Wonen in hartje amsterdam?
Wij begrijpen dat.
Peters & Partners Amsterdam B.V.

Makelaar Amsterdam Centrum

Peters & Partners is in 2017 opgericht door Martijn Peters. In 2021 zijn we samengegaan met Peters- de Jong makelaardij, waardoor ook Amsterdam-Noord specialist Babette Peters- de Jong als partner aan boord kwam. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een veelzijdig kantoor met drie vestigingen: Amsterdam Noord, Amsterdam Centrum en Amstelveen.

Vanuit ons kantoor op de Keizersgracht zijn we met vier makelaars actief in groot Amsterdam. We werken voor particulieren, ondernemers, woningcorporaties en gemeenten; een leuke mix die ervoor zorgt dat we de Amsterdamse huizenmarkt tot in detail kennen.
 

Onze specialismen

  • Aan- en verkoop van woningen en bedrijfsobjecten
  • Huur en verhuur van woningen en bedrijfsobjecten
  • Gevalideerde taxaties
  • Goed persoonlijk contact, een actieve aanpak en deskundige begeleiding

Peters & Partners is sponsor van De Nieuwe Kerk Amsterdam, THC Hurley, SV Kampong hockey en AMHC FIT.


Locatie vestiging Amsterdam: 
Roerstraat 56 - D
1078 LR  AMSTERDAM

Team Amsterdam Centrum

Martijn Peters
Martijn Peters
Functie
Partner, registermakelaar en taxateur in wonen en bedrijfsvastgoed. Met ruim 20 jaar ervaring in de Amsterdamse vastgoedmarkt is hij een veelgevraagde sparringpartner voor woningcorporaties en gemeenten en kent hij ook de particuliere woningmarkt als geen ander.
Karin Smeets
Karin Smeets
Functie
Registermakelaar en taxateur in wonen en al meer dan 15 jaar actief in het makelaarsvak. Werkzaam op zowel onze vestiging Noord als Centrum, is zij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in (Groot) Amsterdam.
Hans Visser
Hans Visser
-
In memoriam

aanbod Amsterdam Centrum

Bekijk het gehele aanbod
BESCHIKBAAR
AMSTERDAM
Prinseneiland 79 M
Ontdek deze prachtige, historische woning met een riant dakterras met een adembenemend uitzicht, gelegen op het betoverende Prinseneiland in Amsterdam!

Dit unieke appartement bevindt zich in het voormalige pakhuis "Vrede". Prinseneiland, oorspronkelijk bekend als Middeneiland, is vernoemd naar de prinsen van Oranje en biedt een oase van rust te midden van de bruisende stad. Het eiland wordt omringd door schilderachtige grachten en is dankzij zijn rijke geschiedenis en artistieke erfgoed een gewilde woon- en werkplek geworden.

Indeling:
Het appartement, gelegen op de vierde verdieping en bereikbaar via een goed toegankelijk trappenhuis, opent zich naar een ruime woonkamer met open keuken, garderobe en toilet. De moderne keuken is uitgerust met een kookeiland en alle benodigde apparatuur, waaronder een ijskast, vriezer, oven, magnetron en 5-pits gasfornuis met afzuigkap. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en een gezellige eethoek.

Een vaste trap leidt naar de zolderverdieping. De grote slaapkamer aan de achterzijde, voorzien van ingebouwde kasten en zelfs airconditioning voor het perfecte binnenklimaat, biedt een prachtig uitzicht over Amsterdam. De centraal gelegen badkamer beschikt over een ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel, met een apart toilet op dezelfde verdieping. Ook is er een kast met de CV-ketel en waterdrukpomp.

Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich een tweede ruime slaapkamer. Via deze kamer heeft u toegang tot het riante dakterras, waar u in alle rust kunt genieten van het panoramische uitzicht over de stad. Bewonder de iconische Westertoren of de imposante Pontsteiger terwijl u ontspant op uw eigen dakterras.

Op de begane grond beschikt het appartement over een handige (fietsen)berging.

Erfpacht:
Het appartement is gelegen op particuliere erfpacht van Stichting Vastgoed Beheer Nederland. Het erfpachtrecht is eeuwigdurend en wordt jaarlijks geïndexeerd aan de hand van het CPI. Een notariële erfpachtopinie met code oranje is beschikbaar. De jaarlijkse canon bedraagt momenteel € 1.213,68.

Omgeving:
Prinseneiland, samen met Bickerseiland en Realeneiland, vormt de 'Westelijke Eilanden'. Op loopafstand bevinden zich de levendige Haarlemmerdijk en -straat, evenals de Jordaan, met een scala aan winkels, markten, restaurants, cafés en culturele voorzieningen. Tram- en bushaltes met uitstekende verbindingen, waaronder naar het nabijgelegen Centraal Station, zijn ook gemakkelijk bereikbaar te voet.

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte van 113m2 met een dakterras van 32m2;
(Fietsen)berging van 6,5m2 op de begane grond;
Maandelijkse VvE-bijdrage: € 351,--
Toplocatie op het Prinseneiland!
Diverse opties voor het huren van een parkeerplaats in de nabije omgeving.

Aarzel niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging om deze prachtige woning met eigen ogen te bewonderen!


Discover this beautiful, historic home with a spacious roof terrace with breathtaking views, located on the enchanting Prinseneiland in Amsterdam!

This unique flat is located in the former warehouse "Vrede". Prinseneiland, originally known as Middeneiland, is named after the Princes of Oranje and offers an oasis of calm in the midst of the bustling city. Surrounded by picturesque canals, the island has become a sought-after place to live and work thanks to its rich history and artistic heritage.

Layout:
Located on the fourth floor and accessed via an easily accessible staircase, the flat opens up to a spacious living room with open kitchen, cloakroom and toilet. The modern kitchen is equipped with a cooking island and all necessary appliances, including a fridge, freezer, oven, microwave and 5-burner gas hob with extractor hood. The living room offers enough space for a comfortable seating area and a cosy dining area.

A fixed staircase leads to the attic floor. The large rear bedroom, equipped with built-in wardrobes and even air conditioning for the perfect indoor climate, offers a beautiful view of Amsterdam. The centrally located bathroom has a bathtub, walk-in shower and washbasin, with a separate toilet on the same floor. There is also a cupboard with the central heating boiler and water pressure pump.

At the front of the flat is a second spacious bedroom. Through this room you have access to the spacious roof terrace, where you can enjoy the panoramic views of the city in peace and quiet. Admire the iconic Westertoren or the imposing Pontsteiger while relaxing on your own roof terrace.

On the ground floor, the flat has a handy (bicycle) storage room.

Don't hesitate any longer and schedule a viewing today to admire this beautiful home with your own eyes!

Leasehold:
The flat is located on private long leasehold from Stichting Vastgoed Beheer Nederland. The ground lease right is perpetual and is indexed annually to the CPI. A notarised ground lease opinion with code orange is available. The annual canon currently amounts to €1,213.68.

Surroundings:
Prinseneiland, together with Bickerseiland and Realeneiland, forms the 'Western Islands'. Within walking distance are the lively Haarlemmerdijk and street, as well as the Jordaan, with a range of shops, markets, restaurants, cafés and cultural amenities. Tram and bus stops with excellent connections, including to nearby Central Station, are also easily accessible on foot.

Details:
Living area of 113m2 with a roof terrace of 32m2;
(Bicycle) storage of 6,5m2 on the ground floor;
Monthly VvE contribution: € 351,--
Top location on Prinseneiland!
Various options for renting a parking space in the vicinity.
€ 732.500 k.k.
Bekijk woning
BESCHIKBAAR
AMSTERDAM
Gustav Mahlerplein 155
Betreed een wereld van weelde en comfort met deze buitengewone residentie op Gustav Mahlerplein 155! Gelegen op de 5e verdieping van een iconisch gebouw, belooft deze exclusieve vierkamer woning (157 m2) een ongeëvenaarde levensstijl te midden van het bruisende hart van de Zuidas.

Laat je betoveren door de gracieuze elegantie die deze woning uitstraalt. Met een adembenemend uitzicht naar het zuiden en een overvloed aan natuurlijk licht, omhult elke hoek van deze woning je met een sfeer van sereniteit en verfijning.

Deze prachtige turn-key woning met internationale allure beschikt over een riante woonkamer die naadloos overgaat in een moderne, uiterst luxe keuken, compleet met hoogwaardige apparatuur en een stijlvol kookeiland. Ideaal voor het ontvangen van gasten en het creëren van onvergetelijke culinaire ervaringen.

Met drie smaakvol ontworpen slaapkamers, waarvan de master suite een oase van rust biedt, compleet met veel kastruimte en een luxueuze en-suite badkamer, is comfort gegarandeerd. De tweede slaapkamer heeft ook een eigen badkamer en-suite.

Het interieur is zorgvuldig ontworpen door Bob Kip van BOB architectuur, wat een extra dimensie toevoegt aan de allure van deze woning.

Geniet van de stijlvolle eikenhouten parketvloer met ingebouwde vloerverwarming en vloerkoeling, dankzij een duurzaam Lange Termijn Energie Opslag-systeem dat ook de woning voorziet van warm water.

In de directe omgeving van het appartement vind je een overvloed aan voortreffelijke restaurants, gezellige cafés en luxe sportscholen, waaronder Clubsportive. Belangrijke winkelvoorzieningen liggen op loopafstand in de Beethovenstraat en bij het prachtige winkelcentrum Groot Gelderlandplein. Bovendien zijn een huisarts, tandarts, apotheek en diverse wellnessfaciliteiten binnen handbereik. Ontspanning vind je in het nabijgelegen Beatrixpark, Amstelpark of Amsterdamse Bos.

De bereikbaarheid van het appartement is uitstekend, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Trams, treinen en bussen stoppen regelmatig bij nabijgelegen haltes en de uitvalswegen A10, A4, A2 en A9 zijn gemakkelijk en snel te bereiken. Amsterdam Centraal is met het OV binnen een kwartier bereikbaar en binnen zes minuten ben je op Schiphol.

De canonverplichting is afgekocht tot en met 15 april 2056 voor zowel de woning als de berging en parkeerplek. De parkeerplek is apart te koop voor € 110.000,- k.k. De algemene bepalingen 2000 van voortdurende erfpacht zijn van toepassing.

Met een eigen berging in de kelder, een gezamenlijke beveiligde fietsstalling met directe toegang naar buiten en alle voorzieningen binnen handbereik, biedt Gustav Mahlerplein 155 de perfecte combinatie van luxe, comfort en gemak. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging.

Jouw droomwoning wacht op je!


Enter a world of opulence and comfort with this extraordinary residence at Gustav Mahlerplein 155! Located on the 5th floor of an iconic building, this exclusive four-bedroom residence (157 m2) promises an unparalleled lifestyle amidst the bustling heart of the Zuidas.


Be mesmerised by the gracious elegance this property exudes. With breathtaking south-facing views and an abundance of natural light, every corner of this property envelops you with an atmosphere of serenity and sophistication.

