Wonen in hartje amsterdam?
Wij begrijpen dat.
Peters & Partners Amsterdam B.V.

Makelaar Amsterdam Centrum

Peters & Partners is in 2017 opgericht door Martijn Peters. In 2021 zijn we samengegaan met Peters- de Jong makelaardij, waardoor ook Amsterdam-Noord specialist Babette Peters- de Jong als partner aan boord kwam. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een veelzijdig kantoor met drie vestigingen: Amsterdam Noord, Amsterdam Centrum en Amstelveen.

Vanuit ons kantoor op de Keizersgracht zijn we met vier makelaars actief in groot Amsterdam. We werken voor particulieren, ondernemers, woningcorporaties en gemeenten; een leuke mix die ervoor zorgt dat we de Amsterdamse huizenmarkt tot in detail kennen.
 

Onze specialismen

  • Aan- en verkoop van woningen en bedrijfsobjecten
  • Huur en verhuur van woningen en bedrijfsobjecten
  • Gevalideerde taxaties
  • Goed persoonlijk contact, een actieve aanpak en deskundige begeleiding

Peters & Partners is sponsor van De Nieuwe Kerk Amsterdam, THC Hurley, SV Kampong hockey en AMHC FIT.

Team Amsterdam Centrum

Martijn Peters
Martijn Peters
Functie
Partner, registermakelaar en taxateur in wonen en bedrijfsvastgoed. Met ruim 20 jaar ervaring in de Amsterdamse vastgoedmarkt is hij een veelgevraagde sparringpartner voor woningcorporaties en gemeenten en kent hij ook de particuliere woningmarkt als geen ander.
Karin Smeets
Karin Smeets
Functie
Registermakelaar en taxateur in wonen en al meer dan 15 jaar actief in het makelaarsvak. Werkzaam op zowel onze vestiging Noord als Centrum, is zij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in (Groot) Amsterdam.
Max Raadschelders
Max Raadschelders
Functie
Makelaar en taxateur in opleiding. Draait alweer een aantal jaar mee op de Amsterdamse woningmarkt en richt zich voornamelijk op verhuur en aan- en verkoop van woningen in Amsterdam en Amstelveen.
Hans Visser
Hans Visser
-
In memoriam

aanbod Amsterdam Centrum

Bekijk het gehele aanbod
BESCHIKBAAR
AMSTERDAM
Prinseneiland 79 - M
PRACHTIGE MONUMENTALE WONING MET EEN ROYAAL DAKTERRAS MET FANTASTISCH UITZICHT, GELEGEN OP HET PRINSENEILAND IN AMSTERDAM!

Het appartement is gelegen in het voormalige pakhuis “Vrede” Het eiland, oorspronkelijk bekend als het Middeneiland, kreeg de naam Prinseneiland, vernoemd naar de prinsen van Oranje. Het is een oase van rust midden in de stad en daardoor een aantrekkelijke woon,- werkbuurt. Het eiland is omringd door de Prinseneilandgracht, Realengracht, Bickersgracht en Eilandsgracht. Na de tweede wereldoorlog was het Prinseneiland vrijwel verlaten maar het werd door kunstenaars (Jan Sierhuis; Johan van der Keuken; Peter Schat; Willem Breuker) herontdekt. De appartementen in een van de Rijks monumentale pakhuizen zijn tegenwoordig een buitenkans voor wie in hartje Amsterdam een rustig en “Vredig” huis zoekt.

Indeling:
Dit prachtige appartement bevindt zich op de vierde verdieping en is te bereiken via het goed begaanbare trappenhuis. Via de entree kom je direct in de ruime woonkamer met open keuken, garderobe en toilet. De moderne keuken is voorzien van een kookeiland en alle benodigde apparatuur, waaronder een ijskast, vriezer, oven, magnetron en 5-pits gasfornuis met afzuigkap. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en een gezellige eethoek.

Via een vaste trap kom je op de zolderverdieping. De grote slaapkamer aan de achterzijde met ingebouwde kasten en zelfs airco voor het perfecte binnenklimaat biedt een prachtig uitzicht over Amsterdam. De centraal gelegen badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en een wastafelmeubel. Op deze verdieping is ook een separaat toilet aanwezig. Tevens is er een kast met de CV-ketel en de waterdrukpomp.

Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de tweede ruime slaapkamer. Vanuit deze kamer heb je, via een trap, toegang tot het riante dakterras waar je in serene rust kunt genieten van het uitzicht over de stad. Bewonder de iconische Westertoren of de imposante Pontsteiger terwijl je ontspant vanaf je eigen dakterras.

Op de begane grond beschikt het appartement nog over een handige (fietsen)berging. 

Wacht niet langer en plan nu een bezichtiging om dit prachtige appartement met eigen ogen te zien!

Erfpacht:
Het appartement ligt op particuliere erfpacht van Stichting Vastgoed Beheer Nederland. Het erfpachtrecht is eeuwigdurend en wordt jaarlijks geïndexeerd aan de hand van het CPI. Er is een notariële erfpachtopinie afgegeven met code oranje. De jaarlijkse canon bedraagt thans: € 1.213,68

Omgeving
Het Prinseneiland vormt samen met het Bickerseiland en het Realeneiland de 'Westelijke Eilanden". De Haarlemmerdijk en - straat bevinden zich, evenals de Jordaan, op loopafstand. Daar zijn winkels, markten met een grote verscheidenheid in aanbod, van de dagelijkse levensbehoeften tot luxe artikelen. En een internationale variëteit aan uitstekende restaurants, gezellige cafés, en zelfs een van de mooiste oude bioscopen van Amsterdam. Ook op loopafstand zijn haltes van tram en bussen met uitstekende verbindingen, o.a. naar het nabij gelegen Centraal Station.

Bijzonderheden:
- 113m2 woonoppervlakte met een dakterras van 32m2;
- (fietsen)berging van 6,5m2 op de begane grond;
- De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt: € 330,44;
- Top locatie op het Prinseneiland!;
- De woning is gelegen op particuliere erfpachtgrond;
- De canon bedraagt: € 1.213,68 per jaar;
- Verschillende opties voor het huren van een parkeerplaats in de nabije omgeving;

BEAUTIFUL MONUMENTAL APARTEMENT WITH A SPACIOUS ROOF TERRACE WITH FANTASTIC VIEWS, LOCATED ON PRINSENEILAND IN AMSTERDAM!

The apartement is located in the former warehouse "Vrede" The island, originally known as the Middeneiland, was named Prinseneiland, named after the Princes van Oranje. It is an oasis of tranquillity in the middle of the city, making it an attractive place to live and work. The island is surrounded by Prinseneilandgracht, Realengracht, Bickersgracht and Eilandsgracht. After the Second World War, Prinseneiland was almost deserted but was rediscovered by artists (Jan Sierhuis; Johan van der Keuken; Peter Schat; Willem Breuker). Today, the appartments in one of the Rijks monumental warehouses are a godsend for those looking for a quiet and peaceful home in the heart of Amsterdam.

Layout:
This beautiful apartement is located on the top two floors and can be reached via the easily accessible staircase. Through the entrance, you directly enter the spacious living room with open kitchen, garderobe and toilet. The modern kitchen is equipped with a cooking island and all necessary appliances, including a fridge, freezer, oven, microwave and 5-burner gas hob with extractor hood. The living room offers enough space for a comfortable seating area and a cosy dining area.

A fixed staircase leads to the top floor. The large bedroom at the back with built-in wardrobes and even air conditioning for the perfect indoor climate offers stunning views of Amsterdam. The centrally located bathroom has a bathtub, walk-in shower and a washbasin. There is also a separate toilet on this floor. There is also a cupboard with the central heating boiler and water pressure pump.

At the front of the apartement is the second spacious bedroom. From this room, via a staircase, you have access to the large roof terrace where you can enjoy the views over the city in serenity. Admire the iconic Westertoren or the imposing Pontsteiger while relaxing on your own roofterrace.

On the ground floor, the apartement also has a spacious (bicycle) storage room. 

Don't wait any longer and schedule a viewing now to see this beautiful apartment with your own eyes!

Leasehold:
The flat is on a private leasehold from Stichting Vastgoed Beheer Nederland. The ground lease right is perpetual and is indexed annually to the CPI. A notarial ground lease opinion has been issued with code orange. The annual canon currently amounts to: € 1,213.68

Surroundings: 
Prinseneiland forms the 'Westelijke Eilanden' together with Bickerseiland and Realeneiland. The Haarlemmerdijk and straat, as well as the Jordaan, are within walking distance. There are shops, markets with a wide variety of offerings, from daily necessities to luxury items. And an international variety of excellent restaurants, cosy cafés, and even one of Amsterdam's finest old cinemas. Also within walking distance are tram and bus stops with excellent connections, including to the nearby Central Station.

Details:
- 113m2 living area with a roof terrace of 32m2;
- (bicycle) storage of 6.5m2 on the ground floor;
- The monthly contribution to the VvE is: € 330,44;
- Top location on Prinseneiland!
- The property is located on private leasehold land;
- The canon amounts to: € 1,213.68 per year;
- Various options for renting a parking space in the vicinity;
€ 750.000 k.k.
Bekijk woning
BESCHIKBAAR
AMSTERDAM
Frans van Mierisstraat 45 - 2
UNIEK, RUIM, LICHT EN ONDER ARCHITECTUUR VERBOUWDE DRIE DUBBEL BOVENHUIS MET DAKTERRAS, GELEGEN OP EIGEN GROND, NABIJ HET MUSEUMPLEIN. EEN WONING MET VEEL RAMEN EN HOGE PLAFONDS. 

Ligging:
De Frans van Mierisstraat is een groene, brede en kindvriendelijke straat met aan de overzijde een speeltuintje, in het Museumkwartier van Amsterdam Oud-Zuid. Deze woning is gelegen tussen de Van Baerlestraat en de Johannes Vermeerstraat. Het huis is daarom op loopafstand van de Van Baerlestraat, het Museumplein en de prestigieuze P.C. Hooftstraat, Beethovenstraat en Cornelis Schuytstraat. Er zijn veel winkels, restaurants en gezellige cafés in de omgeving. Datzelfde geldt voor het Concertgebouw en de verschillende musea die deze buurt rijk is. Ook het Vondelpark bevindt zich in de directe omgeving. Kortom een prachtige plek in het elegante hart van de stad, gelegen tussen het drukke Centrum en de Zuidas. Goede aansluiting op de Ring A-10 met de auto. Betaald parkeren gaat middels vergunningensysteem, waarvoor thans ongeveer een wachttijd is van 4 maanden. Uitstekende bereikbaarheid per openbaar vervoer (tram, bus en Noord-Zuid lijn). Met de tramlijn bent u binnen no time op de Zuid-As. Ook Schiphol en het Centraal Station zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. 

