Wonen in hartje amsterdam?
Wij begrijpen dat.
Peters & Partners Amsterdam B.V.

Makelaar Amsterdam Centrum

Peters & Partners is in 2017 opgericht door Martijn Peters. In 2021 zijn we samengegaan met Peters- de Jong makelaardij, waardoor ook Amsterdam-Noord specialist Babette Peters- de Jong als partner aan boord kwam. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een veelzijdig kantoor met drie vestigingen: Amsterdam Noord, Amsterdam Centrum en Amstelveen.

Vanuit ons kantoor op de Keizersgracht zijn we met vier makelaars actief in groot Amsterdam. We werken voor particulieren, ondernemers, woningcorporaties en gemeenten; een leuke mix die ervoor zorgt dat we de Amsterdamse huizenmarkt tot in detail kennen.
 

Onze specialismen

  • Aan- en verkoop van woningen en bedrijfsobjecten
  • Huur en verhuur van woningen en bedrijfsobjecten
  • Gevalideerde taxaties
  • Goed persoonlijk contact, een actieve aanpak en deskundige begeleiding

Peters & Partners is sponsor van De Nieuwe Kerk Amsterdam, THC Hurley, SV Kampong hockey en AMHC FIT.

Team Amsterdam Centrum

Martijn Peters
Martijn Peters
Functie
Partner, registermakelaar en taxateur in wonen en bedrijfsvastgoed. Met ruim 20 jaar ervaring in de Amsterdamse vastgoedmarkt is hij een veelgevraagde sparringpartner voor woningcorporaties en gemeenten en kent hij ook de particuliere woningmarkt als geen ander.
Georges van Rijckevorsel
Georges van Rijckevorsel
Functie
Makelaar in wonen. Met ruim 30 jaar ervaring een onuitputtelijke bron van kennis en vraagbaak over alles op het gebied van de aan- en verkoop van woningen in Amsterdam.
Karin Smeets
Karin Smeets
Functie
Registermakelaar en taxateur in wonen en al meer dan 15 jaar actief in het makelaarsvak. Werkzaam op zowel onze vestiging Noord als Centrum, is zij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in (Groot) Amsterdam.
Max Raadschelders
Max Raadschelders
Functie
Makelaar en taxateur in opleiding. Draait alweer een aantal jaar mee op de Amsterdamse woningmarkt en richt zich voornamelijk op verhuur en aan- en verkoop van woningen in Amsterdam en Amstelveen.
Véronique Bruining
Véronique Bruining
Functie
Officemanager van de vestigingen Amsterdam Centrum en Amstelveen. Veronique is verantwoordelijk voor alles wat reilt en zeilt op de kantoren. Met haar heldere communicatie en stiptheid verloopt alles op rolletjes. Daarnaast is Veronique uiterst commercieel en klantvriendelijk en staat ze u graag te woord.
Hans Visser
Hans Visser
-
In memoriam

aanbod Amsterdam Centrum

Bekijk het gehele aanbod
Peters & Partners Amsterdam B.V. BESCHIKBAAR
AMSTERDAM
Dam 5 L
Uniek en zeer luxe appartement met twee parkeerplaatsen van circa 120 m2 met uitzicht op het Koninklijk Paleis en het Nationaal Monument op de Dam. En dankzij de 5 sterren residential services van naastgelegen Grand Hotel Krasnapolsky hoeft u de deur niet eens uit.


HET APPARTEMENT
Het appartement is onder supervisie van een internationaal bekende interieurarchitect op het allerhoogst denkbare niveau afgebouwd. De glazen puien kunnen worden geopend, waardoor het bruisende stadsleven uw woning binnenstroomt. Maar dankzij de bouwkwaliteit en het gebruik van de allerbeste materialen kunt u de stad ook buitensluiten en met volle teugen genieten
van absolute rust.

- entree met garderobe en gastentoilet
- riante en uiterst comfortabele living
- keuken waar een sterrenchef jaloers op zou zijn
- drie slaapkamers annex suites
- drie design badkamers

U woont hier omringd door historie, traditie en de levendigheid van een stad, maar eenmaal in uw appartement in DAM3 ervaart u rust, stilte en de luxe van ultiem comfort.

DAM3
Dit is een project van internationale allure, tot nu toe voorbehouden aan steden als New York, Parijs, Singapore, Hongkong en Londen – maar nu ook in Amsterdam. De stad van vrijheid en tolerantie, met eeuwenoude panden en baanbrekende architectuur, de wereldberoemde grachten, musea van wereldfaam en alles wat een wereldstad heeft te bieden aan culinaire geneugten en cultuur.

Dit is een woonlocatie voor the happy few. Hier resideert u middenin het kloppend hart van
een stad die internationaal wordt geprezen vanwege zijn volstrekt unieke karakter.

VIJF STERREN SERVICE
Heeft u naast een fantastisch appartement of penthouse behoefte aan exclusieve services? In project DAM3 kan het allemaal. Wat dacht u bijvoorbeeld van inhouse dining of butlerservice? Valet parking of housekeeping? Door de exclusieve samenwerking met naastgelegen Grand Hotel Krasnapolsky kan het in dit project allemaal.


EXTRA PLUSPUNTEN
- eigen grond
- 5 sterren residential services van naastgelegen Grand Hotel Krasnapolsky
- parkeren (valet parking) in de garage van Krasnapolsky (twee plaatsen)
- op het zuiden gesitueerd
- afgebouwd op internationaal topniveau
€ 6.500 p. mnd.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. BESCHIKBAAR
AMSTERDAM
Gillis van Ledenberchstraat 126 - II
€ 450.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. BESCHIKBAAR
AMSTERDAM
Vierwindenstraat 78 1
Een appartement waar je gasten stijl van achterover zullen vallen. Zodra je de woning betreedt lijkt het alsof je niet op het Realeneiland bent maar in Manhattan. Dit schitterende appartement ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een film komt. Een New York loft achtige woning en dat midden in het mooiste gedeelte van Amsterdam!

De woning is gelegen eerste verdieping van dit prachtige pand dat voorheen dienst deed als papier pakhuis. Je komt binnen in de hal met ruime garderobe en toegang tot een toilet met fonteintje. Aan je linkerhand ligt een ruime kamer die nu dienst doet als atelier/werkkamer. De ruimte beschikt over grote glazen deuren en staat hierdoor in verbinding met de woonkamer. Deze deuren creëren de afsluiting van de woonkamer. Dit maakt de ruimte tot een perfecte werkkamer of slaapkamer. 
De royale woonkamer met plafonds van maar liefst 4,76m hoog heeft door de hoekligging heel veel ramen en daardoor heerlijk licht. De prachtige houten balken in combinatie met de stenen muren zorgen voor een industriële look-and-feel. We zullen een ronde door de woning doen. De woonkamer biedt ruimte aan een grote eetkamer om alle gasten te kunnen ontvangen. Verder is er nog een royale zithoek met een bank. De keuken zit in de hoek van de L-vormige woonkamer. Waar vaak aan de keuken wordt gerefereerd als zijnde het hart van de woning gaat dat hier zeker op. De grote houten keuken met marmeren aanrechtblad is van alle gemakken voorzien: een 6-pits gasfornuis met vier ovencompartimenten, een afzuigkap, afwasmachine en twee wijnklimaatkasten. De baropstelling maakt dit tot een perfecte entertainment ruimte, met een prachtig uitzicht over de Zoutkeetsgracht. 
Grenzend aan de keuken beschikt de woning nog over een bijkeuken die zorgt voor de nodige bergruimte en ruimte voor de koelkast. 
Via de bijkeuken bereik je de slaapkamer. De slaapkamer is ruim en beschikt over een badkamer ensuite, met wastafel en een inloopdouche. 
Loop je door dan bereik je de kamer die nu dienst doet als thuiskantoor. Deze kamer kan ook ingericht worden als slaapkamer. 
Terug naar de woonkamer. Via de trappen is de entresol bereikbaar. De entresol beschikt over een overloop met inbouwkasten en heeft aan de kant van de keuken een extra zitgedeelte. Vanuit hier heeft u een uitzicht over de prachtige woonkamer en de Amsterdamse grachten. 
Via dit zitgedeelte is een extra kamer bereikbaar die kan dienen als extra slaapkamer, inloopkast ofwel thuiskantoor. Achter deze kamer bevindt zich de royale badkamer. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche met twee regendouches, een toilet, dubbele wastafel en een ligbad. 
De master-bedroom bevindt zich aan de entreezijde van de woning en is voorzien van glazen muren. Hierdoor is deze kamer heerlijk licht en kijkt mooi uit over deze prachtige woning. De slaapkamer beschikt tevens over een royale inloopkast. 