This stunning turn-key home with international allure features a spacious living room that flows seamlessly into a modern, ultra luxurious kitchen, complete with high-end appliances and a stylish kitchen island. Ideal for hosting guests and creating unforgettable culinary experiences.

With three tastefully designed bedrooms, of which the master suite offers an oasis of calm, complete with plenty of closet space and a luxurious en-suite bathroom, comfort is guaranteed. The second bedroom also has an en-suite bathroom. 

The interior has been meticulously designed by Bob Kip of BOB architecture, adding an extra dimension to the allure of this home.

Enjoy the stylish oak parquet flooring with built-in underfloor heating and floor cooling, thanks to a sustainable Long Term Energy Storage system that also provides the home with hot water.

In the immediate vicinity of the apartment, you will find an abundance of exquisite restaurants, cosy cafes and luxury gyms, including Clubsportive. Important shopping facilities are within walking distance in Beethovenstraat and at the beautiful Groot Gelderlandplein shopping centre. Moreover, a GP, dentist, pharmacy and various wellness facilities are within easy reach. Relaxation can be found in the nearby Beatrixpark, Amstelpark or Amsterdamse Bos.

Accessibility to the flat is excellent, both by public transport and by car. Trams, trains and buses stop regularly at nearby stops and the A10, A4, A2 and A9 motorways are easy and quick to reach. Amsterdam Central Station can be reached by public transport within 15 minutes and you can be at Schiphol Airport within six minutes.

The ground lease obligation has been bought off until 15 April 2056 for both the house and the storage and parking space. The parking space is sold separately for € 110,000,- k.k. The general provisions 2000 of perpetual ground lease apply.

With a private storage room in the basement, a shared secure bicycle storage with direct outside access and all amenities within easy reach, Gustav Mahlerplein 155 offers the perfect combination of luxury, comfort and convenience. Don't wait any longer and make an appointment for a viewing today. 

Your dream home is waiting for you!
€ 1.500.000 k.k.
Bekijk woning
BESCHIKBAAR
AMSTERDAM
Frans van Mierisstraat 45 2
UNIEK, RUIM, LICHT EN ONDER ARCHITECTUUR VERBOUWDE DRIE DUBBEL BOVENHUIS MET DAKTERRAS, GELEGEN OP EIGEN GROND, NABIJ HET MUSEUMPLEIN. EEN WONING MET VEEL RAMEN EN HOGE PLAFONDS. 

Ligging:
De Frans van Mierisstraat is een groene, brede en kindvriendelijke straat met aan de overzijde een speeltuintje, in het Museumkwartier van Amsterdam Oud-Zuid. Deze woning is gelegen tussen de Van Baerlestraat en de Johannes Vermeerstraat. Het huis is daarom op loopafstand van de Van Baerlestraat, het Museumplein en de prestigieuze P.C. Hooftstraat, Beethovenstraat en Cornelis Schuytstraat. Er zijn veel winkels, restaurants en gezellige cafés in de omgeving. Datzelfde geldt voor het Concertgebouw en de verschillende musea die deze buurt rijk is. Ook het Vondelpark bevindt zich in de directe omgeving. Kortom een prachtige plek in het elegante hart van de stad, gelegen tussen het drukke Centrum en de Zuidas. Goede aansluiting op de Ring A-10 met de auto. Betaald parkeren gaat middels vergunningensysteem, waarvoor thans ongeveer een wachttijd is van 4 maanden. Uitstekende bereikbaarheid per openbaar vervoer (tram, bus en Noord-Zuid lijn). Met de tramlijn bent u binnen no time op de Zuid-As. Ook Schiphol en het Centraal Station zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. 

Indeling tweede verdieping:
Vanaf uw eigen entree op de begane grond bereikt u de woning op de tweede verdieping.
Overloop met o.a. een intercominstallatie, toilet, veel kastruimte voor de garderobe en schoenen en ook de meterkast. 
De grote raampartijen, de hoge plafonds van het appartement geven een ruimtelijk gevoel. 
Aan de voorzijde is het eetgedeelte met openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde, tevens zijn hier 3 wijnklimaatkasten (2 maal Gaggenau) geplaatst. In deze ruimte staat een grote eettafel waar u met vrienden en familie gezellige avonden gaat doorbrengen. 
Aansluitend is er een imposante professionele keuken waar een chef kok jaloers op is.  Er is o.a. een bargedeelte, een koffiehoek, dubbele openslaande koelkast (GRAM), dubbele vriezer (GRAM), self cooking center (Rational), rotisserie (le Rotisol), 6 pitten en een wokpit (MKN), bakplaat (MKN), oven (MKN), afwasmachine en een professionele afzuigkap. De werkbladen zijn uitgevoerd in bruin marmer evenals de spoelbak welke voorzien is van koperen kranen.
Aan de achterzijde zijn openslaande deuren naar het balkon op het Zuiden en is er in de uitbouw een royale entertainment kamer met openslaande ramen en toegang tot het balkon. Deze kamer is voorzien van verschillende boeken- en kasten die op een zeer smaakvolle wijze zijn verwerkt. De kamer is opvallend licht door de speciaal hiervoor geplaatste ramen.
Over de gehele verdieping zijn ruime kasten geplaatst waarin alle apparatuur en ander toebehoren zijn weggewerkt waardoor het geheel een ongekende rust uitstraalt.

Indeling derde verdieping:
Via de trap bereikt u de derde verdieping van de woning met een overloop voorzien van een deur naar het dakterras, royale kast met de wasmachine en droger aansluiting, toilet en toegang tot de zolderverdieping. De voorzijde biedt ruimte aan twee slaapkamers, deze slaapkamers zijn voorzien van grote raampartijen. De grote kamer aan de voorzijde heeft een marmerenschouw en toegang tot de badkamer. De royale ouderslaapkamer aan de achterzijde heeft veel kastruimte, met een ingebouwde televisie, een inloopkast, openslaande deuren naar het terras en toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, aparte douche en een speelse dubbele wastafelopstelling. Het zonnige dakterras, opgebouwd uit Western Red Cheddar, is voorzien van elektra en een fraai zitgedeelte. 
En ook hier zorgen de kastruimten over de gehele verdieping voor hetzelfde serene gevoel.
 
Indeling zolderverdieping:
Via de trap bereikt u de vierde verdieping. Er zijn op deze verdieping twee slaapkamers met allebei een erker aan de voorzijde. Aan de achterzijde is ook nog een slaapkamer met een vaste kast en toegang tot het platte dak. De badkamer is voorzien van een wastafel met meubel, toilet, radiator en een inloopdouche. In deze ruimte is ook de CV-installatie slim weggewerkt. 

Bijzonderheden:
- Bijzondere architectuur
- Het dakterras aan de derde verdieping is, zonder vergunning, geplaatst in 1994 
- Toestemming conform splitsingsakte voor het aanleggen van een terras aan de derde verdieping en achter de zolderverdieping
- Gelegen op eigen grond
- Gehele woning voorzien van dubbel glas

UNIQUE, SPACIOUS, BRIGHT AND ARCHITECTURALLY CONVERTED THREE DOUBLE UPPER HOUSE WITH ROOF TERRACE, LOCATED ON PRIVATE LAND, NEAR THE MUSEUM SQUARE. A HOUSE WITH MANY WINDOWS AND HIGH CEILINGS. 

Location:
The Frans van Mierisstraat is a green, wide and child-friendly street with a playground on the opposite side, in the Museum Quarter of Amsterdam Oud-Zuid. This house is located between Van Baerlestraat and Johannes Vermeerstraat. The house is therefore within walking distance of Van Baerlestraat, Museumplein and the prestigious P.C. Hooftstraat, Beethovenstraat and Cornelis Schuytstraat. There are many shops, restaurants and cosy cafés in the area. The same goes for the Concertgebouw and the various museums in this neighbourhood. The Vondelpark is also in the immediate vicinity. In short, a wonderful place in the elegant heart of the city, situated between the busy city centre and the Zuidas. Good access to the A-10 ring road by car. Paid parking is by permit system, for which there is currently a waiting time of approximately 4 months. Excellent accessibility by public transport (tram, bus and North-South line). The tram line will take you to the Zuid-As in no time. Schiphol Airport and Central Station are also easy to reach by public transport. 

Layout second floor:
From your private entrance on the ground floor, you reach the flat on the second floor.
Landing with intercom system, toilet, plenty of cupboard space for wardrobe and shoes and also the meter cupboard. 
The large windows, high ceilings of the flat give a spacious feeling. 
At the front is the dining area with French doors to the front balcony, also 3 wine climate cabinets (2 times Gaggenau) are located here. This room contains a large dining table where you will spend pleasant evenings with friends and family. 
Adjacent is an impressive professional kitchen that would be the envy of a chef.  Among others, there is a bar area, a coffee corner, double opening refrigerator (GRAM), double freezer (GRAM), self-cooking centre (Rational), rotisserie (le Rotisol), 6 burners and a wok burner (MKN), griddle (MKN), oven (MKN), dishwasher and a professional hood. The worktops are finished in brown marble as is the sink, which has copper taps.
At the rear are French doors to the south-facing balcony and in the extension is a spacious entertainment room with French windows and access to the balcony. This room is equipped with several bookcases and cupboards that have been very tastefully incorporated. The room is remarkably bright due to the specially installed windows.
Spacious cupboards have been placed across the entire floor in which all appliances and other accessories have been concealed, giving the whole an unparalleled sense of tranquillity.

Layout third floor:
Via the stairs you reach the third floor of the house with a landing equipped with a door to the roof terrace, spacious closet with the washing machine and dryer connections, toilet and access to the top floor. The front offers space for two bedrooms, these bedrooms have large windows. The large room at the front has a marble mantelpiece and access to the bathroom. The spacious master bedroom at the rear has plenty of closet space, with a built-in television, a walk-in wardrobe, double doors to the terrace and access to the bathroom. The bathroom has a bathtub, separate shower and a playful double sink arrangement. The sunny roof terrace, constructed of Western Red Cheddar, has electricity and a nice seating area. 
And again, the cupboard spaces across the floor provide the same serene feeling.
 
Top floor layout:
Stairs take you to the fourth floor. There are two bedrooms on this floor, both with a bay window at the front, and at the back there is also a third bedroom with a closet and access to the flat roof. The bathroom has a washbasin with cabinet, toilet, radiator and a walk-in shower. This room also cleverly conceals the central heating system. 

Special features:
- Special architecture
- The roof terrace on the third floor was installed, without permission, in 1994 
- Permission in accordance with the subdivision deed to install a terrace on the third floor and behind the top floor
- Situated on own land
- Entire house fitted with double glazing
€ 1.950.000 k.k.
Bekijk woning
BESCHIKBAAR
AMSTERDAM
Westerdoksdijk 285
Prachtig driekamer appartement met uitzicht op Het IJ, balkon, erfpacht afgekocht, gemeenschappelijk dakterras op de 7e Verdieping.

