Wonen in hartje amsterdam?
Wij begrijpen dat.
Peters & Partners Amsterdam B.V.

Makelaar Amsterdam Centrum

Peters & Partners is in 2017 opgericht door Martijn Peters. In 2021 zijn we samengegaan met Peters- de Jong makelaardij, waardoor ook Amsterdam-Noord specialist Babette Peters- de Jong als partner aan boord kwam. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een veelzijdig kantoor met drie vestigingen: Amsterdam Noord, Amsterdam Centrum en Amstelveen.

Vanuit ons kantoor op de Keizersgracht zijn we met vier makelaars actief in groot Amsterdam. We werken voor particulieren, ondernemers, woningcorporaties en gemeenten; een leuke mix die ervoor zorgt dat we de Amsterdamse huizenmarkt tot in detail kennen.
 

Onze specialismen

  • Aan- en verkoop van woningen en bedrijfsobjecten
  • Huur en verhuur van woningen en bedrijfsobjecten
  • Gevalideerde taxaties
  • Goed persoonlijk contact, een actieve aanpak en deskundige begeleiding

Peters & Partners is sponsor van De Nieuwe Kerk Amsterdam, THC Hurley, SV Kampong hockey en AMHC FIT.

Team Amsterdam Centrum

Martijn Peters
Martijn Peters
Functie
Partner, registermakelaar en taxateur in wonen en bedrijfsvastgoed. Met ruim 20 jaar ervaring in de Amsterdamse vastgoedmarkt is hij een veelgevraagde sparringpartner voor woningcorporaties en gemeenten en kent hij ook de particuliere woningmarkt als geen ander.
Georges van Rijckevorsel
Georges van Rijckevorsel
Functie
Makelaar in wonen. Met ruim 30 jaar ervaring een onuitputtelijke bron van kennis en vraagbaak over alles op het gebied van de aan- en verkoop van woningen in Amsterdam.
Karin Smeets
Karin Smeets
Functie
Registermakelaar en taxateur in wonen en al meer dan 15 jaar actief in het makelaarsvak. Werkzaam op zowel onze vestiging Noord als Centrum, is zij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in (Groot) Amsterdam.
Max Raadschelders
Max Raadschelders
Functie
Makelaar en taxateur in opleiding. Draait alweer een aantal jaar mee op de Amsterdamse woningmarkt en richt zich voornamelijk op verhuur en aan- en verkoop van woningen in Amsterdam en Amstelveen.
Véronique Bruining
Véronique Bruining
Functie
Officemanager van de vestigingen Amsterdam Centrum en Amstelveen. Veronique is verantwoordelijk voor alles wat reilt en zeilt op de kantoren. Met haar heldere communicatie en stiptheid verloopt alles op rolletjes. Daarnaast is Veronique uiterst commercieel en klantvriendelijk en staat ze u graag te woord.
Hans Visser
Hans Visser
-
In memoriam

aanbod Amsterdam Centrum

Bekijk het gehele aanbod
Peters & Partners Amsterdam B.V. BESCHIKBAAR
AMSTERDAM
Dam 5 L
Uniek en zeer luxe appartement met twee parkeerplaatsen van circa 120 m2 met uitzicht op het Koninklijk Paleis en het Nationaal Monument op de Dam. En dankzij de 5 sterren residential services van naastgelegen Grand Hotel Krasnapolsky hoeft u de deur niet eens uit.


HET APPARTEMENT
Het appartement is onder supervisie van een internationaal bekende interieurarchitect op het allerhoogst denkbare niveau afgebouwd. De glazen puien kunnen worden geopend, waardoor het bruisende stadsleven uw woning binnenstroomt. Maar dankzij de bouwkwaliteit en het gebruik van de allerbeste materialen kunt u de stad ook buitensluiten en met volle teugen genieten
van absolute rust.

- entree met garderobe en gastentoilet
- riante en uiterst comfortabele living
- keuken waar een sterrenchef jaloers op zou zijn
- drie slaapkamers annex suites
- drie design badkamers

U woont hier omringd door historie, traditie en de levendigheid van een stad, maar eenmaal in uw appartement in DAM3 ervaart u rust, stilte en de luxe van ultiem comfort.

DAM3
Dit is een project van internationale allure, tot nu toe voorbehouden aan steden als New York, Parijs, Singapore, Hongkong en Londen – maar nu ook in Amsterdam. De stad van vrijheid en tolerantie, met eeuwenoude panden en baanbrekende architectuur, de wereldberoemde grachten, musea van wereldfaam en alles wat een wereldstad heeft te bieden aan culinaire geneugten en cultuur.

Dit is een woonlocatie voor the happy few. Hier resideert u middenin het kloppend hart van
een stad die internationaal wordt geprezen vanwege zijn volstrekt unieke karakter.

VIJF STERREN SERVICE
Heeft u naast een fantastisch appartement of penthouse behoefte aan exclusieve services? In project DAM3 kan het allemaal. Wat dacht u bijvoorbeeld van inhouse dining of butlerservice? Valet parking of housekeeping? Door de exclusieve samenwerking met naastgelegen Grand Hotel Krasnapolsky kan het in dit project allemaal.


EXTRA PLUSPUNTEN
- eigen grond
- 5 sterren residential services van naastgelegen Grand Hotel Krasnapolsky
- parkeren (valet parking) in de garage van Krasnapolsky (twee plaatsen)
- op het zuiden gesitueerd
- afgebouwd op internationaal topniveau
€ 6.500 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. BESCHIKBAAR
AMSTERDAM
Bilderdijkkade 65 - H
*ENGLISH BELOW*

ROYAAL APPARTEMENT VAN 90M2 MET LIFT EN EEN ZONNIG BALKON MET UITZICHT OVER HET WATER VAN DE BILDERDIJKKADE MIDDEN IN OUD-WEST.

INDELING
Middels het gemeenschappelijke entree en de lift of trap bereikt u de eigen entree op de derde verdieping.
De hal biedt toegang tot alle vertrekken van de woning en beschikt over een bergkast met de aansluiting ten behoeve van de wasmachine en de droger.
De royale woonkamer heeft een geweldig uitzicht over het water van de Bilderdijkkade. De moderne open keuken in witte kleurstelling beschikt over verscheidene Bosch inbouwapparatuur: een vaatwasser, afzuigkap, 5-pits gasfornuis, oven, koelkast en een vriezer.
De woonkamer biedt toegang tot het op het zonnige westen gelegen balkon. De perfecte plek voor het wijntje aan het einde van de werkdag!
Op dit moment beschikt de woning over twee royale slaapkamers. Eén aan de voorzijde van de woning en één aan de achterzijde van de woning die tevens toegang geeft tot het balkon. Een derde slaapkamer is eenvoudig te realiseren.
Centraal gelegen is de badkamer voorzien van wastafelmeubel, inloopdouche en handdoekradiator. Naastgelegen is de separate WC met fonteintje. Bij de woning hoort een separate berging in de gemeenschappelijke binnentuin. De gemeenschappelijke binnentuin is fraai aangelegd en voorzien van meerdere zitjes.

VVE
Gezonde en actieve VvE. De maandelijks servicekosten bedragen € 158,16

ERFPACHT
De woning is gelegen op Gemeentelijke erfpachtgrond. De canon is afgekocht tot 31 januari 2044. De eeuwigdurende erfpacht met een jaarlijkse canon vanaf 2044 onder de gunstige voorwaarden van 2019 is gepasseerd bij de notaris.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in de Da Costabuurt in stadsdeel Oud West. Via de Elandsgracht loopt u zo de grachten op of naar het Leidseplein.
De Da Costabuurt zelf biedt een schat aan leuke horeca gelegenheden.
Op loopafstand bevinden zich onder andere restaurant Panache, Du Cap, en niet te vergeten de razend populaire Foodhallen. Voor een heerlijke kop koffie kunt u aan de overkant terecht bij Lot61.
Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de vele winkels op de Kinkerstraat, de Bilderdijkstraat en de Constantijn Huygenstraat (o.a. Ekoplaza, AH, Etos, Blokker en Kruidvat). Vanuit de woning bent u zo de stad uit, maar ook zo de stad in en er is altijd genoeg parkeerplek om uw auto te parkeren.
Ook het openbaar vervoer is hier goed geregeld, op loopafstand bevinden zich diverse trams en het busstation aan de Marnixstraat.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte: 90m2;
- Makkelijk een derde slaapkamer te creëren;
- Lift aanwezig;
- Actieve en gezonde VvE, de maandelijkse bijdrage bedraagt: € 158,16;
- Separate bering op de begane grond;
- De woning beschikt over een fraaie lamelparketvloer;
- Balkon op het westen met uitzicht over het water.

*ENGLISH*

SPACIOUS APARTMENT OF 90M2 WITH LIFT AND A SUNNY BALCONY WITH VIEW OVER THE WATER OF THE BILDERDIJKKADE IN THE MIDDLE OF OUD-WEST.

SET UP
Through the communal entrance and the lift or stairs you reach the private entrance on the third floor.
The hall provides access to all the rooms in the apartment and has a storage cupboard with connections for the washing machine and dryer.
The spacious living room has a great view over the water of the Bilderdijkkade. The modern open kitchen in white colour scheme has several built-in Bosch appliances: a dishwasher, extractor, 5-burner gas cooker, oven, fridge and freezer.
The living room provides access to the sunny west facing balcony. The perfect place for a glass of wine at the end of the working day!
At the moment the flat has two spacious bedrooms. One at the front of the house and one at the rear of the house which also gives access to the balcony. A third bedroom is easy to achieve.
Centrally located is the bathroom with washbasin, shower and towel radiator. Beside it is the separate toilet. The flat has a separate storage room in the communal garden. The common courtyard is beautifully designed and equipped with several seating areas.

VVE
Healthy and active community association. The monthly service costs are € 158,16.

GROUND LEASE
The property is located on Municipal leasehold land. The canon has been bought off until 31 January 2044. The perpetual ground lease with an annual canon from 2044 under the favourable conditions of 2019 has been passed at the notary.

SURROUNDINGS
The flat is located in the Da Costa neighbourhood in the Oud West district. Via the Elandsgracht you can walk straight to the canals or to the Leidseplein.
The Da Costa neighbourhood itself offers a wealth of great restaurants.
Within walking distance are restaurants such as Panache and Du Cap, not to mention the extremely popular Foodhallen. For a delicious cup of coffee, you can go across the street to Lot61.
For daily shopping you can visit the many shops on the Kinkerstraat, the Bilderdijkstraat and the Constantijn Huygenstraat (including Ekoplaza, AH, Etos, Blokker and Kruidvat). From the house you can easily go out of the city, but also into the city and there is always enough parking space to park your car.
Public transport is also well organised here, with various trams and the Marnixstraat bus station within walking distance.

DETAILS
- Living area: 90m2;
- Easy to create a third bedroom;
- Lift present;
- Active and healthy VvE, the monthly contribution is: € 158,16;
- Separate storage room on the ground floor;
- The house has a beautiful parquet floor;
- Balcony facing west with views over the water.
€ 725.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. BESCHIKBAAR
AMSTERDAM
Murdoch Mackenziestraat 18
ROYALE WONING VAN 137M2 MET EEN VRIJ UITZICHT OVER HET WATER, EEN LUXE OPEN KEUKEN MET OPENHAARD EN EEN EIGEN PARKEERPLAATS EN EEN EIGEN AANLEGSTEIGER!

Indeling
Bij binnenkomst van het gebouw maakt u al gauw kennis met de prachtige natuur en watereigenschappen die Steigereiland te bieden heeft. Je valt gelijk met de neus in de boter als je de woonkeuken ziet me veel natuurlijk licht en de open keuken die gelijk ook een huiselijke sfeer afgeeft. De open keuken beschikt over een kookeiland, inductiekookplaat, geïntrigeerde afzuigkap, ingebouwde afwasmachine, koelkast, vriezer en twee combi-ovens.

De charmante watergerichte woonkeuken beschikt over een schuifpui waardoor je als het ware je leefruimte vergroot in de zomer. Het terras ligt op het zuidwesten wat ervoor zorgt dat er veel zon staat, perfect voor een wijntje in de zon na een lange werkdag. Voor de koudere wintermaanden beschikt de woonkeuken ook nog over een houtkachel op tafelhoogte.

Als je de eerste verdieping betreedt, valt het gelijk weer op dat het huis hier barst van het zonlicht, de woonkamer staat net als de woonkeuken op het zuidwesten en heeft aan deze kant dan ook een ruim terras met hier ook een fraai uitzicht. Wat deze ruimte afmaakt is de aangename tweede openhaard die ervoor zorgt dat er tijdens de koude dagen genoeg knusse momenten te beleven zijn. Door het plaatsen van een wand valt hier gemakkelijk een extra slaapkamer te creëren.

Op deze verdieping bevindt zich ook de Masterbedroom met een luxe badkamer waar je u tegen zegt. Deze badkamer is voorzien van een ligbad, inloop regendouche en een zwevend toilet. De Masterbedroom beschikt tevens over een royale inloopkast.

Als je de tweede verdieping oploopt is het weer raak, hoewel het in het vastgoed altijd gaat over locatie, locatie en locatie gaat het hier gepaard met licht, licht en nog eens licht. Deze verdieping beschikt tevens over twee terrassen. Aan de Zuid-West kant kijkt u uit over de prachtige waterlandschappen en het andere balkon gelegen op het noordoosten kijk je neer op de mooie woonwijk waar gebruik is gemaakt van veel verschillende architectuur. Op het terras beschikt de woning over een berging. Deze slaapkamer is tevens voorzien van een eigen badkamer met inloopdouche en toilet. Ook beschikt deze verdieping over een eigen pantry. Er is een mogelijkheid tot het realiseren van een extra slaapkamer op deze etage.