Locatie;
Realeneiland is een echt eiland in het centrum van Amsterdam; met drie bruggen (drieharingen brug ligt op 50 meter afstand) is het verbonden met het Prinseneiland, Bickerseiland en de Zeeheldenbuurt. De vierwindendwarsstraat ligt haaks op de Vierwindenstraat en vormen samen de windroos.

Het Realeneiland vormt samen met het Bickerseiland en het Prinseneiland de 'Westelijke Eilanden". Eeuwenlang werden hier schepen gebouwd en allerlei hieraan verwante ambachten bedreven. Tegenwoordig is het door zijn besloten ligging een van de gewildste, rustigste en meest sfeervolle buurten in het centrum van Amsterdam. Water, scheepjes, kunstenaars, ateliers, groen, straatjes zonder stoepen en vrijwel zonder verkeer, maken de buurt tot een oase van poëtische rust. De bewoners waarderen dat en hebben er veel voor over die sfeer te behouden en waar mogelijk te verbeteren. De Haarlemmerdijk en - straat bevinden zich, evenals de Jordaan, op loopafstand. Daar zijn winkels, markten met een grote verscheidenheid in aanbod, van de dagelijkse levensbehoeften tot luxe artikelen. En een internationale variëteit aan uitstekende restaurants, gezellige cafés, en zelfs een van de mooiste oude bioscopen van Amsterdam. Ook op loopafstand zijn haltes van tram en bussen met uitstekende verbindingen, o.a. naar het nabij gelegen Centraal Station.

Bijzonderheden:
- Huurprijs € 7500,- per maand excl. nutsvoorzieningen;
- Huurcontract model B, maximaal 1 jaar;
- 236 m2 woonoppervlakte;
- De woning wordt volledig gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd;
- Mogelijkheid tot 5 slaapkamers;
- De gehele woning beschikt over vloerverwarming;
- De gehele woning beschikt over dubbel glas;
- Energielabel B;
- De woning is prachtig ingericht met een mix tussen design meubilair van internationale ontwerpers, vintage en veel kunst;
- Verschillende opties voor het huren van een parkeerplaats in de nabije omgeving;
- Top locatie op het Realeneiland.

An apartment that will blow your guests away. As soon as you enter the apartment, it feels like you’re in Manhattan, not Amsterdam’s Realeneiland. This magnificent apartment looks like it comes straight out of a movie. A New York loft-like flat in the middle of the most beautiful part of Amsterdam!

The apartment is situated on the first floor of a beautiful building that formerly served as a paper warehouse. As you enter the property, the light-filled hallway offers a spacious wardrobe and access to a toilet with hand basin. To your left lies a large room that now serves as a studio/atelier. This room features large glass doors connecting it to the living room. Close these doors and you create a separate space, making it perfect for a study or extra bedroom. 

The corner location of the large living room – with ceilings of no less than 4.76 m high – means it boasts many windows, so it’s bathed in natural light. The beautiful wooden beams combine with the rustic stone walls to give it an industrial look and feel. Join us on a tour of this fabulous home. The big living room transitions seamlessly into a large dining room, so hosting your guests has never been easier. There is generous seating with a comfortable sofa. The kitchen is located in the corner of the L-shaped living room. The kitchen is often referred to as the heart of a home, and that is most certainly the case here. The large fully equipped kitchen, with its timber cabinetry and marble worktops, features a range with 6-burner gas hob and four ovens, an extractor hood, dishwasher and two climate-controlled wine cabinets. The breakfast bar makes this a perfect entertainment area, with a stunning view out across the Zoutkeetsgracht. 

Adjacent to the kitchen, the home also has a utility room which provides the necessary storage space and room for the fridge-freezer. 

The spacious bedroom is accessed through the utility room, and features an en-suite bathroom with washbasin and a walk-in shower.
 
Keep on walking and you’ll reach the room that now serves as a home office. This room could also be used as a bedroom. 

We now return to the living room and use the stairs to access the mezzanine. This space has a landing featuring an impressive bookcase and fitted wardrobes, with an extra seating area towards the kitchen. From here you will enjoy a great view over the grand living room towards Amsterdam’s canals. 

Next to this seating area you’ll find an additional room that could serve as an extra bedroom, walk-in closet or home office. Adjoining this room is a comfortable bathroom equipped with a walk-in shower, featuring two rain showers, a toilet, double washbasins and a bathtub. 

The master bedroom is located on the entrance side of the dwelling and has glass walls, making the room very light and providing you with great views over the living room and the Zoutkeetsgracht. The bedroom also features a generous walk-in closet. 

Location
Realeneiland is a real island in the center of Amsterdam. With three bridges (Drieharingen Bridge is 50 meters away) it is connected to Prinseneiland, Bickerseiland and the Zeeheldenbuurt. The Vierwindendwarsstraat lies at right angles to the Vierwindenstraat, both streets oriented to the cardinal points.

Together with the Bickerseiland and the Prinseneiland, the Realeneiland forms the ‘Western Islands’. For centuries, ships were built here and all kinds of related crafts were practiced. Today, its secluded location makes it one of the most desirable, quiet and attractive neighborhoods in the center of Amsterdam. Water, boats, artists, studios, greenery, pedestrianized streets and virtually no traffic make the neighborhood an oasis of poetic peace. The residents appreciate this and are very keen to preserve this atmosphere and improve it wherever possible. Haarlemmerdijk and Haarlemmerdijk Street are within walking distance, as is the Jordaan. There are stores, markets with a wide variety of offerings, from daily necessities to luxury items. And an extensive international selection of excellent restaurants, cozy cafés, and even one of the most beautiful old cinemas in Amsterdam. Also within walking distance are tram and bus stops with excellent connections, including to the nearby Central Station.

Particulars:
- Rental price € 7,500 per month excl. utilities and municipal taxes;
- Rental contract model B, maximum 1 year;
- 236 m2 living space;
- The house is rented fully furnished;
- Five bedrooms possible;
- The home features underfloor heating throughout;
- All windows are double glazed;
- Energy label B;
- The house is beautifully decorated with a mix of design furniture by international designers, antiques and lots of art;
- There are several options to rent a parking spot in the vicinity;
- Top location on the Realeneiland.
€ 7.500 p. mnd.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. BESCHIKBAAR
AMSTERDAM
Droogbak 7 - 8
TWEE GEMEENTELIJKE MONUMENTEN (18e EEUWS), TUIN EN ACHTERHUIS VAN IN TOTAAL 692 M2 en 143 M2 OVERIGE INPANDIGE RUIMTE. HET BETREFT ZES WONINGEN EN EEN OPSLAG, GELEGEN OP EIGEN GROND. 