Dit fraai afgewerkte appartement met 2 slaapkamers van 103 m² en een balkon bevindt zich op het populaire Westerdokseiland. De auto kan geparkeerd worden op de separaat beschikbare parkeerplaats (€ 55.000,-- k.k.) in de onderliggende parkeergarage. Aan de overkant bevindt zich een jachthaven, waar het mogelijk is om wellicht dicht bij huis je boot/sloep aan te leggen.

Het appartementencomplex, voorzien van een lift, ligt op loopafstand van de Haarlemmerstraat, de grachtengordel en het Prinseneiland. Op korte afstand zijn er diverse restaurants zoals Meneer Nieges, De Gouden Reael (by Caron), Bak en Tasca Bellota.

Een centrale toegangsdeur met bellentableau en brievenbussen leidt naar de Coeur met een bamboetuin. Een tweede gemeenschappelijke entree met lift of trap brengt u naar het appartement op de tweede verdieping. Tevens is er een korte route via het trappenhuis.

Indeling tweede verdieping: Entree met ruime garderobekast, een trapkast en een berging van ca. 5 m². Ruime slaapkamer aan de binnenplaatszijde met veel kastruimte. Via een nette trap is de derde verdieping te bereiken.

Indeling derde verdieping: Woonkamer aan de voorzijde met weids uitzicht over het IJ, een eetgedeelte en een open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, combi-oven, afzuigkap, 4-pits inductieplaat en een Bosch vaatwasser. Aparte toiletruimte bereikbaar via de gang met hangtoilet en fontein. Ruime bergruimte met CV-opstelling (Nefit, 2017) en WarmteTerugWinning-systeem. Luxe badkamer (2019) met inloopdouche, dubbele wastafel met meubel, designradiator en een erboven hangende spiegelkast. Tweede slaapkamer aan de rustige Coeur met kledingkasten en toegang tot het balkon.

In de onderbouw is er een gemeenschappelijke fietsenberging en een separaat aangeboden parkeerplaats.

Bijzonderheden:
Energielabel A+
Groot gemeenschappelijk dakterras op de zevende verdieping
Erfpacht afgekocht tot 15-11-2055
Mogelijkheid tot omzetting naar gunstige voorwaarden AB 2016
Boot/sloep aanleggen in de jachthaven tegenover de woning
Luxe badkamer uit 2019
Mogelijkheid tot het kopen van een parkeerplaats in de onderbouw
Uitzicht over water, haven, CS en binnentuin
Bouwjaar 2008
Professionele en gezonde VvE
Nabijheid van het Centraal Station en de historische binnenstad van Amsterdam
Op korte afstand van de ringweg A-10


Beautiful Three-Room Apartment with IJ River View, Balcony, Prepaid Leasehold, and Shared Rooftop Terrace on the 7th Floor

This beautifully finished apartment with 2 bedrooms, 103 m², and a balcony is located on the popular Westerdokseiland. A parking space (€ 55,000, buyer’s cost) in the underground garage is available separately. Across the street is a marina, where it may be possible to moor your boat close to home.

The apartment complex, equipped with an elevator, is within walking distance of Haarlemmerstraat, the canal belt, and Prinseneiland. Several restaurants are nearby, including Meneer Nieges, De Gouden Reael (by Caron), Bak, and Tasca Bellota.

A central entrance door with an intercom and mailboxes leads to the Coeur with a bamboo garden. A second communal entrance with an elevator or stairs takes you to the apartment on the second floor. There is also a short route via the stairwell.

Layout Second Floor:
Entrance with a spacious wardrobe, a storage closet under the stairs, and a storage room of approximately 5 m². Spacious bedroom on the courtyard side with plenty of closet space. A neat staircase leads to the third floor.

Layout Third Floor:
Living room at the front with a wide view over the IJ, a dining area, and an open kitchen equipped with various built-in appliances such as a refrigerator, combi-oven, extractor hood, 4-burner induction hob, and a Bosch dishwasher. Separate toilet accessible via the hallway with hanging toilet and sink. Spacious storage room with central heating system (Nefit, 2017) and Heat Recovery Ventilation system. Luxurious bathroom (2019) with walk-in shower, double sink with cabinet, designer radiator, and a mirror cabinet above. Second bedroom on the quiet Coeur side with wardrobes and access to the balcony.

In the basement, there is a communal bicycle storage and a separately offered parking space.

Special Features:

Energy label A+
Large communal rooftop terrace on the seventh floor
Prepaid leasehold until 15-11-2055
Option to convert to favorable AB 2016 conditions
Possibility to moor a boat in the marina across the street
Luxurious bathroom from 2019
Option to purchase a parking space in the basement
Views over the water, harbor, Central Station and courtyard
Built in 2008
Professional and healthy Homeowners Association
Proximity to Central Station and the historic city center of Amsterdam
Short distance to the A-10 ring road
€ 800.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
HAARLEM
Zijlweg 87
Stap binnen in een oase van mogelijkheden, waar geschiedenis en moderniteit samenkomen! Gelegen aan de prestigieuze Zijlweg 87 in het hart van Haarlem, biedt dit majestueuze herenhuis uit 1890 een unieke kans om jouw droomwoning te creëren.

Met een royaal woonoppervlak van 175 m2 en een perceeloppervlakte van 152 m2, omarmt dit pand een schat aan potentieel. Een karakteristieke gevel verwelkomt je in een wereld van elegantie en grandeur, klaar om opnieuw tot leven te worden gewekt volgens de woonwensen van 2024.

Stel je voor: vier ruime slaapkamers wachten op hun nieuwe bestemming, terwijl drie verdiepingen vol mogelijkheden uitnodigen tot een vernieuwende levensstijl. Met een een betoverende tuin van 70 m2 biedt deze woning een zeldzame combinatie van stedelijke allure en privébuitenruimte.

De koopakte, conform Amsterdams model, zal worden opgemaakt door Blank notarissen te Haarlem, dit valt onder de kosten van de koper en de offerte is terug te vinden in het Move account. In de koopakte worden o.a. de navolgende bepalingen opgenomen: Ouderdomsclausule, As is, where is bepaling en de Niet zelf bewoningsclausule.

Het is tijd om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan de rijke geschiedenis van dit pand. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van Zijlweg 87 jouw persoonlijke meesterwerk. Grijp deze unieke kans en transformeer dit huis tot jouw eigen moderne toevluchtsoord in het bruisende hart van Haarlem en nabij het strand.


Step into an oasis of possibilities where history and modernity converge! Situated at the prestigious Zijlweg 87 in the heart of Haarlem, this majestic mansion from 1890 presents a unique opportunity to create your dream residence.

Boasting a generous living space of 175 m2 and a plot area of 152 m2, this property embraces a wealth of potential. A characteristic façade welcomes you into a world of elegance and grandeur, ready to be revitalized according to the residential desires of 2024.

Imagine: four spacious bedrooms await their new purpose, while three floors brimming with possibilities beckon toward a revitalized lifestyle. With an enchanting garden spanning 70 m2, this residence offers a rare combination of urban allure and private outdoor space.

The purchase deed, in accordance with the Amsterdam model, will be drawn up by Blank Notaries in Haarlem, with costs falling on the buyer, and the quotation is accessible through the Move account. The purchase deed will include provisions such as the Age Clause, As is, where is provision, and the Non-self-occupancy clause.

It's time to add a new chapter to the rich history of this property. Unleash your creativity and turn Zijlweg 87 into your personal masterpiece. Seize this unique opportunity and transform this house into your own modern sanctuary in the vibrant heart of Haarlem, near the beach.
€ 850.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
AMSTERDAM
Valeriusstraat 66 2
Betreed een wereld van ongeëvenaarde elegantie en comfort aan de Valeriusstraat 66-2. Dit adembenemende drie dubbel bovenhuis belichaamt wonen op zijn best, met een schat aan voorzieningen die uw levensstijl naar nieuwe hoogten tillen.

Met een riante woonoppervlakte van 159 m2 biedt dit huis voldoende ruimte voor u en uw gezin om te leven, te ontspannen en te genieten. Gelegen op eigen grond en met een eigen entree op de begane grond, biedt deze woning een gevoel van exclusiviteit en privacy dat zeldzaam is in de stad.

Stap binnen en laat u betoveren door de elegantie van de tweede verdieping, waar een prachtige woonkamer aan de voorzijde uitnodigt tot ontspanning en vermaak. De open keuken, grenzend aan het eetgedeelte en aan het balkon, vormt het perfecte decor voor gezellige diners en informele bijeenkomsten.

Op de derde verdieping wacht een oase van rust met maar liefst 4 slaapkamers, perfect voor het hele gezin of als ruimte voor gasten. Het middelpunt wordt gevormd door een luxe badkamer, waar u kunt genieten van ontspannende baden en verkwikkende douches.

De kroon op dit prachtige huis? De bovenste verdieping, waar een slaapkamer met sauna is en toegang geeft tot het zonnige dakterras. Hier kunt u genieten van de ultieme ontspanning, omringd door het panoramische uitzicht op de stad.

En dat is nog niet alles - de VvE heeft besloten om in de toekomst de achtergevel te renoveren, waardoor eventueel achterstallig onderhoud wordt aangepakt. Hoewel een eigen bijdrage waarschijnlijk nodig zal zijn, biedt dit de perfecte kans om te investeren in de toekomstige waarde en uitstraling van uw nieuwe thuis.

Mis deze zeldzame kans niet om te genieten van het ultieme Amsterdamse leven aan de Valeriusstraat, letterlijk om de hoek van de Cornelis Schuyt en het Vondelpark.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat u betoveren door de onmiskenbare charme van dit prachtige bovenhuis!


Enter a world of unparalleled elegance and comfort at Valeriusstraat 66-2. This breathtaking three-story upper house epitomizes living at its finest, boasting an array of amenities that elevate your lifestyle to new heights.

With a generous living space of 159 m2, this home offers ample room for you and your family to live, relax, and indulge. Situated on freehold land and featuring a private entrance on the ground floor, this property offers a sense of exclusivity and privacy that is rare in the city.

Step inside and be enchanted by the elegance of the second floor, where a stunning living room at the front beckons relaxation and entertainment. The open kitchen, adjacent to the dining area and balcony, provides the perfect setting for cozy dinners and informal gatherings.

On the third floor awaits an oasis of tranquility with no less than 4 bedrooms, perfect for the whole family or as guest space. The focal point is a luxurious bathroom, where you can indulge in relaxing baths and invigorating showers.

The crowning glory of this beautiful home? The top floor, where a bedroom with sauna awaits, granting access to the sunny rooftop terrace. Here, you can enjoy ultimate relaxation surrounded by panoramic views of the city.

And that's not all - the Homeowners Association (VvE) has decided to renovate the rear façade in the future, addressing any potential deferred maintenance. While a contribution from owners will likely be necessary, this presents the perfect opportunity to invest in the future value and allure of your new home.

Don't miss this rare opportunity to experience the ultimate Amsterdam lifestyle on Valeriusstraat, literally around the corner from Cornelis Schuyt and Vondelpark.

