW-PRINSENGRACHT! THE PROPERTY IS NICELY FURNISHED.

Layout:
Through the common staircase you reach the apartment on the first floor. Through the hallway you can reach the separate toilet with hand basin and the living room. The living room is spacious, lovely light and has beautiful ornaments on the ceiling. 
The spacious semi-open kitchen is located at the back of the house. The modern kitchen is fully equipped: 4-burner induction hob, extractor, oven/steam oven, dishwasher, fridge/freezer and a built-in washing machine. 
Next to the kitchen is the bathroom. The bathroom in black and white colour scheme is sleekly tiled and features a walk-in shower, washbasin and a design radiator. 
The bedroom of over 20m2 is located at the front and has great views over the canal. The French balcony is the perfect spot for a morning coffee.

The area:
The apartment is located in the centre of Amsterdam, near Royal Theatre Carré, the Hermitage Amsterdam and Artis. But cosy cafés, fine restaurants and several schools are also located a short distance from the apartment. The metro is a 2-minute walk away. The A10 ring road can be reached within 10 minutes.

Details:
- Beautiful 2-room apartment of 63m2;
- Beautiful ornaments on the ceiling, it is a monument;
- Beautiful view over the canal;
- Very centrally located in the city;
- Good parking facilities and public transport in the vicinity;
- Lease contract model B, maximum 2 years;
€ 2.300 p. mnd.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTERDAM
Mauvestraat 39 III
LEUKE, NETTE 4 KAMERWONING VAN CA. 62 M2 MET EEN HEERLIJK BALKON, GELEGEN IN HET HART VAN DE PIJP. TWEE RUIME SLAAPKAMERS AANWEZIG. DE WONING IS GESTOFFEERD. DE HUURPRIJS VAN € 1.950,- PER MAAND IS EXCLUSIEF DE KOSTEN VOOR ENERGIE, TV EN INTERNET.

INDELING:
Trap naar de derde, bovenste verdieping. Entree met gang waarop alle vertrekken uitkomen. Er is veel licht, glas en raamoppervlak. De badkamer is in het midden van de woning gelegen en heeft glazen wanden, een dakvenster, een regendouche, een wastafel en een toilet. De ruime doorzon-woonkamer bestaat uit een zitgedeelte aan de straatzijde, een open keuken, voorzien van (inbouw) apparatuur in het midden, en een eetgedeelte aan de achterzijde. Vanuit hier is het ruime balkon bereikbaar. Er zijn twee ruime slaapkamers, welke beiden zijn voorzien van veel kastruimte. Nette laminaatvloer door de gehele woning.

BIJZONDERHEDEN:
* Ruime woning van ca. 62 m2, met twee ruime slaapkamers, voorzien van veel kastruimte;
* Heerlijk balkon op het Oosten (ochtend- en middagzon);
* Bovenste verdieping: veel lichtinval en geen bovenburen;
* Ruime, lichte badkamer in het midden van de woning;
* Centraal gelegen in de nieuwe Pijp, nabij het Amstelkanaal;
* Goede OV verbindingen (tram, bus en Noord-Zuid-lijn en Amstelstation);
* Veel gezellige bars en restaurants op loopafstand;
* Voor een meerprijs kan de woning worden gemeubileerd;
* Beschikbaar per direct;

DISCLAIMER:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden van onze kant echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

**This property is listed by a MVA Certified Expat Broker**

NICE, LIGHT AND SPACIOUS 4-ROOM APARTMENT OF 62 M2, WITH A LOVELY BALCONY, SITUATED IN THE MIDDLE OF DE PIJP. TWO LARGE BEDROOMS. THE APARTMENT IS UPHOLSTERED. THE RENTALPRICE OF € 1.950 PER MONTH IS EXCLUDING COSTS FOR ENERGY, TV AND INTERNET.