Het huis beschikt over een parkeerplaats en 2 gezamenlijke ruimtes, perfect voor buurtborrels, loges of om in te werken. Er is een douche, toilet en wifi aanwezig

Omgeving
De woning ligt op een ideale locatie, Steigereiland kenmerkt zich door het vele water rondom alle huizen in de nabije omgeving. Ook voor de deur kan er heerlijk gezwommen worden. De grote variatie in architectonische woningen speelt een hele grote rol in de gezellige sfeer die Steigereiland heeft. Steigereiland heeft alle primaire voorziening binnen hand bereik, zo zijn er supermarkten, basisscholen en een huisarts. Voor een avondje buiten de deur kunt u terecht bij Restaurant Vrijburcht of Kaap Amsterdam. Binnen no-time bereikt u de Ring A-10. Met tram 26 bent u in tien minuten op het centraal station en binnen 10 minuten fietsen bent u bij de Javastraat.

Bijzonderheden:
- Hotelschakelaar verlichting en dimmers door de gehele woning;
- Electrische zonwering
- 3 toiletten en 2 badkamers
- De woning is voorzien van een nette gietvloer, hoge plafonds en overal vloerverwarming;
- De woning beschikt over een warmte-terugwin-installatie;
- Mogelijkheid tot het creëren van twee extra slaapkamers;
- Uitzicht over water, met zwemsteiger;
- 1 parkeerplaats met elektrische deuren en automatische sluiting;
- Berging;
- Eigen aanlegsteiger voor boot tot 7/8 meter;
- Inpandige parkeerplaats is in de vraagprijs inbegrepen;
- 2 gezamenlijke ruimtes;
- Het terras bij de keuken behoort officieel tot de VvE;
- Gezonde VvE, maandelijkse bijdrage €118,82 per maand;
- De erfpachtcanon (AB2000) bedraagt € 2.271,82 per jaar met jaarlijkse indexatie, het huidige tijdvak loopt tot 15-09-2057;
- De aanvraag naar eeuwigdurende erfpacht is onder de gunstige voorwaarden gedaan

SPACIOUS HOUSE OF 137M2 WITH AN UNOBSTRUCTED VIEW OVER THE WATER, A LUXURIOUS OPEN KITCHEN WITH FIREPLACE AND A PRIVATE PARKING AND PRIVATE DOCK!

Layout
Upon entering the building you will soon be introduced to the beautiful nature and water features that Steigereiland has to offer. You are immediately impressed when you see the kitchen diner with lots of natural light and the open kitchen that also gives off a homely atmosphere. The open kitchen has a cooking island, induction hob, integrated cooker hood, built-in dishwasher, fridge, freezer and two combi ovens.

The charming water-facing kitchen has a sliding door which increases your living space in the summer. The terrace is located on the southwest which ensures a lot of sun, perfect for a glass of wine in the sun after a long day of work. For the colder winter months, the kitchen diner also has a wood-burning fireplace at table height.

When you enter the first floor, it is again striking that the house is bursting with sunlight, the living room is same as the kitchen on the southwest and has on this side also a spacious terrace with a beautiful view. What this space completes is the pleasant second fireplace that ensures that during the cold days there are enough cozy moments to experience. By placing a wall, it is easy to create an extra bedroom here.

On this floor you will also find the master bedroom with a luxurious bathroom. This bathroom has a bath, walk-in rain shower and a floating toilet. The Master Bedroom also has a spacious walk-in closet.

When you walk up to the second floor, it's a realisation again, although in real estate it is always about location, location, location, here it is light, light, light. This floor also has two terraces. On the south-west side you look out over the beautiful water landscape and the other balcony facing north-east looks down on the beautiful residential area where many different types of architecture have been used. On the terrace there is a storage room. This bedroom also has its own bathroom with walk-in shower and toilet. This floor also has its own pantry. There is a possibility to realise an extra bedroom on this floor.

The house has a parking space and 2 common rooms, perfect for neighbourhood drinks, lodging or to work. There is a shower, toilet and wifi.

Surroundings
The house is situated in an ideal location, Steigereiland is characterised by the many water around all the houses in the vicinity. You can also swim in front of the house. The large variety of architectural homes plays a very important role in the cozy atmosphere that Steigereiland has. Steigereiland has all the primary facilities within easy reach, such as supermarkets, primary schools and a GP. For a night out you can go to Restaurant Vrijburcht or Kaap Amsterdam. You can reach the A-10 ring road in no time. Tram 26 will take you to Central Station in ten minutes and the Javastraat is a ten minute bike ride away.

Details:
- Hotel switch lighting and dimmers throughout the house;
- Electric blinds
- 3 toilets and 2 bathrooms
- The house has a neat cast floor, high ceilings and underfloor heating everywhere;
- The house has a heat recovery system;
- Possibility to create two extra bedrooms;
- View over water, with swimming dock;
- 1 parking space with electric doors and automatic locking;
- Storage room;
- Own dock for boat up to 7/8 metres;
- Indoor parking space is included in the asking price;
- 2 communal areas;
- The terrace at the kitchen officially belongs to the VvE;
- Healthy VvE, monthly contribution €118,82 per month;
- The ground rent (AB2000) is € 2.271,82 per year with annual indexation, the current period runs until 15-09-2057;
- The application for perpetual leasehold is made under the favourable conditions
€ 865.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. BESCHIKBAAR
AMSTERDAM
Pieter Calandlaan 496
€ 400.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. BESCHIKBAAR
AMSTERDAM
Oud-Ehrenstein 6
ROYALE EENGEZINSWONING VAN 154M2, MET RUIME TUIN OP HET WESTEN, RECENT GEPLAATSTE OPBOUW EN EIGEN PARKEERGARAGE! SNELLE OPLEVERING IS MOGELIJK. ENERGIELABEL A.

- See English text below -

Indeling:
Via de eigen voortuin bereikt u de woning. De hal biedt ruimte aan de meterkast, het separate toilet met fonteintje en de C.V. ketel in de trapkast. De doorzonwoonkamer met grote raampartijen is gedurende de gehele dag heerlijk licht. Doormiddel van de schuifpui bereikt u de royale en zonnige tuin op het westen. De perfecte plek voor een wijntje aan het einde van de dag. De keuken is tevens aan de achterzijde van de woning gesitueerd en beschikt over: een 4 pits gasfornuis met oven, afwasmachine, koelkast en vriezer. Ook via de keuken is de tuin bereikbaar. In de tuin bevindt zich nog een schuur met eigen verwarming, elektra en wasmachine/droger aansluiting. De tuin beschikt over een achterom via waar de eigen parkeergarage bereikbaar is. Het betreft de eerste parkeergarage vanaf het afgesloten achterom. U kunt de tuin ook betreden via een pad dat achter de tuinen van de buurtbewoners loopt.

Via de trap bereikt u de eerste verdieping. Deze verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers en nog een babykamer/werkkamer. De kamers aan de voorzijde van de woning bieden toegang tot de op het oosten gelegen afsluitbare loggia. In het hart van deze verdieping is de badkamer gesitueerd. De badkamer beschikt over een ligbad, douche, toilet en een wastafelmeubel.

De tweede etage van maar liefst 47m2 is opgebouwd in 2022. Deze etage zal casco worden opgeleverd. Er is meer ruimte gecreëerd voor extra slaapkamers, studeerkamers of wat u zelf vindt dat dit droomhuis mist. Deze opbouw heeft er ook voor gezorgd dat er een extra terras bij is gekomen die op het westen uitkijkt.

Omgeving:
Het appartement is ideaal gelegen nabij de Zuidas, RAI, VU en UMC Amsterdam. Buitenveldert is een rustige en groene wijk met veel scholen en parken, waaronder het schitterende Amstelpark en het Amsterdamse Bos.
Via het Gijsbrecht van Aemstelpark loopt u zo naar het moderne en luxe winkelcentrum Gelderlandplein met een breed scala aan winkels, restaurants en supermarkten, waaronder een Albert Heijn XL.
Met openbaar vervoer, auto of fiets bent u in enkele minuten op alle belangrijke locaties en wegen in en rond Amsterdam, zoals de Zuidas, VU, World Trade Centre, Schiphol, het centrum van Amsterdam en Amstelveen.
Trein- en metrostation Zuid en Rai zijn op fietsafstand van het appartement en dankzij de Noord/Zuid lijn bent u binnen enkele minuten in het centrum.
Met de auto bent u bovendien direct op de ringweg A10, welke een goede aansluiting op de A1, A2 en A4 heeft.

Bijzonderheden;
- Gezinswoning van 154m2;
- Voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het westen;
- De vaste erfpachtcanon voor de woning en garage bedraagt € 174,24 per jaar, het huidige tijdvak loopt tot en met 15-01-2034;
- Niet-zelf-bewoners clausule wordt opgenomen in de koopakte
- Eigen garage voorzien van elektra is in de vraagprijs inbegrepen;


SPACIOUS FAMILY HOUSE OF 154M2, WITH LARGE GARDEN FACING WEST, RECENTLY PLACED BUILD-UP AND PRIVATE PARKING! FAST DELIVERY IS POSSIBLE. ENERGY LABEL A. 

Layout:
Through the private front garden you reach the house. The hall provides space for the meter cupboard, separate toilet with hand basin and the C.V. boiler in the stairs cupboard. The living room with large windows is bright throughout the day. Using the sliding doors you can reach the spacious and sunny garden facing west. The perfect place for a glass of wine at the end of the day. The kitchen is also located at the rear of the house and features: a 4 burner cooker with oven, dishwasher, fridge and freezer. Also through the kitchen is the garden accessible. In the garden there is a storage building with its own heating system, electricity and washing machine/dryer connection. The garden has a back entrance where you can reach the private parking garage. This is the first parking garage from the closed back. You can also enter the garden via a path that runs behind the gardens of the neighbours. 

Through the stairs you reach the first floor. This floor has three spacious bedrooms and a study/baby room. The rooms at the front of the house provide access to the east-facing lockable loggia. The bathroom is located in the heart of this floor. The bathroom has a bathtub, shower, toilet and a washbasin. 

The second floor of no less than 47m2 is built in 2022. This floor will be delivered in casco. There is more space created for extra bedrooms, study rooms or whatever you think this dream home is missing. This construction has also ensured that an extra terrace has been added which looks out to the west. 

Surroundings:
The flat is ideally located near the Zuidas, RAI, VU and UMC Amsterdam. Buitenveldert is a quiet and green area with many schools and parks, including the beautiful Amstelpark and the Amsterdamse Bos.
Through the Gijsbrecht van Aemstelpark you can walk to the modern and luxurious Gelderlandplein shopping centre with a wide range of shops, restaurants and supermarkets, including an Albert Heijn XL.
By public transport, car or bike, you can reach all the important locations and roads in and around Amsterdam in just a few minutes, such as the Zuidas, VU, World Trade Centre, Schiphol, the centre of Amsterdam and Amstelveen.
Train and metro station Zuid and Rai are within cycling distance of the flat and thanks to the North/South line you can reach the city centre within minutes.
By car you are also directly on the ring road A10, which has a good connection to the A1, A2 and A4.

Details;
- Family house of 154m2;
- Front and back garden. The backyard is located on the west;
- The fixed leasehold canon for the house and garage is € 174.24 per year, the current period runs until 15-01-2034;
- Non-self-occupation clause will be included in the purchase contract.
- Private garage with electricity is included in the asking price;
€ 895.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. ONDER BOD
AMSTERDAM
Eerste Jacob van Campenstraat 55
VOLLEDIG PAND BESTAANDE UIT 4 WONINGEN, DE BEGANE GROND WORDT LEEG OPGELEVERD EN DE DRIE BOVENWONINGEN ZIJN VERHUURD. GELEGEN OP TOP LOCATIE IN DE AMSTERDAMSE PIJP!

De vraagprijs voor de opstal van € 225.000 k.k. is gebaseerd op een jaarcanon van € 32.002,-- daarnaast is het mogelijk om de erfpachtcanon eeuwigdurend af te kopen door een eenmalige voldoening van een afkoopsom van € 1.339.000,-- Hierdoor vervalt de jaarlijkse canonbetaling.

Het betreft een geheel pand bestaande uit 4 woningen. De begane grond woning wordt leeg en vrij van huur opgeleverd. De 1e, 2e en 3e verdieping inclusief de bergingen op de zolderetage zijn momenteel verhuurd. De verhuurde woningen zijn niet te bezichtigen. De huurprijzen en de benodigde documenten zijn op te vragen via ons kantoor.

Indeling begane grond:
Entree met toegang tot de gang met een trapkast, toilet en een badkamer. Aan de voorzijde is thans de woonkamer met aansluitend het eetgedeelte. In de achteruitbouw is de slaapkamer met toegang tot de achtertuin. Aan de achterzijde is de keuken tevens met toegang tot de tuin. Vanuit de tuin is een aparte bergruimte te bereiken.

Locatie:
Dit pand is gelegen in het hart van de Pijp. Met tal van leuke restaurants, cafés, winkels en musea is hier altijd wat te doen. Op dichte afstand bevindt zich het Marie Heinekenplein met zo’n beetje de zonnigste terrassen van heel Amsterdam! Of doe een drankje op het Gerard Douplein, bij Het Paardje of bij de Pilsvogel.
Het Museumplein bevindt zich op loopafstand of ga zitten aan de Ruysdealkade en kijk naar de passerende bootjes. De boodschappen kunnen gedaan worden bij de supermarkt om de hoek of op de alom bekende Albert Cuypmarkt. Ook met het openbaar vervoer is de woning goed te bereiken. De Noord-Zuidlijn bevindt zich op loopafstand evenals de tramhalte Marie Heinekenplein. Parkeren kan gemakkelijk bij de nieuwe parkeergarage ‘Albert Cuyp’.