Contact us today for a viewing and let yourself be enchanted by the unmistakable charm of this stunning upper house!
€ 1.400.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
AMSTERDAM
Van Boshuizenstraat 305
Betreed de betoverende wereld van luxe wonen met dit prachtige twee- kamerappartement, perfect gepositioneerd aan de befaamde Van Boshuizenstraat in de prestigieuze wijk Buitenveldert, Amsterdam. Met een royaal oppervlakte van 43m2 biedt dit appartement met lift een weids uitzicht over weelderig groen, met het Amstelpark en het Amsterdamse Bos als jouw persoonlijke achtertuin. Stap binnen in de weelderige woonkamer, verlicht met plafondverlichting in alle kleuren van de regenboog, die een warme en uitnodigende sfeer creëert. Geniet van een spectaculair panorama van natuurlijke schoonheid vanuit het comfort van je eigen huis, terwijl je ontspant in de elegant ontworpen ruimte. De keuken is modern, voorzien van inbouwapparatuur die het koken tot een waar genot maakt. Bereid culinaire hoogstandjes terwijl je uitkijkt over het weelderige groen dat zich voor je uitstrekt, en laat je inspireren door de prachtige omgeving. Stap binnen in de luxueuze badkamer en verwen jezelf met een verfrissende inloopdouche, compleet met een elegant toilet en een stijlvolle wastafel. De badkamer biedt een oase van rust en ontspanning, waar je jezelf kunt verwennen na een lange dag. Voeg daarbij de extra gemakken van een aparte berging in de onderbouw, waardoor je voldoende ruimte hebt om al je spullen netjes op te bergen en je huis vrij te houden van rommel en het hebben van een lift in het complex. Dit appartement biedt niet alleen een fantastische plek om te wonen, maar ook een unieke levensstijl. Ervaar het beste van stad en natuur, en creëer jouw eigen oase van luxe en comfort in het hart van Amsterdam. Mis deze zeldzame kans niet om jouw droomhuis te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!
€ 350.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Van Hogendorpstraat 869
ROYAAL 3-KAMER APPARTEMENT VAN 85M2 GELEGEN OP EIGEN GROND MET EEN BALKON OP HET ZUIDEN! Indeling: Via de gedeelde trap bereik je de woning op de tweede verdieping. Bij binnenkomst betreed je de hal die toegang biedt tot alle vertrekken van de woning. In deze hal bevindt zich een bergkast met aansluitingen voor een wasmachine en droger, evenals de cv-ketel. Daarnaast vind je hier het zwevende toilet met fonteintje en de meterkast. De woonkamer, die zich aan het einde van de hal bevindt, heeft een U-vormige indeling en biedt een heerlijke lichtinval. Aan de voorzijde van de woonkamer is een comfortabel zitgedeelte met een Frans balkon. De achterzijde herbergt de L-vormige open keuken, uitgevoerd in een stijlvol zwart-wit ontwerp. Deze keuken is voorzien van een royaal Smeg fornuis met een 5-pits gaskookplaat en een bijpassende Smeg afzuigkap. Verder beschikt de keuken over moderne gemakken zoals een afwasmachine, koelkast, vriezer en magnetron. Via dubbele deuren heb je toegang tot het zonnige balkon op het zuiden. De slaapkamers bevinden zich aan de andere zijde van de woning. Aan de voorzijde tref je een slaapkamer met een Frans balkon, terwijl de ruime master bedroom aan de achterzijde zich opent naar het balkon via dubbele openslaande deuren. Tussen deze slaapkamers in vind je de riante badkamer, voorzien van een prachtig houten wastafelmeubel met stenen blad, een ligbad en een ruime inloop regendouche. Vereniging van eigenaren: Het betreft een professioneel beheerde vereniging van eigenaren. De vereniging bestaat uit 5 leden, het aandeel van dit appartementsrecht bedraagt 1/5e. De maandelijkse bijdrage aan de VvE is € 111,25 per maand. Omgeving: De woning is gelegen in de populaire Staatsliedenbuurt. Het groene en levendige Westerpark met het culturele centrum Westergasfabriek waar tal van trendy restaurants, bars, een bioscoop, galerieën, clubs en sportfaciliteiten zijn, ligt op loopafstand. Gunstige ligging nabij uitvalswegen (ring A10). Goede verbinding met het openbaar vervoer. Bijzonderheden: - Gelegen op eigen grond; - 85m2 woonoppervlakte; - Balkon van 8m2 op het zuiden; - Gelegen in de gewilde Staatsliedenbuurt; - Energielabel D; - Maandelijkse bijdrage aan de VvE € 111,25 per maand.
€ 625.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Jan Tooropstraat 117
Een energiezuinig en luxueus 3-kamer appartement van maar liefst 73m² met eigen parkeerplaats, balkon en een gezamenlijk dakterras. Het appartement is opgeleverd in 2019, heeft 7 zonnepanelen, energielabel A en is niet aangesloten op het gas.

De indeling is als volgt;
Begane grond:
Via je eigen entree vanaf de straat kom je binnen in de ruime hal die voorzien is van een toilet en meterkast. De hal uitgelopen kom je binnen in de woonkamer. Wat gelijk opvalt zijn de hoge plafonds van ca. 3.66m en de visgraat vloer met vloerverwarming. (nog iets met ramen). De open keuken met schiereiland is van alle gemakken voorzien, zoals een combi-magnetron, vaatwasser, Bora inductiekookplaat, koelkast enz.

Eerste verdieping:
Overloop met twee slaapkamers aan de voorzijde, beide hebben toegang tot het balkon wat met schuiframen kan worden afgesloten. Hierdoor kan je er ook in de winter heerlijk genieten van je kop koffie. Luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel met meubel en het tweede toilet. Op de overloop is een handige berging aanwezig met aansluiting tot een wasmachine en droger. Verder is het appartement voorzien van een separate berging en een eigen parkeerplaats.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2019
- Gasloos
- Energielabel A
- Woonoppervlak 73m²
- Eigen parkeerplaats
- Canon bedraagt € 656 per jaar
- Balkon van 8m² gelegen op het oosten
- Iets met irrigatiesysteem voor de gevelplanten?
- Gezonde VvE die professioneel beheerd wordt Munnik VvE Beheer
- Gezamenlijk dakterras van ca. ...m²
- Servicekosten bedragen € 208 per maand