LAY-OUT:
Staircase to the third/top floor. Entrance with centrally located hallway. There is a lot of light, glass, windows. The bathroom is situated in the middle of the apartment and has walls of glass, a roofwindow, a rainshower, a sink and a toilet.The large livingspace consists of a livingroom at the streetside, an open kitchen with appliances in the middel and the diningroom at the backside. From the dining you can treach the lvely balcony facing East. There are two large bedrooms, both with sufficient closets. There is a new laminaat floor throughout the apartment.

SPECIALTIES:
* Spacious residence of 62 m2 with two large bedrooms with closets;
* large balcony facing East (morning and afternoon sun);
* TOP floor. Lots of light and no neighbours above you;
* Light and spacious bathroom in the middle of the apartment;
* Centrally located in De Pijp, close to Amstelcanal;
* Good connections with public transport (bus/tram/metro/ Amstel trainstation);
* Many cosy bars and restaurants on walking distance;
* The apartment can be furnished upon request (additional costs involved);
* Available per direct;

DISCLAIMER:
This information has been compiled by us with due care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and areas are indicative only. 
Measurement instruction based on NEN2580, intended to apply a more unambiguous method of measurement for an indication of the usable area. The Measurement instruction does not completely exclude various measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.
€ 1.950 p. mnd.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTERDAM
Filips van Almondestraat 22 -2
**This property is listed by a MVA Certified Expat Broker**

TE HUUR / FOR RENT (ENGLISH VERSION: SEE BELOW):

LEUKE 3 KAMERWONING VAN CA 56 M2 MET EEN HEERLIJK RUIM BALKON. TWEE SLAAPKAMERS. DE WONING IS GESTOFFEERD, MAAR KAN OOK GEMEUBILEERD WORDEN OPGELEVERD. DE HUURPRIJS VAN € 1.600,- PER MAAND IS EXCLUSIEF DE KOSTEN VOOR ENERGIE, TV EN INTERNET.

INDELING:
Trap naar de 2e verdieping. Entree met hal, waarop alle vertrekken uitkomen. Woonkamer aan de voorzijde en slaapkamer aan de voorzijde. In het midden liggen het separaat toilet en de badkamer, welke is voorzien van een ligbad/douche, een wastafel met console en een wasmachine en droger. Aan de achterzijde liggen de masterbedroom en de keuken, welke is voorzien van allerhande (inbouw)apparatuur. Beiden geven toegang tot het lekker ruime balkon van ca. 7 m. Door de gehele woning ligt een mooie houten vloer. Alles verkeert is een nette staat van onderhoud. De woning is gestoffeerd, maar kan, indien gewenst ook gemeubileerd worden opgeleverd.

BIJZONDERHEDEN:
* Ruime woning van ca. 56 m2, met 2 slaapkamers en een ruim balkon achter (NW);
* Alle verkeert is een nette staat;
* Geheel voorzien van dubbel glas;
* Rustig gelegen nabij de Admiralengracht;
* Supermarkt, diverse koffiebars, cafe's en restaurants in de nabijheid;
* Goed bereikbaar per openbaar vervoer;
* Beschikbaar per direct.

DISCLAIMER:
Bovenstaande deze tekst is uitsluitend indicatief, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

FOR RENT:

NICE 3-ROOM APARTMENT OF 56 M2 WITH A SPACIOUS BALCONY . TWO BEDROOMS. THE APARTMENT IS NOT FURNISHED, BUT CAN BE FURNISHED. THE RENTALPRICE OF € 1.600 PER MONTH IS EXCLUDING COSTS FOR ENERGY, TV AND INTERNET.

LAY-OUT:
Staircase to the second floor. Entrance to the apartment. Hallway. The living room and a bedroom at the frontside. Bathroom in the middle with bath, sink with console and the washing machine and dryer. Seperat toilet. At the backside you will find the masterbedroom and the kitchen, with appliance, both fwith access to the spacious balcony facing Northwest. The apartment is in a good condition. It is actually not furnished, but can be furnished upon demand.