Droogbak 7:
Begane grond, tuin en kelder met een kamer in het achterhuis, wordt leeg opgeleverd. 
Eerste verdieping met een berging op zolder is verhuurd voor € 5.376,-- per jaar. 
Tweede verdieping en zolderverdieping is gerenoveerd en kan leeg worden opgeleverd.

Droogbak 8:
Kelder, opslagruimte is verhuurd voor € 2.808,-- per jaar.
Begane grond, tuin en achterhuis, wordt leeg opgeleverd. 
Eerste verdieping met een berging op de zolder is verhuurd voor € 9.243,96 per jaar. 
Tweede verdieping en zolderverdieping, kan leeg worden opgeleverd.

De Droobak 7-1, 8-O, 8-1 (verhuurd) zijn niet te bezichtigen en de overige woningen, te weten Droogbak 7-HS, 7-2, 8-HS en 8-2 op afspraak. 

Procedure: 
Na overleg met de verkopers is er besloten dat een bieding uitgebracht kan worden, uiterlijk 14 oktober 2022, tot 15:00 in de middag. De verkopers behouden zich het recht van gunning. 

Locatie en bereikbaarheid:
De Droogbak is gelegen ten westen van het Centraal Station. Bij het CS zijn er diverse tram- bus- en metrolijnen en zijn er diverse pontjes die over het IJ gaan. Via de Spaarndammertunnel (S101) zijn de panden te bereiken en is het mogelijk om aan de overzijde te parkeren in Q-Park Amsterdam. De Haarlemmerstraat met diverse winkels is heel vlakbij en op de hoek is het bekende café Kobalt. 

Monument en bestemming:
De panden zijn beide gemeentelijke monumenten en tevens is het onderdeel van de Grachtengordel Amsterdam wat daarom op de Unesco Werelderfgoedlijst staat. Het achterhuis en de gangen naar het achterhuis zijn conform de plankaart aangeduid als Tuin-3 op ruimtelijkeplannen.nl, het achterhuis is sinds jaar en dag in gebruik als woningen.

Historie:
Droogbak een eeuwenoude benaming voor een straat of beter gezegd voormalige kade alhier. Het was een voormalige kade van het IJ. Droogbak 7 en Droogbak 8 zijn twee gelijke panden die in 1878 ver- gebouwd zijn door de firma P Hegener en Zn. Aan het plein was tussen 1878 en 1889 het Station Amsterdam Westerdok, hier waren spoorlijnen richting Haarlem en Zaandam. Bij de opening van het Centraal Station is Station Westerdok gesloten. In 2000 is op de Droogbak een fontein, in de vorm van een zeester, geplaatst ter afronding van de restauratie van het gebouw De Droogbak. 

Documenten:
Wij beschikken over diverse documenten, waaronder de huidige huurcontracten en huuropbrengsten, bestemmingsplan gegevens, bodemrapportages, funderingsonderzoek van Duytsbouw, plattegronden, brochure, kadastrale gegevens en WOZ-waarden. Deze zijn op te vragen bij ons kantoor en kunnen bij het maken van een afspraak ook via een Move account beschikbaar worden gesteld.

Bijzonderheden:
WOZ totaal: € 3.650.000,--
Eigen grond
Vlakbij het Centraal Station

DISCLAIMER:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden van onze kant echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


TWO COMMUNITY MONUMENTS , GARDEN AND BACK HOUSE OF TOTAL 692 M2 AND 143 M2 OTHER INNER SPACE. IT CONCERNS SIX HOUSES AND A STORAGE, SITUATED ON PRIVATE GROUND. 

Droogbak 7:
Ground floor, garden and basement with a room in the back house, will be delivered empty. 
First floor with a storage room in the attic is let for €5,376 per year. 
Second floor and attic has been renovated and can be delivered empty.

Droogbak 8:
Basement, storage space has been let for €2,808 per year.
Ground floor, garden and back house, will be delivered empty. 
First floor with a storage room in the attic is let for €9,243.96 per year. 
Second floor and attic, can be delivered empty.

Droobak 7-1, 8-O, 8-1 (leased) are not available for viewings and the remaining properties, namely Droogbak 7-HS, 7-2, 8-HS and 8-2 by appointment. 

Procedure: 
After consultation with the sellers, it has been decided that bids can be submitted no later than October 14, 2022, until 15:00 in the afternoon. The vendors reserve the right of award. 

Location and accessibility:
The Droogbak is located west of Central Station. Near the CS, there are several tram, bus and metro lines as well as several ferries crossing the IJ. The property can be reached via the Spaarndammertunnel (S101) and it is possible to park on the opposite side in Q-Park Amsterdam. The Haarlemmerstraat with various shops is very nearby and on the corner is the well-known café Kobalt. 

Monument and destination:
The properties are both municipal monuments and also part of the Grachtengordel Amsterdam which is therefore on the Unesco World Heritage List. The rear house and the corridors to the rear house are designated as Garden-3 on ruimtelijkeplannen.nl in accordance with the plan map; the rear house has long been in use as housing.

History:
Droogbak an ancient name for a street or rather former quay here. It was a former quay of the IJ. Droogbak 7 and Droogbak 8 are two similar buildings built in 1878 by the firm P Hegener en Zn. On the square was the Amsterdam Westerdok Station between 1878 and 1889, here were railway lines towards Haarlem and Zaandam. When Central Station opened, Westerdok Station was closed. A fountain, in the shape of a starfish, was placed on the Droogbak in 2000 to complete the restoration of the De Droogbak building. 

Documents:
We have various documents, including current leases and rental income, zoning plan data, soil reports, Duytsbouw foundation study, floor plans, brochure, cadastral data and WOZ values. These can be requested from our office and can also be made available via a Move account when making an appointment.

Details:
WOZ total: € 3,650,000.
Private land
Close to Central Station

DISCLAIMER:
This information has been compiled by us with due care. However, we do not accept any liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All dimensions and surface areas given are indicative only. The Measuring Instruction is based on NEN2580. The Measuring Instruction is intended to apply a more uniform way of measuring to give an indication of the usable area. The Measuring Instruction does not completely rule out differences in measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations in carrying out the measurement.

 
€ 3.500.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. BESCHIKBAAR
AMSTERDAM
Gillis van Ledenberchstraat 46 2
GOED ONDERHOUDEN EN LICHT 3-KAMERAPPARTEMENT VAN 54M2 MET BALKON IN DE POPULAIRE FREDERIK HENDRIKSBUURT!

Indeling:
Via het goed onderhouden trappenhuis bereik je de woning op de tweede etage. De royale doorzonwoonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen. Aan de voorzijde beschikt de woning over een ruim zitgedeelte. Vanuit hier is tevens de slaapkamer bereikbaar. De ruime slaapkamer beschikt over een inbouwkast. 
In het hart van de woning is de badkamer gelegen. De moderne hoogwaardig gerenoveerde badkamer is beschikt over een toilet, wastafel en inloop-regendouche. De houtlook geeft deze badkamer een luxe uitstraling.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de moderne woonkeuken in witte kleurstelling. De keuken is van alle gemakken voorzien: koelkast, vriezer, 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap, afwasmachine en de aansluiting ten behoeve van de wasmachine. 
Via de dubbele openslaande deuren is het zonnige op het noord westen gelegen balkon toegankelijk. De perfecte plek voor een wijntje aan het einde van de dag met uitzicht op de molen. Dit balkon biedt tevens ruimte aan de C.V.-ketel en een bergkast. 
De tweede royale slaapkamer geeft tevens toegang tot dit balkon. 
Op de zolderetage beschikt het appartement nog over een separate berging.