Reden verkoop:
Het pand is aangekocht in verband met de aanleg van de Noord Zuidlijn. Dit betrof een tijdelijke aankoop met de intentie om na afronding van de werkzaamheden het pand af te stoten.

Fundering:
De fundering van het pand ligt in het invloed gebied van de Noord Zuidlijn tunnel. Werkzaamheden aan de fundering kunnen impact hebben op de onder het pand liggende tunnel. Er dient een WLS (werk, lokaal, spoor) vergunning aangevraagd te worden en er mogen geen werkzaamheden plaatsvinden zonder afstemming met, en met akkoord van Team Eigendom & Beheer Metro en Tram. Rapportage van een recent funderingsonderzoek is beschikbaar.

Documentatie:
De stukken betreffende dit object zijn op te vragen bij ons kantoor.

Erfpacht:
De vraagprijs voor de eenmalige vergoeding voor de waarde van de opstal bedraagt: € 225.000,-- k.k. Daarnaast heeft de koper de mogelijkheid de erfpachtcanon bij uitgifte van het perceel met de daarop bevindende opstal eeuwigdurend af te kopen door voldoening van een afkoopsom van € 1.339.000,-- Er kan ook gekozen worden om een jaarlijkse vergoeding te betalen voor het gebruik van de grond van € 32.002,-- Dit bedrag staat bij ongewijzigd gebruik vast, afgezien van de jaarlijkse aanpassing van de inflatie.
U kunt de Algemene Bepalingen 2016, welke van toepassing zijn en overige informatie omtrent erfpacht vinden via de website: www.amsterdam.nl/erfpacht.

Opkoopbescherming:
In het geval dat 4 (tot en met 9) woningen in één complex van een eigenaar tegelijk verkocht worden aan een nieuwe eigenaar, kan er bij het college een ontheffing van het verhuurverbod worden aangevraagd.
Verhuur aan een familielid in de 1e of 3e graad is mogelijk, daarvoor dient een ontheffing/ vergunning te worden aangevraagd. Het familielid moet zelf in de woning wonen. De vergunning om te verhuren onder de opkoopbescherming wordt verleend op grond van het feit dat de woning in gebruik wordt gegeven aan het betreffende familielid. Op het moment dat het familielid de woning niet in gebruik heeft, wordt niet aan de vergunningsgronden voldaan en is daarmee sprake van schending van het verhuurverbod, zie: https://www.amsterdam.nl/wonen-leefomgeving/wonen/opkoopbescherming/regels-opkoopbescherming/
In het geval er naast het familielid twee of meer anderen een kamer huren in de woning, is er een vergunning voor kamerverhuur (omzettingsvergunning) nodig. Voor woningdelen met maximaal twee personen is geen kamerverhuurvergunning nodig. Hetzelfde geldt voor inwoning, zie hiervoor de website: https://www.amsterdam.nl/huur-je-een-kamer-check-je-recht!/woningdelen/
Aan bovenstaande informatie over de opkoopbescherming kunnen geen rechten worden ontleend. Het aanvragen van een ontheffing/vergunning is voor eigen rekening en risico.

Belangrijke informatie:
Het vastgoed wordt aangeboden onder voorbehoud van een screening in het kader van de integriteit van de erfpachter (Bibob/BIO), op basis van het gemeentelijk integriteitsbeleid en een bestuurlijk besluit van het college van Burgemeester en Wethouders van Amsterdam.
Op deze verkoop zijn diverse aanvullende bepalingen c.q. bijzonderheden van toepassing, waaronder de waarborgsom, meer informatie hierover kunt u vinden in het financieel kader.
Het financieel kader verkoop uitgifte en de brochure 'Verkoop van gemeentelijk vastgoed' zijn van toepassing op deze aanbieding. In deze brochure heeft de gemeente Amsterdam de (proces)voorwaarden waaronder de gemeente Amsterdam haar gemeentelijk vastgoed aanbiedt nader uitgewerkt. Deze brochure kunt u downloaden van de website www.amsterdam.nl/aanbodvastgoed. Het financieel kader is verkrijgbaar bij ons op kantoor.
Na een positief besluit van het college zal de erfpacht worden gevestigd op basis van de Algemene Bepalingen voor eeuwigdurende erfpacht 2016 Amsterdam.


COMPLETE PROPERTY CONSISTING OF 4 APPARTMENTS, THE GROUND FLOOR WILL BE DELIVERED EMPTY AND THE THREE UPSTAIRS APPARTMENTS ARE RENTED. SITUATED ON TOP LOCATION IN THE AMSTERDAMSE PIJP!

The asking price for the single payment for the value of the building of € 225,000 is based on a yearly fee (canon) of € 32,002,- It is possible to buy off the ground lease canon in perpetuity by paying a lump sum of € 1,339,000,-.

It concerns an entire property consisting of 4 apartments. The ground floor will be delivered empty and free of rent. The 1st, 2nd and 3rd floors including the storage spaces on the attic floor are currently rented out. The rented residences cannot be viewed. The rental prices and the necessary documents can be requested via our office. 

Layout ground floor:
Entrance with access to the hallway with a stairs cupboard, toilet and bathroom. At the front is now the living room with adjacent dining area. In the back is the bedroom with access to the backyard. At the rear is the kitchen with access to the garden situated. From the garden you can reach a separate storage room. 

Location:
This property is located in the heart of the Pijp. With plenty of nice restaurants, cafes, shops and museums. There is always something to do. Close by is the Marie Heinekenplein with some of the sunniest terraces in all of Amsterdam! Or have a drink at the Gerard Douplein, at Het Paardje or at the Pilsvogel.
The Museumplein is within walking distance or sit down at the Ruysdealkade and watch the passing boats. Shopping can be done at the supermarket around the corner or at the famous Albert Cuyp market. The house is also easy to reach by public transport. The North-South line is within walking distance as well as the Marie Heinekenplein tram stop. Parking is easy at the new parking 'Albert Cuyp'.

Reason for sale: 
The property was purchased in connection with the construction of the Noord Zuidlijn (metro). This was a temporary purchase with the intention of selling the property once the work is completed.

Foundation:
The foundations of the building lie in the area of influence of the Noord Zuidlijn tunnel. Work on the foundations could affect the tunnel under the building. A WLS (work, local, track) permit must be applied for and no work may be carried out without the approval of the Metro and Tram Property Management Team. Report of a recent foundation study is available. 

Documentation:
The documents concerning this property can be requested from our office. 

Ground lease:
The asking price for the one-off payment for the value of the building amounts to: € 225,000.00 k.k. In addition, the buyer has the option to buy off the ground lease of the plot with the building located on it by paying a buy-off fee of € 1,339,000.00 It is also possible to choose to pay an annual fee for the use of the land of € 32,002.00 -- This amount is fixed with unchanged use, apart from the annual adjustment for inflation. 
You can find the General Terms and Conditions 2016, which apply, and other information about leasehold via the website: www.amsterdam.nl/erfpacht.

Buy-out protection:
In the event that 4 (up to and including 9) houses in one complex of an owner are sold at the same time to a new owner, an exemption from the rental ban can be requested from the Municipal Executive. 
It is possible to rent out to a family member in the first or third degree; an exemption/permit has to be applied for. The family member must live in the residence himself/herself. The permit to rent out under the buy-out protection is granted on the basis that the house will be given into use by the family member concerned. If the family member does not use the house, the grounds for authorisation are not met and therefore the prohibition on renting is breached, see: https://www.amsterdam.nl/wonen-leefomgeving/wonen/opkoopbescherming/regels-opkoopbescherming/
In case there are two or more other people renting a room in the house besides the family member, a permit for room rental (conversion permit) is needed. For house sharing with up to two people, no room rental permit is needed. The same applies to home sharing, see the website: https://www.amsterdam.nl/huur-je-een-kamer-check-je-recht! 
No rights can be derived from the above information about the buy-out protection. Applying for an exemption/permit is at your own expense and risk. 

Important information:
The property is offered subject to a screening in the context of the integrity of the leaseholder, based on the municipal integrity policy (BIBOB) and administrative approval from the Municipality of Amsterdam.
This sale is subject to various additional provisions or details, including the deposit, more information can be found in the financial framework.
The financial framework for sale/issue and the brochure 'Sale of Municipal Real Estate' apply to this offer. In this brochure the Municipality of Amsterdam has further elaborated the (process) conditions under which the Municipality of Amsterdam offers its municipal real estate. You can download this brochure from the website www.amsterdam.nl/aanbodvastgoed. The financial framework is available at our office.
After administrative approval from the Municipality of Amsterdam, the ground lease right will be established based on the General Provisions for perpetual ground lease 2016 Amsterdam.
€ 225.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
AMSTERDAM
Prinsengracht 235
GEHEEL MONUMENTAAL GRACHTENPAND (CA. 200 M2) MET GROTE RAAMPARTIJEN AAN DE PRINSENGRACHT. VEEL ORIGINELE DETAILS ZIJN NOG AANWEZIG EN DE BEGANE GROND HEEFT EEN PLAFONDHOOGTE VAN CIRCA 4.25 METER. DE BIEDINGSTERMIJN SLUIT OP 14 JANUARI 2022.

----- See Enlish text below -----

Dit unieke grachtenpand werd in 1649 gebouwd en in gebruik genomen als Aalmoezeniers Huiszittenhuis waar toen der tijd eten uitgedeeld werd aan de armen. In het pand hadden ze o.a. de beschikking over een eigen bakkerij.

Erfpacht:
De verkoop geschiedt middels een uitgifte in eeuwigdurende erfpacht. De vraagprijs voor de eenmalige vergoeding voor de waarde van de opstal (gebruiksoppervlakte is ca. 200 m2) bedraagt: € 600.000,-- k.k. Daarnaast heeft de koper de mogelijkheid de erfpachtcanon bij uitgifte van het perceel met de daarop bevindende opstal eeuwigdurend af te kopen door voldoening van een afkoopsom van € 900.000,--. Er kan door de kopende partij ook gekozen worden om een jaarlijkse vergoeding (canon) te betalen voor het gebruik van de grond van € 21.510,-- Dit bedrag staat bij ongewijzigd gebruik vast, afgezien van de jaarlijkse aanpassing van de inflatie.

Mocht de kopende partij er (gedeeltelijk) een andere bestemming aan willen geven dan wonen of sociaal maatschappelijk, dan is de koper verplicht om de volledige afkoopsom te betalen. Als bijvoorbeeld de kopende partij het deels wilt gebruiken als kantoorruimte dan dient de gehele afkoopsom betaald te worden. Mocht de bestemming in de toekomst wijzigen dan zal de dan geldende afkoopsom betaald dienen te worden.

U kunt de Algemene Bepalingen 2016, welke van toepassing zijn en overige informatie omtrent erfpacht vinden via de website: www.amsterdam.nl/erfpacht.

Indeling begane grond:
Via het tochtportaal is de indrukwekkende ruime hal van de woning bereikbaar. Hier bevinden zich een separaat toilet, separate douche en een trap naar de eerste verdieping. De hal geeft toegang tot een royale woonkamer (43m2). Wat direct opvalt zijn de hoge plafonds (4,25m) en het vele licht dat binnen komt door de grote raampartijen aan de voorzijde. Aan de woonkamer grenzen twee kamers van circa 13 m2 en circa 9 m2. Deze lenen zich uitstekend als slaapkamer of als werkkamer.
Aan de achterzijde van de woning is een uitbouw gerealiseerd van circa 17m2, deze is in de jaren 50 van de vorige eeuw aangebouwd. Aan de uitbouw is nog een extra kamer verbonden van circa 8m2 die als opslag gebruikt kan worden. De aanbouw is van indifferente waarde en de kopende partij kan gaan onderzoeken of de uitbouw omgezet kan worden naar een buitenruimte/tuin.

Indeling eerste verdieping:
Deze verdieping beschikt over een gesloten keuken, een badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet. De woonkamer beschikt over een schouw, vaste kasten en een dakraam. Aan de voorzijde heeft u een prachtig uitzicht over de Prinsengracht en de Egelantiersgracht.
Op deze verdieping bevinden zich twee slaapkamers; een aan de voorzijde en een aan de achterzijde van het pand

Locatie:
De woning is gelegen in de wereldberoemde 17e -eeuwse grachtengordel (UNESCO Werelderfgoed) aan de rand van de Jordaan met de Westertoren om de hoek. Met tal van gezellige restaurants en cafés is hier altijd wat te doen. Voor de dagelijkse boodschappen kan men terecht op de Westerstraat. Het openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand, de Westermarkt en het Centraal Station zijn goed bereikbaar.

Vloer:
Na controle door de verkoper is gebleken dat enkele vloerbalken vervangen dienen te worden. Deze werkzaamheden zullen voor rekening en risico van de verkoper worden uitgevoerd. Documentatie hierover zijn beschikbaar via ons kantoor.

Monument:
Het pand is een Rijksmonument.

Documentatie:
De stukken betreffende dit object zijn op te vragen bij ons kantoor.

Belangrijke informatie:
Het vastgoed wordt aangeboden onder voorbehoud van een screening in het kader van de integriteit van de erfpachter, op basis van het gemeentelijk integriteitsbeleid (BIBOB) en onder voorbehoud van bestuurlijke goedkeuring.

Op deze verkoop zijn diverse aanvullende bepalingen c.q. bijzonderheden van toepassing, waaronder de waarborgsom, meer informatie hierover kunt u vinden in het financieel kader.

Het financieel kader verkoop/uitgifte en de brochure 'Verkoop van gemeentelijk vastgoed' zijn van toepassing op deze aanbieding. In deze brochure heeft de gemeente Amsterdam de (proces)voorwaarden waaronder de gemeente Amsterdam haar gemeentelijk vastgoed aanbiedt nader uitgewerkt. Deze brochure kunt u downloaden van de website www.amsterdam.nl/aanbodvastgoed. Het financieel kader is verkrijgbaar bij ons op kantoor.