Indeling tweede verdieping:
Vanaf uw eigen entree op de begane grond bereikt u de woning op de tweede verdieping.
Overloop met o.a. een intercominstallatie, toilet, veel kastruimte voor de garderobe en schoenen en ook de meterkast. 
De grote raampartijen, de hoge plafonds van het appartement geven een ruimtelijk gevoel. 
Aan de voorzijde is het eetgedeelte met openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde, tevens zijn hier 3 wijnklimaatkasten (2 maal Gaggenau) geplaatst. In deze ruimte staat een grote eettafel waar u met vrienden en familie gezellige avonden gaat doorbrengen. 
Aansluitend is er een imposante professionele keuken waar een chef kok jaloers op is.  Er is o.a. een bargedeelte, een koffiehoek, dubbele openslaande koelkast (GRAM), dubbele vriezer (GRAM), self cooking center (Rational), rotisserie (le Rotisol), 6 pitten en een wokpit (MKN), bakplaat (MKN), oven (MKN), afwasmachine en een professionele afzuigkap. De werkbladen zijn uitgevoerd in bruin marmer evenals de spoelbak welke voorzien is van koperen kranen.
Aan de achterzijde zijn openslaande deuren naar het balkon op het Zuiden en is er in de uitbouw een royale entertainment kamer met openslaande ramen en toegang tot het balkon. Deze kamer is voorzien van verschillende boeken- en kasten die op een zeer smaakvolle wijze zijn verwerkt. De kamer is opvallend licht door de speciaal hiervoor geplaatste ramen.
Over de gehele verdieping zijn ruime kasten geplaatst waarin alle apparatuur en ander toebehoren zijn weggewerkt waardoor het geheel een ongekende rust uitstraalt.

Indeling derde verdieping:
Via de trap bereikt u de derde verdieping van de woning met een overloop voorzien van een deur naar het dakterras, royale kast met de wasmachine en droger aansluiting, toilet en toegang tot de zolderverdieping. De voorzijde biedt ruimte aan twee slaapkamers, deze slaapkamers zijn voorzien van grote raampartijen. De grote kamer aan de voorzijde heeft een marmerenschouw en toegang tot de badkamer. De royale ouderslaapkamer aan de achterzijde heeft veel kastruimte, met een ingebouwde televisie, een inloopkast, openslaande deuren naar het terras en toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, aparte douche en een speelse dubbele wastafelopstelling. Het zonnige dakterras, opgebouwd uit Western Red Cheddar, is voorzien van elektra en een fraai zitgedeelte. 
En ook hier zorgen de kastruimten over de gehele verdieping voor hetzelfde serene gevoel.
 
Indeling zolderverdieping:
Via de trap bereikt u de vierde verdieping. Er zijn op deze verdieping twee slaapkamers met allebei een erker aan de voorzijde. Aan de achterzijde is ook nog een slaapkamer met een vaste kast en toegang tot het platte dak. De badkamer is voorzien van een wastafel met meubel, toilet, radiator en een inloopdouche. In deze ruimte is ook de CV-installatie slim weggewerkt. 

Bijzonderheden:
- Bijzondere architectuur
- Het dakterras aan de derde verdieping is, zonder vergunning, geplaatst in 1994 
- Toestemming conform splitsingsakte voor het aanleggen van een terras aan de derde verdieping en achter de zolderverdieping
- Gelegen op eigen grond
- Gehele woning voorzien van dubbel glas

UNIQUE, SPACIOUS, BRIGHT AND ARCHITECTURALLY CONVERTED THREE DOUBLE UPPER HOUSE WITH ROOF TERRACE, LOCATED ON PRIVATE LAND, NEAR THE MUSEUM SQUARE. A HOUSE WITH MANY WINDOWS AND HIGH CEILINGS. 

Location:
The Frans van Mierisstraat is a green, wide and child-friendly street with a playground on the opposite side, in the Museum Quarter of Amsterdam Oud-Zuid. This house is located between Van Baerlestraat and Johannes Vermeerstraat. The house is therefore within walking distance of Van Baerlestraat, Museumplein and the prestigious P.C. Hooftstraat, Beethovenstraat and Cornelis Schuytstraat. There are many shops, restaurants and cosy cafés in the area. The same goes for the Concertgebouw and the various museums in this neighbourhood. The Vondelpark is also in the immediate vicinity. In short, a wonderful place in the elegant heart of the city, situated between the busy city centre and the Zuidas. Good access to the A-10 ring road by car. Paid parking is by permit system, for which there is currently a waiting time of approximately 4 months. Excellent accessibility by public transport (tram, bus and North-South line). The tram line will take you to the Zuid-As in no time. Schiphol Airport and Central Station are also easy to reach by public transport. 

Layout second floor:
From your private entrance on the ground floor, you reach the flat on the second floor.
Landing with intercom system, toilet, plenty of cupboard space for wardrobe and shoes and also the meter cupboard. 
The large windows, high ceilings of the flat give a spacious feeling. 
At the front is the dining area with French doors to the front balcony, also 3 wine climate cabinets (2 times Gaggenau) are located here. This room contains a large dining table where you will spend pleasant evenings with friends and family. 
Adjacent is an impressive professional kitchen that would be the envy of a chef.  Among others, there is a bar area, a coffee corner, double opening refrigerator (GRAM), double freezer (GRAM), self-cooking centre (Rational), rotisserie (le Rotisol), 6 burners and a wok burner (MKN), griddle (MKN), oven (MKN), dishwasher and a professional hood. The worktops are finished in brown marble as is the sink, which has copper taps.
At the rear are French doors to the south-facing balcony and in the extension is a spacious entertainment room with French windows and access to the balcony. This room is equipped with several bookcases and cupboards that have been very tastefully incorporated. The room is remarkably bright due to the specially installed windows.
Spacious cupboards have been placed across the entire floor in which all appliances and other accessories have been concealed, giving the whole an unparalleled sense of tranquillity.

Layout third floor:
Via the stairs you reach the third floor of the house with a landing equipped with a door to the roof terrace, spacious closet with the washing machine and dryer connections, toilet and access to the top floor. The front offers space for two bedrooms, these bedrooms have large windows. The large room at the front has a marble mantelpiece and access to the bathroom. The spacious master bedroom at the rear has plenty of closet space, with a built-in television, a walk-in wardrobe, double doors to the terrace and access to the bathroom. The bathroom has a bathtub, separate shower and a playful double sink arrangement. The sunny roof terrace, constructed of Western Red Cheddar, has electricity and a nice seating area. 
And again, the cupboard spaces across the floor provide the same serene feeling.
 
Top floor layout:
Stairs take you to the fourth floor. There are two bedrooms on this floor, both with a bay window at the front, and at the back there is also a third bedroom with a closet and access to the flat roof. The bathroom has a washbasin with cabinet, toilet, radiator and a walk-in shower. This room also cleverly conceals the central heating system. 

Special features:
- Special architecture
- The roof terrace on the third floor was installed, without permission, in 1994 
- Permission in accordance with the subdivision deed to install a terrace on the third floor and behind the top floor
- Situated on own land
- Entire house fitted with double glazing
€ 2.100.000 k.k.
Bekijk woning
BESCHIKBAAR
AMSTERDAM
Kinkerstraat 310 1
WONING (89M2) GELEGEN OP DE EERSTE EN TWEEDE VERDIEPING, EIGEN GROND. DE ETAGES WORDEN NU APART BEWOOND MAAR DOOR HET PLAATSEN VAN EEN BINNENTRAP MAAK JE ER EEN RUIME WONING VAN. TWEE BALKONS. FORMEEL IS HET REEDS SAMENGEVOEGD TOT 1 WONING.

Indeling eerste verdieping:
Entree, woonkamer aan de voorzijde met uitstekende geïsoleerde ramen en een suskast. Ruime slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon en de badkamer, die is voorzien van een radiator, wastafel, toilet, wasmachine en een douche. In de achteruitbouw is de keuken.

Indeling tweede verdieping:
Entree, woonkamer aan de voorzijde met uitstekende geïsoleerde ramen en een suskast. Ruime slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon en de badkamer, die is voorzien van een radiator, wastafel, toilet en een douche. In de achteruitbouw is de keuken met CV-opstelling voor beide verdiepingen.

Omgeving:
De recentelijk gerenoveerde Kinkerstraat is gelegen in Amsterdam Oud-West. Er is in dit gedeelte van Amsterdam de afgelopen paar jaar veel veranderd. Zo heb je de Ten Katemarkt die van maandag tot en met zaterdag open is. De Ten Katemarkt kan in uw dagelijkste behoeftes voorzien met een heel gevarieerd assortiment producten. Oud-west beschikt over veel cafés, winkels, restaurants en brasseries. Kijk maar naar de Foodhallen en Panache die beide op loopafstand liggen van de Kinkerstraat.
De Filmhallen in de buurt is ook leuk om naar toe te gaan met vrienden of familie, de laatste paar jaar is dit zeer in trek. Of zou u toch liever omringd willen zijn met groen, dan is het Vondelpark en Rembrandtpark ook op fietsafstand.
Er zijn veel opstapplekken voor trams (lijn 7 en 17) en bussen in de buurt, door de centrale ligging van de woning in Oud-West zijn alle overige delen van Amsterdam snel te bereiken.

Juridisch:
Op 29-12-1995 is deze woning gesplitst in twee afzonderlijke woningen op de eerste en tweede verdieping. Op 21-11-1996, blijkens een afgegeven beschikking onder nummer 035-96, is besloten de samenvoeging van de zelfstandige woningen van de Kinkerstraat 310-1 en de Kinkerstraat 310-2 toe te staan, onder voorwaarde dat daarvoor een een financiële compensatie wordt betaald, deze compensatie is voldaan door de vorige eigenaren, zonder dat deze woning een trap binnendoor had. De huidige verkopers hebben deze woning gekocht op 21-11-1996 en gebruikt voor afzonderlijk bewoning door eigen kinderen. Er is 1 CV-installatie voor beide verdiepingen en de WOZ-waarde is op peildatum 01-01-2022 € 659.000,-- voor het geheel. Recent is de BAG registratie aangepast van twee woningen naar 1 woning, conform de kadastrale aanduiding (samenvoeging) en de WOZ-waarde. Het plaatsen van een interne trap dient door de kopende partij voor eigen rekening en risico gedaan te worden.