SPECIALTIES:
* Spacious residence of 56 m2 with 2 bedrooms and a large balcony facing Northwest;
* In a good condition;
* Actually not furnished, but it can be furnished upon demand;
* Peaceful environment close to Admiralengracht;
* Supermarket, coffebars, cafe's and restaurants closeby;
* Good accessable by public transport and by car;

DISCLAIMER:
The information contained herein is deemed reliable but not guaranteed. Any information of special interest should be obtained through independent verification. No rights can be derived from the information in this publication.
€ 1.600 p. mnd.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTERDAM
Brouwersgracht 875
FANTASTISCH LOFT APPARTEMENT / PENTHOUSE VAN 171 M2, MET 4 SLAAPKAMERS, GELEGEN OP DE HOEK VAN DE BROUWERSGRACHT EN DE LIJNBAANSGRACHT. VEEL LICHTINVAL DOOR RAMEN RONDOM. RUIM TERRAS EN EEN SUPER DAKTERRAS. DE WONING WORDT GESTOFFEERD OPGELEVERD. DE HUURPRIJS AD € 3.500,- IS EXCLUSIEF DE KOSTEN VOOR GAS/ELEKTRICITEIT/KABEL TV/INTERNET.

INDELING:
Met de lift bereik je de 5 e verdieping. Gezellige loft-woonkamer met een heerlijke zithoek met een open haard en een TV hoek. De open keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur. Zowel aan de zitkamer als aan de keuken grenst een ruim balkon. Via een trap aan de buitenzijde bereik je het enorme dakterras dat boven op de woning licht. De master-bedroom heeft een eigen badkamer, welke is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en toilet. Daarnaast zijn er nog 3 ruime kamers, waarvan er een in gebruik is als een waskamer. Tevens is er een tweede badkamer, welke is voorzien van een douche, wastafel en een toilet. De gehele woning is voorzien van een mooie eikenhouten vloer.

BIJZONDERHEDEN:
* 171 m2 op een woonlaag met 4 slaapkamers;
* Balkons rondom de woning:
* Zeer ruim dakterras gelegen op de dak van de woning;
* Schitterend gelegen op de hoek van de Brouwersgracht en de Lijnbaansgracht;
* Veel lichtinval door veel ramen rondom;
* Bereikbaar per lift;
* Betaald parkeren met vergunningensysteem;
* De woning is netjes gestoffeerd;

DISCLAIMER:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden van onze kant echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

**This property is listed by a MVA Certified Expat Broker**

FANTASTIC LOFT APARTMENT / PENTHOUSE OF 171 M2, WITH 4 BEDROOMS, A TERRACE AND A LARGE ROOFTERRACE. SITUATED ON THE CORNER OF BROUWERSGRACHT AND LIJNBAANSGRACHT. A LOT OF LIGHT BECAUSE OF MANY WINDOWS ON ALL SITES. THE APARTMENT IS DECORATED BUT WITHOUT FURNITURE. THE RENTALPRICE OF € 3.500,- IS EXCLUDING THE COSTS FOR GAS/ELECTRICITY/CABLE TV/ INTERNET. 

LAY-OUT:
With the elevator you will reach the 6th floor. Lovely loft livingroom with a nice sitting area around the open fire place and a TV corner. The open kitchen has all necessary appliances. The livingroom as well as the kitchen hae opening doors towards the balcony. From the balcony a staircase goes up towards the impressive roofterrace with all day sun. The masterbedroom has its own bathroom with bathtub, toilet and a double sink. There are 3 additional bedrooms of which 1 is being used as a laundryroom. There is also a second bathroom with a shower, toilet and sink. The whole apartment has a nice oak wooden floor.