Na bestuurlijke goedkeuring zal het erfpachtrecht worden gevestigd op basis van de Algemene Bepalingen voor eeuwigdurende erfpacht 2016 Amsterdam.

Bieding:
Onze opdrachtgever, de gemeente Amsterdam, heeft ons verzocht om het object minimaal zes weken openbaar aan te bieden (o.a. op Funda). Binnen deze periode zal het object Prinsengracht 235 dan ook niet aan een gegadigde worden gegund. De biedingstermijn sluit op 14 januari 2022, dit is acht weken ivm de diverse feestdagen. Een biedingsformulier is verkrijgbaar bij ons op kantoor. Het biedingsformulier dient volledig ingevuld, geparafeerd en ondertekend inclusief een kopie legitimatiebewijs, en indien van toepassing een uittreksel KvK, verstuurd/ in één pdf bestand gemaild te worden naar Notariskantoor Spier en Hazenberg,

Disclaimer:
Bovenstaande tekst is uitsluitend indicatief, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.


MONUMENTAL CANAL HOUSE (APPROX. 200 M2) WITH LARGE WINDOWS ON THE PRINSENGRACHT. MANY ORIGINAL DETAILS ARE STILL PRESENT AND THE FIRST FLOOR HAS A CEILING HEIGHT OF APPROXIMATELY 4.25 METERS. THE BIDDING PERIOD CLOSES ON JANUARY 14, 2022.

This unique canal house was built in 1649 and put into use as the poorhouse where, at the time, food was distributed to the poor. In the building they had access to, among other things, their own bakery.

Leasehold:
The sale takes place by means of an issue in perpetual ground lease. The asking price for the single payment for the value of the building (usable area is approx. 200 m2) is: € 600.000,-- k.k. In addition, the buyer has the possibility to buy off the ground rent in perpetuity when issuing the plot with the building on it by paying a lump sum of € 900.000,--. The purchasing party can also choose to pay an yearly fee (canon) for the use of the land of € 21,510.-- This amount is fixed with unchanged use, apart from the annual adjustment for inflation.

If the buyer wishes to use the property (partially) for a purpose other than residential or extracurricular, the buyer is obliged to pay the full purchase price. If, for example, the purchasing party wishes to use part of the land as office space, the full purchase price must be paid. If the destination changes in the future, the then applicable lump sump will have to be paid.

You can find the General Conditions 2016, which apply and other information about leasehold via the website: www.amsterdam.nl/erfpacht.

Layout first floor:
Through the portal is the impressive spacious hall of the house accessible. Here is a separate toilet, separate shower and stairs to the second floor. The hall gives access to a spacious living room (43m2). What immediately attracts attention are the high ceilings (4.25 m) and the light that comes through the large windows at the front. The living room has two rooms of approximately 13 m2 and approximately 9 m2. These lend themselves perfectly as a bedroom or study.
At the rear of the house is an extension of approximately 17m2, this is in the 50s of the last century built. On the extension is an extra room attached of approximately 8m2 which can be used as storage. The extension is of indifferent value and the purchasing party can investigate whether the extension can be converted into an outdoor area/garden.

Layout second floor:
This floor features a closed kitchen, a bathroom equipped with a shower, sink and toilet. The living room has a mantelpiece, closets and a skylight. At the front you have a beautiful view over the Prinsengracht and Egelantiersgracht.
On this floor there are two bedrooms, one at the front and one at the rear of the property.

Location:
The property is located in the world famous 17th -century canal belt (UNESCO World Heritage) on the edge of the Jordaan with the Westertoren around the corner. With numerous cozy restaurants and cafes there is always something to do. For daily shopping you can go to the Westerstraat. Public transport is within walking distance, the Westermarkt and Central Station are easily accessible.

Floor:
After inspection by the seller it appears that some floor beams need to be replaced. This work will be carried out at the seller's expense and risk. Documentation about this is available through our office.

Monument:
The property is a National Monument.

Documentation:
The documents concerning this property can be requested from our office.

Important information:
The property is offered subject to a screening in the context of the integrity of the leaseholder, based on the municipal integrity policy (BIBOB) and administrative approval from the Municipality of Amsterdam.

This sale is subject to various additional provisions or details, including the deposit, more information can be found in the financial framework.

The financial framework for sale/issue and the brochure 'Sale of Municipal Real Estate' apply to this offer. In this brochure the Municipality of Amsterdam has further elaborated the (process) conditions under which the Municipality of Amsterdam offers its municipal real estate. You can download this brochure from the website www.amsterdam.nl/aanbodvastgoed. The financial framework is available at our office.

After administrative approval from the Municipality of Amsterdam, the ground lease right will be established based on the General Provisions for perpetual ground lease 2016 Amsterdam.

Bid:
Our client, the municipality of Amsterdam, has requested us to offer the object publicly for at least six weeks (a.o. on Funda). Within this period the property Prinsengracht 235 will therefore not be allocated to any candidate. The bidding period closes on January 14, 2022, which is eight weeks due to various holidays. A bidding form is available at our office. The bid form should be completed in full, initialled and signed, including a copy of your ID and, if applicable, an extract from the Chamber of Commerce, and mailed in one pdf file to Notary Office Spier en Hazenberg,

Disclaimer:
The above text is indicative only, no rights can be derived from it.
€ 600.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
AMSTERDAM
Rijnstraat 54 3
LICHT 4 KAMER APPARTEMENT VAN MET EEN ROYAAL BALKON OP HET WESTEN, CENTRAAL GELEGEN IN DE RIVIERENBUURT. ERFPACHT AFGEKOCHT TOT 2055. 

Op loopafstand zijn werkelijk alle denkbare voorzieningen te bereiken en met de auto bent u via de A2 ook zo de stad uit. Met de fiets bent u binnen enkele minuten in het centrum van Amsterdam.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de woning op de derde verdieping. U komt binnen in de ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken van de woning. De ruime woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en biedt toegang tot het royale, op het westen gelegen balkon dat strekt over de volledige breedte van het appartement. Het balkon biedt ruimt aan een bergkast en een kast ten behoeve van de C.V.-ketel. Aan de achterzijde bevindt zich tevens de grote leefkeuken met toegang tot het balkon. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afwasmachine, afzuigkap, koelkast, vriezer, combi-keuken en een kast met de aansluiting voor de wasmachine/droger. Verder is er nog ruimte voor een ontbijttafel.
De badkamer is gesitueerd in het hart van de woning en is voorzien van een toilet, wasbak en een douche.
Aan de voorzijde van de woning bevinden zich twee ruime slaapkamers. Door het weghalen van de muur tussen de woonkamer en de slaapkamer is er eenvoudig een doorzonwoonkamer te creëren.
Middels een trap bereikt u de bergruimte waar nu een derde slaapkamer is gerealiseerd. De slaapkamer op de verdieping wordt in de splitsingsakte omschreven als bergruimte maar de oppervlakte mag conform de NEN 2580 bij de woonoppervlakte worden gerekend, terwijl de bestemming berging is. 

Vereniging van eigenaren:
Het betreft financieel gezonde en professioneel beheerde VvE bestaand uit drie appartementen en 1 bedrijfsruimte. Het pand is gesplitst in 2006 en de vereniging beschikt over een meerjarig onderhoudsplan. De maandelijkse bijdrage bedraagt € 162,54 per maand. 

Omgeving:
Dit appartement is gelegen op een zeer centrale plek midden in de Rivierenbuurt. Alles is binnen loopafstand te vinden. 
Een ideale woonomgeving; een rustige wijk met scholen, kinderdagverblijven en speeltuinen op loopafstand, met toch de bruisende stad om de hoek. In 5 minuten loopt u naar de Pijp met onder andere de Albert Cuypmarkt, maar ook de Zuidas en Schiphol zijn snel bereikbaar. Sportliefhebbers zitten hier goed met het Beatrix en -Amstelpark, De Mirandabad en de Amstel op een paar minuten afstand 
Er stoppen diverse trams en bussen in de buurt en treinstation RAI en de Noord-Zuidlijn liggen letterlijk om de hoek. Ook met de auto bent u binnen enkele minuten op zowel de A-10 als de A-2.

Bijzonderheden:
- Snelle levering mogelijk
- Afgekochte erfpacht t/m 31-03-2055
- Drie slaapkamers
- Actieve en professioneel beheerde VvE
- VvE bijdrage: € 162,54 per maand
- Ruim balkon op het westen
- Dubbele beglazing
- Uitstekende ligging ten opzichte van winkels, horeca, ov en recreatie en sportmogelijkheden.


BRIGHT 4 ROOM APARTMENT OF 89 M2 WITH A SPACIOUS BALCONY FACING WEST, CENTRALLY LOCATED IN THE RIVERSIDE NEIGHBORHOOD. GROUND LEASE PURCHASED UNTIL 2055.

All imaginable amenities are within walking distance and by car you reach the A2 quickly to go out of town. By bike you are within a few minutes in the centre of Amsterdam.

Layout:
Through the communal staircase you reach the appartment on the third floor. You enter the spacious hallway which provides access to all the rooms in the house. The spacious living room is located at the rear of the house and provides access to the spacious, west facing balcony that stretches across the full width of the flat. The balcony offers space for a storage cupboard and a cupboard for the central heating system. At the rear is also the large kitchen with access to the balcony. The kitchen is equipped with a 4-burner gas cooker, dishwasher, extractor, fridge, freezer and a cupboard with the connection for the washing machine/dryer. There is also room for a breakfast table.
The bathroom is located in the heart of the house and is equipped with a toilet, sink and shower.
At the front of the house there are two spacious bedrooms. By taking away the wall between the living room and the bedroom, it is easy to create a big living room.
Through a staircase you reach the storage room where a third bedroom is now realized. The bedroom on the first floor is described in the division deed as storage space, but the surface may, according to the NEN 2580, be counted as living space, while the destination is storage. 

Association of owners:
This is a financially healthy and professionally managed homeowner's association consisting of three apartements and one commercial space. The property was divided in 2006 and the association has a multi-year maintenance plan. The monthly contribution is € 162,54. 

Surroundings:
This apartement is situated on a very central spot in the middle of the Rivierenbuurt. Everything is within walking distance.
An ideal living environment; a quiet neighbourhood with schools, nurseries and playgrounds within walking distance, with the bustling city around the corner. In 5 minutes you can walk to the Pijp with the Albert Cuyp market, but also the Zuidas and Schiphol are quickly accessible. Sports enthusiasts are well catered for here with the Beatrix and Amstel parks, De Mirandabad and the Amstel river just a few minutes away. 
Various trams and buses stop nearby and RAI train station and the North-South line are literally around the corner. You can also reach both the A-10 and the A-2 by car within a few minutes.

Details:
- Fast delivery possible
- Ground lease purchased up to 31-03-2055
- Three bedrooms
- Active and professionally managed Home Owners Association
- HOA contribution: € 162,54 per month
- Spacious west facing balcony
- Double glazed windows
- Excellent location in relation to shops, restaurants, public transport and recreation and sports facilities.
€ 550.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
AMSTERDAM
Lootsstraat 11 3
HEERLIJK LICHT EN SFEERVOL HOEK APPARTEMENT VAN 53M2 IN HET GEWILDE OUD-WEST! ERFPACHT AFGEKOCHT TOT 2055.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de woning op de derde etage. U komt binnen in de woonkamer. De woonkamer is zeer ruim en opvallend licht door de vele ramen en de hoekligging op het zuidwesten. De woonkamer is voorzien van een moderne witte keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een afwasmachine, een inductiekookplaat en een koel/vriescombinatie.
Via openslaande deuren is het Franse balkon aan de voorzijde van de woning bereikbaar. 
De ruime badkamer biedt ruimte aan een ligbad met regendouche, toilet en een wastafelmeubel.
Via de trap in de woonkamer is de royale slaapkamer op de vierde etage bereikbaar. Tevens is er een tweede toilet op deze verdieping voorzien van een fonteintje. De slaapkamer op de verdieping wordt in de splitsingsakte omschreven als bergruimte maar de oppervlakte mag conform de NEN 2580 bij de woonoppervlakte worden gerekend, terwijl de bestemming berging is. 

Vereniging van eigenaren:
Het betreft financieel gezonde en professioneel beheerde VvE. De vereniging beschikt over een meerjarig onderhoudsplan. De maandelijkse bijdrage bedraagt € 120,- per maand.

Omgeving:
Gelegen tussen de Kinkerstraat en de Jacob van Lennepkade, op loopafstand van de Jan Pieter Heijestraat, de Overtoom en het Vondelpark. Vele winkeltjes, restaurantjes en kroegjes zijn in de omgeving. Drink op een zomerse dag een drankje op de vlonder van Café Lennep, pak een film bij de Filmhallen of ga een hapje eten bij de Foodhallen! Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de Ten Katemarkt, de Albert Heijn of de Ekoplaza. Goede bereikbaarheid per auto naar de Ring A-10, via het Surinameplein. Met de fiets bent u binnen 10 minuten in het centrum van Amsterdam. Tevens uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

Bijzonderheden:
- Het woonoppervlakte bedraagt 53m2: 
- Het appartement is in 2017 volledig gerenoveerd!
- De VvE bijdrage bedraagt €120,-  per maand
- De VvE wordt professioneel beheerd;
- Erfpacht is afgekocht t/m 30-06-2055, de aanvraag onder gunstige voorwaarde is tijdig ingediend! De koper kan hierin nog zijn eigen keuze maken.;
- Heerlijk lichte hoekwoning;
- Gelegen in het gewilde Oud-West!

LOVELY BRIGHT AND CHARMING CORNER APPARTMENT OF 53M2 IN THE POPULAR OUD-WEST! LEASEHOLD BOUGHT TILL 2055.