Omgeving:
Dit heerlijke appartement bevindt zich in de populaire Frederik Hendriksbuurt in Oud-West. Binnen enkele minuten lopen staat u in de Jordaan. In de directe omgeving bevinden zich vele winkels en speciaalzaken voor uw dagelijkse boodschappen. Met restaurants zoals Morgan & Mees en Café de Binnenvisser is er genoeg keuze. Om de hoek van de woning staat de monumentale molen De Otter. De bereikbaarheid van de woning is zeer goed. Tram 3, bus 12 en 21 bevinden zich op loopafstand en de ring A10 bereik je binnen 5 minuten. Al met al een gezellige en rustige buurt aan de rand van de Jordaan.

VvE:
Het betreft een gezonde en professioneel beheerde vereniging bestaande uit 60 appartementsrechten. De VvE beschikt over een meerjarig onderhoudsplan en vergaderd jaarlijks. De maandelijkse bijdrage bedraagt € 113,41 Het aandeel van dit appartement binnen de vereniging is 713/42264e

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte bedraagt 54 m2;
- Berging van 7 m2;
- Mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in de parkeergarage onder het complex;
- Gevelbreed balkon op het noord westen;
- Afgekochte erfpacht tot 15-09-2061;
- De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 113,41 per maand;
- De aanvraag onder de gunstige voorwaarden van 2019 is gedaan;
- Gelegen in de populaire Frederik Hendrikbuurt;
- De woning is zeer goed onderhouden;

WELL MAINTAINED AND BRIGHT 3-ROOM APARTMENT OF 54M2 WITH BALCONY IN THE POPULAR FREDERIK HENDRIKSBUURT!

Layout:
Through the well maintained stairwell you reach the apartment on the second floor. The spacious living room is very light because of the large windows. At the front, the house has a spacious seating area. From here you can also reach the bedroom. The spacious bedroom has a built-in closet. 
In the heart of the house is the bathroom located. The modern renovated bathroom has a toilet, sink and walk-in rain shower. The wood look gives this bathroom a luxurious feel.
At the rear of the house you'll the modern kitchen in white color scheme. The kitchen is fully equipped: fridge, freezer, 5-burner induction hob, extractor, dishwasher and washing machine connection. 
Through the double doors the sunny north west facing balcony is accessible. The perfect place for a glass of wine at the end of the day overlooking the mill. This balcony also houses the central heating boiler and a storage closet. 
The second generous bedroom also provides access to this balcony. 
On the attic floor, the apartment has a separate storage room.

Surroundings:
This lovely apartment is located in the popular Frederik Hendriks neighborhood in Old West. Within a few minutes walk you are in the Jordaan. In the immediate vicinity are many stores and specialty stores for your daily needs. With restaurants such as Morgan & Mees and Café de Binnenvisser there is plenty of choice. Around the corner from the house is the monumental mill 'De Otter'. The accessibility of the house is very good. Tram 3, bus 12 and 21 are within walking distance and the A10 ring road can be reached within 5 minutes. All in all, a cozy and quiet neighborhood on the edge of the Jordaan.

HOA:
This is a healthy and professionally managed association consisting of 60 apartment rights. The association has a multi-year maintenance plan and meets annually. The monthly contribution is € 113,41 The share of this apartment within the association is 713/42264e.

Details:
- Living area is 54 m2;
- Storage room of 7 m2;
- Possibility to rent a parking space in the parking garage under the complex;
- Gable wide balcony facing north west;
- Ground lease bought off until 15-09-2061;
- The monthly contribution to the VvE is € 113.41 per month;
- The application under the favorable conditions of 2019 is done;
- Located in the popular Frederik Hendrikbuurt;
- The house is very well maintained;
€ 465.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. ONDER BOD
AMSTERDAM
Marie Heinekenplein 102
ZEER LUXE 3 KAMERWONING VAN CA 105 M2 MET EEN HEERLIJK RUIM BALKON. TWEE RUIME SLAAPKAMERS. LUXE KEUKEN EN EEN LUXE BADKAMER MET JACUZZI EN STOOMDOUCHE. AIRCO AANWEZIG. APARTE BERGING IN DE KELDER. DE WONING IS GEHEEL GEMEUBILEERD. DE HUURPRIJS VAN € 2.200,- PER MAAND IS EXCLUSIEF DE KOSTEN VOOR ENERGIE, TV EN INTERNET.

INDELING:
Lift naar de 1e verdieping. Zeer ruime woonkamer met open U-vormige keuken, voorzien van allerhande inbouwapparatuur. Ruim balkon, dat geheel afgesloten kan worden met een glazen vouw-wandsysteem. Gang met daarop uitkomend de twee slaapkamers, een apart toilet, een berging met de wasmachine en de droger, en de luxe badkamer. Deze is voorzien van een ligbad/jacuzzi, een stoomdouche, een wastafel met meubel en een handdoeken radiator. In de kelder is een aparte berging en een gemeenschappelijke fietsenberging. De woning verkeert in een uitstekende staat, is smaakvol en luxe ingericht en is netjes gemeubileerd en is voorzien van airconditioning.

BIJZONDERHEDEN:
* Ruime woning van ca. 105 m2, met een ruime slaapkamer, een goede tweede slaapkamer, een ruim balkon;
* Aparte berging en een fietsenberging;
* De luxe woning verkeert in een uitstekende staat;
* Smaakvol ingericht en gemeubileerd; luxe keuken en badkamer en airconditioning;
* Centraal gelegen in het hart van de Pijp, met goede OV verbinding (tram, bus en Noord-Zuid-lijn);
* Veel gezellige bars en restaurants op loopafstand;
* Beschikbaar per direct;

DISCLAIMER:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden van onze kant echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

**This property is listed by a MVA Certified Expat Broker**

 
€ 2.400 p. mnd.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. ONDER BOD
AMSTERDAM
Karel Klinkenbergstraat 1 B+PP
€ 700.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. VERKOCHT
AMSTERDAM
Eerste Jacob van Campenstraat 55
VOLLEDIG PAND BESTAANDE UIT 4 WONINGEN, DE BEGANE GROND WORDT LEEG OPGELEVERD EN DE DRIE BOVENWONINGEN ZIJN VERHUURD. GELEGEN OP TOP LOCATIE IN DE AMSTERDAMSE PIJP!

De vraagprijs voor de opstal van € 225.000 k.k. is gebaseerd op een jaarcanon van € 32.002,-- daarnaast is het mogelijk om de erfpachtcanon eeuwigdurend af te kopen door een eenmalige voldoening van een afkoopsom van € 1.339.000,-- Hierdoor vervalt de jaarlijkse canonbetaling.

Het betreft een geheel pand bestaande uit 4 woningen. De begane grond woning wordt leeg en vrij van huur opgeleverd. De 1e, 2e en 3e verdieping inclusief de bergingen op de zolderetage zijn momenteel verhuurd. De verhuurde woningen zijn niet te bezichtigen. De huurprijzen en de benodigde documenten zijn op te vragen via ons kantoor.

Indeling begane grond:
Entree met toegang tot de gang met een trapkast, toilet en een badkamer. Aan de voorzijde is thans de woonkamer met aansluitend het eetgedeelte. In de achteruitbouw is de slaapkamer met toegang tot de achtertuin. Aan de achterzijde is de keuken tevens met toegang tot de tuin. Vanuit de tuin is een aparte bergruimte te bereiken.