VvE:
De Vereniging van Eigenaren Kinkerstraat 308-310 bestaat uit 5 leden en de breukdelen zijn voor alle appartementen 2/10e. Elk lid betaald per maand € 100,-- dus in totaal € 500,- per maand. Er is een opstalverzekering met in 2023 een verzekerde waarde van € 995.618,--. In juli 2023 was het banksaldo ruim € 14.000,--

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Zeer goed geïsoleerd aan de voorzijde
- Twee balkons


HOUSE (89M2) LOCATED ON THE FIRST AND SECOND FLOOR, OWN LAND. THE FLOORS ARE NOW OCCUPIED SEPARATELY BUT BY INSTALLING AN INTERNAL STAIRCASE YOU CAN MAKE IT A SPACIOUS HOME. TWO BALCONIES. FORMALLY ALREADY MERGED INTO 1 HOME.

Layout first floor:
Entrance, living room at the front with excellent insulated windows and sus box. Spacious bedroom at the rear with access to the balcony and the bathroom, which has a radiator, washbasin, toilet, washing machine and a shower. In the rear building is the kitchen.

Layout second floor:
Entrance, living room at the front with excellent insulated windows and sus box. Spacious bedroom at the rear with access to the balcony and the bathroom, which has a radiator, washbasin, toilet and shower. In the rear extension is the kitchen with central heating system for both floors.  

Surroundings:
The recently renovated Kinkerstraat is located in Amsterdam Oud-West. A lot has changed in this part of Amsterdam in the past few years. For example, you have the Ten Katemarkt which is open from Monday to Saturday. The Ten Katemarkt can meet your daily needs with a very diverse range of products. Oud-west has many cafés, shops, restaurants and brasseries.. Oud-west has many cafés, restaurants and brasseries. Check out the Foodhallen and Panache, both within walking distance of Kinkerstraat.
The Filmhallen nearby is also fun to go to with friends or family, very popular in the last few years. Or would you still prefer to be surrounded by greenery, the Vondelpark and Rembrandtpark are also within cycling distance.
There are many boarding points for trams (line 7 and 17) and buses nearby, and the central location of the property in Oud-West means that all other parts of Amsterdam can be reached quickly.

Legally:
On 29-12-1995, this property was split into two separate dwellings on the first and second floors. On 21-11-1996, according to a decision issued under number 035-96, it was decided to allow the merging of the independent dwellings of Kinkerstraat 310-1 and Kinkerstraat 310-2, on condition that a financial compensation was paid for this, this compensation was paid by the previous owners, without this property having an interior staircase. The present sellers bought this property on 21-11-1996 and used it for separate occupation by their own children. There is 1 boiler installation for both floors and the WOZ value on reference date 01-01-2022 was € 659,000 for the whole. Recently, the BAG registration was changed from two dwellings to 1 dwelling, in accordance with the cadastral designation (amalgamation) and the WOZ value. The installation of an internal staircase should be done by the buying party at its own expense and risk. 

Owners' Association:
The Owners' Association Kinkerstraat 308-310 consists of 5 members and the fractions are 2/10ths for all flats. Each member pays €100 per month, making a total of €500 per month. There is building insurance with an insured value of € 995,618 in 2023. In July 2023 the bank balance was over € 14,000,--

Details:
- Own land
- Non-self-occupation clause applies
- Very well insulated at the front
- Two balconies
€ 650.000 k.k.
Bekijk woning
BESCHIKBAAR
AMSTERDAM
Vierwindenstraat 78 1
Een appartement waar je gasten steil van achterover zullen vallen. Zodra je de woning betreedt lijkt het alsof je niet op het Realeneiland bent maar in Manhattan. Dit schitterende appartement ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een film komt. Een New York loft achtige woning en dat midden in het mooiste gedeelte van Amsterdam!

De woning is gelegen eerste verdieping van dit prachtige pand dat voorheen dienst deed als papier pakhuis. Je komt binnen in de hal met ruime garderobe en toegang tot een toilet met fonteintje. Aan je linkerhand ligt een ruime kamer die nu dienst doet als atelier/werkkamer. De ruimte beschikt over grote glazen deuren en staat hierdoor in verbinding met de woonkamer. Deze deuren creëren de afsluiting van de woonkamer. Dit maakt de ruimte tot een perfecte werkkamer of slaapkamer. 
De royale woonkamer met plafonds van maar liefst 4,76m hoog heeft door de hoekligging heel veel ramen en daardoor heerlijk licht. De prachtige houten balken in combinatie met de stenen muren zorgen voor een industriële look-and-feel. We zullen een ronde door de woning doen. De woonkamer biedt ruimte aan een grote eetkamer om alle gasten te kunnen ontvangen. Verder is er nog een royale zithoek met een bank. De keuken zit in de hoek van de L-vormige woonkamer. Waar vaak aan de keuken wordt gerefereerd als zijnde het hart van de woning gaat dat hier zeker op. De grote houten keuken met marmeren aanrechtblad is van alle gemakken voorzien: een 6-pits gasfornuis met vier ovencompartimenten, een afzuigkap, afwasmachine en twee wijnklimaatkasten. De baropstelling maakt dit tot een perfecte entertainment ruimte, met een prachtig uitzicht over de Zoutkeetsgracht. 
Grenzend aan de keuken beschikt de woning nog over een bijkeuken die zorgt voor de nodige bergruimte en ruimte voor de koelkast. 
Via de bijkeuken bereik je de slaapkamer. De slaapkamer is ruim en beschikt over een badkamer ensuite, met wastafel en een inloopdouche. 
Loop je door dan bereik je de kamer die nu dienst doet als thuiskantoor. Deze kamer kan ook ingericht worden als slaapkamer. 
Terug naar de woonkamer. Via de trappen is de entresol bereikbaar. De entresol beschikt over een overloop met inbouwkasten en heeft aan de kant van de keuken een extra zitgedeelte. Vanuit hier heeft u een uitzicht over de prachtige woonkamer en de Amsterdamse grachten. 
Via dit zitgedeelte is een extra kamer bereikbaar die kan dienen als extra slaapkamer, inloopkast ofwel thuiskantoor. Achter deze kamer bevindt zich de royale badkamer. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche met twee regendouches, een toilet, dubbele wastafel en een ligbad. 
De master-bedroom bevindt zich aan de entreezijde van de woning en is voorzien van glazen muren. Hierdoor is deze kamer heerlijk licht en kijkt mooi uit over deze prachtige woning. De slaapkamer beschikt tevens over een royale inloopkast. 

Locatie;
Realeneiland is een echt eiland in het centrum van Amsterdam; met drie bruggen (drieharingen brug ligt op 50 meter afstand) is het verbonden met het Prinseneiland, Bickerseiland en de Zeeheldenbuurt. De vierwindendwarsstraat ligt haaks op de Vierwindenstraat en vormen samen de windroos.

Het Realeneiland vormt samen met het Bickerseiland en het Prinseneiland de 'Westelijke Eilanden". Eeuwenlang werden hier schepen gebouwd en allerlei hieraan verwante ambachten bedreven. Tegenwoordig is het door zijn besloten ligging een van de gewildste, rustigste en meest sfeervolle buurten in het centrum van Amsterdam. Water, scheepjes, kunstenaars, ateliers, groen, straatjes zonder stoepen en vrijwel zonder verkeer, maken de buurt tot een oase van poëtische rust. De bewoners waarderen dat en hebben er veel voor over die sfeer te behouden en waar mogelijk te verbeteren. De Haarlemmerdijk en - straat bevinden zich, evenals de Jordaan, op loopafstand. Daar zijn winkels, markten met een grote verscheidenheid in aanbod, van de dagelijkse levensbehoeften tot luxe artikelen. En een internationale variëteit aan uitstekende restaurants, gezellige cafés, en zelfs een van de mooiste oude bioscopen van Amsterdam. Ook op loopafstand zijn haltes van tram en bussen met uitstekende verbindingen, o.a. naar het nabij gelegen Centraal Station.

Bijzonderheden:
- Huurprijs € 7500,- per maand excl. nutsvoorzieningen;
- Huurcontract model B, maximaal 1 jaar;
- 236 m2 woonoppervlakte;
- De woning wordt volledig gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd;
- Mogelijkheid tot 5 slaapkamers;
- De gehele woning beschikt over vloerverwarming;
- De gehele woning beschikt over dubbel glas;
- Energielabel B;
- De woning is prachtig ingericht met een mix tussen design meubilair van internationale ontwerpers, vintage en veel kunst;
- Verschillende opties voor het huren van een parkeerplaats in de nabije omgeving;
- Top locatie op het Realeneiland.

An apartment that will blow your guests away. As soon as you enter the apartment, it feels like you’re in Manhattan, not Amsterdam’s Realeneiland. This magnificent apartment looks like it comes straight out of a movie. A New York loft-like flat in the middle of the most beautiful part of Amsterdam!

The apartment is situated on the first floor of a beautiful building that formerly served as a paper warehouse. As you enter the property, the light-filled hallway offers a spacious wardrobe and access to a toilet with hand basin. To your left lies a large room that now serves as a studio/atelier. This room features large glass doors connecting it to the living room. Close these doors and you create a separate space, making it perfect for a study or extra bedroom. 

The corner location of the large living room – with ceilings of no less than 4.76 m high – means it boasts many windows, so it’s bathed in natural light. The beautiful wooden beams combine with the rustic stone walls to give it an industrial look and feel. Join us on a tour of this fabulous home. The big living room transitions seamlessly into a large dining room, so hosting your guests has never been easier. There is generous seating with a comfortable sofa. The kitchen is located in the corner of the L-shaped living room. The kitchen is often referred to as the heart of a home, and that is most certainly the case here. The large fully equipped kitchen, with its timber cabinetry and marble worktops, features a range with 6-burner gas hob and four ovens, an extractor hood, dishwasher and two climate-controlled wine cabinets. The breakfast bar makes this a perfect entertainment area, with a stunning view out across the Zoutkeetsgracht. 