Layout:
Through the communal staircase you reach the appartment on the third floor. You enter the living room. The living room is very spacious and remarkably light through the many windows and the corner location on the southwest. The living room has a modern white kitchen equipped with various appliances including a dishwasher, an induction hob and a fridge / freezer.
Through double doors, the French balcony at the front of the house is accessible. 
The spacious bathroom offers a bathtub with rain shower, toilet and a washbasin.
Through the staircase in the living room, the spacious bedroom on the fourth floor is accessible. There is also a second toilet on this floor with a hand basin. The bedroom on the first floor is described in the division deed as storage space, but the surface may, according to the NEN 2580, be counted as part of the living area, while the destination is storage. 

Association of owners:
It concerns a financially healthy and professionally managed homeowner's association. The association has a multi-year maintenance plan. The monthly contribution is € 120,- per month.

Surroundings:
Situated between Kinkerstraat and Jacob van Lennepkade, within walking distance of Jan Pieter Heijestraat, Overtoom and Vondelpark. Many shops, restaurants and pubs are in the area. On a summer's day, have a drink on the deck of Café Lennep, catch a film at the Filmhallen or have a bite to eat at the Foodhallen! For daily shopping you can go to the Ten Katemarkt, the Albert Heijn or the Ekoplaza. Good accessibility by car to the Ring A-10, via the Surinameplein. The centre of Amsterdam is just 10 minutes away by bike. Also easily accessible by public transport.

Details:
- The living area is 53m2: 
- The apartement has been completely renovated in 2017!;
- The owner's association contribution is €120,- per month.
- The VvE is professionally managed;
- Leasehold is purchased until 30-06-2055, the application under favourable conditions is timely submitted! The buyer can still make his own choice.
- Lovely bright corner apartment
- Located in the popular Oud-West!
€ 400.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
AMSTERDAM
Reinier Claeszenstraat 84 - HS
PRACHTIG GERENOVEERDE BENEDENWONING VAN 101M2 MET EEN HEERLIJKE TUIN VAN CA 80M2 GELEGEN OP EIGEN GROND!

- English text below

Indeling:
Via de eigen entree op de begane grond bereikt u de hal van de woning. De hal biedt toegang tot een separaattoilet met fontein en de woonkamer. De royale doorzonwoonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen en beschikt over een prachtige houten visgraat vloer. De open keuken in zwart-witte kleurstelling is voorzien van verscheidene luxe inbouwapparatuur: 5-pitsgasfornuis en oven van Boretti, Quooker, afzuigkap, koelkast, vriezer, magnetron en een vaatwasser. Verder beschikt de keuken over een baropstelling. De perfecte plek om uw gasten te entertainen. Via dubbele openslaande deuren is de heerlijke zonnige tuin bereikbaar. De tuin is ruim 80m2 en biedt zodoende meer dan voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen of voor de barbecue met vrienden! Tevens biedt de tuin ruimte aan een ruime schuur van 12m2 welke is voorzien van elektra. Het souterrain bereikt u via de trap in de woonkamer. Aan de tuinzijde bevindt zich de ruime masterbedroom met veel lichtinval via de koekoek. Naast de master en aan de voorzijde van de woning bevinden zich de andere twee slaapkamers. De ruime badkamer is van alle gemakken voorzien: een toilet, designradiator, dubbele wastafel en een luxe ligbad! Verder biedt deze verdieping nog ruimte aan een bergkast onder de trap en een ruimte ten behoeve van de wasmachine en droger. Deze gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming.

Omgeving:
De woning is gelegen aan de rustige Reinier Claeszenstraat in Amsterdam West. Een buurt die zich kenmerkt door de leuke horeca gelegenheden en winkels. Denk aan: Bar Spek, Restaurant Faam, Cafe Thuys, de Neef van Fred, Terrasmus en Local Hero. Voor de boodschappen kunt u naar de Albert Heijn om de hoek of fiets naar de Ten Katemarkt. Ook de groenvoorzieningen zijn er in overvloed. Het Rembrandtpark, Vondelpark, Erasmuspark en het Westerpark bevinden zich op enkele minuten fietsen! Met het openbaar vervoer is de woning goed bereikbaar, tramlijn 7, 13 en 19 en bus 18 stoppen om de hoek. Binnen enkele minuten bereikt u de Ring A-10.

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond;
- 101m2 woonoppervlakte;
- 3 slaapkamers;
- Royale tuin ruim 80m2;
- Vloerverwarming in het souterrain;
- Bijdrage aan de VvE bedraagt: € 181,-;
- Volledig dubbel glas;
- Kant-en-klaar;
- Actieve en gezonde VvE bestaande uit 4 leden.

BEAUTIFULLY RENOVATED GROUND FLOOR APARTMENT OF 101M2 WITH A LOVELY GARDEN OF APPROX 80M2 LOCATED ON PRIVATE LAND! 

Layout: 
Through the private entrance on the first floor you reach the hall of the house. The hall provides access to a separate toilet with washbasin and the living room. The spacious living room is bright because of the large windows and has a beautiful wooden herringbone floor. The open kitchen in black and white color scheme is equipped with various luxury appliances: 5-burner Boretti gas stove and oven, Quooker, extractor, fridge, freezer, microwave and dishwasher. Furthermore, the kitchen has a bar arrangement. The perfect place to entertain your guests. Through double doors, the lovely sunny garden is accessible. The garden is over 80m2 and therefore offers more than enough space for the children to play or for the barbecue with friends! The garden also offers space for a spacious barn of 12m2 which is equipped with electricity. The basement can be reached by the stairs in the living room. On the garden side you can find the spacious master bedroom with lots of light. Next to the master and at the front of the house are the other two bedrooms. The spacious bathroom is fully equipped: a toilet, radiator, double sink and a luxurious bathtub! Furthermore, this floor has a storage closet under the stairs and a room for the washing machine and dryer. This entire floor has underfloor heating. 

Surroundings: 
The property is located on the quiet Reinier Claeszenstraat in Amsterdam West. A neighborhood characterized by the nice restaurants and stores. Think of: Bar Spek, Restaurant Faam, Cafe Thuys, the Neef van Fred, Terrasmus and Local Hero. For shopping you can go to the Albert Heijn around the corner or cycle to the Ten Katemarkt. There are also plenty of green areas. The Rembrandtpark, Vondelpark, Erasmuspark and the Westerpark are just a few minutes away by bike! With public transport, the house is easily accessible, tram 7, 13 and 19 and bus 18 stop around the corner. Within minutes you can reach the Ring A-10.  

Special features: 
- Located on private land; 
- 101m2 living space; 
- 3 bedrooms; 
- Spacious garden over 80m2; 
- Underfloor heating in the basement; 
- Contribution to the community association is: € 181, -; 
- Full double glazing; 
- Ready-made; 
- Active and healthy homeowner consisting of 4 members.
€ 775.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. VERKOCHT
AMSTERDAM
Brouwersgracht 182 I
In hartje centrum, op een unieke locatie in de Jordaan, is deze moderne en goed onderhouden loft van maar liefst 72 m² gesitueerd. Gelegen op de vierde verdieping, aan de voorkant van de Brouwersgracht met prachtig uitzicht op o.a. de Westertoren, de Prinsen- en de Lindengracht.

De voorgevel stamt nog uit de 16e eeuw. De appartementen zijn in de jaren ‘90 gebouwd.

De indeling van de woning is als volgt;

Gemeenschappelijk entree:
U betreedt de woning via de gemeenschappelijke hal met de brievenbussen. Daar treft u het trappenhuis.

Vierde verdieping:
Met de makkelijk beloopbare trap bereikt u de vierde verdieping. Deze etage is verdeeld in twee appartementen, één aan de achterzijde en één aan de voorzijde. Nr. 182-I bevindt zich aan de charmante voorzijde!

De loft met de balken in het zicht is speels verdeeld door middel van room-dividers; een entree, slaapkamer en woonkamer. De entree is voldoende ruim voor garderobemogelijkheden en het plaatsen van een kast.

Het slaapkamergedeelte biedt toegang tot de mooie badkamer (2,89 m x 1,94 m). De enige ruimte in het appartement welke afsluitbaar is met een schuifdeur. De wit betegelde badkamer, aan de achterzijde gelegen, heeft een ligbad, separate stortdouche, waskom, zwevend wandcloset, designradiator en inbouwverlichting.

De ruime voorkamer (8,08 m x 5,49 m) aan de voorzijde heeft een mooie witte hoekkeuken (2003) met een houten aanrechtblad. In de keuken is voor de lichtinval in een muur melkglas geplaatst. De keuken heeft een 4 pits-gasfornuis, wasemkap, vaatwasser en een koelkast. Naast de keuken is de grote eettafel geplaatst.

Er is veel lichtinval in de woonkamer door de twee ramen met roedeverdeling, alsmede dankzij de openslaande deuren en het Franse balkon. In de woning ligt een donkere eikenhouten parketvloer.

Er bevinden zich op de overloop drie extra bergingskasten. Ook de meterkast bevindt zich op deze verdieping.

Bijzonderheden:
- Voorgevel stamt uit 1706
- Rijksmonument
- Eigen grond
- Loft
- Woonoppervlakte is 72 m². Meetrapport is aanwezig
- Frans balkon aan de Brouwersgracht
- Uitzicht op o.a. de Westerkerk
- Dubbelglas
- Luxe badkamer
- Actieve en professioneel beheerde VvE
- MJOP aanwezig
- Blokverwarming
- Maandelijkse servicekosten € 244,- (inclusief voorschot stookkosten en elektriciteit)
- Parkeren via vergunningsstelsel
- Intercom
- Oplevering in overleg, kan snel!

Omgeving
In de kop van de Jordaan, om de hoek van de Korte Prinsengracht en de Oranjestraat ligt het complex “Lange Dreigt”. Het appartement is ideaal gelegen in de bruisende binnenstad met volop leuke winkels, gezellige restaurants en verschillende cafés, zoals Thijssen, Papeneiland en Tabac.

De dagelijkse boodschappen kunt u doen bij de Albert Heijn, Marqt op de Haarlemmerstraat c.q. -dijk of bij Jumbo op de Westerstraat. Op zaterdag is op de Noordermarkt en de Lindengracht de biologische markt. Het complex ligt zeer centraal, op nog geen 10 minuten loopafstand van het Centraal Station en op 10 minuten loopafstand van het Westerpark. Daarbij bent u op relatief korte afstand van diverse uitvalswegen en er zijn verschillende openbaar vervoervoorzieningen in de directe omgeving.
€ 500.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. VERKOCHT
AMSTERDAM
Carolina MacGillavrylaan 378
Royaal en heerlijk licht 4-kamerappartement, met eigen inpandige parkeerplaats en een zonnig balkon op het zuiden. Gelegen op eigen grond!

*English text below*

De woning is gelegen in het mooie complex ‘Andros’. Andros is door de architect ontworpen als een kasteel. Een stoere buitenkant met ‘slotgracht’ en ‘ophaalbrug’ en een zachte binnenkant met een goed onderhouden tuin waar elk seizoen iets bloeit. Andros beschikt over een fitnessruimte, wasruimte, binnentuin, huismeester, inpandige fietsenstalling en een hotelkamer voor gasten. 

Omgeving:
De woning is centraal gelegen aan de rand van Amsterdam Oost in de Watergraafsmeer waar je het beste krijgt van twee werelden. Het bruisende hippe leven van Amsterdam Oost aan de ene kant en de sjieke rustige Watergraafsmeer met zijn uitstekende scholen en speciaalzaken aan de andere kant. Er is een gevarieerd en gezellig aanbod van restaurants, terrassen en winkels in de Javastraat en het winkelgebied rondom de Middenweg en Linnaeusstraat. Voor de sporters zijn er in de directe omgeving sportparken, een klimmuur, een tennisvereniging en de Jaap Eden IJsbaan. Met het Flevopark, Jeugdland en Park Frankendael is dit een van de groenste stukken van Amsterdam. Ook cultureel gezien is er veel te beleven met het Koninklijk Instituut voor de Tropen, bioscoop Studio K en dierentuin ARTIS in de buurt. Met de auto is de Ring-A10 is zeer goed bereikbaar en bus, tram en treinstation bevinden zich allemaal op loopafstand.

De indeling:
Via de grote en fraai afgewerkte entree kom je het complex binnen. Met de lift bereik je het appartement op de vierde verdieping. Een ruime, lichte hal geeft toegang tot alle vertrekken. Vanuit de hal bereik je de meterkast, separaat toilet met fonteintje en twee interne bergingen. Eén berging biedt ook ruimte aan de warmte-terugwininstallatie en de andere berging biedt ruimte voor de aansluiting van de wasmachine en droger. De drie slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning: Twee ruime slaapkamers en een uitzonderlijk grote master bedroom. Aan de voorkant zijn door de grote ramen het Flevopark met zijn majestueuze oude bomen, de Valentijnkade en de huizen van Amsterdam Oost zichtbaar.  De royale woonkamer bevind zich aan de achterzijde waar vanaf je uitkijkt op de goed onderhouden binnentuin. De woonkamer beschikt over een open keuken. De keuken heeft veel opbergruimte, een groot kookeiland, vaatwasser, koel/-vriescombinatie, een oven en een inductiekookplaat. De grote raampartijen maken deze ruimte heerlijk licht en er is meer dan genoeg ruimte voor een grote eettafel en zithoek.

Via de schuifpuien bereik je het zonnige balkon op het zuiden, met een leuk uitzicht over de binnentuin. De perfecte plek voor een drankje in de zon, terwijl je luistert naar het rustgevende geluid van het kabbelende water van de fontein die het hart van de tuin vormt.
De grijs-wit betegelde badkamer beschikt over een ligbad, inloopdouche en een wastafelmeubel. 
Kortom een ruim en licht appartement op een top locatie. 