Locatie:
Het appartement is centraal gelegen net buiten de Ring in de wijk Overtoomse Veld. Deze wijk heeft in de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan en zal dit in de komende jaren gaan voortzetten. In de nabije omgeving zijn tal van voorzieningen aanwezig, zoals scholen, lunchtentjes en diverse winkels waar je terecht kunt voor dagelijkse boodschappen. De Kinkerstraat en Jan Evertsenstraat bevinden zich op loopafstand. Voor recreatiemogelijkheden hoef je ook niet ver te lopen, zowel de Sloterplas als het Rembrandtpark liggen binnen handbereik. Fietsend ben je binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam.
Vanwege de ligging net buiten de ring is het complex goed bereikbaar met de auto, alsmede met het openbaar vervoer. Op loopafstand is metrohalte Postjesweg  met o.a. metrolijn 50 en 51 alsook de bushalte Jan Tooropstraat met buslijn 18. De halte van tramlijn 13 is gelegen aan de Jan Evertsenstraat die je binnen enkele minuten naar de Dam ipv het Leidseplein? de tram 13 stopt nml niet het Leidseplein brengt. Ten slotte ben je met 15 minuten op Schiphol.
€ 450.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Willem de Zwijgerlaan 22 I
Een prachtig en ruim opgezet hoekappartement met vier kamers en een oppervlakte van 84m², gelegen op de tweede verdieping in het karakteristieke Geuzenhof II complex. Dit unieke appartement met een mooie en rustige gezamenlijke binnentuin is gelegen in Stadsdeel West in de geliefde wijk De Baarsjes. De indeling is als volgt: De entree tot het appartement is gelegen op de tweede verdieping. Via de L-vormige hal bereik je alle vertrekken met aan de voorzijde de ruime woonkamer. Vanuit deze ruimte heeft men een groen uitzicht over de Willem de Zwijgerlaan met de prachtige platanen. De voormalige woonkamer-ensuite heeft een erker die thans dienst doet als een heerlijke werkplek en voor veel lichtinval zorgt. De ruimte heeft een apart zit- en eetgedeelte en beschikt over een parketvloer. De luxe woonkeuken uit 2022 is bijzonder gesitueerd op de hoek van het complex met unieke ronde, grote ramen waardoor je een geweldig uitzicht hebt op de levendige kruising van de Admiraal de Ruijterweg en Willem de Zwijgerlaan. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur van Siemens, waaronder een inductiekookplaat met downdraft systeem, koel- vriescombinatie, oven- en magnetron, vaatwasser en veel opbergmogelijkheden. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel, zwevend toilet en aansluiting voor de wasmachine en droger. Verder beschikt de woning over maar liefst drie slaapkamers. Twee van de drie slaapkamers grenzen aan de rustige binnentuin en beschikken over een kleine buitenruimte of een frans balkon. In de hal is een kleine berging met daarin de meterkast. Op de begane grond bevindt zich de gemeenschappelijke entree en toegang tot de berging in de onderbouw. Vanaf hier heb je tevens toegang tot de goed onderhouden gemeenschappelijke binnentuin met in het voorjaar prachtige bloeiende bloesem. De binnentuin biedt een zonnig toevluchtsoord tijdens de zomermaanden. Je kunt hier genieten van een groene oase van rust midden in de stad en het is een veilige plek voor kinderen om te spelen. Tevens biedt deze binnentuin een droge plek voor het stallen van fietsen, scooters en motoren, middels de elektrische afgesloten hek aan de zijkant van het complex. Omgeving: Het appartement is gelegen in de populaire en levendige wijk De Baarsjes met alle voorzieningen binnen handbereik. De buurt kenmerkt zich door de leuke horecagelegenheden, winkels en speciaalzaken. Denk aan Café Thuis, Volare het net geopende Le French Café, Ford Negen en de Wijnspot. Ook de populaire Foodhallen met een bioscoop, hippe winkels en bibliotheek liggen op loopafstand. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij verschillende supermarkten in de buurt of loopt u langs de Ten Katemarkt. Verschillende parken, zoals het Erasmuspark, Vondelpark, Westerpark en het Rembrandtpark liggen in de directe nabijheid en bieden gelegenheid voor zowel jong als oud om tot rust te komen en te ontspannen. Tot slot bevinden zich in de buurt op loopafstand diverse scholen, speeltuinen en sportvoorzieningen. Het appartement is zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer goed bereikbaar. De tramhalte van lijn 13 en 19 bevinden zich om de hoek, via de S105 ben je met de auto snel op de Ring A10 en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Kortom door de centrale ligging, de vele mogelijkheden en de gezelligheid is dit een populaire buurt! Bijzonderheden: - Woonoppervlak 84 m², meetrapport aanwezig - Berging in de onderbouw - Balkon - Actieve VvE, servicekosten bedragen € 269,- per maand, MJOP aanwezig. - Prachtig gelegen in een groene omgeving met grote karakteristieke bomen. - Gezamenlijke binnentuin - Kozijnen zijn voorzien van dubbel glas - HR-ketel uit 2016 - Gemeentelijk monument - Canon is afgekocht tot 2058 - Overstap eeuwigdurende erfpacht reeds gepasseerd bij notaris, vaste canon - Oplevering in overleg
€ 635.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Havikshorst 93
Vanwege het grote animo wordt de woning per inschrijving verkocht. De biedingen kunnen uiterlijk per mail/via move account op 9 februari 2024, voor 16:00 uur. GERENOVEERDE WONING, ERFPACHT EEUWIDUREND AFGEKOCHT, BALKON ZUID. Een gerenoveerd en zeer smaakvol ingericht 3 kamer appartement van ca. 80 m2 met een ruim balkon op het Zuiden, gelegen op de eerste verdieping. De woning is luxe en van alle gemakken en comfort voorzien. Er ligt een houten vloer door de gehele woning. De keuken en de badkamer zijn prachtig betegeld en voorzien van alle comfort. De inrichting is zeer stijlvol en eigentijds. Werkelijk perfecte ligging ten opzichte van nagenoeg alles, winkels: Groot Gelderlandplein, Openbaar Vervoer, Ring A-10 en het Amstelpark; alles is vlakbij. Parkeren voor de deur middels vergunningen systeem. INDELING: Tochtportaal. Grote woonkamer met eethoek, zithoek en een open keuken voorzien van alle apparatuur. Toegang tot het ruime balkon dat gelegen is pal op het Zuiden. Badkamer met een zwevend toilet, jacuzzi met doucheruimte en een wastafel. Enorme slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon. Goede tweede logeer/werkkamer met werkblad en walk-in closet. KENMERKEN - Eeuwigdurende afgekochte erfpacht - Fraai aanbel systeem - Zeer smaakvol ingericht - Twee goede slaapkamers - Winkels en winkelcentrum Groot Gelderlandplein vlakbij - Op loopafstand van het Amstelpark - Uitstekende bereikbaar met openbaar - en eigen vervoer DISCLAIMER: Bovenstaande deze tekst is uitsluitend indicatief, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
€ 465.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Anna Blamansingel 51
Vanwege het grote animo wordt de woning per inschrijving verkocht. De biedingen kunnen uiterlijk per mail/via move account op 14 februari 2024, voor 16:00 uur. 2 KAMER WONING OP DE ZEVENDE VERDIEPING VAN 50 M2 MET VANAF HET BALKON UITZICHT OP DE JC ARENA, PARKEERPLAATS, BERGING, AFGEKOCHTE ERFPACHT, LABEL A. Dit fraaie en licht appartement maakt onderdeel uit van een verzorgd en relatief nieuw appartementencomplex (energielabel A en gasloos). De woning kenmerkt zich door de grote raampartijen die voor veel natuurlijk lichtinval zorgen. Het balkon is via de woonkamer te betreden en beschikt over grote openslaande deuren. Op eenvoudige wijze haal je zo een stukje van buiten naar binnen. Een absolute pré daarbij is dat je vrij uitkijkt over de groenstrook, de fameuze Johan Cruyff ArenA en de wijk. Het appartement beschikt over vrij uitzicht, een berging en eigen parkeerplaats op de begane grond. In de nabije omgeving bevindt zich op loopafstand het populaire Arena Park, Arena Woonmall, Pathé Arena, AFAS live, Ziggo Dome, Arena Boulevard en winkelcentrum Amsterdamse Poort voor uw dagelijkse boodschappen. Daarnaast op korte afstand diverse lage- en hoge scholen, een gezondheidscentrum, het Academisch Medisch Centrum (AMC), Fit For Free Fitness, Optisport sportcentrum/zwembad, TLC Tennis en de Golf Club "Old Course". Nabij het Nelson Mandelapark, Recreatiegebied Gaasperplas en het recreatiegebied Ouderkerkerplas. De bereikbaarheid is meer dan uitstekend met diverse openbaar vervoer (bus, trein, metro) en uitvalswegen (A1, A2, A9 en A10) Voor wat betreft het openbaar vervoer ligt op 5 minuten loopafstand het metrostation Strandvliet waar de metro je in ca. 15 minuten naar het centrum van Amsterdam brengt. Ook metro- en treinstation Bijlmer ArenA, Venserpolder en Duivendrecht liggen in de directe omgeving. Met de trein ben je binnen circa 15 minuten op Schiphol, Utrecht of Amsterdam Centraal. De woning maakt deel uit van een actieve en gezonde verenging van eigenaren, de administratie wordt professioneel verzorgd door Newomij VvE Beheer, maandelijkse servicekosten bedragen ca. € 160,-- per maand. Dit is uw aandeel in o.a. schoonmaakkosten en elektraverbruik algemene ruimten/lift, glasverzekering en algemene kosten (o.a. groot onderhoud, dagelijks onderhoud, opstalverzekering, administratiekosten, liftkosten). De grond is eigendom van de gemeente Amsterdam, de erfpacht is afgekocht tot 1 november 2054. Indeling: Op de begane grondverdieping is een centrale gemeenschappelijke hal met een lift en een gezamenlijk trappenhuis. De woning is gelegen op de zevende verdieping. De entree is ruim en voorzien van een videofoon, bergkast met wasmachine-/drogeraansluiting, een meterkast met de stadsverwarmingsinstallatie en een afzonderlijke toiletruimte voorzien van toilet met fonteintje. De ruime badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en een douche. Het appartement heeft een royale slaapkamer met veel kastruimte. De lichte, ruime woonkamer beschikt over grote openslaande deuren met een vrij uitzicht op de Johan Cruijff Arena. De nette en complete open keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, combi-oven en een koel/vriescombinatie. Bijzonderheden: • Bouwjaar 2006 • Woonoppervlakte ca. 50 m² • Energielabel A • Servicekosten € 160,43 per maand voor de woning en de parkeerplaats • Erfpacht afgekocht t/m 31-10-2054 • Het appartement is geheel geïsoleerd • Liftinstallatie en intercom • Eigen afgesloten parkeerplaats in de onderbouw • Eigen berging in de onderbouw • Oplevering in overleg
€ 300.000 k.k.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTERDAM
Havikshorst 185
SMAAKVOL INGERICHT EN GOED ONDERHOUDEN 3-KAMERAPPARTEMENT VAN 77M2 MET TUIN DICHTBIJ DE ZUID-AS EN HET GELDERLANDPLEIN!

Via de eigen entree op de begane grond bereik je de zeer smaakvol ingerichte woning. De hal geeft toegang tot alle vertrekken. De zeer royale doorzoonwoonkamer beschikt over een nette houten vloer en een open-keuken. De moderne witte keuken met houten aanrechtblad is luxe en van alle gemakken voorzien: een afwasmachine, koelkast, vriezer, 5-pitsgasfornuis, afzuigkap, oven en een magnetron.
Via de woonkamer is tevens de wasruimte bereikbaar.
Via de woonkamer is de ruime achtertuin van ongeveer 45m2 bereikbaar. 
De woning heeft twee slaapkamers. Een ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning en een zeer ruime masterbedroom aan de achterzijde van de woning. Via de masterbedroom is de achtertuin bereikbaar.
In het hart van de woning ligt de strak betegelde badkamer. De badkamer is van alle gemakken voorzien: een zwevend toilet, een wastafelmeubel, bubbelbad en een inloopdouche.
Buiten het appartement is er nog een berging van ruim 4m2.

Bijzonderheden;
* Exclusief G/W/L;
* Energielabel A!;
* Huurcontract model B; maximaal 2 jaar;
* Luxe gemeubileerd en gestoffeerd; 
* Zeer smaakvol ingericht; 
* Twee goede slaapkamers; 
* Winkels en winkelcentrum Groot Gelderlandplein vlak bij; 
* Op loopafstand van het Amstelpark; 
* Uitstekende bereikbaar met openbaar - en eigen vervoer;

TASTEFULLY DECORATED AND WELL MAINTAINED 3-ROOM APARTMENT OF 77M2 WITH GARDEN CLOSE TO THE ZUID-AS AND GELDERLANDPLEIN!

Through the private entrance on the first floor you reach the very tastefully decorated apartment. The hall gives access to all rooms. The very spacious see-through living room has a neat wooden floor and an open kitchen. The modern white kitchen with wooden countertops is luxurious and fully equipped: a dishwasher, refrigerator, freezer, 5-burner gas stove, hood, oven and microwave.
Through the living room is also accessible the laundry room.
Through the living room is the spacious backyard of about 45m2 accessible. 
The house has two bedrooms. A spacious bedroom at the front of the house and a very spacious master bedroom at the rear of the house. Through the master bedroom, the backyard is accessible.
At the heart of the house is the tightly tiled bathroom. The bathroom is fully equipped: a floating toilet, a washbasin, whirlpool bath and a walk-in shower.
Outside the apartment there is a storage room of over 4m2.

Details;
* Excluding G / W / L;
* Energy label A!;
* Rent contract model B, up to 2 years;
* Luxury furnished and unfurnished; 
* Very tastefully decorated; 
* Two good bedrooms; 
* Stores and shopping center Groot Gelderlandplein nearby; 
* Walking distance from Amstelpark; 
* Excellent accessibility by public and private transport;
€ 2.100 p. mnd.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTERDAM
Mauvestraat 39 III
LEUKE, NETTE 4 KAMERWONING VAN CA. 62 M2 MET EEN HEERLIJK BALKON, GELEGEN IN HET HART VAN DE PIJP. TWEE RUIME SLAAPKAMERS AANWEZIG. DE WONING IS GESTOFFEERD. DE HUURPRIJS VAN € 1.950,- PER MAAND IS EXCLUSIEF DE KOSTEN VOOR ENERGIE, TV EN INTERNET.

INDELING:
Trap naar de derde, bovenste verdieping. Entree met gang waarop alle vertrekken uitkomen. Er is veel licht, glas en raamoppervlak. De badkamer is in het midden van de woning gelegen en heeft glazen wanden, een dakvenster, een regendouche, een wastafel en een toilet. De ruime doorzon-woonkamer bestaat uit een zitgedeelte aan de straatzijde, een open keuken, voorzien van (inbouw) apparatuur in het midden, en een eetgedeelte aan de achterzijde. Vanuit hier is het ruime balkon bereikbaar. Er zijn twee ruime slaapkamers, welke beiden zijn voorzien van veel kastruimte. Nette laminaatvloer door de gehele woning.

BIJZONDERHEDEN:
* Ruime woning van ca. 62 m2, met twee ruime slaapkamers, voorzien van veel kastruimte;
* Heerlijk balkon op het Oosten (ochtend- en middagzon);
* Bovenste verdieping: veel lichtinval en geen bovenburen;
* Ruime, lichte badkamer in het midden van de woning;
* Centraal gelegen in de nieuwe Pijp, nabij het Amstelkanaal;
* Goede OV verbindingen (tram, bus en Noord-Zuid-lijn en Amstelstation);
* Veel gezellige bars en restaurants op loopafstand;
* Voor een meerprijs kan de woning worden gemeubileerd;
* Beschikbaar per direct;

DISCLAIMER:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden van onze kant echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

**This property is listed by a MVA Certified Expat Broker**

NICE, LIGHT AND SPACIOUS 4-ROOM APARTMENT OF 62 M2, WITH A LOVELY BALCONY, SITUATED IN THE MIDDLE OF DE PIJP. TWO LARGE BEDROOMS. THE APARTMENT IS UPHOLSTERED. THE RENTALPRICE OF € 1.950 PER MONTH IS EXCLUDING COSTS FOR ENERGY, TV AND INTERNET.