Adjacent to the kitchen, the home also has a utility room which provides the necessary storage space and room for the fridge-freezer. 

The spacious bedroom is accessed through the utility room, and features an en-suite bathroom with washbasin and a walk-in shower.
 
Keep on walking and you’ll reach the room that now serves as a home office. This room could also be used as a bedroom. 

We now return to the living room and use the stairs to access the mezzanine. This space has a landing featuring an impressive bookcase and fitted wardrobes, with an extra seating area towards the kitchen. From here you will enjoy a great view over the grand living room towards Amsterdam’s canals. 

Next to this seating area you’ll find an additional room that could serve as an extra bedroom, walk-in closet or home office. Adjoining this room is a comfortable bathroom equipped with a walk-in shower, featuring two rain showers, a toilet, double washbasins and a bathtub. 

The master bedroom is located on the entrance side of the dwelling and has glass walls, making the room very light and providing you with great views over the living room and the Zoutkeetsgracht. The bedroom also features a generous walk-in closet. 

Location
Realeneiland is a real island in the center of Amsterdam. With three bridges (Drieharingen Bridge is 50 meters away) it is connected to Prinseneiland, Bickerseiland and the Zeeheldenbuurt. The Vierwindendwarsstraat lies at right angles to the Vierwindenstraat, both streets oriented to the cardinal points.

Together with the Bickerseiland and the Prinseneiland, the Realeneiland forms the ‘Western Islands’. For centuries, ships were built here and all kinds of related crafts were practiced. Today, its secluded location makes it one of the most desirable, quiet and attractive neighborhoods in the center of Amsterdam. Water, boats, artists, studios, greenery, pedestrianized streets and virtually no traffic make the neighborhood an oasis of poetic peace. The residents appreciate this and are very keen to preserve this atmosphere and improve it wherever possible. Haarlemmerdijk and Haarlemmerdijk Street are within walking distance, as is the Jordaan. There are stores, markets with a wide variety of offerings, from daily necessities to luxury items. And an extensive international selection of excellent restaurants, cozy cafés, and even one of the most beautiful old cinemas in Amsterdam. Also within walking distance are tram and bus stops with excellent connections, including to the nearby Central Station.

Particulars:
- Rental price € 7,500 per month excl. utilities and municipal taxes;
- Rental contract model B, maximum 1 year;
- 236 m2 living space;
- The house is rented fully furnished;
- Five bedrooms possible;
- The home features underfloor heating throughout;
- All windows are double glazed;
- Energy label B;
- The house is beautifully decorated with a mix of design furniture by international designers, antiques and lots of art;
- There are several options to rent a parking spot in the vicinity;
- Top location on the Realeneiland.
€ 7.500 p. mnd.
Bekijk woning
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
AMSTERDAM
Droogbak 7 - 8
TWEE GEMEENTELIJKE MONUMENTEN (18e EEUWS), TUIN EN ACHTERHUIS VAN IN TOTAAL 692 M2 en 143 M2 OVERIGE INPANDIGE RUIMTE. HET BETREFT ZES WONINGEN EN EEN OPSLAG, GELEGEN OP EIGEN GROND.

Droogbak 7:
Kelder, te bereiken via luik en via de voorzijde (65 m2), wordt leeg opgeleverd.
Begane grond is een woning in casco staat (90 m2) met toegang tot de tuin (ca 25 m2) en met een kamer in het achterhuis, wordt leeg opgeleverd.
Eerste verdieping is een verhuurde woning (72 m2) met een berging op zolder (19 m2). Deze woning is verhuurd voor € 5.376,-- per jaar.
Tweede verdieping is een gerenoveerde woning (72 m2) met een interne trap naar de zolderverdieping (30.2) met een slaapkamer en luxe badkamer, wordt leeg opgeleverd.

Droogbak 8:
Kelder, opslagruimte (68 m2) is verhuurd voor € 3.218,-- per jaar.
Begane grond is een woning (101 m2) met toegang tot de tuin (ca. 25m2) plus begane grond achterhuis, eerste verdieping achterhuis (32 m2) en tweede verdieping van het achterhuis (30 m2), casco staat, wordt leeg opgeleverd.
Eerste verdieping is een verhuurde woning (76 m2) met een berging op de zolder (36 m2). Deze woning is verhuurd voor € 9.243,96 per jaar.
Tweede verdieping is een nette woning (76 m2) met een zolderkamer aan de voorzijde (22 m2), wordt leeg opgeleverd.

De Droogbak 7-1, 8-O, 8-1 (verhuurd) zijn niet te bezichtigen en de overige woningen, te weten Droogbak 7-HS, 7-2, 8-HS en 8-2 op afspraak.

In 2022 is er een funderingsonderzoek uitgevoerd door de firma Duyts. De voorhuizen wordt beoordeeld tot redelijk tot matig en voor het achterhuis is de kwaliteit van de fundering onvoldoende.

Locatie en bereikbaarheid:
De Droogbak is gelegen ten westen van het Centraal Station. Bij het CS zijn er diverse tram- bus- en metrolijnen en zijn er diverse pontjes die over het IJ gaan. Via de Spaarndammertunnel (S101) zijn de panden te bereiken en is het mogelijk om aan de overzijde te parkeren in Q-Park Amsterdam. De Haarlemmerstraat met diverse winkels is heel vlakbij en op de hoek is het bekende café Kobalt.

Monument en bestemming:
De panden zijn beide gemeentelijke monumenten en tevens is het onderdeel van de Grachtengordel Amsterdam wat daarom op de Unesco Werelderfgoedlijst staat. Het achterhuis en de gangen naar het achterhuis zijn conform de plankaart aangeduid als Tuin-3 op ruimtelijkeplannen.nl, het achterhuis is sinds jaar en dag in gebruik als woningen.

Historie:
Droogbak een eeuwenoude benaming voor een straat of beter gezegd voormalige kade alhier. Het was een voormalige kade van het IJ. Droogbak 7 en Droogbak 8 zijn twee gelijke panden die in 1878 ver- gebouwd zijn door de firma P Hegener en Zn. Aan het plein was tussen 1878 en 1889 het Station Amsterdam Westerdok, hier waren spoorlijnen richting Haarlem en Zaandam. Bij de opening van het Centraal Station is Station Westerdok gesloten. In 2000 is op de Droogbak een fontein, in de vorm van een zeester, geplaatst ter afronding van de restauratie van het gebouw De Droogbak.

Documenten:
Wij beschikken over diverse documenten, waaronder de huidige huurcontracten en huuropbrengsten, bestemmingsplan gegevens, bodemrapportages, funderingsonderzoek van Duytsbouw, plattegronden, brochure, kadastrale gegevens en WOZ-waarden. Deze zijn op te vragen bij ons kantoor en kunnen bij het maken van een afspraak ook via een Move account beschikbaar worden gesteld.

Bijzonderheden:
WOZ totaal: € 4.188.000,--
2010 - 8-I en II ramen achterzijde vernieuwd 13.000,--
2012 - (Deel) dak vernieuwd 45.000,--
2014 - Werkzaamheden achtergevels incl. vernieuwen ramen en schilderen achtergevel 43.000,--
2016 - Renovatie 7-II ong. 80.000,--
2017 - 8-II Renovatie keuken, toilet en badkamer 44.000,--
2019 - Schilderen en olie zetten voorgevel en plaatsen dubbel glas op 8-II 20.000,--
2022 - Asbest verwijderd.
Eigen grond
Vlakbij het Centraal Station

DISCLAIMER:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden van onze kant echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
€ 2.900.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
AMSTERDAM
Van Hogendorpstraat 869
ROYAAL 3-KAMER APPARTEMENT VAN 85M2 GELEGEN OP EIGEN GROND MET EEN BALKON OP HET ZUIDEN! Indeling: Via de gedeelde trap bereik je de woning op de tweede verdieping. Bij binnenkomst betreed je de hal die toegang biedt tot alle vertrekken van de woning. In deze hal bevindt zich een bergkast met aansluitingen voor een wasmachine en droger, evenals de cv-ketel. Daarnaast vind je hier het zwevende toilet met fonteintje en de meterkast. De woonkamer, die zich aan het einde van de hal bevindt, heeft een U-vormige indeling en biedt een heerlijke lichtinval. Aan de voorzijde van de woonkamer is een comfortabel zitgedeelte met een Frans balkon. De achterzijde herbergt de L-vormige open keuken, uitgevoerd in een stijlvol zwart-wit ontwerp. Deze keuken is voorzien van een royaal Smeg fornuis met een 5-pits gaskookplaat en een bijpassende Smeg afzuigkap. Verder beschikt de keuken over moderne gemakken zoals een afwasmachine, koelkast, vriezer en magnetron. Via dubbele deuren heb je toegang tot het zonnige balkon op het zuiden. De slaapkamers bevinden zich aan de andere zijde van de woning. Aan de voorzijde tref je een slaapkamer met een Frans balkon, terwijl de ruime master bedroom aan de achterzijde zich opent naar het balkon via dubbele openslaande deuren. Tussen deze slaapkamers in vind je de riante badkamer, voorzien van een prachtig houten wastafelmeubel met stenen blad, een ligbad en een ruime inloop regendouche. Vereniging van eigenaren: Het betreft een professioneel beheerde vereniging van eigenaren. De vereniging bestaat uit 5 leden, het aandeel van dit appartementsrecht bedraagt 1/5e. De maandelijkse bijdrage aan de VvE is € 111,25 per maand. Omgeving: De woning is gelegen in de populaire Staatsliedenbuurt. Het groene en levendige Westerpark met het culturele centrum Westergasfabriek waar tal van trendy restaurants, bars, een bioscoop, galerieën, clubs en sportfaciliteiten zijn, ligt op loopafstand. Gunstige ligging nabij uitvalswegen (ring A10). Goede verbinding met het openbaar vervoer. Bijzonderheden: - Gelegen op eigen grond; - 85m2 woonoppervlakte; - Balkon van 8m2 op het zuiden; - Gelegen in de gewilde Staatsliedenbuurt; - Energielabel D; - Maandelijkse bijdrage aan de VvE € 111,25 per maand.
€ 625.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Nieuwe Herengracht 5 3
PRACHTIG 2-KAMER APPARTEMENT MET BALKON EN EEN ONOVERTROFFEN UITZICHT OVER DE AMSTEL, HERMITAGE EN DE NIEUWE HERENGRACHT, GELEGEN OP EIGEN GROND!