Locatie:
Dit pand is gelegen in het hart van de Pijp. Met tal van leuke restaurants, cafés, winkels en musea is hier altijd wat te doen. Op dichte afstand bevindt zich het Marie Heinekenplein met zo’n beetje de zonnigste terrassen van heel Amsterdam! Of doe een drankje op het Gerard Douplein, bij Het Paardje of bij de Pilsvogel.
Het Museumplein bevindt zich op loopafstand of ga zitten aan de Ruysdealkade en kijk naar de passerende bootjes. De boodschappen kunnen gedaan worden bij de supermarkt om de hoek of op de alom bekende Albert Cuypmarkt. Ook met het openbaar vervoer is de woning goed te bereiken. De Noord-Zuidlijn bevindt zich op loopafstand evenals de tramhalte Marie Heinekenplein. Parkeren kan gemakkelijk bij de nieuwe parkeergarage ‘Albert Cuyp’.

Reden verkoop:
Het pand is aangekocht in verband met de aanleg van de Noord Zuidlijn. Dit betrof een tijdelijke aankoop met de intentie om na afronding van de werkzaamheden het pand af te stoten.

Fundering:
De fundering van het pand ligt in het invloed gebied van de Noord Zuidlijn tunnel. Werkzaamheden aan de fundering kunnen impact hebben op de onder het pand liggende tunnel. Er dient een WLS (werk, lokaal, spoor) vergunning aangevraagd te worden en er mogen geen werkzaamheden plaatsvinden zonder afstemming met, en met akkoord van Team Eigendom & Beheer Metro en Tram. Rapportage van een recent funderingsonderzoek is beschikbaar.

Documentatie:
De stukken betreffende dit object zijn op te vragen bij ons kantoor.

Erfpacht:
De vraagprijs voor de eenmalige vergoeding voor de waarde van de opstal bedraagt: € 225.000,-- k.k. Daarnaast heeft de koper de mogelijkheid de erfpachtcanon bij uitgifte van het perceel met de daarop bevindende opstal eeuwigdurend af te kopen door voldoening van een afkoopsom van € 1.339.000,-- Er kan ook gekozen worden om een jaarlijkse vergoeding te betalen voor het gebruik van de grond van € 32.002,-- Dit bedrag staat bij ongewijzigd gebruik vast, afgezien van de jaarlijkse aanpassing van de inflatie.
U kunt de Algemene Bepalingen 2016, welke van toepassing zijn en overige informatie omtrent erfpacht vinden via de website: www.amsterdam.nl/erfpacht.

Opkoopbescherming:
In het geval dat 4 (tot en met 9) woningen in één complex van een eigenaar tegelijk verkocht worden aan een nieuwe eigenaar, kan er bij het college een ontheffing van het verhuurverbod worden aangevraagd.
Verhuur aan een familielid in de 1e of 3e graad is mogelijk, daarvoor dient een ontheffing/ vergunning te worden aangevraagd. Het familielid moet zelf in de woning wonen. De vergunning om te verhuren onder de opkoopbescherming wordt verleend op grond van het feit dat de woning in gebruik wordt gegeven aan het betreffende familielid. Op het moment dat het familielid de woning niet in gebruik heeft, wordt niet aan de vergunningsgronden voldaan en is daarmee sprake van schending van het verhuurverbod, zie: https://www.amsterdam.nl/wonen-leefomgeving/wonen/opkoopbescherming/regels-opkoopbescherming/
In het geval er naast het familielid twee of meer anderen een kamer huren in de woning, is er een vergunning voor kamerverhuur (omzettingsvergunning) nodig. Voor woningdelen met maximaal twee personen is geen kamerverhuurvergunning nodig. Hetzelfde geldt voor inwoning, zie hiervoor de website: https://www.amsterdam.nl/huur-je-een-kamer-check-je-recht!/woningdelen/
Aan bovenstaande informatie over de opkoopbescherming kunnen geen rechten worden ontleend. Het aanvragen van een ontheffing/vergunning is voor eigen rekening en risico.

Belangrijke informatie:
Het vastgoed wordt aangeboden onder voorbehoud van een screening in het kader van de integriteit van de erfpachter (Bibob/BIO), op basis van het gemeentelijk integriteitsbeleid en een bestuurlijk besluit van het college van Burgemeester en Wethouders van Amsterdam.
Op deze verkoop zijn diverse aanvullende bepalingen c.q. bijzonderheden van toepassing, waaronder de waarborgsom, meer informatie hierover kunt u vinden in het financieel kader.
Het financieel kader verkoop uitgifte en de brochure 'Verkoop van gemeentelijk vastgoed' zijn van toepassing op deze aanbieding. In deze brochure heeft de gemeente Amsterdam de (proces)voorwaarden waaronder de gemeente Amsterdam haar gemeentelijk vastgoed aanbiedt nader uitgewerkt. Deze brochure kunt u downloaden van de website www.amsterdam.nl/aanbodvastgoed. Het financieel kader is verkrijgbaar bij ons op kantoor.
Na een positief besluit van het college zal de erfpacht worden gevestigd op basis van de Algemene Bepalingen voor eeuwigdurende erfpacht 2016 Amsterdam.


COMPLETE PROPERTY CONSISTING OF 4 APPARTMENTS, THE GROUND FLOOR WILL BE DELIVERED EMPTY AND THE THREE UPSTAIRS APPARTMENTS ARE RENTED. SITUATED ON TOP LOCATION IN THE AMSTERDAMSE PIJP!

The asking price for the single payment for the value of the building of € 225,000 is based on a yearly fee (canon) of € 32,002,- It is possible to buy off the ground lease canon in perpetuity by paying a lump sum of € 1,339,000,-.

It concerns an entire property consisting of 4 apartments. The ground floor will be delivered empty and free of rent. The 1st, 2nd and 3rd floors including the storage spaces on the attic floor are currently rented out. The rented residences cannot be viewed. The rental prices and the necessary documents can be requested via our office. 

Layout ground floor:
Entrance with access to the hallway with a stairs cupboard, toilet and bathroom. At the front is now the living room with adjacent dining area. In the back is the bedroom with access to the backyard. At the rear is the kitchen with access to the garden situated. From the garden you can reach a separate storage room. 

Location:
This property is located in the heart of the Pijp. With plenty of nice restaurants, cafes, shops and museums. There is always something to do. Close by is the Marie Heinekenplein with some of the sunniest terraces in all of Amsterdam! Or have a drink at the Gerard Douplein, at Het Paardje or at the Pilsvogel.
The Museumplein is within walking distance or sit down at the Ruysdealkade and watch the passing boats. Shopping can be done at the supermarket around the corner or at the famous Albert Cuyp market. The house is also easy to reach by public transport. The North-South line is within walking distance as well as the Marie Heinekenplein tram stop. Parking is easy at the new parking 'Albert Cuyp'.

Reason for sale: 
The property was purchased in connection with the construction of the Noord Zuidlijn (metro). This was a temporary purchase with the intention of selling the property once the work is completed.

Foundation:
The foundations of the building lie in the area of influence of the Noord Zuidlijn tunnel. Work on the foundations could affect the tunnel under the building. A WLS (work, local, track) permit must be applied for and no work may be carried out without the approval of the Metro and Tram Property Management Team. Report of a recent foundation study is available. 

Documentation:
The documents concerning this property can be requested from our office. 