LAY-OUT:
Staircase to the third/top floor. Entrance with centrally located hallway. There is a lot of light, glass, windows. The bathroom is situated in the middle of the apartment and has walls of glass, a roofwindow, a rainshower, a sink and a toilet.The large livingspace consists of a livingroom at the streetside, an open kitchen with appliances in the middel and the diningroom at the backside. From the dining you can treach the lvely balcony facing East. There are two large bedrooms, both with sufficient closets. There is a new laminaat floor throughout the apartment.

SPECIALTIES:
* Spacious residence of 62 m2 with two large bedrooms with closets;
* large balcony facing East (morning and afternoon sun);
* TOP floor. Lots of light and no neighbours above you;
* Light and spacious bathroom in the middle of the apartment;
* Centrally located in De Pijp, close to Amstelcanal;
* Good connections with public transport (bus/tram/metro/ Amstel trainstation);
* Many cosy bars and restaurants on walking distance;
* The apartment can be furnished upon request (additional costs involved);
* Available per direct;

DISCLAIMER:
This information has been compiled by us with due care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and areas are indicative only. 
Measurement instruction based on NEN2580, intended to apply a more unambiguous method of measurement for an indication of the usable area. The Measurement instruction does not completely exclude various measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.
€ 1.950 p. mnd.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTERDAM
Filips van Almondestraat 22 -2
**This property is listed by a MVA Certified Expat Broker**

TE HUUR / FOR RENT (ENGLISH VERSION: SEE BELOW):

LEUKE 3 KAMERWONING VAN CA 56 M2 MET EEN HEERLIJK RUIM BALKON. TWEE SLAAPKAMERS. DE WONING IS GESTOFFEERD, MAAR KAN OOK GEMEUBILEERD WORDEN OPGELEVERD. DE HUURPRIJS VAN € 1.600,- PER MAAND IS EXCLUSIEF DE KOSTEN VOOR ENERGIE, TV EN INTERNET.

INDELING:
Trap naar de 2e verdieping. Entree met hal, waarop alle vertrekken uitkomen. Woonkamer aan de voorzijde en slaapkamer aan de voorzijde. In het midden liggen het separaat toilet en de badkamer, welke is voorzien van een ligbad/douche, een wastafel met console en een wasmachine en droger. Aan de achterzijde liggen de masterbedroom en de keuken, welke is voorzien van allerhande (inbouw)apparatuur. Beiden geven toegang tot het lekker ruime balkon van ca. 7 m. Door de gehele woning ligt een mooie houten vloer. Alles verkeert is een nette staat van onderhoud. De woning is gestoffeerd, maar kan, indien gewenst ook gemeubileerd worden opgeleverd.

BIJZONDERHEDEN:
* Ruime woning van ca. 56 m2, met 2 slaapkamers en een ruim balkon achter (NW);
* Alle verkeert is een nette staat;
* Geheel voorzien van dubbel glas;
* Rustig gelegen nabij de Admiralengracht;
* Supermarkt, diverse koffiebars, cafe's en restaurants in de nabijheid;
* Goed bereikbaar per openbaar vervoer;
* Beschikbaar per direct.

DISCLAIMER:
Bovenstaande deze tekst is uitsluitend indicatief, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

FOR RENT:

NICE 3-ROOM APARTMENT OF 56 M2 WITH A SPACIOUS BALCONY . TWO BEDROOMS. THE APARTMENT IS NOT FURNISHED, BUT CAN BE FURNISHED. THE RENTALPRICE OF € 1.600 PER MONTH IS EXCLUDING COSTS FOR ENERGY, TV AND INTERNET.

LAY-OUT:
Staircase to the second floor. Entrance to the apartment. Hallway. The living room and a bedroom at the frontside. Bathroom in the middle with bath, sink with console and the washing machine and dryer. Seperat toilet. At the backside you will find the masterbedroom and the kitchen, with appliance, both fwith access to the spacious balcony facing Northwest. The apartment is in a good condition. It is actually not furnished, but can be furnished upon demand.

SPECIALTIES:
* Spacious residence of 56 m2 with 2 bedrooms and a large balcony facing Northwest;
* In a good condition;
* Actually not furnished, but it can be furnished upon demand;
* Peaceful environment close to Admiralengracht;
* Supermarket, coffebars, cafe's and restaurants closeby;
* Good accessable by public transport and by car;

DISCLAIMER:
The information contained herein is deemed reliable but not guaranteed. Any information of special interest should be obtained through independent verification. No rights can be derived from the information in this publication.
€ 1.600 p. mnd.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTERDAM
Brouwersgracht 875
FANTASTISCH LOFT APPARTEMENT / PENTHOUSE VAN 171 M2, MET 4 SLAAPKAMERS, GELEGEN OP DE HOEK VAN DE BROUWERSGRACHT EN DE LIJNBAANSGRACHT. VEEL LICHTINVAL DOOR RAMEN RONDOM. RUIM TERRAS EN EEN SUPER DAKTERRAS. DE WONING WORDT GESTOFFEERD OPGELEVERD. DE HUURPRIJS AD € 3.500,- IS EXCLUSIEF DE KOSTEN VOOR GAS/ELEKTRICITEIT/KABEL TV/INTERNET.

INDELING:
Met de lift bereik je de 5 e verdieping. Gezellige loft-woonkamer met een heerlijke zithoek met een open haard en een TV hoek. De open keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur. Zowel aan de zitkamer als aan de keuken grenst een ruim balkon. Via een trap aan de buitenzijde bereik je het enorme dakterras dat boven op de woning licht. De master-bedroom heeft een eigen badkamer, welke is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en toilet. Daarnaast zijn er nog 3 ruime kamers, waarvan er een in gebruik is als een waskamer. Tevens is er een tweede badkamer, welke is voorzien van een douche, wastafel en een toilet. De gehele woning is voorzien van een mooie eikenhouten vloer.

BIJZONDERHEDEN:
* 171 m2 op een woonlaag met 4 slaapkamers;
* Balkons rondom de woning:
* Zeer ruim dakterras gelegen op de dak van de woning;
* Schitterend gelegen op de hoek van de Brouwersgracht en de Lijnbaansgracht;
* Veel lichtinval door veel ramen rondom;
* Bereikbaar per lift;
* Betaald parkeren met vergunningensysteem;
* De woning is netjes gestoffeerd;

DISCLAIMER:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden van onze kant echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

**This property is listed by a MVA Certified Expat Broker**

FANTASTIC LOFT APARTMENT / PENTHOUSE OF 171 M2, WITH 4 BEDROOMS, A TERRACE AND A LARGE ROOFTERRACE. SITUATED ON THE CORNER OF BROUWERSGRACHT AND LIJNBAANSGRACHT. A LOT OF LIGHT BECAUSE OF MANY WINDOWS ON ALL SITES. THE APARTMENT IS DECORATED BUT WITHOUT FURNITURE. THE RENTALPRICE OF € 3.500,- IS EXCLUDING THE COSTS FOR GAS/ELECTRICITY/CABLE TV/ INTERNET. 

LAY-OUT:
With the elevator you will reach the 6th floor. Lovely loft livingroom with a nice sitting area around the open fire place and a TV corner. The open kitchen has all necessary appliances. The livingroom as well as the kitchen hae opening doors towards the balcony. From the balcony a staircase goes up towards the impressive roofterrace with all day sun. The masterbedroom has its own bathroom with bathtub, toilet and a double sink. There are 3 additional bedrooms of which 1 is being used as a laundryroom. There is also a second bathroom with a shower, toilet and sink. The whole apartment has a nice oak wooden floor.

SPECIALTIES:
* 171 m2 on 1 floor with 4 bedrooms;
* Balconies around the apartment;
* Large and sunny roofterrace;
* Nicely situated on the corner of Brouwersgracht and Lijnbaansgracht;
* A lot of light because of the many windows (corner);
* Elevator;
* Public parking;
* Not furnished;

DISCLAIMER:
This information has been compiled by us with due care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and areas are indicative only. 
Measurement instruction based on NEN2580, intended to apply a more unambiguous method of measurement for an indication of the usable area. The Measurement instruction does not completely exclude various measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.
€ 3.500 p. mnd.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTERDAM
Vierwindenstraat 78 1
Een appartement waar je gasten steil van achterover zullen vallen. Zodra je de woning betreedt lijkt het alsof je niet op het Realeneiland bent maar in Manhattan. Dit schitterende appartement ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een film komt. Een New York loft achtige woning en dat midden in het mooiste gedeelte van Amsterdam!

De woning is gelegen eerste verdieping van dit prachtige pand dat voorheen dienst deed als papier pakhuis. Je komt binnen in de hal met ruime garderobe en toegang tot een toilet met fonteintje. Aan je linkerhand ligt een ruime kamer die nu dienst doet als atelier/werkkamer. De ruimte beschikt over grote glazen deuren en staat hierdoor in verbinding met de woonkamer. Deze deuren creëren de afsluiting van de woonkamer. Dit maakt de ruimte tot een perfecte werkkamer of slaapkamer. 
De royale woonkamer met plafonds van maar liefst 4,76m hoog heeft door de hoekligging heel veel ramen en daardoor heerlijk licht. De prachtige houten balken in combinatie met de stenen muren zorgen voor een industriële look-and-feel. We zullen een ronde door de woning doen. De woonkamer biedt ruimte aan een grote eetkamer om alle gasten te kunnen ontvangen. Verder is er nog een royale zithoek met een bank. De keuken zit in de hoek van de L-vormige woonkamer. Waar vaak aan de keuken wordt gerefereerd als zijnde het hart van de woning gaat dat hier zeker op. De grote houten keuken met marmeren aanrechtblad is van alle gemakken voorzien: een 6-pits gasfornuis met vier ovencompartimenten, een afzuigkap, afwasmachine en twee wijnklimaatkasten. De baropstelling maakt dit tot een perfecte entertainment ruimte, met een prachtig uitzicht over de Zoutkeetsgracht. 
Grenzend aan de keuken beschikt de woning nog over een bijkeuken die zorgt voor de nodige bergruimte en ruimte voor de koelkast. 
Via de bijkeuken bereik je de slaapkamer. De slaapkamer is ruim en beschikt over een badkamer ensuite, met wastafel en een inloopdouche. 
Loop je door dan bereik je de kamer die nu dienst doet als thuiskantoor. Deze kamer kan ook ingericht worden als slaapkamer. 
Terug naar de woonkamer. Via de trappen is de entresol bereikbaar. De entresol beschikt over een overloop met inbouwkasten en heeft aan de kant van de keuken een extra zitgedeelte. Vanuit hier heeft u een uitzicht over de prachtige woonkamer en de Amsterdamse grachten. 
Via dit zitgedeelte is een extra kamer bereikbaar die kan dienen als extra slaapkamer, inloopkast ofwel thuiskantoor. Achter deze kamer bevindt zich de royale badkamer. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche met twee regendouches, een toilet, dubbele wastafel en een ligbad. 
De master-bedroom bevindt zich aan de entreezijde van de woning en is voorzien van glazen muren. Hierdoor is deze kamer heerlijk licht en kijkt mooi uit over deze prachtige woning. De slaapkamer beschikt tevens over een royale inloopkast. 