SPECIALTIES:
* 171 m2 on 1 floor with 4 bedrooms;
* Balconies around the apartment;
* Large and sunny roofterrace;
* Nicely situated on the corner of Brouwersgracht and Lijnbaansgracht;
* A lot of light because of the many windows (corner);
* Elevator;
* Public parking;
* Not furnished;

DISCLAIMER:
This information has been compiled by us with due care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and areas are indicative only. 
Measurement instruction based on NEN2580, intended to apply a more unambiguous method of measurement for an indication of the usable area. The Measurement instruction does not completely exclude various measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.
€ 3.500 p. mnd.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTELVEEN
Amsterdamseweg 219
LET OP: HET BETREFT TIJDELIJKE VERHUUR TOT 1 AUGUSTUS 2023

Dit prachtige, ongemeubileerde herenhuis va 164m2, geheel voorzien van een nieuwe laminaatvloer, met maar liefst 5 slaapkamers is per direct beschikbaar tot 1 augustus 2023. De woning ligt op loopafstand van het Amsterdamse Bos en de winkels. De voorzijde ziet uit op de Amity International School. 

Indeling
Via de eigen ruime voortuin met ruimte om de fietsen te stallen, bereik je de entree van de woning. De gang achter de hal met tochtdeuren geeft toegang tot de ruime kamers en suite. De open keuken beschikt over een vijfpits-gasfornuis, losse koelkast met apart vriesvak, oven, vaatwasser en afzuigkap. De gang biedt toegang tot het losse, moderne toilet en tot de ruime kelder op stahoogte. 
Zowel via de keuken als via de schuifdeuren in de kamer is de royale achtertuin bereikbaar met een ruim terras. In de achtertuin, gelegen op het westen staat een goed geïsoleerd tuinhuis met op het dak zonnepanelen. De perfecte plek voor een thuiskantoor. 

De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime ouderslaapkamer. 

Op de zolderetage beschikt de woning nog over twee grote slaapkamers en een ruime overloop.

Bijzonderheden
- Huurprijs € 2.000, - excl. per maand;
- De woning wordt ongemeubileerd opgeleverd;
- De woning is per direct beschikbaar tot 1 augustus 2023;
- Woonoppervlakte 164m2;
- Energielabel D;
- Royale achtertuin op het westen;
- Tuinhuis beschikt over zonnepanelen;
- Perfecte ligging t.o.v. de Amity International School en de winkels;
- Vrij parkeren.

NOTE: THIS IS A TEMPORARY RENTAL UNTIL 1 AUGUST 2023

This beautiful unfurnished townhouse of 164m2, fully fitted with new laminate flooring, with no less than 5 bedrooms is available immediately until 1 August 2023. The property is within walking distance of the Amsterdamse Bos and shops. The front overlooks the Amity International School. 

Layout
Through the private spacious front garden with space to store bicycles, you reach the entrance of the house. The corridor behind the hall with draught doors gives access to the spacious rooms en suite. The open kitchen features a five-burner gas cooker, separate fridge with separate freezer compartment, oven, dishwasher and extractor. The hallway provides access to the separate, modern toilet and to the spacious cellar with standing height. 
Both the kitchen and the sliding doors in the room provide access to the spacious rear garden with a spacious terrace. In the backyard, facing west, is a well-insulated garden house with solar panels on the roof. The perfect place for a home office. 

The first floor has three bedrooms and a bathroom with shower and toilet. Two bedrooms are located at the front of the house. At the rear is the spacious master bedroom. 

On the attic floor, the house has two more large bedrooms and a spacious landing.