Ground lease:
The asking price for the one-off payment for the value of the building amounts to: € 225,000.00 k.k. In addition, the buyer has the option to buy off the ground lease of the plot with the building located on it by paying a buy-off fee of € 1,339,000.00 It is also possible to choose to pay an annual fee for the use of the land of € 32,002.00 -- This amount is fixed with unchanged use, apart from the annual adjustment for inflation. 
You can find the General Terms and Conditions 2016, which apply, and other information about leasehold via the website: www.amsterdam.nl/erfpacht.

Buy-out protection:
In the event that 4 (up to and including 9) houses in one complex of an owner are sold at the same time to a new owner, an exemption from the rental ban can be requested from the Municipal Executive. 
It is possible to rent out to a family member in the first or third degree; an exemption/permit has to be applied for. The family member must live in the residence himself/herself. The permit to rent out under the buy-out protection is granted on the basis that the house will be given into use by the family member concerned. If the family member does not use the house, the grounds for authorisation are not met and therefore the prohibition on renting is breached, see: https://www.amsterdam.nl/wonen-leefomgeving/wonen/opkoopbescherming/regels-opkoopbescherming/
In case there are two or more other people renting a room in the house besides the family member, a permit for room rental (conversion permit) is needed. For house sharing with up to two people, no room rental permit is needed. The same applies to home sharing, see the website: https://www.amsterdam.nl/huur-je-een-kamer-check-je-recht! 
No rights can be derived from the above information about the buy-out protection. Applying for an exemption/permit is at your own expense and risk. 

Important information:
The property is offered subject to a screening in the context of the integrity of the leaseholder, based on the municipal integrity policy (BIBOB) and administrative approval from the Municipality of Amsterdam.
This sale is subject to various additional provisions or details, including the deposit, more information can be found in the financial framework.
The financial framework for sale/issue and the brochure 'Sale of Municipal Real Estate' apply to this offer. In this brochure the Municipality of Amsterdam has further elaborated the (process) conditions under which the Municipality of Amsterdam offers its municipal real estate. You can download this brochure from the website www.amsterdam.nl/aanbodvastgoed. The financial framework is available at our office.
After administrative approval from the Municipality of Amsterdam, the ground lease right will be established based on the General Provisions for perpetual ground lease 2016 Amsterdam.
€ 225.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. VERKOCHT
AMSTERDAM
Reinier Claeszenstraat 84 - HS
PRACHTIG GERENOVEERDE BENEDENWONING VAN 101M2 MET EEN HEERLIJKE TUIN VAN CA 80M2 GELEGEN OP EIGEN GROND!

- English text below

Indeling:
Via de eigen entree op de begane grond bereikt u de hal van de woning. De hal biedt toegang tot een separaattoilet met fontein en de woonkamer. De royale doorzonwoonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen en beschikt over een prachtige houten visgraat vloer. De open keuken in zwart-witte kleurstelling is voorzien van verscheidene luxe inbouwapparatuur: 5-pitsgasfornuis en oven van Boretti, Quooker, afzuigkap, koelkast, vriezer, magnetron en een vaatwasser. Verder beschikt de keuken over een baropstelling. De perfecte plek om uw gasten te entertainen. Via dubbele openslaande deuren is de heerlijke zonnige tuin bereikbaar. De tuin is ruim 80m2 en biedt zodoende meer dan voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen of voor de barbecue met vrienden! Tevens biedt de tuin ruimte aan een ruime schuur van 12m2 welke is voorzien van elektra. Het souterrain bereikt u via de trap in de woonkamer. Aan de tuinzijde bevindt zich de ruime masterbedroom met veel lichtinval via de koekoek. Naast de master en aan de voorzijde van de woning bevinden zich de andere twee slaapkamers. De ruime badkamer is van alle gemakken voorzien: een toilet, designradiator, dubbele wastafel en een luxe ligbad! Verder biedt deze verdieping nog ruimte aan een bergkast onder de trap en een ruimte ten behoeve van de wasmachine en droger. Deze gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming.

Omgeving:
De woning is gelegen aan de rustige Reinier Claeszenstraat in Amsterdam West. Een buurt die zich kenmerkt door de leuke horeca gelegenheden en winkels. Denk aan: Bar Spek, Restaurant Faam, Cafe Thuys, de Neef van Fred, Terrasmus en Local Hero. Voor de boodschappen kunt u naar de Albert Heijn om de hoek of fiets naar de Ten Katemarkt. Ook de groenvoorzieningen zijn er in overvloed. Het Rembrandtpark, Vondelpark, Erasmuspark en het Westerpark bevinden zich op enkele minuten fietsen! Met het openbaar vervoer is de woning goed bereikbaar, tramlijn 7, 13 en 19 en bus 18 stoppen om de hoek. Binnen enkele minuten bereikt u de Ring A-10.

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond;
- 101m2 woonoppervlakte;
- 3 slaapkamers;
- Royale tuin ruim 80m2;
- Vloerverwarming in het souterrain;
- Bijdrage aan de VvE bedraagt: € 181,-;
- Volledig dubbel glas;
- Kant-en-klaar;
- Actieve en gezonde VvE bestaande uit 4 leden.

BEAUTIFULLY RENOVATED GROUND FLOOR APARTMENT OF 101M2 WITH A LOVELY GARDEN OF APPROX 80M2 LOCATED ON PRIVATE LAND! 

Layout: 
Through the private entrance on the first floor you reach the hall of the house. The hall provides access to a separate toilet with washbasin and the living room. The spacious living room is bright because of the large windows and has a beautiful wooden herringbone floor. The open kitchen in black and white color scheme is equipped with various luxury appliances: 5-burner Boretti gas stove and oven, Quooker, extractor, fridge, freezer, microwave and dishwasher. Furthermore, the kitchen has a bar arrangement. The perfect place to entertain your guests. Through double doors, the lovely sunny garden is accessible. The garden is over 80m2 and therefore offers more than enough space for the children to play or for the barbecue with friends! The garden also offers space for a spacious barn of 12m2 which is equipped with electricity. The basement can be reached by the stairs in the living room. On the garden side you can find the spacious master bedroom with lots of light. Next to the master and at the front of the house are the other two bedrooms. The spacious bathroom is fully equipped: a toilet, radiator, double sink and a luxurious bathtub! Furthermore, this floor has a storage closet under the stairs and a room for the washing machine and dryer. This entire floor has underfloor heating. 

Surroundings: 
The property is located on the quiet Reinier Claeszenstraat in Amsterdam West. A neighborhood characterized by the nice restaurants and stores. Think of: Bar Spek, Restaurant Faam, Cafe Thuys, the Neef van Fred, Terrasmus and Local Hero. For shopping you can go to the Albert Heijn around the corner or cycle to the Ten Katemarkt. There are also plenty of green areas. The Rembrandtpark, Vondelpark, Erasmuspark and the Westerpark are just a few minutes away by bike! With public transport, the house is easily accessible, tram 7, 13 and 19 and bus 18 stop around the corner. Within minutes you can reach the Ring A-10.  

Special features: 
- Located on private land; 
- 101m2 living space; 
- 3 bedrooms; 
- Spacious garden over 80m2; 
- Underfloor heating in the basement; 
- Contribution to the community association is: € 181, -; 
- Full double glazing; 
- Ready-made; 
- Active and healthy homeowner consisting of 4 members.
€ 775.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. VERKOCHT
AMSTERDAM
Pieter Calandlaan 496
€ 400.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. VERKOCHT
AMSTERDAM
Hoofdweg 289 HS
RECENT UITGEBOUWDE BENEDENWONING MET VOOR- EN -ACHTERTUIN VAN 71M2 GELEGEN IN DE GELIEFDE BAARSJES!