Locatie;
Realeneiland is een echt eiland in het centrum van Amsterdam; met drie bruggen (drieharingen brug ligt op 50 meter afstand) is het verbonden met het Prinseneiland, Bickerseiland en de Zeeheldenbuurt. De vierwindendwarsstraat ligt haaks op de Vierwindenstraat en vormen samen de windroos.

Het Realeneiland vormt samen met het Bickerseiland en het Prinseneiland de 'Westelijke Eilanden". Eeuwenlang werden hier schepen gebouwd en allerlei hieraan verwante ambachten bedreven. Tegenwoordig is het door zijn besloten ligging een van de gewildste, rustigste en meest sfeervolle buurten in het centrum van Amsterdam. Water, scheepjes, kunstenaars, ateliers, groen, straatjes zonder stoepen en vrijwel zonder verkeer, maken de buurt tot een oase van poëtische rust. De bewoners waarderen dat en hebben er veel voor over die sfeer te behouden en waar mogelijk te verbeteren. De Haarlemmerdijk en - straat bevinden zich, evenals de Jordaan, op loopafstand. Daar zijn winkels, markten met een grote verscheidenheid in aanbod, van de dagelijkse levensbehoeften tot luxe artikelen. En een internationale variëteit aan uitstekende restaurants, gezellige cafés, en zelfs een van de mooiste oude bioscopen van Amsterdam. Ook op loopafstand zijn haltes van tram en bussen met uitstekende verbindingen, o.a. naar het nabij gelegen Centraal Station.

Bijzonderheden:
- Huurprijs € 7500,- per maand excl. nutsvoorzieningen;
- Huurcontract model B, maximaal 1 jaar;
- 236 m2 woonoppervlakte;
- De woning wordt volledig gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd;
- Mogelijkheid tot 5 slaapkamers;
- De gehele woning beschikt over vloerverwarming;
- De gehele woning beschikt over dubbel glas;
- Energielabel B;
- De woning is prachtig ingericht met een mix tussen design meubilair van internationale ontwerpers, vintage en veel kunst;
- Verschillende opties voor het huren van een parkeerplaats in de nabije omgeving;
- Top locatie op het Realeneiland.

An apartment that will blow your guests away. As soon as you enter the apartment, it feels like you’re in Manhattan, not Amsterdam’s Realeneiland. This magnificent apartment looks like it comes straight out of a movie. A New York loft-like flat in the middle of the most beautiful part of Amsterdam!

The apartment is situated on the first floor of a beautiful building that formerly served as a paper warehouse. As you enter the property, the light-filled hallway offers a spacious wardrobe and access to a toilet with hand basin. To your left lies a large room that now serves as a studio/atelier. This room features large glass doors connecting it to the living room. Close these doors and you create a separate space, making it perfect for a study or extra bedroom. 

The corner location of the large living room – with ceilings of no less than 4.76 m high – means it boasts many windows, so it’s bathed in natural light. The beautiful wooden beams combine with the rustic stone walls to give it an industrial look and feel. Join us on a tour of this fabulous home. The big living room transitions seamlessly into a large dining room, so hosting your guests has never been easier. There is generous seating with a comfortable sofa. The kitchen is located in the corner of the L-shaped living room. The kitchen is often referred to as the heart of a home, and that is most certainly the case here. The large fully equipped kitchen, with its timber cabinetry and marble worktops, features a range with 6-burner gas hob and four ovens, an extractor hood, dishwasher and two climate-controlled wine cabinets. The breakfast bar makes this a perfect entertainment area, with a stunning view out across the Zoutkeetsgracht. 

Adjacent to the kitchen, the home also has a utility room which provides the necessary storage space and room for the fridge-freezer. 

The spacious bedroom is accessed through the utility room, and features an en-suite bathroom with washbasin and a walk-in shower.
 
Keep on walking and you’ll reach the room that now serves as a home office. This room could also be used as a bedroom. 

We now return to the living room and use the stairs to access the mezzanine. This space has a landing featuring an impressive bookcase and fitted wardrobes, with an extra seating area towards the kitchen. From here you will enjoy a great view over the grand living room towards Amsterdam’s canals. 

Next to this seating area you’ll find an additional room that could serve as an extra bedroom, walk-in closet or home office. Adjoining this room is a comfortable bathroom equipped with a walk-in shower, featuring two rain showers, a toilet, double washbasins and a bathtub. 

The master bedroom is located on the entrance side of the dwelling and has glass walls, making the room very light and providing you with great views over the living room and the Zoutkeetsgracht. The bedroom also features a generous walk-in closet. 

Location
Realeneiland is a real island in the center of Amsterdam. With three bridges (Drieharingen Bridge is 50 meters away) it is connected to Prinseneiland, Bickerseiland and the Zeeheldenbuurt. The Vierwindendwarsstraat lies at right angles to the Vierwindenstraat, both streets oriented to the cardinal points.

Together with the Bickerseiland and the Prinseneiland, the Realeneiland forms the ‘Western Islands’. For centuries, ships were built here and all kinds of related crafts were practiced. Today, its secluded location makes it one of the most desirable, quiet and attractive neighborhoods in the center of Amsterdam. Water, boats, artists, studios, greenery, pedestrianized streets and virtually no traffic make the neighborhood an oasis of poetic peace. The residents appreciate this and are very keen to preserve this atmosphere and improve it wherever possible. Haarlemmerdijk and Haarlemmerdijk Street are within walking distance, as is the Jordaan. There are stores, markets with a wide variety of offerings, from daily necessities to luxury items. And an extensive international selection of excellent restaurants, cozy cafés, and even one of the most beautiful old cinemas in Amsterdam. Also within walking distance are tram and bus stops with excellent connections, including to the nearby Central Station.

Particulars:
- Rental price € 7,500 per month excl. utilities and municipal taxes;
- Rental contract model B, maximum 1 year;
- 236 m2 living space;
- The house is rented fully furnished;
- Five bedrooms possible;
- The home features underfloor heating throughout;
- All windows are double glazed;
- Energy label B;
- The house is beautifully decorated with a mix of design furniture by international designers, antiques and lots of art;
- There are several options to rent a parking spot in the vicinity;
- Top location on the Realeneiland.
€ 7.500 p. mnd.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTERDAM
Cornelis Anthoniszstraat 64 3
HEERLIJK DUBBEL BOVENHUIS MET ROYAAL DAKTERRAS EN BALKON OP HET ZUIDEN, GELEGEN OP HET GEWILDE DUIVELSEILAND!

Indeling:
Eigen entree vanaf de 2e verdieping. 

3e verdieping:
Op de 3e verdieping bevindt zich de royale doorzonwoonkamer met een luxe open keuken. De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen. 
De L-vormige keuken beschikt over een bar-opstelling om gezellig te ontbijten. De keuken is van alle gemakken voorzien, te weten: 5-pitsgasfornuis, afwasmachine, afzuigkap, koelkast en een vriezer.
Aan de achterzijde is doormiddel dubbel openslaande deuren het gevelbrede op het zuiden gelegen balkon bereikbaar.

Vierde verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken van deze verdieping. De overloop beschikt over een bergkast met wasmachine-aansluiting. Aan de achterkant beschikt de woning over een ruime slaapkamer. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is tevens zeer ruim te noemen. Aan deze voorzijde zit tevens een kastenkamer en of thuiskantoor. In het hart van deze etage vinden we de royale badkamer terug. De moderne badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een ruime inloopdouche en een ligbad. Verder is de wasmachine hier netjes weggewerkt. 
Verder heeft deze verdieping de beschikking over een separaat toilet met fonteintje.

Vijfde verdieping:
Een dakopbouw met toegang tot het dakterras. De perfecte plek om te ontsnappen na een werkdag. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht over de stad.

Bijzonderheden:
- Gemeubileerd;
- Model B, maximaal 2 jaar;
- Huurprijs bedraagt € 3000,- per maand exclusief;
- Beschikbaar per direct;
- Op loopafstand van het Museumplein en de historische binnenstad;
- Noord/Zuidlijn op loopafstand, waarmee de Zuidas in 5 minuten bereikbaar is;
- Met 25 minuten is Schiphol bereikbaar per OV;
- Energielabel C;

DELIGHTFUL DUPLEX PENTHOUSE WITH SPACIOUS ROOF TERRACE AND SOUTH-FACING BALCONY ON THE COVETED DUIVELSEILAND!

Layout:
Private entrance from the 2nd floor.

3rd floor:
On the 3rd floor, you'll find the generous through-living room with a luxurious open kitchen. The living room is wonderfully bright thanks to the large windows. The L-shaped kitchen features a bar setup for cozy breakfasts and comes fully equipped with a 5-burner gas stove, dishwasher, extractor hood, refrigerator, and freezer. At the rear, double doors open to the south-facing, full-width balcony.

4th floor:
A landing with access to all rooms on this floor. The landing includes a storage closet with a washing machine connection. At the rear, the house boasts a spacious bedroom. The second bedroom is located at the front of the house and is also quite spacious. Additionally, there is a closet room or home office at the front. In the heart of this floor, you'll find the spacious bathroom. The modern bathroom features a double sink, a roomy walk-in shower, and a bathtub. The washing machine is neatly concealed here. This floor also has a separate toilet with a sink.

5th floor:
A roof extension with access to the roof terrace. The perfect place to unwind after a day's work, offering a magnificent view of the city.

Features:
- Furnished;
- Model B, maximum of 2 years;
- Monthly rent is €3,000 excluding utilities;
- Available immediately;
- Within walking distance of the Museumplein and the historic city center;
- North/South metro line within walking distance, providing access to the Zuidas in 5 minutes;
- Schiphol Airport accessible by public transport in 25 minutes;
- Energy label C;
- Spacious roof terrace.
- Royaal dakterras.

 
€ 3.000 p. mnd.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTERDAM
Havikshorst 185
SMAAKVOL INGERICHT EN GOED ONDERHOUDEN 3-KAMERAPPARTEMENT VAN 77 M2 MET TUIN (45 M2) DICHTBIJ DE ZUID-AS EN HET GELDERLANDPLEIN!