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond;
- Bouwjaar 2008;
- Eigen inpandige parkeerplaats, in de vraagprijs inbegrepen;
- Fitnessruimte, wasruimte, fietsenberging, binnentuin en huismeester in het complex;
- Het complex heeft de mogelijkheid om een hotelkamer voor gasten te boeken;
- Gezonde, actieve en professioneel beheerde VvE; met ruime financiële buffer en meerjarenplan voor onderhoud;
- Servicekosten bedragen € 307,- per maand; waarbij ook een voorschot van de stookkosten en de parkeerplaats inbegrepen is;
- Ruim balkon op het zuiden;
- Energielabel A.

Spacious and lovely bright 4-room appartment, with private indoor parking space and a sunny south-facing balcony. Located on private land!

The house is located in the beautiful complex 'Andros'. Andros was designed by the architect as a castle. A tough exterior with 'moat' and 'drawbridge' and a soft interior with a well maintained garden where something blossoms every season. Andros has a gym, laundry room, courtyard garden, caretaker, indoor bicycle storage and a hotel room for guests. 

Surroundings:
The house is centrally located on the edge of Amsterdam East in the Watergraafsmeer where you get the best of both worlds. The bustling hip life of Amsterdam East on one side and the chic quiet Watergraafsmeer with its excellent schools and specialty shops on the otherside. There is a varied and pleasant range of restaurants, terraces and shops in Javastraat and the shopping area around Middenweg and Linnaeusstraat. For sportspeople, there are sports parks, a climbing wall, a tennis club and the Jaap Eden IJsbaan in the immediate vicinity. With the Flevopark, Jeugdland and Park Frankendael, this is one of the greenest parts of Amsterdam. There is also much to experience culturally, with the Royal Tropical Institute, cinema Studio K and ARTIS zoo close by. By car the Ring-A10 is very easily accessible and bus, tram and train station are all within walking distance.

The layout:
Through the large and beautifully finished entrance you enter the complex. With the lift you reach the appartement on the fourth floor. A spacious, bright hallway gives access to all the rooms. From the hall you reach the meter cupboard, separate toilet with hand basin and two internal storerooms. One storage room also houses the heat recovery system and the other storage room provides space for the connection of the washing machine and dryer. The three bedrooms are located at the front of the house: Two spacious bedrooms and an exceptionally large master bedroom. At the front, through the large windows the Flevopark with its majestic old trees, the Valentijnkade and the houses of Amsterdam East are visible. The spacious living room is located at the rear where you overlook the well-maintained courtyard. The living room has an open kitchen. The kitchen has plenty of storage space, a large cooking island, dishwasher, fridge / freezer, oven and induction hob. The large windows make this room wonderfully light and there is more than enough room for a large dining table and seating area.

Through the sliding doors you reach the sunny south-facing balcony, with a nice view over the inner garden. The perfect place for a drink in the sun, while listening to the soothing sound of the rippling water of the fountain that forms the heart of the garden.
The grey-white tiled bathroom has a bathtub, walk-in shower and a washbasin. 
Overall a spacious and bright flat in a top location. 

Details:
- Located on private land;
- Built in 2008;
- Own indoor parking space, included in the asking price;
- Fitness room, laundry room, bicycle storage, courtyard garden and caretaker in the complex;
- The complex has the possibility to book a hotel room for guests;
- Healthy, active and professionally managed VvE; with ample financial buffer and multi-year maintenance plan;
- Service costs are € 307,- per month; which also includes an advance payment of the heating costs and the parking place;
- Spacious balcony facing south;
- Energy label A.
€ 650.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. VERKOCHT
AMSTERDAM
Frans van Mierisstraat 60 - 1
GERENOVEERDE DRIE KAMER WONING (77M2) GELEGEN OP EIGEN GROND, OPEN KEUKEN EN TWEE BALKONS. SNELLE OPLEVERING IS MOGELIJK. 

*See English tekst below*

Gezamenlijk entree op de begane grond met een trap naar de eerste verdieping.

Entree via de hal met separate toilet met fonteintje en toegang tot een berging met ruimte voor de cv-installatie en de meterkast. De royale woonkamer is heerlijk licht door de vele ramen op het Zuiden en de hoge plafonds. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de open keuken met een zwart stenen aanrechtblad en is voorzien van een grote Smeg oven met 4-pits gasfornuis, een koelkast, vriezer, magnetron, afzuigkap en een afwasmachine. Vanuit het eetgedeelte is het zonnige balkon op het Zuiden te bereiken waar je heerlijk een wijntje kan drinken in de zon. Vanuit het zitgedeelte is via de en suite met kasten de achterkamer te bereiken die is ingedeeld als royale televisiekamer, in deze ruimte is eventueel een extra slaapkamer te realiseren. Via deze ruimte is het tweede balkon te betreden. 
Aan de achterzijde is een ruime slaapkamer met een klassiek wastafel met meubel inclusief de wasmachine/droger en een vaste kast. Vanuit deze slaapkamer is de strak betegelde badkamer te bereiken met een inloopdouche.
De visgraat vloer geeft de woning een chique uitstraling, alsmede de twee klassieke schouwen. 

Ligging:
De Frans van Mierisstraat is een brede, groene en kindvriendelijke straat in het Museumkwartier van Amsterdam Oud-Zuid. Het huis is op loopafstand van de Van Baerlestraat, het Museumplein en de prestigieuze P.C. Hooftstraat, Beethovenstraat en Cornelis Schuytstraat. Er zijn veel winkels, restaurants en gezellige cafés in de omgeving. Datzelfde geldt voor het Concertgebouw en de verschillende musea die deze buurt rijk is. Ook het Vondelpark bevindt zich in de directe omgeving. Kortom een prachtige plek in het elegante hart van de stad, gelegen tussen het drukke Centrum en de Zuidas. Goede aansluiting op de Ring A-10 met de auto. Betaald parkeren gaat middels vergunningensysteem, waarvoor hier geen wachttijden zijn. Uitstekende bereikbaarheid per openbaar vervoer.

Bijzonderheden: 
- Gelegen op eigen grond;
- De woning wordt gemeubileerd inclusief tv's verkocht, de verkopend makelaar heeft een lijst van zaken beschikbaar;
- Twee balkons;
- Oplevering in overleg, kan snel;
- Visgraat parket;
- Originele schouwen;
- Servicekosten bedragen € 50,- per maand.

RENOVATED THREE ROOM APPARTMENT (77M2) ON OWN GROUND, OPEN KITCHEN AND TWO BALCONIES. FAST DELIVERY IS POSSIBLE. 

Communal entrance on the ground floor with stairs to the first floor.

Entrance through the hall with separate toilet with hand basin and access to a storage room with space for the central heating system and the meter cupboard. The spacious living room is wonderfully light through the many windows facing south and the high ceilings. At the front of the house is the open kitchen with a black stone countertop located. Its equipped with a large Smeg oven with 4-burner cooker, fridge, freezer, microwave, extractor and dishwasher. From the dining area you can reach the sunny south-facing balcony where you can enjoy a glass of wine in the sun. From the seating area through the en suite doors with build-in closets you reach the back room, which classified as a spacious TV room. This space could be an extra bedroom. Through this room the second balcony can be accessed. 
At the rear is a spacious bedroom with a classic sink with cabinet including the washer / dryer and a closet. From this bedroom the tiled bathroom can be reached with a walk-in shower.
The herringbone floor gives the house a chic look, as well as the two classic fireplaces. 

Location:
The Frans van Mierisstraat is a wide, green and child-friendly street in the Museum Quarter of Amsterdam Old-South. The house is within walking distance of the Van Baerlestraat, Museumplein and the prestigious P.C. Hooftstraat, Beethovenstraat and Cornelis Schuytstraat. There are many shops, restaurants and cosy cafes in the area. The same applies to the Concertgebouw and the various museums in this neighbourhood. The Vondelpark is also in the immediate vicinity. In short, a beautiful place in the elegant heart of the city, situated between the busy Centrum and the Zuidas. Good connection to the Ring A-10 by car. Paid parking is by means of a permit system, for which there are no waiting times. Excellent accessibility by public transport.

Special features: 
- Located on private land;
- The property is sold furnished including TV, the selling agent has a list of items available;
- Two balconies;
- Delivery in consultation, can quickly;
- Herringbone parquet floor;
- Original fireplaces;
- Service costs are € 50,- per month.
€ 740.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. VERKOCHT
AMSTERDAM
Prinsengracht 359 - A/B
STATIG MONUMENTALE WONING VAN 147M2, MET EEN PRACHTIGE BINNENTUIN IN DE GRACHTENGORDEL MET EEN UNIEK UITZICHT OVER DE PRINSEN- EN LAURIERGRACHT.

Indeling:
Via de marmeren gezamenlijke entree bereikt u de woning via de bel-etage. 

Bel-etage: 
Dat de betekenis van de bel-etage mooie verdieping is, wordt maar weer bewezen door deze prachtige ruimte. De voorkamer met misschien wel het mooiste uitzicht over de grachten van Amsterdam is uniek te noemen. De plafonds van maar liefst 4 meter hoog, in combinatie met de grote raampartijen maken deze ruimte tot een licht en zeer prettig vertrek om van de gracht en historisch Amsterdam te genieten en uw gasten te ontvangen. Vanuit de kamer kijkt u mooi door tot en met de Lauriergracht. Van de bootjes in de zomer tot het schaatsen in de winter, er is hier altijd wat te zien. 

Via de gietijzeren wenteltrap in de voorkamer is een studeerruimte op de entresol te bereiken. 
De hal biedt toegang tot de rest van de vertrekken op deze etage. Aan de linkerzijde een wasruimte met de C.V.-installatie, een separaat toilet en de master-bedroom. De royale master-bedroom met hoge plafonds kijkt uit over de binnentuin. Verder beschikt deze ruimte over een ruime inloopkast en is er een entresol bereikbaar via de trap. Aan de andere zijde van de hal beschikt de woning over een ruime badkamer, voorzien van een inloopdouche en een dubbele wastafel. 
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de tweede ruime slaapkamer. Deze slaapkamer beschikt nog over een entresol van 2m2. 

Begane grond:
Via de wenteltrap in de voorkamer komt u binnen in de beneden-woonkamer van de woning. De woonkamer beschikt over een zeer royale en luxe open keuken gelegen in het hart van deze ruimte. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, een Quooker, 6-pits Viking gasfornuis met 2 ovens, koel-/vries combinatie (Viking), afwasmachine, afzuigkap en een klimaatkast. Een keuken waar de echte koks hun creativiteit kwijt moeten kunnen. De L-vormige keuken zorgt direct voor een afscheiding tussen het voorste en het achterste gedeelte van de woonkamer. Aan de achterzijde beschikt deze verdieping nog over een ruime eethoek en strakke badkamer met een inloopdouche, separaat toilet en een wastafel. Op deze verdieping is tevens de gezamenlijke entree bereikbaar.

Via de openslaande deuren is de privétuin bereikbaar met terras en voorzien van een berging. Aan het einde van deze tuin bevindt zich de toegang tot de royale gezamenlijke binnentuin. De perfecte plek voor een wijntje aan het einde van de dag. Achter in de tuin bevinden zich een tweetal ruime bergingen en een afgesloten fietsenstalling.
De woning, onderdeel van het grachtencomplex ’t Roode Hert, is gelegen in de wereldberoemde  17e -eeuwse grachtengordel (UNESCO Werelderfgoed) aan de rand van de Jordaan met de Westertoren om de hoek. Met tal van gezellige restaurants en cafés is hier altijd wat te doen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht op de Elandsgracht. Het openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand, de Westermarkt en het Centraal Station zijn goed bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Het betreft een Rijksmonument;
- Gezamenlijke binnentuin van ca. 400m2;
- Het betreft twee appartementsrechten met de mogelijkheid voor twee parkeervergunningen;
- Uniek uitzicht over de Amsterdamse grachten;
- Het betreft een gezonde en actieve vereniging van eigenaren;
- De servicekosten bedragen €389,61 per maand;
- Gelegen op eigen grond met privé tuin.

A BEAUTIFUL MONUMENTAL APARTMENT OF 147M2, WITH A BEAUTIFUL COURTYARD IN THE CANAL AREA WITH A UNIQUE VIEW OVER THE PRINSEN- AND LAURIERGRACHT.

Lay-out:
Through the marble communal entrance you reach the house via the bel-etage. 

Ground floor: 
That the meaning of the bel-etage is beautiful floor is proven again by this beautiful space. The front room with perhaps the most beautiful view over the canals of Amsterdam can be called unique. The ceilings of no less than 4 metres high, in combination with the large windows, make this room a light and very pleasant room to enjoy the canal and historic Amsterdam and to receive your guests. From the room you have a beautiful view through to the Lauriergracht. From the boats in summer to the ice skating in winter, there is always something to see here. 
Through the cast iron spiral staircase in the front room, you can reach a study on the entresol. 
The hallway provides access to the rest of the rooms on this floor. To the left is a laundry room with the central heating system, a separate toilet and the master bedroom. The spacious master bedroom with high ceilings overlooks the courtyard. Furthermore, this room has a spacious walk-in closet and there is a mezzanine accessible by stairs. On the other side of the hall, the house has a spacious bathroom with a walk-in shower and a double sink. 
At the rear of the house is the second spacious bedroom. This bedroom has an entresol of 2m2. 

Ground floor:
Through the spiral staircase in the front room you enter the downstairs living room of the house. The living room has a very spacious and luxurious open kitchen located in the heart of this room. The kitchen is equipped with various appliances, a Quooker, 6-burner Viking cooker with 2 ovens, fridge / freezer (Viking), dishwasher, extractor and a refrigerator. A kitchen where real cooks must be able to express their creativity. The L-shaped kitchen  creates a separation between the front and the back part of the living room. At the back, this floor also has a spacious dining area and a sleek bathroom with a walk-in shower, separate toilet and a washbasin. On this floor, the communal entrance is also accessible.