Indeling:
Via het gezamenlijke trappenhuis bereikt u de woning op de derde etage. Entree met toegang tot een verkeersruimte met toegang tot alle vertrekken en een berging met de meterkast. Aan de voorzijde en tevens grachtzijde bevindt zich de lichte woonkamer met drie dubbele openslaande ramen. De L-vormige woonkamer is ruim te noemen en beschikt over een op maat gemaakte kastenwand voor de nodige bergruimte. De voorzijde heeft een prachtig uitzicht over de Nieuwe Herengracht, de Hermitage en de rivier de Amstel. A million dollar view. Met de grote ramen open zit u hier zomers op de eerste rang. De perfecte plek om met een wijntje te kijken naar de passerende bootjes. 

In het hart van de woning bevindt zich de badkamer. De ruime badkamer in wit-zwarte kleurstelling is voorzien van een toilet, wastafel, designradiator en een inloopdouche. De royale slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van meerdere inbouwkasten. Via dubbele openslaande deuren is het gevelbrede balkon bereikbaar. Aan de achterzijde bevindt zich tevens de keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien. Een 4-pits inductieplaat, afzuigkap, afwasmachine, combi-oven, koelkast, vriezer (allen Siemens) en de aansluiting ten behoeve van de wasmachine. Ook de keuken biedt toegang tot het balkon, een heerlijke plek om je te onttrekken van de drukte. Het balkon beschikt over een bergkast. 

De woning beschikt over een ruime (fietsen)berging op de begane grond.

Omgeving:
Wonen aan het centrum aan een rustige gracht! Dit prachtige appartement is gelegen aan het begin van de Nieuwe Herengracht in het centrum van Amsterdam. Het appartement heeft een uitzicht over de Hermitage en de Amstel. Het appartement bevindt zich om de hoek van Artis, de Hortus, het Joods Museum, het Amsterdam Museum, het Tuschinski theater, het Waterlooplein met de Stopera en het Rembrandtplein. Al met al valt er meer dan genoeg te beleven. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de Jodenbreestraat of de Utrechtsestraat. Ook aan gezellige cafés en goede restaurants is de keuze enorm. Denk aan de Plantage en Café ’t Hooischip. 
Metrohalte Waterlooplein bevindt zich op loopafstand evenals tram 4 en 14.  Ook de ringweg A10 is via de diverse uitvalswegen (S112 en S116) snel te bereiken. Parkeren kan met een bewonersvergunning. 

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: 49m2; 
- Balkon van 5m2:
- Berging: 3,5m2;
- Gelegen op eigen grond;
- Mogelijkheid tot het realiseren van een tweede slaapkamer. 
- Actieve vereniging van eigenaren bestaande uit 4 leden;
- De maandelijkse bijdrage bedraagt € 200,-, waarvan € 76,74 stookkosten;
- Verwarming doormiddel van gezamenlijk C.V. en boiler, geplaatst 2022;
- De fundering is vervangen in 2022;
- Zeer gewilde locatie aan de gracht!;
- Oplevering kan snel;
- Autoluw, doch goed bereikbaar.
€ 450.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Biesboschstraat 29 1
LICHT VIERKAMER APPARTEMENT VAN 79 M2 GELEGEN OP DE 1E VERDIEPING MET ZONNIG BALKON OP HET ZUIDEN, DRIE SLAAPKAMERS, DUBBEL GLAS VOOR EN ACHTER, EEN BADKAMER MET LIGBAD EN TWEE ZOLDERKAMERS VAN IN TOTAAL 23 M2. DE AB 2016 ZIJN VAN TOEPASSING MET EEN AFGEKOCHTE ERFPACHT TOT 2053.

Indeling eerste verdieping:
Entree in de ruime hal in het midden van de woning met toegang tot alle vertrekken. De lichte doorzon woonkamer heeft aan de voorzijde een erker en een marmeren schouw, aan de achterzijde is ook een schouw en de open keuken (2018) met een mooi marmer aanrechtblad en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4 pits-gasfornuis, combi-oven, vaatwasmachine en een spoelbak. Via openslaande deuren kom je op het zonnige balkon op het Zuiden. In de gang is het separate toilet en een trapkast met wasmachine, tevens de badkamer met een ligbad, wastafel met meubel en een radiator. Aan de voorzijde is een ruime slaapkamer, thans in gebruik als werkkamer. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamer met beide toegang tot het balkon, de linker is in gebruik is als kledingkamer en daar is ook de CV-opstelling, de rechter is de ruime masterbedroom. 

Indeling zolderverdieping:
Twee kamers aan de voorzijde waarvan 1 met erker en wasmachine-aansluiting en de andere met een Velux dakraam. 

Er is een actieve VVE met financiële reserves.

Ligging en omgeving:
De woning is gelegen in een rustige groene éénrichtingsstraat in het populairste stuk van de Rivierenbuurt nabij de vele winkels, speciaalzaakjes, cafés en restaurants van de Maasstraat en de Scheldestraat. Het Beatrixpark, Martin Luther Kingpark en de uitgaanswijk De Pijp zijn op loopafstand. Het centrum van Amsterdam is ca. 10 minuten fietsen. De bereikbaarheid is uitstekend middels het openbaar vervoer via de tramlijnen 4 en 12. Het metrostation van de Noord Zuidlijn bevindt zich op loopafstand. 
Tevens zijn stations RAI, Zuid/WTC en bussen in de nabijheid. Binnen enkele minuten bent u met de auto via de diverse uitvalswegen zo op de Ringweg A10 en de A2. 

Bijzonderheden:
- De verplichting tot het betalen van de canon is afgekocht tot 15-08-2053. 
- Eeuwigdurende erfpacht is van toepassing, waarbij is gekozen voor een jaarlijkse canon vanaf 16-08-2053. 
- Courant ingedeeld
- Badkamer is geplaatst in 2016 en de CV ketel in 2018
- Actieve VVE met financiële reserves
- Servicekosten zijn € 125,- per maand

Disclaimer:
Bovenstaande tekst is uitsluitend indicatief, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

BRIGHT FOUR-BEDROOM APARTMENT OF 79 M2 LOCATED ON THE 1ST FLOOR WITH SUNNY SOUTH-FACING BALCONY, THREE BEDROOMS, DOUBLE GLAZING ON THE FRONT AND REARSIDE, A BATHROOM WITH BATHTUB AND TWO ATTIC ROOMS TOTALLING 23 M2. THE AB 2016 APPLY WITH A BOUGHT OFF GROUND LEASE UNTIL 2053.

Layout first floor:
Entrance into the spacious hall in the middle of the house with access to all rooms. The bright light living room has a bay window at the front and a marble fireplace, at the rear there is also a fireplace and the open kitchen (2018) with a beautiful marble countertop and equipped with various appliances such as a 4-burner gas cooker, combi oven, dishwasher and a sink. French doors open onto the sunny south-facing balcony. In the hallway is the separate toilet and a stairs cupboard with washing machine, also the bathroom with a bath, washbasin with cabinet and a radiator is located here. At the front is a spacious bedroom, currently used as a study. At the rear are two bedrooms, both with access to the balcony, the left one is in use as a dressing room and also houses the central heating system, the right one is the spacious master bedroom. 

Layout attic floor:
Two rooms at the front, one with bay window and washing machine connection and the other with a Velux skylight. 

There is an active owners association with financial reserves.

Location and surroundings:
The property is located in a quiet green one-way street in the most popular part of the Rivierenbuurt near the many shops, specialty shops, cafes and restaurants of the Maasstraat and Scheldestraat. Beatrixpark, Martin Luther Kingpark and the entertainment district De Pijp are within walking distance. The centre of Amsterdam is about 10 minutes by bike. Accessibility is excellent by public transport via tram lines 4 and 12. The metro station of the North South Line is at walking distance. 
RAI, Zuid/WTC stations and buses are also nearby. Within minutes you can reach the A10 ring road and the A2 motorway by car via various arterial roads. 

Specifics:
- The obligation to pay the canon has been bought off until 15-08-2053. 
- Perpetual ground lease is applicable, with an annual canon from 16-08-2053. 
- Perfect layout
- Bathroom was installed in 2016 and central heating system in 2018
- Active owners' association with financial reserves
- Service costs are € 125,- per month

Disclaimer:
The above text is indicative only, no rights can be derived from it.
€ 625.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Kanaalstraat 102 E
UNIEK LICHT LOFT IN EEN VOORMALIG SCHOOLGEBOUW VAN 58M2, IN DE HELMERSBUURT, OP EIGEN GROND EN VLAKBIJ HET VONDELPARK. GOED GEISOLEERD MET EEN PLAFONDHOOGTE VAN 4,5M

Indeling
U betreedt deze voormalige school via de originele houten dubbele deuren op de begane grond. Via het statige gezamenlijke trappenhuis, met diverse glas-in-lood ramen bereikt u de woning gelegen op de tweede verdieping. Met plafonds van maar liefst 4,5e meter hoog en de kenmerkende grote raampartijen van een schoolgebouw, komt er fantastisch licht binnen in de woning. 

Dit loft is één open ruimte in een voormalig klaslokaal. In het lokaal is een constructie geplaatst waarin alle voorzieningen zijn weggewerkt. De gehele constructie is ontworpen door prijswinnend architect Rob Ten Napel en voelt op alle plekken ruim en licht aan. Door de dikke muren en plafonds is het goed geïsoleerd tegen geluid. 

Bij de entree onder de trap van de entresol is een ruime berging gecreëerd (groot genoeg voor een racefiets) die ook ruimte biedt aan de meterkast. De moderne open keuken met werkblad en koudgewalst stalen frontjes is geplaatst onder de entresol en kijkt uit over de woonkamer. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals o.a. een 5-pits gasfornuis met grote oven (Smeg), een afzuigkap, afwasmachine, koelkast en vriezer. Verder is de keuken voorzien van meer dan genoeg opbergruimte. 
Om de hoek van de keuken is het toilet subtiel weggewerkt. De ruime woonkamer is een oase van licht door de gigantische raampartijen. 

Aan de woonkamer-zijde van de keuken is er wederom veel bergruimte achter de stalen kastdeuren. De keuken en woonkamer worden verlicht door LED verlichting, op de vloer ligt een massief eikenhout parket.