Via de eigen entree op de begane grond bereik je de zeer smaakvol ingerichte woning. De hal geeft toegang tot alle vertrekken. De zeer royale doorzoonwoonkamer beschikt over een nette houten vloer en een open-keuken. De moderne witte keuken met houten aanrechtblad is luxe en van alle gemakken voorzien: een afwasmachine, koelkast, vriezer, 5-pitsgasfornuis, afzuigkap, oven en een magnetron.
Via de woonkamer is tevens de wasruimte bereikbaar.
Via de woonkamer is de ruime achtertuin van ongeveer 45m2 bereikbaar. 
De woning heeft twee slaapkamers. Een ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning en een zeer ruime masterbedroom aan de achterzijde van de woning. Via de masterbedroom is de achtertuin bereikbaar.
In het hart van de woning ligt de strak betegelde badkamer. De badkamer is van alle gemakken voorzien: een zwevend toilet, een wastafelmeubel, bubbelbad en een inloopdouche.
Buiten het appartement is er nog een berging van ruim 4m2.

Bijzonderheden;
* Exclusief G/W/L;
* Energielabel A!;
* Huurcontract model B; maximaal 2 jaar;
* Luxe gemeubileerd en gestoffeerd; 
* Zeer smaakvol ingericht; 
* Twee goede slaapkamers; 
* Winkels en winkelcentrum Groot Gelderlandplein vlak bij; 
* Op loopafstand van het Amstelpark; 
* Uitstekende bereikbaar met openbaar - en eigen vervoer;

TASTEFULLY DECORATED AND WELL MAINTAINED 3-ROOM APARTMENT OF 77M2 WITH GARDEN CLOSE TO THE ZUID-AS AND GELDERLANDPLEIN!

Through the private entrance on the first floor you reach the very tastefully decorated apartment. The hall gives access to all rooms. The very spacious see-through living room has a neat wooden floor and an open kitchen. The modern white kitchen with wooden countertops is luxurious and fully equipped: a dishwasher, refrigerator, freezer, 5-burner gas stove, hood, oven and microwave.
Through the living room is also accessible the laundry room.
Through the living room is the spacious backyard of about 45m2 accessible. 
The house has two bedrooms. A spacious bedroom at the front of the house and a very spacious master bedroom at the rear of the house. Through the master bedroom, the backyard is accessible.
At the heart of the house is the tightly tiled bathroom. The bathroom is fully equipped: a floating toilet, a washbasin, whirlpool bath and a walk-in shower.
Outside the apartment there is a storage room of over 4m2.

Details;
* Excluding G / W / L;
* Energy label A!;
* Rent contract model B, up to 2 years;
* Luxury furnished and unfurnished; 
* Very tastefully decorated; 
* Two good bedrooms; 
* Stores and shopping center Groot Gelderlandplein nearby; 
* Walking distance from Amstelpark; 
* Excellent accessibility by public and private transport;
€ 2.250 p. mnd.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTELVEEN
Coba Ritsemahof 6 -08
GARAGE GELEGEN OP EIGEN GROND, CIRCA 16 M2, OPLEVERING KAN DIRECT. Vraagprijs: € 48.000,-- kosten koper of Huurprijs € 200,-- per maand met een eenmalige borg. Kadastrale gegevens: • Bouwjaar: 1965 • Gemeente: Amstelveen • Sectie: I • Nummer: 5900-A4 Ligging: Letterlijk op loopafstand van het winkelcentrum Kostverlorenhof waar alle direct noodzakelijke boodschappen gedaan kunnen worden. Verder is deze garage ook op loop- dan wel fietsafstand van de sneltram richting stadshart of Amsterdam gelegen. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A10 en de A9 waardoor de ontsluiting ook zeer goed is. Het openbaar vervoer (o.a. buslijnen 170, 172, 147, Interliners en tram 5 en 51) biedt goede verbindingen richting Amsterdam, Schiphol en omstreken.
€ 48.000 k.k.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTERDAM
Nieuwe Prinsengracht 80 - 1
ZEER LICHT EN RUIM 2-KAMERAPPARTEMENT VAN CA 60 M2 MET PRACHTIG WEIDS UITZICHT OVER DE GRACHT. DE WONING IS NETJES GEMEUBILEERD. DE HUURPRIJS VAN € 2.100,- PER MAAND IS EXCLUSIEF DE KOSTEN VOOR ENERGIE, TV EN INTERNET. DE OMGEVING: Het appartement is gelegen in het centrum van Amsterdam, nabij Koninklijk Theater Carré, de Hermitage Amsterdam en Artis. Maar ook gezellige cafés, fijne restaurants en diverse scholen zijn gelegen op korte afstand van het appartement. De metro ligt op 2 minuten loopafstand. De Ringweg A10 is binnen 10 minuten bereikbaar. INDELING: De woonkamer gelegen aan de voorzijde en beschikt over een Frans balkon. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime slaapkamer en de keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Recent gerenoveerde badkamer is voorzien van regendouche, een design radiator, een wastafel en een toilet. De wasmachine/droger bevindt zich in de keuken. BIJZONDERHEDEN: * Mooi 2-kamer appartement van ca. 60 m2; * Mooie ornamenten plafonds; het betreft hier een monument; * Prachtig uitzicht over de gracht; * Geheel voorzien van dubbele beglazing; * Zeer centraal gelegen in de stad; * Goede parkeermogelijkheden en openbaar vervoer in de nabijheid; DISCLAIMER: Bovenstaande deze tekst is uitsluitend indicatief, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
€ 2.250 p. mnd.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTERDAM
Nieuwe Prinsengracht 72 - 1
Ontdek dit charmante appartement (64 m2) gelegen op de eerste verdieping aan de iconische Nieuwe Prinsengracht 72, met één slaapkamer en een adembenemend uitzicht over de gracht. Deze prachtig gelegen woning biedt het beste van beide werelden: een rustige ambiance aan het water en toch de levendigheid van de bruisende stad Amsterdam binnen handbereik.

Het appartement verwelkomt je met een uitnodigende woonkamer, waar grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en een panoramisch uitzicht op de gracht bieden. De keuken is uitgerust met moderne voorzieningen en biedt een comfortabele ruimte om culinaire hoogstandjes te bereiden, tevens is hier de ingebouwde was-droogcombinatie.

De badkamer, in zwart-witte kleurstelling, is strak betegeld en beschikt over een inloopdouche, wastafelmeubel en een designradiator.

De ligging van dit appartement is werkelijk uniek. Gelegen aan de Nieuwe Prinsengracht, bevind je je te midden van de historische charme van Amsterdam, met zijn pittoreske grachten, culturele attracties en levendige ambiance. Vanuit hier zijn populaire bezienswaardigheden zoals het Koninklijk Theater Carré en de Hermitage Amsterdam gemakkelijk te bereiken, terwijl gezellige cafés, restaurants en winkels zich op loopafstand bevinden.

Huurcontract model B, maximaal 2 jaar. Wij werken volgens ons eigen protocol toewijzing huurwoningen, dit is bij ons op kantoor op te vragen en zal tevens via het move account beschikbaar zijn.

Kortom, dit appartement biedt een unieke kans om te genieten van het beste dat Amsterdam te bieden heeft. Mis deze kans niet om te wonen op een van de meest begeerde locaties van de stad.


Discover this charming flat (64 m2) located on the first floor at the iconic Nieuwe Prinsengracht 72, with one bedroom and breathtaking canal views. This beautifully located property offers the best of both worlds: a peaceful ambiance by the water yet the vibrancy of the bustling city of Amsterdam at your fingertips.

The apartament welcomes you with an inviting living room, where large windows provide an abundance of natural light and offer panoramic views of the canal. The kitchen is equipped with modern amenities and offers a comfortable space to prepare culinary delights, also here is the built-in washer-dryer combination. 

The bathroom, in black and white colours, is sleekly tiled and features a walk-in shower, washbasin cabinet and a design radiator.

The location of this flat is truly unique. Located on Nieuwe Prinsengracht, you'll find yourself amidst Amsterdam's historic charm, with its picturesque canals, cultural attractions and lively ambience. From here, popular attractions such as the Royal Theatre Carré and the Hermitage Amsterdam are within easy reach, while cosy cafés, restaurants and shops are within walking distance.

Lease contract model B, maximum 2 years. We work according to our own protocol allocation rental properties, this can be requested at our office and will also be available through the move account.

In short, this flat offers a unique opportunity to enjoy the best Amsterdam has to offer. Don't miss this chance to live in one of the city's most desirable locations.
€ 2.450 p. mnd.
Bekijk woning

Vrijblijvend verkoopadvies

Als echte Amsterdamse makelaars zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de Amsterdamse woningmarkt. Wilt u uw woning verkopen en bent u op zoek naar vrijblijvend verkoopadvies, dan bent u bij Peters & Partners aan het juiste adres. Wij kunnen u snel inzicht geven in een potentiële verkoopprijs van uw woning. Bel ons op 022 22 500 33 of mail ons op centrum@petersenpartners.nl

 

Tarieven

Bij het kopen van een huis in of rond om Amsterdam heeft u wensen en een bepaald budget. Wij werken niet met vaste tarieven maar vinden het belangrijk om op basis van uw wensen en behoeften een aanbod op maat te doen. Hierbij hanteren wij een actieve aanpak en bieden wij deskundige begeleiding. Benieuwd naar onze werkwijze als makelaar in Amsterdam? Plan direct een afspraak in met een van onze specialisten voor persoonlijk contact en passend advies.

Veelgestelde vragen

Wat kost een makelaar in Amsterdam?

Voor het verkopen of aankopen van een woning is het verstandig om een makelaar in te schakelen. De makelaars van Peters & Partners in Amsterdam bieden ondersteuning op maat bij het verkoop- of aankooptraject. Wij gaan voor u op zoek naar de geschikte koper of verkopen en geven passend advies. Ons makelaarskantoor in Amsterdam, Amsterdam Noord  of Amstelveen maakt voor u een aanbod die bij uw wensen en behoeften past.

Wat kost een aankoopmakelaar in Amsterdam?

Bij het kopen van een woning in Amsterdam kunt u ervoor kiezen om een aankoopmakelaar in te schakelen. Een van onze specialisten ondersteunt u bij het aankooptraject en neemt alles uit handen of een deel ervan. De kosten hiervoor kunnen niet op voorhand worden benoemd omdat elk aankooptraject op maat wordt samengesteld. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct een afspraak in!

Wat kost een verkoopmakelaar in Amsterdam?

Het verkopen van een woning in Amsterdam is een beslissing waar veel voor geregeld moet worden. De makelaars van Peters & Partners weten u passend advies te geven en nemen alle zorgen uit handen. Omdat wij een passend advies zeer belangrijk vinden en deze op maat wordt gemaakt, is er geen eenduidig antwoord op de vraag wat de kosten zijn. Bent u benieuwd naar wat Peters & Partners voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Wat kost een taxatie in Amsterdam?

Bij het aankopen van een woning of appartement sluit u een hypotheek af. U heeft voor deze hypotheekaanvraag een taxatierapport nodig. ook hiervoor kunt u bij Peters & Partners in Amsterdam terecht. Als ervaren NVM taxateurs zijn wij ingeschreven bij de erkende taxatieregisters VastgoedCert, NVRT en TMI.