Through the French doors, the private garden is accessible with a terrace and a storage room. At the end of this garden is the entrance to the spacious communal garden. The perfect place for a glass of wine at the end of the day. In the back of the garden there are two large storage rooms and a closed bicycle shed.
The house, part of the canal complex 't Roode Hert, is located in the world famous 17th century canal belt (UNESCO World Heritage) on the edge of the Jordaan with the Westertoren around the corner. With numerous cosy restaurants and cafés, there is always something to do here. The Elandsgracht is the place to go for daily shopping. Public transport is within walking distance, the Westermarkt and Central Station are easily accessible.

Details:
- The apartment is a national monument;
- Joint courtyard of approx 400m2;
- It concerns two apartment rights with the possibility for two parking permits;
- Unique view over the Amsterdam canals;
- It concerns a healthy and active association of owners;
- The service costs are €389,61 per month;
- Located on private land with private garden.
€ 1.450.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. VERKOCHT
AMSTERDAM
Sloterkade 130 hs
Sfeervol dubbel benedenhuis van 107m2 met achtertuin en een ruim terras op het westen, gelegen op eigen grond! Ideaal familiehuis met 3 slaapkamers en veel bergruimte, aan de Sloterkade in de zeer gewilde Hoofddorppleinbuurt.

Indeling: 
Via de eigen entree bereik je de woning op de begane grond. Je komt binnen in de ruime hal, nu ook wel gebruikt als speelkamer voor de kinderen. Door de openslaande glazen deuren bereik je de comfortabele woonkamer. Via een halletje met garderobe is het separate toilet bereikbaar. Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich de open keuken. De keuken beschikt over een 6-pits gasfornuis met een grote oven en een afwasmachine. Middels houten zwevende traptreden aan de achterzijde van de woonkamer is de zeer fraaie uitbouw bereikbaar. De uitbouw, met veel oog voor detail, is in 2017 gerealiseerd en is heerlijk licht door de vele ramen en het dakraam. In de winter kan de gezellige (gas)haard aan worden gestoken en in de zomer kan de pui aan de tuinzijde helemaal open gezet worden doormiddel van de harmonicadeuren. De tuin is gelegen op het westen. Vanuit de uitbouw is nog een zeer ruime interne berging toegankelijk onder de woonkamer.

Via de trap bereik je de eerste etage van de woning. De master bedroom bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is zeer ruim te noemen. De kamer heeft een prachtig uitzicht over het water van de Schinkel en biedt voldoende ruimte voor een werkplek en kastenwand. De strak betegelde zwart-witte badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, handdoekenradiator en een dubbele wastafel. Op deze etage zijn ook een washok en een separaat toilet. Aan de achterzijde heeft de woning nog twee ruime slaapkamers. Beide slaapkamers geven toegang tot het op het westen gelegen terras. De perfecte plek voor een drankje in de zon aan het einde van de dag.

Locatie: 
De woning ligt op een geliefde locatie aan de Schinkel, waarvan het uitzicht op voorbij trekkende boten en sloepen nooit gaat vervelen. Via ‘Brug 360’ bereik je zo het Vondelpark, de fietssnelweg richting het centrum. De Hoofddorppleinbuurt is een kindvriendelijke buurt die gekenmerkt wordt door de vele gezellige restaurants en cafés (Gent aan de Schinkel, Stadscafé van Mechelen, de Vondeltuin) met een gunstige ligging ten opzichte van het centrum van de stad. Comfortabel wonen met het drukke stadsleven binnen handbereik. Het winkelaanbod in de buurt is zeer compleet, onder andere Marqt, Etos en Hema bevinden zich op loopafstand. In de omgeving is veel speelgelegenheid voor (jonge) kinderen met diverse parken (Vondelpark, Rembrandtpark, Amsterdamse Bos, Nieuwe Meer) en speeltuinen. In de buurt zijn tevens diverse basisscholen en kinderopvanggelegenheden gevestigd en ook het nieuwe gebouw van The British School of Amsterdam ligt op loopafstand. Daarnaast is er een breed aanbod aan sportverenigingen, allemaal op fietsafstand.

Bereikbaarheid: 
De bereikbaarheid van de locatie is zeer goed. Op loopafstand rijden verschillende bussen en trams die de stad ontsluiten en tevens goede aansluiting bieden naar treinstations Lelylaan en Zuid-WTC. De Ring A-10 is binnen een paar minuten te bereiken, in een klein kwartier ben je op Schiphol. Per fiets zijn het centrum en andere delen van de stad altijd dichtbij.

Bijzonderheden:
- In 2008 is de fundering hersteld;
- Gelegen op eigen grond;
- Prachtig uitzicht over het water;
- De servicekosten bedragen € 181,- per maand;
- Tuin van 23m2 en een dakterras van 6m2 op het westen;
- Fijne uitbouw voorzien van een gashaard en harmonicadeuren;
- Het appartement beschikt over hoogwaardige kozijnen, ramen en deuren;
- Geweldige ligging ten opzichte van het Vondelpark.

Charming double ground floor apartment of 107m2 with back garden and spacious terrace facing west, located on own ground! Ideal family house with 3 bedrooms and lots of storage space, on the Sloterkade in the highly sought after Hoofddorpplein area.

Layout: 
Through the private entrance you reach the house on the ground floor. You enter the spacious hall, now also used as a playroom for the children. Through the French windows you reach the comfortable living room. Through a little hallway with cloakroom you reach the separate toilet. At the back of the living room you will find the open kitchen. The kitchen has a 6-burner gas cooker with a large oven and a dishwasher. Through wooden floating steps at the rear of the living room is the very beautiful extension accessible. The extension, with great attention to detail, was realized in 2017 and is very light through the many windows and the skylight. In the winter, the cozy (gas) fireplace lit and in the summer, the facade on the garden side can be completely opened up through the harmonica doors. The garden is located on the west. From the extension is a very spacious internal storage accessible under the living room.

Via the stairs you reach the first floor of the house. The master bedroom is located at the front of the house and can be called very spacious. The room has a beautiful view over the water of the Schinkel and offers enough space for a workstation and wardrobe. The sleekly tiled black and white bathroom has a spacious walk-in shower, towel radiator and double sink. On this floor there are also a laundry room and a separate toilet. At the rear, the house has two spacious bedrooms. Both bedrooms give access to the west facing terrace. The perfect place for a drink in the sun at the end of the day.

Location: 
The house is situated in a popular location on the Schinkel, where the view of passing boats and sloops never gets boring. Through 'Brug 360' you can reach the Vondelpark, the bicycle highway towards the centre. The Hoofddorppleinbuurt is a child-friendly neighbourhood characterised by its many cosy restaurants and cafés (Gent aan de Schinkel, Stadscafé van Mechelen, the Vondeltuin) with a convenient location in relation to the city centre. Comfortable living with the busy city life within reach. The range of shops in the neighbourhood is very complete, with Marqt, Etos and Hema, among others, within walking distance. In the vicinity is plenty of room for (young) children with various parks (Vondelpark, Rembrandtpark, Amsterdamse Bos, Nieuwe Meer) and playgrounds. In the neighbourhood are also several primary schools and childcare facilities located and also the new building of The British School of Amsterdam is within walking distance. In addition, there is a wide range of sports clubs, all within cycling distance.

Accessibility: 
The accessibility of the location is very good. Various buses and trams run within walking distance, providing access to the city and a good connection to the Lelylaan and Zuid-WTC train stations. The A-10 ring road can be reached within
minutes, and in less than 15 minutes you can be at Schiphol Airport. By bicycle, the centre and other parts of the city are always nearby.

Details:
- In 2008 the foundation has been repaired;
- Located on private land;
- Beautiful view over the water;
- The service costs are € 181, - per month;
- Garden of 23m2 and a roof terrace of 6m2 on the west;
- Fine extension with a gas fireplace and patio doors;
- The apartment has high quality window frames, windows and doors;
- Great location in relation to the Vondelpark.
€ 825.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. VERKOCHT
AMSTERDAM
Frederik Hendrikstraat 130 - HS
GOED INGEDEELD EN LICHT DRIEKAMERAPPARTEMENT VAN 61M2 EN EEN TUIN VAN CA. 35M2, MIDDENIN DE FREDERIK HENDRIKBUURT!

Indeling:
Via de eigen entree kom je binnen in de hal. De hal biedt toegang tot alle vertrekken van de woning. De ruime woonkamer met open keuken ligt aan de voorzijde van de woning. De grote raampartijen in combinatie met de hoge plafonds maken deze ruimte heerlijk licht. De open keuken in zwart-witte kleurstelling is voorzien van een koelkast, oven-combi, gasfornuis, afzuigkap en een afwasmachine. 
Via de hal is nog een wasruimte bereikbaar. De badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel en een toilet. 
Aan de achterzijde zijn de twee slaapkamers gesitueerd. De royale master bedroom beschikt over een schouw en heeft openslaande deuren naar de op het westen gelegen tuin. De tweede slaapkamer geeft tevens toegang tot deze tuin en biedt ruimte aan de C.V.-installatie. 
De tuin van ca. 35m2 is gelegen op het westen en is de perfecte plek voor het wijntje aan het einde van de dag!

Omgeving:
Het appartement ligt midden in de levendige Frederik Hendrikbuurt aan de rand van de Jordaan. Voor de deur ligt het Hugo de Grootplein waar je verschillende restaurants en winkels vindt, denk bijvoorbeeld aan Two Chefs Foodbar. Maar ook Morgan & Mees en het zonnige terras van de Waterkant bevinden zich op loopafstand. Binnen no-time sta je midden in de Jordaan of haal je je boodschappen op de Ten Katemarkt. Op een zonnige dag ben je met een paar minuten fietsen in het Westerpark of het Vondelpark. Het openbaar vervoer is met halte Hugo de Grootplein voor de deur en met de auto bereik je binnen 10 minuten de A10.

Bijzonderheden:
- Fantastische locatie midden in de Frederik Hendrikbuurt;
- Heerlijke tuin op het westen;
- Plafondhoogte ruim 3 meter;
- De erfpachtcanon bedraagt € 38,79 per jaar;
- De servicekosten bedragen € 50,- per maand;

WELL LAID OUT AND BRIGHT THREE-ROOM FLAT OF 61M2 AND A GARDEN OF APPROX. 35M2, IN THE MIDDLE OF THE FREDERIK HENDRIKBUURT!

Layout:
Through the private entrance you enter the hall. The hall provides access to all rooms of the house. The spacious living room with open kitchen is located at the front of the house. The large windows in combination with the high ceilings make this room very light. The open kitchen in black and white colour scheme is equipped with a fridge, oven-combi, gas cooker, extractor and a dishwasher. 
Through the hall is a laundry room accessible. The bathroom has a walk-in shower, washbasin and a toilet. 
The two bedrooms are located at the rear. The spacious master bedroom has a fireplace and patio doors to the west facing garden. The second bedroom also gives access to this garden and houses the C.V. installation. 
The garden of approx 35m2 is located on the west and is the perfect place for a glass of wine at the end of the day!

Surroundings:
The flat is located in the middle of the lively Frederik Hendrik neighbourhood on the edge of the Jordaan. In front of the door is the Hugo de Grootplein where you will find several restaurants and shops, for example Two Chefs Foodbar. But also Morgan & Mees and the sunny terrace of the Waterkant are within walking distance. Within no time you are in the middle of the Jordaan or getting your groceries at the Ten Katemarkt. On a sunny day, you can be in the Westerpark or the Vondelpark by bike in a few minutes. Public transport is with stop Hugo de Grootplein for the door and by car you reach within 10 minutes the A10.

Details:
- Fantastic location in the middle of the Frederik Hendrik neighborhood;
- Lovely garden facing west;
- Ceiling height more then 3 meters;
- The ground rent is € 38,79 per year;
- The service costs are € 50,- per month;
€ 425.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. VERKOCHT
AMSTERDAM
Nachtwachtlaan 390
In het Rembrandtpark een ruim en licht twee kamer appartement (ca. 58 m²) op de 11e verdieping met een balkon op het westen. Er is een berging op de verdieping als ook een separate berging op de eerste verdieping.
De auto kan eenvoudige geparkeerd worden in de ondergelegen afgesloten parkeergarage. Het appartement heeft een fantastisch weids uitzicht over de stad.

Indeling:
Via de centrale ingang heeft u toegang tot de lift naar de 11e verdieping.
Entree tot de woning, hal met aan de rechterzijde de garderobe en aan de linkerzijde een nette badkamer. De van de vloer tot aan het plafond wit betegelde badkamer heeft een inloopdouche, wastafel met meubel en een aansluiting voor de wasmachine en droger. Separaat het toilet met fontein. De hal geeft toegang tot de ruime slaapkamer met een zonnig balkon. De ruime woonkamer geeft eveneens toegang tot het balkon. De smaakvolle, zwarte open keuken in dubbele opstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een thermostaatkraan, vaatwasser, koel- vriescombinatie, 4-pits inductiekookplaat met design afzuigkap, oven en een combimagnetron.
In de gemeenschappelijke hal op de verdieping is een praktische berging. Tevens is in de onderbouw een ruime berging.