Naast de stalen trap is er een ruime bergkast met de wasmachine-aansluiting. De trap leidt naar de slaapkamer op de entresol. Vanaf de entresol heb je uitzicht op de woonkamer beneden en de wolken buiten. De slaapkamer is voorzien van veel handige opbergruimtes en een inbouwkast. De badkamer en-suite is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Achter de spiegel van de badkamer is de CV-ketel fraai weggewerkt. 

Het toilet, douche en de verschillende opbergruimtes zijn aangesloten op de mechanische ventilatie, zodat ze altijd fris en goed geventileerd zijn. 

Alles is op maat gemaakt, onderdeel van een totaalontwerp en ingebouwd door meubelmakers. Naast het fantastische licht en het design van de ruimte heeft dit loft nóg een (verborgen) kwaliteit: Door de zwevende, geïsoleerde vloeren en dikke muren is het extreem goed geïsoleerd, vooral tegen geluid. Het is daardoor een heerlijk stille plek midden in de bruisende Helmersbuurt. 

De woning is gelegen in de voormalige Rooms Katholieke St. Christinaschool. Diverse authentieke details zijn bewaard gebleven. Zo heeft het complex een statig entree met massief houten dubbele deuren en een granito vloer. Bij binnenkomst zult u het gevoel krijgen dat u terug in de tijd stapt. De klassieke tegelvloer, trapleuningen, brede schoolgangen en glas-in-lood ramen geven dit monumentale voormalig schoolgebouw een statige uitstraling. De woning is tot de jaren ’70 een klaslokaal geweest. In de jaren ’70 zijn de ruimtes in gebruik genomen door kunstenaars als atelier. In 2013 is het gebouw grondig verbouwd tot woningen. Een klassiek gebouw met de gemakken van nu!

De Kanaalstraat is een rustige straat, om de hoek van de bruisende Jan Pieter Heijestraat waar je op 1 minuut lopen een biologische supermarkt, koffiespeciaalzaak, buurtsuper, bakkerij, en de vele specialititeitenrestaurants vindt. Het Vondelpark is twee minuten lopen. Wonen middenin Oud West, maar toch op een rustige plek! Het Vondelpark is vlakbij.

Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is het appartement goed te bereiken. Trams 1, 7, 11 en 17 stoppen vlakbij en gaan direct naar de stad (Centraal Station) of naar Station Lelylaan. Met de auto is het enkele minuten naar de A10.

Bijzonderheden:
- 58m2 woonoppervlakte;
- Gelegen op eigen grond;
- Het betreft een gemeentelijk monument;
- De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt: € 104,-- per maand;
- Gelegen in een voormalig schoolgebouw;
- Het complex is in 2013 omgezet naar woningen;

UNIQUE LIGHT LOFT IN A FORMER SCHOOL BUILDING OF 58M2, IN THE HELMERS NEIGHBOURHOOD, ON PRIVATE LAND AND CLOSE TO THE VONDELPARK. WELL INSULATED WITH A CEILING HEIGHT OF 4.5M

Layout: 
You enter this former school through the original wooden double doors on the ground floor. Through the stately shared staircase, with several stained-glass windows, you reach the appartment located on the second floor. With ceilings as high as 4.5 metres and the characteristic large windows of a school building, fantastic light enters the house. 

This loft is one open space in a former classroom. In the classroom, a structure has been placed in which all the facilities are concealed. The entire structure was designed by award-winning architect Rob Ten Napel and feels spacious and light in all places. Thanks to the thick walls and ceilings, it is well insulated against noise. 

A spacious storage room (big enough for a racing bike) was created at the entrance under the entresol stairs, which also houses the meter cupboard. The modern open kitchen with worktop and steel fronts is located under the entresol and overlooks the living room. The kitchen is equipped with various built-in appliances including a 5-burner gas hob with large oven (Smeg), an extractor hood, dishwasher, fridge and freezer. The kitchen also has more than enough storage space. 
Around the corner from the kitchen, the toilet is subtly concealed. The spacious living room is an oasis of light thanks to the huge windows. 

On the living room side of the kitchen, there is again plenty of storage space behind the steel cabinet doors. The kitchen and living room are lit by LED lighting, on the floor is a solid oak parquet.

Next to the steel staircase, there is a spacious storage cupboard with the washing machine connection. The staircase leads to the entresol bedroom. From the entresol, you have a view of the living room downstairs and the clouds outside. The bedroom is equipped with many useful storage spaces and a built-in wardrobe. The en-suite bathroom has a walk-in shower and sink. Behind the bathroom mirror, the central heating boiler is nicely concealed. 

The toilet, shower and various storage spaces are connected to mechanical ventilation, so they are always fresh and well ventilated. 

Everything is custom-made, part of an overall design and built in by furniture makers. Besides the fantastic light and the design of the space, this loft has another (hidden) quality: With its floating, insulated floors and thick walls, it is extremely well insulated, especially against noise. This makes it a wonderfully quiet place in the middle of the bustling Helmersbuurt. 

The house is located in the former Roman Catholic St Christinaschool. Various authentic details have been preserved. For example, the complex has a stately entrance with solid wooden double doors and a granite floor. Upon entering, you will feel like stepping back in time. The classic tiled floor, banisters, wide school corridors and stained-glass windows give this monumental former school building a stately appearance. The property was a classroom until the 1970s. In the 1970s, the rooms were used by artists as studios. In 2013, the building was thoroughly converted into housing. A classic building with today's conveniences!

The Kanaalstraat is a quiet street, just around the corner from the bustling Jan Pieter Heijestraat where you will find an organic supermarket, coffee speciality shop, neighbourhood supermarket, bakery, and many speciality restaurants within a one-minute walk. The Vondelpark is a two-minute walk away. Living in the middle of Oud West, yet in a quiet spot! The Vondelpark is nearby.

The apartement is easy to reach both by public transport and by car. Trams 1, 7, 11 and 17 stop nearby and go directly to the city (Central Station) or to Lelylaan Station. By car, it is a few minutes to the A10.

Details:
- 58m2 living area;
- Located on private land;
- It is a municipal monument;
- The monthly contribution to the VvE is: € 104,-- per month;
- Located in a former school building;
- The complex was converted to housing in 2013;
€ 450.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Ter Boede 11 2
GOED INGEDEELD 4-KAMER APPARTEMENT (80M2) MET EEN RUIM BALKON PLUS ZOLDERBERGING (12 M2) EN BERGING IN DE ONDERBOUW (6 M2). EEUWIGDUREND AFGEKOCHTE ERFPACHT IN HET PRETTIGE BUITENVELDERT!

Indeling:
Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping en is bereikbaar via het gezamenlijke trappenhuis. Bij binnenkomst in de hal heb je toegang tot alle vertrekken van de woning.
De ruime woonkamer is aan het einde van de hal gelegen en is dankzij de grote raampartijen heerlijk licht. Vanuit de woonkamer stap je zo op het royale balkon, waar je kunt genieten van een heerlijke kop koffie of een glas wijn.

Het appartement beschikt verder over drie goede slaapkamers, waarvan er twee ook toegang bieden tot het balkon. De masterbedroom met 17m2 is zeer ruim te noemen. De slaapkamer kan eenvoudig worden doorgebroken. Dit geeft de optie tot het creëren van een royale doorzonwoonkamer!

De dichte keuken bevindt zich bij binnenkomst aan de linkerkant en is voorzien van een keukenblok. Via de keuken is de afgesloten loggia bereikbaar, waar de c.v.-opstelling zich bevindt en de wasmachine aansluiting is geïnstalleerd.

In het hart van de woning beschikt het appartement nog over een separaat toilet en een badkamer met inloopdouche en wastafel.

Extra opslagruimte nodig? Het appartement beschikt over een ruime berging op de zolderetage van 12 m2 en een (fietsen)berging van 6 m2 op de begane grond.

Dit appartement biedt veel leefruimte en comfort en is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een gezellig en ruim appartement in een fijne buurt. Het is ook ideaal gelegen dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer. Plan nu een bezichtiging en ontdek of dit jouw perfecte nieuwe thuis is!

Omgeving:
Het appartement is zeer centraal gelegen in Amsterdam- Buitenveldert. Nabij het winkelcentrum Groot Gelderlandplein waar u werkelijk alle voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen vindt maar ook de betere kledingzaken en leuke restaurantjes en bovendien vlakbij de Zuidas, het World Trade Centre en de Vrije Universiteit. De bereikbaarheid met de auto en openbaar vervoer is uitstekend. De Amstelveenlijn, de Noord/Zuid-lijn alsmede diverse busverbindingen zijn om de hoek gelegen.
Ook ten opzichte van de belangrijkste uitvalswegen naar Schiphol, Amsterdam en Utrecht (A9 en A10) is de woning zeer gunstig gesitueerd.
De woning is aan alle kanten ingesloten door groen: om de hoek het Gijsbrecht van Aemstelpark, vlakbij het Amsterdamse Bos en het Amstelpark.

Bijzonderheden:
- Niet bewoners clausule is van toepassing
- Actieve vereniging van eigenaren
- De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt: € 273,77 per maand
- Energielabel C
- Ruim balkon
- Twee royale bergingen
- De erfpacht is afgekocht tot en met 31-08-2051
- De verkoper zal de erfpachtcanon eeuwigdurend afkopen!


WELL-ARRANGED 4-ROOM APARTEMENT (80M2) WITH A SPACIOUS BALCONY PLUS ATTIC STORAGE (12 M2) AND STORAGE IN THE GROUND FLOOR (6 M2), THE LEASEHOLD BOUGHT OFF IN PERPETUITY. SITUATED IN THE PLEASANT BUITENVELDERT!

Layout: 
The apartement is located on the second floor and is accessible via the common staircase. Upon entering the hall you have access to all rooms of the house.
The spacious living room is located at the end of the hallway and is lovely and light thanks to the large windows. From the living room, you step out onto the spacious balcony, where you can enjoy a nice cup of coffee or a glass of wine.

The apartement also has three good bedrooms, two of which also offer access to the balcony. The master bedroom is very spacious at 17m2. The bedroom can easily be broken through. This gives the option of creating a spacious living room!  

Upon entering, the closed kitchen is located on the left and is equipped with a kitchenette. Through the kitchen the enclosed loggia is accessible, where the central heating system is located and the washing machine connection is installed.

In the heart of the house, the apartement has a separate toilet and a bathroom with walk-in shower and sink.