Deze prachtige benedenwoning op een toplocatie in de bruisende Baarsjes is alles wat u in een woning zoekt. Via de eigen op het oosten gelegen voortuin bereikt u de woning, de perfecte plek voor een kop koffie in de ochtend. U komt binnen in de hal met een prachtig glas-in-lood raam. Via de hal die tevens ruimte biedt aan een ruime trapkast met meterkast bereikt u de woonkamer aan de voorzijde van de woning. De grote charmante woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen. Dit natuurlijke daglicht zorgt voor een hele uitnodigende sfeer in de woonkamer.
De twee slaapkamers zijn gesitueerd aan de achterzijde van de woning. De master bedroom is royaal te noemen. De tweede slaapkamer met dakraam geeft via openslaande deuren toegang tot de op het zuid westen gelegen tuin.
Aan de achterzijde van de woning is nog een kamer beschikbaar die op dit moment dienst doet als waskamer. Deze ruimte is ook perfect in te richten als home-office.
Via het deze kamer bereikt u de keuken. De klassieke keuken beschikt over een koelkast, vriezer, afwasmachine en een oven met 4-pits gasfornuis.
De ruime tuin is gelegen op het zonnige zuidwesten, de perfecte plek voor een wijntje aan het einde van de dag. In de tuin staat ook een berging van 6m2 voorzien van elektra.
In het hart van de woning bevindt zich nog de praktische badkamer met een klassieke granieten vloer, een toilet, wastafel en inloopdouche.

VvE
Het betreft een gezonde en professioneel beheerde vereniging van eigenaren. Het beheer wordt gedaan door VvE Beheer Amsterdam. De vereniging beschikt over een meerjarige onderhoudsplanning, een huishoudelijk regelement en vergaderd jaarlijks. De maandelijkse bijdrage bedraagt € 83,33 per maand en het aandeel van het appartement bedraagt: 61/6947e deel.

Erfpacht
De huidige canon is afgekocht tot met en 31-12-2053. De aanvraag onder de gunstige voorwaarden van 2019 is tijdig gedaan.

Omgeving
De woning is gelegen aan de Hoofdweg met het Mercatorplein links van u. De laatste jaren is de Baarsjes zeer in trek bij de inwoners van Amsterdam, dit komt vooral door de leuke horecagelegenheden die hier te vinden zijn zoals, Bar Baarsch, Café Zurich, bakker Ulmus, de Neef van Fred en BARTACK. Voor de dagelijkse voorzieningen kunt u alle kanten op, zo heeft u het Mercatorplein op loopafstand of zou u naar de leuke Ten Katemarkt kunnen fietsen om hier dan boodschappen te doen. Wat nog meer op fietsafstand is zijn de groenvoorzieningen in de buurt, denk maar aan het Vondelpark, Rembrandtpark, Erasmuspark en het Westerpark. De hoofdweg is een heel centraal punt, daarom is de woning ook heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen enkele minuten bereikt u tevens de Ring A-10.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 71m2;
- Voor- en -achtertuin;
- Berging voorzien van elektra;
- Aanbouw gerealiseerd in 2020;
- Actieve en gezonde VvE maandelijkse bijdrage bedraagt € 80,33;
- De huidige canon is afgekocht tot met en 31-12-2053. De aanvraag onder de gunstige voorwaarden van 2019 is tijdig gedaan;
- Energielabel B;

RECENTLY EXPANDED GROUND FLOOR APARTMENT WITH FRONT AND BACK GARDEN OF 71M2 LOCATED IN POPULAR BAARSJES!

This beautiful ground floor apartment in a prime location in the bustling Baarsjes is everything you are looking for in a home. Through the private east-facing front garden you reach the house, the perfect place for a cup of coffee in the morning. You enter the house in the hall with a beautiful stained-glass window. Through the hall, which also offers space to a spacious closet with stairs, you reach the living room at the front of the house. The large charming living room is wonderfully light through the large windows. This natural daylight creates a very inviting atmosphere in the living room.
The two bedrooms are located at the backside of the house. The master bedroom can be called generous. The second bedroom with skylight gives access to the south west facing garden through double doors.
At the backside of the house** This room is also perfect to set up as a home office.
Through this room you reach the kitchen. The classic kitchen has a fridge, freezer, dishwasher and an oven with 4-burner cooker.
The spacious garden is located on the sunny southwest, the perfect place for a glass of wine at the end of the day. In the garden there is also a storage room of 6m2 with electricity.
In the heart of the house is the practical bathroom with a classic granite floor, a toilet, sink and shower.

VvE
It concerns a healthy and professionally managed owners association. The management is done by VvE Beheer Amsterdam. The association has a long-term maintenance planning, a household regulation and meets annually. The monthly contribution is € 83.33 per month and the share of the flat is: 61/6947th part.

Ground lease
The current canon has been bought off until and including 31-12-2053. The application under the favourable conditions of 2019 is timely done.

Surroundings
The property is located on the Hoofdweg with the Mercatorplein to your left. In recent years the Baarsjes is very popular with the locals of Amsterdam, this is mainly due to the nice restaurants that can be found here such as, Bar Baarsch, Café Zurich, bakery Ulmus, the Cousin of Fred and BARTACK. For daily needs, you can go in all directions, so you have the Mercatorplein within walking distance or you could cycle to the Ten Katemarkt to do your shopping here. What's more at cycling distance are the green areas in the neighborhood, think of the Vondelpark, Rembrandtpark, Erasmuspark and the Westerpark. The main road is a very central point, so the house is also very easy to reach by public transport. Within a few minutes you can also reach the Ring A-10.

Details
- Living area 71m2;
- Front and back garden;
- Shed with electricity;
- Construction realized in 2020;
- Active and healthy VvE monthly contribution is € 83,33;
- The current canon is purchased until 31-12-2053. The application under the favourable conditions of 2019 is timely done;
- Energy label B;
€ 500.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. VERKOCHT
AMSTERDAM
Hoogte Kadijk 29 - B
EEN APPARTEMENT VAN BIJNA 250 M2 OP EEN VERDIEPING MET 3 ROYALE SLAAPKAMERS EN TERRAS EEN ZELDZAAMHEID IN AMSTERDAM CENTRUM MET HET HOOFDENTREE OP DE HOOGTE KADIJK EN FEITELIJK GELEGEN AAN DE NIEUWE VAART DAARMEE EEN BETOVEREND UITZICHT OP HET SCHEEPVAARTMUSEUM.

Indeling:
Luxe entree aan de Hoogte Kadijk en een entree met lift vanuit de Nieuwe Vaartkant. De Nieuw Vaart is de tweede voorkant van het gebouw aan de waterkant en ziet uit op het Scheepvaart museum.
U komt de woning binnen in de royale hal. De hal biedt toegang tot de wasruimte en de meterkast met C.V.-ketel. De woning beschikt over drie ruime slaapkamers. De masterbedroom is de eerste slaapkamer vanaf de hal en beschikt over een ruime badkamer ensuite. De badkamer beschikt over een ligbad, een douche, dubbele wastafel, toilet en een bidet. 
De tweede tevens zeer ruime slaapkamer biedt tevens toegang tot het terras met ochtendzon. 
De derde grote slaapkamer grenst tevens aan dit op het oosten gelegen terras. 
De woning beschikt verder nog over een badkamer met douche en wastafel en over een separaat toilet. 
De royale woonkamer van 110m2 met open keuken trekt je naar de ramen die uitzien over de Nieuwe Vaart en het 500 jaar oude Scheepvaartmuseum. Zet een stoel bij de openslaande deuren en u zult voor uren kunnen blijven uitkijken over het water. 
De woning heeft tevens een berging in de onderbouw.