Locatie:
Het complex behoort tot het Rembrandtpark Residences, een wooncomplex binnen de Ring A-10 in het Rembrandtpark. Hier wordt rust en ruimte gecombineerd met groen met op korte afstand gelegen van de Postjesweg, Mercatorplein en de Overtoom. Hier kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar er is ook tal van horeca, zoals Bartack, de Biertuin en Oslo Beers. Het centrum van Amsterdam is middels de Kinkerstraat binnen 15 fietsminuten te bereiken. In de directe omgeving zijn er voldoende openbaar vervoer aansluitingen, zoals trams, bussen, trein en metro en Station Lelylaan is binnen enkele minuten bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1974
- Woonoppervlak ca. 58 m²
- Canon is vooruitbetaald tot en met 2094
- Eigen parkeerplaats in de onderbouw
- 2 separate bergingen
- Balkon gelegen op het westen
- Dubbel glas
- Professionele, goed georganiseerde VvE
- Stadsverwarming
- Servicekosten € 246,60 per maand incl. stookkosten en warmwater
€ 400.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. VERKOCHT
AMSTERDAM
Geervliet 29
BEGANE GROND WONING (84M2) MET EEN TERRAS (6M2) OP HET WESTEN AAN DE VOORZIJDE, EEN ACHTERTUIN (CA. 50M2) MET ACHTEROM EN EEN APARTE BERGING. AANVRAAG AFKOOP EEUWIDURENDE ERFPACHT IS OP TIJD GEDAAN. SNELLE OPLEVERING IS MOGELIJK.

Indeling:
Entree via de centrale hal, gang met toegang tot diverse ruimten waaronder een separaat toilet. De keuken is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en een dubbele spoelbak. Aan de andere zijde van de keuken is het tweede blok met de koelkast en veel kast ruimte. Vanuit de keuken is er toegang tot een ruime kast voorzien van de CV-opstelling, opberg planken en de wasmachine-aansluiting, tevens toegang tot de ruime en verzorgde tuin met achterom. De slaapkamer aan de achterzijde is royaal en rustig gelegen en is voorzien met royale inbouwkasten. De woonkamer geeft toegang tot het terras aan de voorzijde en tot de voorzijkamer die nu in gebruik is als eetgedeelte, hier is eenvoudig een tweede slaapkamer te realiseren. Via de gemeenschappelijke hal en gang is de separate berging te bereiken, deze is gunstig gelegen, te weten de eerste deur bij de buitendeur.

Omgeving:
Het appartement is ideaal gelegen nabij de Zuidas, RAI, VU en UMC Amsterdam. Buitenveldert is een rustige en groene wijk met veel scholen en parken, waaronder het schitterende Amstelpark en het Amsterdamse Bos.

Op slechts een paar minuten lopen van de woning ligt het moderne en luxe winkelcentrum Gelderlandplein met een breed scala aan winkels, restaurants en supermarkten, waaronder een Albert Heijn XL.

Met openbaar vervoer, auto of fiets bent u in enkele minuten op alle belangrijke locaties en wegen in en rond Amsterdam, zoals de Zuidas, VU, World Trade Centre, Schiphol, het centrum van Amsterdam en Amstelveen.
Trein- en metrostation Zuid en Rai zijn op loopafstand van het appartement en dankzij de Noord/Zuid lijn bent u binnen enkele minuten in het centrum.

Met de auto bent u bovendien direct op de ringweg A10, welke een goede aansluiting op de A1, A2 en A4 heeft.

Bijzonderheden:
- Tuin op het Oosten van circa 50 m2 met achterom.
- Voorzien van suskasten
- Niet-zelf-bewoners clausule wordt opgenomen in de koopakte
- De combimagnetron dient vervangen te worden
- Separate bergruimte

GROUND FLOOR HOUSE (84M2) WITH A TERRACE (6M2) FACING WEST AT THE FRONT, A BACK GARDEN (APPROX 50M2) WITH BACK ENTRANCE AND A SEPARATE STORAGE. APPLICATION FOR REDEMPTION OF THE LONG LEASE IS DONE ON TIME. FAST DELIVERY IS POSSIBLE. 

Layout:
Entrance through the central hall, hallway with access to several rooms including a separate toilet. The kitchen is located at the rear and is equipped with various appliances including a dishwasher, 4 burner gas hob, extractor and double sink. On the other side of the kitchen is the second block with the refrigerator and plenty of closet space. From the kitchen there is access to a large closet with the CV preparation, storage shelves and washing machine connection, also access to the spacious and well maintained garden with backdoor. The bedroom at the rear is spacious and quiet and is equipped with spacious closets. The living room gives access to the terrace at the front and to the front room which is now used as a dining area, here is easily a second bedroom to realize. Through the common hall and corridor is the separate storage room to reach, it is conveniently located, namely the first door to the outside. 

Surroundings:
The apartment is ideally located near the Zuidas, RAI, VU and UMC Amsterdam. Buitenveldert is a quiet and green area with many schools and parks, including the beautiful Amstel Park and the Amsterdam Forest.

Just a few minutes walk from the house is the modern and luxurious shopping center Gelderlandplein with a wide range of stores, restaurants and supermarkets, including an Albert Heijn XL.

By public transport, car or bike, you are within minutes on all major locations and roads in and around Amsterdam, such as the Zuidas, VU, World Trade Centre, Schiphol Airport, the center of Amsterdam and Amstelveen.
Train and metro station Zuid and Rai are within walking distance of the apartment and thanks to the North/South line you are in the center within minutes.

By car you are also directly on the ring road A10, which has a good connection to the A1, A2 and A4.

Particulars:
- Garden on the East of approximately 50 m2 with backdoor. 
- Non-self-occupancy clause will be included in the sales contract
- The microwave needs to be replaced 
- Separate storage room
- Healthy homeowner with a long term maintenance plan (MJOP)
- The monthly contribution to the owners association is € 112.
- Gezonde VvE met een Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)
- De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 112,-

 
€ 485.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. VERKOCHT
AMSTERDAM
Van Nijenrodeweg 712
IDEALE STARTERSWONING OF PIED A TERRE MET TWEE KAMERS OP DE 7E ETAGE MET EEN BALKON OP HET ZUIDEN!

Indeling:
Via de verzorgde centrale bereikt u per lift het het appartement op de 7e etage. Via het halletje voorzien van de meterkast en garderobe komt u binnen in de woonkamer. De woonkamer biedt genoeg ruimte voor een eettafel en zithoek. De open keuken beschikt over verscheidene inbouwapparatuur; een oven, 4-pits gasstel, afzuigkap en een afwasmachine. Verder biedt de keuken nog ruimte aan de 50-liter warmwaterboiler.
Via de woonkamer heeft u tevens toegang tot het op het zonnige zuiden gelegen balkon. De perfecte plek voor een wijntje na een lange werkdag!
De strak betegelde badkamer is bereikbaar via de woonkamer en beschikt over een zwevend toilet, inloopdouche, wastafelmeubel en de aansluiting ten behoeve van de wasmachine en/of droger.
De slaapkamer beschikt over een inbouwkast en heeft een heerlijk vrij uitzicht.

Ligging:
Het appartement is zeer centraal gelegen in Amsterdam- Buitenveldert, direct tegenover het winkelcentrum Groot Gelderlandplein waar u werkelijk alle voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen vindt maar ook de betere kledingzaken en leuke restaurantjes en bovendien vlakbij de Zuidas, het World Trade Centre en de Vrije Universiteit. De bereikbaarheid met de auto en openbaar vervoer is uitstekend. De Amstelveenlijn, de Noord/Zuid-lijn alsmede diverse busverbindingen zijn om de hoek gelegen. Ook ten opzichte van de belangrijkste uitvalswegen naar Schiphol, Amsterdam en Utrecht (A9 en A10) is de woning zeer gunstig gesitueerd.
De woning is aan alle kanten ingesloten door groen: voor de deur de het Gijsbrecht van Aemstelpark, vlakbij de Amsterdamse Bos en het Amstelpark.

Op de begane grond beschikt de woning nog over een ruime berging.

Bijzonderheden:
- Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren;
- Maandelijkse bijdrage aan de VVE is € 120,61 per maand, inclusief € 32,81 voorschot stookkosten;
- De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas;
- Verwarming middels blok/stadsverwarming;
- Balkon op het zuiden;
- Het appartement beschikt over een ruime berging in de onderbouw;
- Erfpacht canon € 36,75 per jaar. Tijdvak loopt t/m 15-02-2036;
- Oplevering kan snel.

***

IDEAL STARTER HOME OR PIED A TERRE WITH TWO ROOMS ON THE 7TH FLOOR WITH A SOUTH FACING BALCONY!

Layout:
Through the well-kept central hall you reach the apartment on the 7th floor by elevator. Through the hallway with electricity box and wardrobe you enter the living room. The living room offers enough space for a dining table and seating area. The open kitchen has several built-in devices, an oven, four-burner stove, extractor and dishwasher. It also offers space for the 50-liter boiler.
Through the living room you have access to the sunny south facing balcony. The perfect place for a glass of wine after a long day at work!
The sleek tiled bathroom is reached through the living room and has a toilet, shower, sink and connection for the washer and / or dryer.
The bedroom has a built-in closet and has a lovely view.

Location:
The apartment is very centrally located in Amsterdam- Buitenveldert, directly across the shopping center Groot Gelderlandplein where you truly find all the facilities for daily shopping but also good clothing stores and nice restaurants and also close to the Zuidas, the World Trade Centre and the University of Amsterdam. The accessibility by car and public transport is excellent. The Amstelveen line, the North/South line and various bus connections are just around the corner. Also in connection with the main roads to Schiphol, Amsterdam and Utrecht (A9 and A10) is the house very conveniently located.
The house is surrounded on all sides by green space: in front of the door the Gijsbrecht van Aemstel Park, near the Amsterdam Forest and the Amstel Park.

On the first floor the house also has a large storage room.

Special features:
- Active and healthy Association of Owners;
- Monthly contribution to the VVE is € 120.61 per month, including € 32.81 advance heating costs;
- The whole house is furnished with plastic frames with insulating glass;
- Heating by block / city heating;
- Balcony facing south;
- The apartment has a large storage room in the basement;
- Ground lease rent is € 36.75 per year. Period expires 15-02-2036;
- Delivery can be fast.
€ 290.000 k.k.
Bekijk woning
Peters & Partners Amsterdam B.V. VERHUURD
AMSTERDAM
Derde Weteringdwarsstraat 19 F
TE HUUR / FOR RENT (For English text please read below)

LICHT EN NETJES GEMEUBILEERD 3 KAMERAPPARTEMENT MET ZONNIG DAKTERRAS EN 2 BALKONS, GEHEEL GERENOVEERD, GELEGEN IN DE WETERINGBUURT, NABIJ DE NOORD-ZUIDLIJN.

Indeling:
Het appartement is gelegen op de bovenste 2 verdiepingen en op de zolderverdieping ligt het privé dakterras met een fraai uitzicht over het oude centrum van Amsterdam.
Woonverdieping: grote open ruimte met een zitgedeelte een eetgedeelte en een open moderne keuken met apparatuur, balkon.
De keuken is voorzien van een afwasmachine, een gaskookplaat, een koel/vriescombinatie en een magnetron/oven.
Slaapverdieping: 2 slaapkamers en een moderne badkamer met ligbad, wastafel en WC.
Dakterras met prachtig uitzicht en de hele dag zon.

Ligging:
Gelegen tussen de Vijzelgracht en de Spiegelgracht nabij het wereldberoemde café de Wetering. Op loopafstand van de winkels voor de dagelijkse boodschappen. Op loopafstand van de Spiegelgracht het Rijksmuseum en de museumboulevard. Het Leidseplein, het Rembrandtplein en de Dam zijn in de directe nabijheid gelegen.
Tram en busverbindingen op loopafstand op de Vijzelgracht en de Weteringschans.

Kenmerken:
* Geheel gerenoveerd in 2000;
* Gemeubileerd;
* Moderne badkamer;
* Op loopafstand van het Rijksmuseum, Spiegelgracht en museumboulevard;
* Uitstekende bereikbaar met openbaar;
* Beschikbaar vanaf 1 augustus 2018;
* Exclusief energiekosten, TV en internet;

Disclaimer:
Bovenstaande deze tekst is uitsluitend indicatief, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

ENGLISH VERSION:
LIGHT MODERN RENOVATED FURNISHED 2 BEDROOM APPARTEMENT WITN A SUNNY ROOFTERRAS AND 2 BALCONIES.

Lay-out:
The appartement is located on the two top floors. The roofdeck is situated on the topfloor and gives a beautiful view over the old citycentre of Amsterdam.
On the 3rd floor is the living/diningroom situated in open connection with the modern kitchen and the balcony.
The kitchen is supplied with a dishwasher, a gasheated cooker, a fridge/freeze combination, and a microwave/oven.
On the 4th floor are two bedrooms and the bathroom, with a bath, sink and toilet. Second balcony.
On top of the 4the floor is a roofdeck with a beautiful view over the old city centre of Amsterdam.

Location:
Located in de Wetering area. On walking distance you will find shops for the daily necessities. Also on walking distance you will find the Spiegelgracht, the Rijksmuseum, and the Museum boulevard. The Leideseplein and Rembrandtplein are located closeby.
Tram- and busstops are nearby on the Vijzelgracht and the Weteringschans.

Characteristics:
* Completely renovated in 2000;
* Furnished;
* Modern bathroom;
* Excellent shopping possibilities close-by;
* On walking distance from the Rijksmuseum, the Spiegelgracht and Museum boulevard;
* Public transport (tram/train/bus) close-by;
* Available as from August;
* Exclusive energy costs, TV and internet;

Disclaimer:
The information contained herein is deemed reliable but not guaranteed. Any information of special interest should be obtained through independent verification. No rights can be derived from the information in this publication.
€ 1.850 k.k.
Bekijk woning
www.petersenpartners.nl gebruikt cookies om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt. Als je meer wilt weten over deze cookies, klik dan hier voor ons cookie beleid. Bij akkoord geef je www.petersenpartners.nl toestemming voor het gebruik van cookies op onze website.
 Cookies NIET accepteren