Need extra storage space? The apartment has a spacious storage room on the attic floor of 12 m2 and a (bicycle) storage room of 6 m2 on the ground floor.

This appartment offers plenty of living space and comfort and is perfect for people looking for a cosy and spacious flat in a nice neighbourhood. It is also ideally located close to schools, shops and public transport. Schedule a viewing now and find out if this is your perfect new home!

Surroundings:
The flat is very centrally located in Amsterdam- Buitenveldert. Close to the shopping centre Groot Gelderlandplein where you really find all amenities for daily shopping but also the better clothes shops and nice restaurants and also near the Zuidas, the World Trade Centre and the Vrije Universiteit. Accessibility by car and public transport is excellent. The Amstelveenlijn, the North/South line as well as various bus connections are just around the corner. Also in relation to the main arterial roads to Schiphol, Amsterdam and Utrecht (A9 and A10), the property is very conveniently located.
The property is surrounded by green on all sides: Around the corner the Gijsbrecht van Aemstelpark, near the Amsterdamse Bos and the Amstelpark.

Details: 
- Non-occupancy clause applies;
- Active owners association;
- The monthly contribution to the VvE is: € 273,77 per month;
- Energy label C;
- Spacious balcony;
- Two large storage rooms;
- The ground lease has been bought off until 31-08-2051;
- The seller will buy off the ground rent in perpetuity!
€ 450.000 k.k.
Bekijk woning
VERKOCHT
AMSTERDAM
Alexanderstraat 2 I
Dit betreft een statistische aanmelding.
€ 440.000 k.k.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTERDAM
Havikshorst 185
SMAAKVOL INGERICHT EN GOED ONDERHOUDEN 3-KAMERAPPARTEMENT VAN 77M2 MET TUIN DICHTBIJ DE ZUID-AS EN HET GELDERLANDPLEIN!

Via de eigen entree op de begane grond bereik je de zeer smaakvol ingerichte woning. De hal geeft toegang tot alle vertrekken. De zeer royale doorzoonwoonkamer beschikt over een nette houten vloer en een open-keuken. De moderne witte keuken met houten aanrechtblad is luxe en van alle gemakken voorzien: een afwasmachine, koelkast, vriezer, 5-pitsgasfornuis, afzuigkap, oven en een magnetron.
Via de woonkamer is tevens de wasruimte bereikbaar.
Via de woonkamer is de ruime achtertuin van ongeveer 45m2 bereikbaar. 
De woning heeft twee slaapkamers. Een ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning en een zeer ruime masterbedroom aan de achterzijde van de woning. Via de masterbedroom is de achtertuin bereikbaar.
In het hart van de woning ligt de strak betegelde badkamer. De badkamer is van alle gemakken voorzien: een zwevend toilet, een wastafelmeubel, bubbelbad en een inloopdouche.
Buiten het appartement is er nog een berging van ruim 4m2.

Bijzonderheden;
* Exclusief G/W/L;
* Energielabel A!;
* Huurcontract model B; maximaal 2 jaar;
* Luxe gemeubileerd en gestoffeerd; 
* Zeer smaakvol ingericht; 
* Twee goede slaapkamers; 
* Winkels en winkelcentrum Groot Gelderlandplein vlak bij; 
* Op loopafstand van het Amstelpark; 
* Uitstekende bereikbaar met openbaar - en eigen vervoer;

TASTEFULLY DECORATED AND WELL MAINTAINED 3-ROOM APARTMENT OF 77M2 WITH GARDEN CLOSE TO THE ZUID-AS AND GELDERLANDPLEIN!

Through the private entrance on the first floor you reach the very tastefully decorated apartment. The hall gives access to all rooms. The very spacious see-through living room has a neat wooden floor and an open kitchen. The modern white kitchen with wooden countertops is luxurious and fully equipped: a dishwasher, refrigerator, freezer, 5-burner gas stove, hood, oven and microwave.
Through the living room is also accessible the laundry room.
Through the living room is the spacious backyard of about 45m2 accessible. 
The house has two bedrooms. A spacious bedroom at the front of the house and a very spacious master bedroom at the rear of the house. Through the master bedroom, the backyard is accessible.
At the heart of the house is the tightly tiled bathroom. The bathroom is fully equipped: a floating toilet, a washbasin, whirlpool bath and a walk-in shower.
Outside the apartment there is a storage room of over 4m2.

Details;
* Excluding G / W / L;
* Energy label A!;
* Rent contract model B, up to 2 years;
* Luxury furnished and unfurnished; 
* Very tastefully decorated; 
* Two good bedrooms; 
* Stores and shopping center Groot Gelderlandplein nearby; 
* Walking distance from Amstelpark; 
* Excellent accessibility by public and private transport;
€ 2.100 p. mnd.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTERDAM
Nieuwe Prinsengracht 72 1
ZEER LICHT EN RUIM 2-KAMER APPARTEMENT VAN 63M2 IN EEN PRACHTIG GRACHTENPAND IN HET CENTRUM AAN DE NIEUWE-PRINSENGRACHT! DE WONING IS NETJES GEMEUBILEERD.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de woning op de eerste verdieping. Via de hal is het separate toilet toilet met fonteintje bereikbaar en de woonkamer. De woonkamer is royaal, heerlijk licht en heeft prachtige ornamenten op het plafond. 
Aan de achterzijde van de woning is de ruime halfopen keuken gelegen. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien: 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, oven/stoomoven, vaatwasser, koel/vries combinatie en een ingebouwde wasmachine. 
Naast de keuken is de badkamer gesitueerd. De badkamer in zwart-witte kleurstelling is strak betegeld en beschikt over een inloopdouche, wastafelmeubel en een designradiator. 
De slaapkamer van ruim 20m2 ligt aan de voorkant en heeft een prachtig uitzicht over de gracht. Het Franse balkon is de perfecte plek voor een kopje koffie in de ochtend.

De omgeving:
Het appartement is gelegen in het centrum van Amsterdam, nabij Koninklijk Theater Carré, de Hermitage Amsterdam en Artis. Maar ook gezellige cafés, fijne restaurants en diverse scholen zijn gelegen op korte afstand van het appartement. De metro ligt op 2 minuten loopafstand. De Ringweg A10 is binnen 10 minuten bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Mooi 2-kamer appartement van 63m2;
- Prachtige ornamenten aan het plafond, het betreft een monument;
- Prachtig uitzicht over de gracht;
- Zeer centraal gelegen in de stad;
- Goede parkeergelegenheden en openbaar vervoer in de nabijheid;
- Huurcontract model B, maximaal 2 jaar;

VERY LIGHT AND SPACIOUS 2-ROOM APARTMENT OF 63M2 IN A BEAUTIFUL CANAL HOUSE IN THE CENTRE ON THE NEW-PRINSENGRACHT! THE PROPERTY IS NICELY FURNISHED.

Layout:
Through the common staircase you reach the apartment on the first floor. Through the hallway you can reach the separate toilet with hand basin and the living room. The living room is spacious, lovely light and has beautiful ornaments on the ceiling. 
The spacious semi-open kitchen is located at the back of the house. The modern kitchen is fully equipped: 4-burner induction hob, extractor, oven/steam oven, dishwasher, fridge/freezer and a built-in washing machine. 
Next to the kitchen is the bathroom. The bathroom in black and white colour scheme is sleekly tiled and features a walk-in shower, washbasin and a design radiator. 
The bedroom of over 20m2 is located at the front and has great views over the canal. The French balcony is the perfect spot for a morning coffee.

The area:
The apartment is located in the centre of Amsterdam, near Royal Theatre Carré, the Hermitage Amsterdam and Artis. But cosy cafés, fine restaurants and several schools are also located a short distance from the apartment. The metro is a 2-minute walk away. The A10 ring road can be reached within 10 minutes.

Details:
- Beautiful 2-room apartment of 63m2;
- Beautiful ornaments on the ceiling, it is a monument;
- Beautiful view over the canal;
- Very centrally located in the city;
- Good parking facilities and public transport in the vicinity;
- Lease contract model B, maximum 2 years;
€ 2.300 p. mnd.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTERDAM
Mauvestraat 39 III
LEUKE, NETTE 4 KAMERWONING VAN CA. 62 M2 MET EEN HEERLIJK BALKON, GELEGEN IN HET HART VAN DE PIJP. TWEE RUIME SLAAPKAMERS AANWEZIG. DE WONING IS GESTOFFEERD. DE HUURPRIJS VAN € 1.950,- PER MAAND IS EXCLUSIEF DE KOSTEN VOOR ENERGIE, TV EN INTERNET.

INDELING:
Trap naar de derde, bovenste verdieping. Entree met gang waarop alle vertrekken uitkomen. Er is veel licht, glas en raamoppervlak. De badkamer is in het midden van de woning gelegen en heeft glazen wanden, een dakvenster, een regendouche, een wastafel en een toilet. De ruime doorzon-woonkamer bestaat uit een zitgedeelte aan de straatzijde, een open keuken, voorzien van (inbouw) apparatuur in het midden, en een eetgedeelte aan de achterzijde. Vanuit hier is het ruime balkon bereikbaar. Er zijn twee ruime slaapkamers, welke beiden zijn voorzien van veel kastruimte. Nette laminaatvloer door de gehele woning.

BIJZONDERHEDEN:
* Ruime woning van ca. 62 m2, met twee ruime slaapkamers, voorzien van veel kastruimte;
* Heerlijk balkon op het Oosten (ochtend- en middagzon);
* Bovenste verdieping: veel lichtinval en geen bovenburen;
* Ruime, lichte badkamer in het midden van de woning;
* Centraal gelegen in de nieuwe Pijp, nabij het Amstelkanaal;
* Goede OV verbindingen (tram, bus en Noord-Zuid-lijn en Amstelstation);
* Veel gezellige bars en restaurants op loopafstand;
* Voor een meerprijs kan de woning worden gemeubileerd;
* Beschikbaar per direct;

DISCLAIMER:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden van onze kant echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

**This property is listed by a MVA Certified Expat Broker**

NICE, LIGHT AND SPACIOUS 4-ROOM APARTMENT OF 62 M2, WITH A LOVELY BALCONY, SITUATED IN THE MIDDLE OF DE PIJP. TWO LARGE BEDROOMS. THE APARTMENT IS UPHOLSTERED. THE RENTALPRICE OF € 1.950 PER MONTH IS EXCLUDING COSTS FOR ENERGY, TV AND INTERNET.