Locatie:
De hoogte Kadijk, hoort bij de Kadijken een langwerpig stukland van 900 m waaraan ook de entrepots gevestigd waren, een entrepot is een verzegelde opslagplaats waar geen accijns wordt betaald.
Aan de noord oostzijde van het centrum gelegen tegen de Plantagebuurt in een rustige wijk met als buurman Artis Magistra de dierentuin en het  Scheepvaartmuseum, Nemo. Een rustig stukje Amsterdam, waar als je er eenmaal de goed geaard bent nooit meer weggaat. De bus en tram halten liggen op loopafstand Bus 22 en 43 en de tram lijn 22.
Met de fiets is het drukke stadscentrum snel te bereiken via de Prins Hendrikkade en binnendoor via de Jodenbreestraat of de Nieuwmarkt.
Met de auto is de ring A 10 uitstekend bereikbaar via de IJtunnel, de Piet Hein tunnel of de Wibautstraat
naar Den Haag, Utrecht, Zaandam, Haarlem of het Gooi.
En het Centraal Station van Amsterdam op loopafstand, geheel vernieuwd gerenoveerd met directe metro aansluitingen via Station Zuid naar Schiphol. Met de trein naar Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amersfoort en
de HSL naar Brussel.

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond;
- Woonoppervlakte van 247m2 met 5m2 buitenruimte;
- Berging van 10m2;
- Gelegen aan de Kadijken met uitzicht over het scheepsvaartmuseum!;
- Goed onderhouden en luxe complex;
- Maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 442,23 per maand;
- Energielabel A

AN APARTMENT OF ALMOST 250 M2 ON ONE FLOOR WITH 3 SPACIOUS BEDROOMS AND TERRACE A RARITY IN AMSTERDAM CENTRE WITH THE MAIN ENTRANCE ON THE HOOGTE KADIJK AND ACTUALLY LOCATED ON THE NIEUWE VAART WITH AN ENCHANTING VIEW OF THE MARITIME MUSEUM.

Layout:
Luxury entrance on the Hoogte Kadijk and an entrance with lift from the Nieuwe Vaart side. The Nieuw Vaart is the second front of the building on the waterfront and overlooks the Maritime Museum.
You enter the property in the spacious hall. The hall provides access to the laundry room and the meter cupboard with C.V.-boiler. The house has three spacious bedrooms. The master bedroom is the first bedroom from the hall and has a spacious ensuite bathroom. The bathroom has a bath, shower, double sink, toilet and bidet. 
The second also very spacious bedroom provides access to the terrace with morning sun. 
The third large bedroom is also adjacent to this east-facing terrace. 
The house has a bathroom with shower and sink and a separate toilet. 
The spacious living room of 110m2 with open kitchen draws you to the windows that overlook the Nieuwe Vaart canal and the 500-year-old Scheepvaartmuseum. Put a chair by the French doors and you will be able to look out over the water for hours. 
The apartment also has a storage room in the basement.

Location:
The Hoogte Kadijk, belongs to the Kadijken an elongated piece of land of 900 m on which also the entrepots were located, an entrepot is a sealed storage place where no excise is paid.
Located on the north-east side of the city centre, against the Plantagebuurt, it is a quiet neighbourhood with Artis Magistra, the zoo, and Nemo, the Scheepsvaartsmuseum, as its neighbours. A quiet piece of Amsterdam, where once you are well grounded you never leave. The bus and tram stops are within walking distance Bus 22 and 43 and tram line 22.
By bicycle, the busy city centre can be reached quickly via the Prins Hendrikkade and inland via the Jodenbreestraat or the Nieuwmarkt.
By car, the A10 ring road is easily accessible via the IJtunnel, the Piet Hein tunnel or the Wibautstraat to The Hague, Utrecht, Zaandam, Haarlem or the Gooi region.
And the Central Station of Amsterdam within walking distance, completely renovated with direct metro connections via Station Zuid to Schiphol. By train to The Hague, Rotterdam, Utrecht, Amersfoort and
the HSL to Brussels.

Particulars:
- Located on own ground;
- Living area of 247m2 with 5m2 outdoor area;
- Storage room of 10m2;
- Located on the Kadijken with a view over the Shipping Museum!
- Well maintained and luxurious complex;
- Monthly contribution to the VvE is € 442,23 per month;
- Energy label A
€ 1.295.000 k.k.
Bekijk woning

Vrijblijvend verkoopadvies

Als echte Amsterdamse makelaars zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de Amsterdamse woningmarkt. Wilt u uw woning verkopen en bent u op zoek naar vrijblijvend verkoopadvies, dan bent u bij Peters & Partners aan het juiste adres. Wij kunnen u snel inzicht geven in een potentiële verkoopprijs van uw woning. Bel ons op 022 22 500 33 of mail ons op centrum@petersenpartners.nl

Tarieven

Bij het kopen van een huis in of rond om Amsterdam heeft u wensen en een bepaald budget. Wij werken niet met vaste tarieven maar vinden het belangrijk om op basis van uw wensen en behoeften een aanbod op maat te doen. Hierbij hanteren wij een actieve aanpak en bieden wij deskundige begeleiding. Benieuwd naar onze werkwijze als makelaar in Amsterdam? Plan direct een afspraak in met een van onze specialisten voor persoonlijk contact en passend advies.

Veelgestelde vragen

Wat kost een makelaar in Amsterdam?

Voor het verkopen of aankopen van een woning is het verstandig om een makelaar in te schakelen. De makelaars van Peters & Partners in Amsterdam bieden ondersteuning op maat bij het verkoop- of aankooptraject. Wij gaan voor u op zoek naar de geschikte koper of verkopen en geven passend advies. Ons makelaarskantoor in Amsterdam, Amsterdam Noord of Amstelveen maakt voor u een aanbod die bij uw wensen en behoeften past.

Wat kost een aankoopmakelaar in Amsterdam?

Bij het kopen van een woning in Amsterdam kunt u ervoor kiezen om een aankoopmakelaar in te schakelen. Een van onze specialisten ondersteunt u bij het aankooptraject en neemt alles uit handen of een deel ervan. De kosten hiervoor kunnen niet op voorhand worden benoemd omdat elk aankooptraject op maat wordt samengesteld. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct een afspraak in!

Wat kost een verkoopmakelaar in Amsterdam?

Het verkopen van een woning in Amsterdam is een beslissing waar veel voor geregeld moet worden. De makelaars van Peters & Partners weten u passend advies te geven en nemen alle zorgen uit handen. Omdat wij een passend advies zeer belangrijk vinden en deze op maat wordt gemaakt, is er geen eenduidig antwoord op de vraag wat de kosten zijn. Bent u benieuwd naar wat Peters & Partners voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Wat kost een taxatie in Amsterdam?

Bij het aankopen van een woning of appartement sluit u een hypotheek af. U heeft voor deze hypotheekaanvraag een taxatierapport nodig. ook hiervoor kunt u bij Peters & Partners in Amsterdam terecht. Als ervaren NVM taxateurs zijn wij ingeschreven bij de erkende taxatieregisters VastgoedCert, NVRT en TMI.

www.petersenpartners.nl gebruikt cookies om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt. Als je meer wilt weten over deze cookies, klik dan hier voor ons cookie beleid. Bij akkoord geef je www.petersenpartners.nl toestemming voor het gebruik van cookies op onze website.
 Cookies NIET accepteren