Details
- Rental price € 2,000, - excl. per month;
- The property is unfurnished;
- The property is available immediately until 1 August 2023;
- Living area 164m2;
- Energy label D;
- Spacious backyard facing west;
- Garden house has solar panels;
- Perfect location near the Amity International School and shops;
- Free parking.
€ 2.000 p. mnd.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTELVEEN
Logger 4
Gestoffeerd 4- kamer appartement (circa 83 m2) met balkon gelegen op de begane grond in Logger Amstelveen !! (Waardhuizen) Het appartement is gelegen in de lommerrijke en rustige buurt Waardhuizen, met veel groenvoorzieningen en sierwaters. Op loopafstand van kleinschalig winkelcentrum Groenhof met onder meer een Albert Heijn en Jumbo.
In de directe omgeving is er ruime keuze aan basis- en middelbare scholen, maar ook de Internationale school. Stadshart Amstelveen met haar ruime winkelaanbod en diverse (culturele) mogelijkheden vindt u in de nabije omgeving. Aan de zijkant van het complex is voldoende gratis parkeergelegenheid.


(Mocht je interesse hebben ontvangen wij graag een reactie via de website.(Gelieve niet te bellen))

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID:
-Sneltram 51 ( Westwijk – C.S Amsterdam) is op 6 minuten lopen en Bus richting Schiphol en Amsterdam – Zuid Station.
Nabij Uitvalswegen (A9 en A10).


KENMERKEN:
- Beschikbaar voor maximaal 24 maanden;
- Huurprijs is exclusief verwarming/gas , water ,elektriciteit, huurder betaald hiervoor € 300,-- per maand;
- Woonoppervlakte: circa 83 m²;
- 2/3 ruime slaapkamers;
- Riante woon-/eetkamer;
- Nette keuken;
- Zonnig balkon op het westen;
- Vrij parkeren;
- Op loopafstand van buurtwinkels, winkelcentrum Groenhof en openbaar vervoer en nabij de grote uitvalswegen en de Zuid- as.


VOORWAARDEN:
- Maandelijkse huurprijs € 1.600,--;
- Exclusief: € 300,-- voor gas, water, elektra en overige gebruikerslasten en belastingen;
- Minimaal 2 maanden waarborgsom;
- Huurcontact bepaalde tijd;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Oplevering: in overleg;
- Géén huisdieren toegestaan;
- Verboden te roken binnen;
- Voorbehoud gunning door eigenaar.


English:

4-room apartment (approximately 83 m2) with balcony located on the ground floor in Logger Amstelveen !! ( Waardhuizen ) The apartment is located in the leafy and quiet neighborhood Waardhuizen, with many green areas and ornamental waters. Within walking distance of small-scale Groenhof shopping center with, among other things, an Albert Heijn and Jumbo.
In the immediate vicinity there is a wide choice of primary and secondary schools, but also the International School. Stadshart Amstelveen with its wide range of shops and various (cultural) options can be found in the vicinity. There is ample free parking at the side of the complex.


(If you are interested, we would like to receive a response via the website. (Please do not call))

LOCATION AND ACCESSIBILITY:
-Sneltram 51 (Westwijk - C.S Amsterdam) is a 6-minute walk away and Bus to Schiphol and Amsterdam - South Station.
Near highways (A9 and A10).


CHARACTERISTICS:
- Available for a maximum of 24 months;
- Rent is excluding heating/gas, water, electricity, the tenant pays € 300 per month for this;
- Living area: approximately 83 m²;
- 2/3 spacious bedrooms;
- Spacious living/dining room;
- Neat kitchen;
- Sunny west-facing balcony;
- Free parking;
- Within walking distance of local shops, the Groenhof shopping center and public transport and near the major roads and the Zuidas.

CONDITIONS:
- Monthly rental price € 1,600;
- Exclusive: € 300 for gas, water, electricity and other user charges and taxes;
- Minimum 2 months deposit;
- Rental contract specific time;
- Minimum rental period 12 months;
- Delivery in consultation;
- No pets allowed;
- No smoking inside;
- Subject to award by owner.
€ 1.600 p. mnd.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTELVEEN
Lucas van Leydenweg 8
Perfect verzorgd en lichte eengezinswoning met maar liefst 4 slaapkamers en twee badkamers gelegen op een zeer geliefde locatie in het groene Elsrijk en op loopafstand van het Stadshart van Amstelveen, 5 fietsminuten van het Amsterdamse Bos en nabij de grote uitvalswegen en de Zuid- as. Deze woning een royale zonnige achtertuin met schuurtje gelegen op het zuiden.

INDELING:

BEGANE GROND:
Royale voortuin met vrij uitzicht op sierwater. Entreehal met garderobe en meterkast, toilet en ruime kelderkast. De woonkamer met visgraatparketvloer heeft fraai zicht op de op het zuiden gelegen tuin met schuur en achterom. De luxe keuken met inbouwapparatuur is gelegen aan de voorzijde van het huis.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop, een slaapkamer en een badkamer aan de voorzijde en twee slaapkamers aan de achterzijde. De slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. De badkamer is uitgerust met een toilet en wastafel. Gehele verdieping voorzien van visgraat parketvloer.

ZOLDERETAGE:
Overloop, een ruime slaapkamer met twee dakkapellen en luxe badkamer met ligbad, wastafelmeubel en toilet. Gehele verdieping voorzien van visgraat parketvloer.

KENMERKEN:
- Huurprijs is exclusief verwarming/gas , water ,elektriciteit;
- 4 slaapkamers en 2 badkamers;
- Riante luxe keuken met inbouwapparatuur;
- Zonnige tuin op het zuiden;
- Op loopafstand van buurtwinkels, het Stadshart en openbaar vervoer en nabij de grote uitvalswegen en de Zuid- as.


VOORWAARDEN:
- Maandelijkse huurprijs € 3000,--;
- Exclusief gas, water, elektra en overige gebruikerslasten en belastingen;
- Minimaal 2 maanden waarborgsom;
- Huurcontact bepaalde tijd;
- Oplevering: in overleg;
- Géén huisdieren toegestaan;
- Verboden te roken binnen;
- Voorbehoud gunning door eigenaar.

English:

Perfectly maintained and bright family home with no less than 4 bedrooms and two bathrooms located in a very popular location in the green Elsrijk and within walking distance of the Stadshart of Amstelveen, 5 minutes by bike from the Amsterdamse Bos and near the major roads and the South axis. This house has a spacious sunny backyard with shed located on the south.


LAYOUT:

GROUND FLOOR:
Spacious front garden with unobstructed view of ornamental water. Entrance hall with wardrobe and meter cupboard, toilet and spacious basement cupboard. The living room with herringbone parquet floor has a beautiful view of the south-facing garden with shed and back entrance. The luxury kitchen with built-in appliances is located at the front of the house.

FIRST FLOOR:
Landing, a bedroom and a bathroom at the front and two bedrooms at the rear. The bedrooms are air-conditioned. The bathroom is equipped with a toilet and sink. Entire floor with herringbone parquet floor.

ATTIC FLOOR:
Landing, a spacious bedroom with two dormer windows and a luxurious bathroom with bath, washbasin and toilet. Entire floor with herringbone parquet floor.

CHARACTERISTICS:
- Rent is excluding heating/gas, water, electricity;
- 4 bedrooms and 2 bathrooms;
- Spacious luxury kitchen with built-in appliances;
- Sunny south-facing garden;
- Within walking distance of local shops, the Stadshart and public transport and near the major roads and the South axis.


CONDITIONS:
- Monthly rental price € 3000,--;
- Excluding gas, water, electricity and other user charges and taxes;
- Minimum 2 months deposit;
- Rental contract specific time;
- Delivery in consultation;
- No pets allowed;
- No smoking inside;
- Subject to shooting door owner.
€ 3.000 p. mnd.
Bekijk woning

 

Archief

www.petersenpartners.nl gebruikt cookies om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt. Als je meer wilt weten over deze cookies, klik dan hier voor ons cookie beleid. Bij akkoord geef je www.petersenpartners.nl toestemming voor het gebruik van cookies op onze website.
 Cookies NIET accepteren