LAY-OUT:
Staircase to the third/top floor. Entrance with centrally located hallway. There is a lot of light, glass, windows. The bathroom is situated in the middle of the apartment and has walls of glass, a roofwindow, a rainshower, a sink and a toilet.The large livingspace consists of a livingroom at the streetside, an open kitchen with appliances in the middel and the diningroom at the backside. From the dining you can treach the lvely balcony facing East. There are two large bedrooms, both with sufficient closets. There is a new laminaat floor throughout the apartment.

SPECIALTIES:
* Spacious residence of 62 m2 with two large bedrooms with closets;
* large balcony facing East (morning and afternoon sun);
* TOP floor. Lots of light and no neighbours above you;
* Light and spacious bathroom in the middle of the apartment;
* Centrally located in De Pijp, close to Amstelcanal;
* Good connections with public transport (bus/tram/metro/ Amstel trainstation);
* Many cosy bars and restaurants on walking distance;
* The apartment can be furnished upon request (additional costs involved);
* Available per direct;

DISCLAIMER:
This information has been compiled by us with due care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and areas are indicative only. 
Measurement instruction based on NEN2580, intended to apply a more unambiguous method of measurement for an indication of the usable area. The Measurement instruction does not completely exclude various measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.
€ 1.950 p. mnd.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTERDAM
Filips van Almondestraat 22 -2
**This property is listed by a MVA Certified Expat Broker**

TE HUUR / FOR RENT (ENGLISH VERSION: SEE BELOW):

LEUKE 3 KAMERWONING VAN CA 56 M2 MET EEN HEERLIJK RUIM BALKON. TWEE SLAAPKAMERS. DE WONING IS GESTOFFEERD, MAAR KAN OOK GEMEUBILEERD WORDEN OPGELEVERD. DE HUURPRIJS VAN € 1.600,- PER MAAND IS EXCLUSIEF DE KOSTEN VOOR ENERGIE, TV EN INTERNET.

INDELING:
Trap naar de 2e verdieping. Entree met hal, waarop alle vertrekken uitkomen. Woonkamer aan de voorzijde en slaapkamer aan de voorzijde. In het midden liggen het separaat toilet en de badkamer, welke is voorzien van een ligbad/douche, een wastafel met console en een wasmachine en droger. Aan de achterzijde liggen de masterbedroom en de keuken, welke is voorzien van allerhande (inbouw)apparatuur. Beiden geven toegang tot het lekker ruime balkon van ca. 7 m. Door de gehele woning ligt een mooie houten vloer. Alles verkeert is een nette staat van onderhoud. De woning is gestoffeerd, maar kan, indien gewenst ook gemeubileerd worden opgeleverd.

BIJZONDERHEDEN:
* Ruime woning van ca. 56 m2, met 2 slaapkamers en een ruim balkon achter (NW);
* Alle verkeert is een nette staat;
* Geheel voorzien van dubbel glas;
* Rustig gelegen nabij de Admiralengracht;
* Supermarkt, diverse koffiebars, cafe's en restaurants in de nabijheid;
* Goed bereikbaar per openbaar vervoer;
* Beschikbaar per direct.

DISCLAIMER:
Bovenstaande deze tekst is uitsluitend indicatief, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

FOR RENT:

NICE 3-ROOM APARTMENT OF 56 M2 WITH A SPACIOUS BALCONY . TWO BEDROOMS. THE APARTMENT IS NOT FURNISHED, BUT CAN BE FURNISHED. THE RENTALPRICE OF € 1.600 PER MONTH IS EXCLUDING COSTS FOR ENERGY, TV AND INTERNET.

LAY-OUT:
Staircase to the second floor. Entrance to the apartment. Hallway. The living room and a bedroom at the frontside. Bathroom in the middle with bath, sink with console and the washing machine and dryer. Seperat toilet. At the backside you will find the masterbedroom and the kitchen, with appliance, both fwith access to the spacious balcony facing Northwest. The apartment is in a good condition. It is actually not furnished, but can be furnished upon demand.

SPECIALTIES:
* Spacious residence of 56 m2 with 2 bedrooms and a large balcony facing Northwest;
* In a good condition;
* Actually not furnished, but it can be furnished upon demand;
* Peaceful environment close to Admiralengracht;
* Supermarket, coffebars, cafe's and restaurants closeby;
* Good accessable by public transport and by car;

DISCLAIMER:
The information contained herein is deemed reliable but not guaranteed. Any information of special interest should be obtained through independent verification. No rights can be derived from the information in this publication.
€ 1.600 p. mnd.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTERDAM
Brouwersgracht 875
FANTASTISCH LOFT APPARTEMENT / PENTHOUSE VAN 171 M2, MET 4 SLAAPKAMERS, GELEGEN OP DE HOEK VAN DE BROUWERSGRACHT EN DE LIJNBAANSGRACHT. VEEL LICHTINVAL DOOR RAMEN RONDOM. RUIM TERRAS EN EEN SUPER DAKTERRAS. DE WONING WORDT GESTOFFEERD OPGELEVERD. DE HUURPRIJS AD € 3.500,- IS EXCLUSIEF DE KOSTEN VOOR GAS/ELEKTRICITEIT/KABEL TV/INTERNET.

INDELING:
Met de lift bereik je de 5 e verdieping. Gezellige loft-woonkamer met een heerlijke zithoek met een open haard en een TV hoek. De open keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur. Zowel aan de zitkamer als aan de keuken grenst een ruim balkon. Via een trap aan de buitenzijde bereik je het enorme dakterras dat boven op de woning licht. De master-bedroom heeft een eigen badkamer, welke is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en toilet. Daarnaast zijn er nog 3 ruime kamers, waarvan er een in gebruik is als een waskamer. Tevens is er een tweede badkamer, welke is voorzien van een douche, wastafel en een toilet. De gehele woning is voorzien van een mooie eikenhouten vloer.

BIJZONDERHEDEN:
* 171 m2 op een woonlaag met 4 slaapkamers;
* Balkons rondom de woning:
* Zeer ruim dakterras gelegen op de dak van de woning;
* Schitterend gelegen op de hoek van de Brouwersgracht en de Lijnbaansgracht;
* Veel lichtinval door veel ramen rondom;
* Bereikbaar per lift;
* Betaald parkeren met vergunningensysteem;
* De woning is netjes gestoffeerd;

DISCLAIMER:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden van onze kant echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

**This property is listed by a MVA Certified Expat Broker**

FANTASTIC LOFT APARTMENT / PENTHOUSE OF 171 M2, WITH 4 BEDROOMS, A TERRACE AND A LARGE ROOFTERRACE. SITUATED ON THE CORNER OF BROUWERSGRACHT AND LIJNBAANSGRACHT. A LOT OF LIGHT BECAUSE OF MANY WINDOWS ON ALL SITES. THE APARTMENT IS DECORATED BUT WITHOUT FURNITURE. THE RENTALPRICE OF € 3.500,- IS EXCLUDING THE COSTS FOR GAS/ELECTRICITY/CABLE TV/ INTERNET. 

LAY-OUT:
With the elevator you will reach the 6th floor. Lovely loft livingroom with a nice sitting area around the open fire place and a TV corner. The open kitchen has all necessary appliances. The livingroom as well as the kitchen hae opening doors towards the balcony. From the balcony a staircase goes up towards the impressive roofterrace with all day sun. The masterbedroom has its own bathroom with bathtub, toilet and a double sink. There are 3 additional bedrooms of which 1 is being used as a laundryroom. There is also a second bathroom with a shower, toilet and sink. The whole apartment has a nice oak wooden floor.

SPECIALTIES:
* 171 m2 on 1 floor with 4 bedrooms;
* Balconies around the apartment;
* Large and sunny roofterrace;
* Nicely situated on the corner of Brouwersgracht and Lijnbaansgracht;
* A lot of light because of the many windows (corner);
* Elevator;
* Public parking;
* Not furnished;

DISCLAIMER:
This information has been compiled by us with due care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and areas are indicative only. 
Measurement instruction based on NEN2580, intended to apply a more unambiguous method of measurement for an indication of the usable area. The Measurement instruction does not completely exclude various measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.
€ 3.500 p. mnd.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTERDAM
Derde Weteringdwarsstraat 19 F
TE HUUR / FOR RENT (For English text please read below)

LICHT EN NETJES GEMEUBILEERD 3 KAMERAPPARTEMENT MET ZONNIG DAKTERRAS EN 2 BALKONS, GEHEEL GERENOVEERD, GELEGEN IN DE WETERINGBUURT, NABIJ DE NOORD-ZUIDLIJN.

Indeling:
Het appartement is gelegen op de bovenste 2 verdiepingen en op de zolderverdieping ligt het privé dakterras met een fraai uitzicht over het oude centrum van Amsterdam.
Woonverdieping: grote open ruimte met een zitgedeelte een eetgedeelte en een open moderne keuken met apparatuur, balkon.
De keuken is voorzien van een afwasmachine, een gaskookplaat, een koel/vriescombinatie en een magnetron/oven.
Slaapverdieping: 2 slaapkamers en een moderne badkamer met ligbad, wastafel en WC.
Dakterras met prachtig uitzicht en de hele dag zon.

Ligging:
Gelegen tussen de Vijzelgracht en de Spiegelgracht nabij het wereldberoemde café de Wetering. Op loopafstand van de winkels voor de dagelijkse boodschappen. Op loopafstand van de Spiegelgracht het Rijksmuseum en de museumboulevard. Het Leidseplein, het Rembrandtplein en de Dam zijn in de directe nabijheid gelegen.
Tram en busverbindingen op loopafstand op de Vijzelgracht en de Weteringschans.

Kenmerken:
* Geheel gerenoveerd in 2000;
* Gemeubileerd;
* Moderne badkamer;
* Op loopafstand van het Rijksmuseum, Spiegelgracht en museumboulevard;
* Uitstekende bereikbaar met openbaar;
* Beschikbaar vanaf 1 augustus 2018;
* Exclusief energiekosten, TV en internet;

Disclaimer:
Bovenstaande deze tekst is uitsluitend indicatief, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

ENGLISH VERSION:
LIGHT MODERN RENOVATED FURNISHED 2 BEDROOM APPARTEMENT WITN A SUNNY ROOFTERRAS AND 2 BALCONIES.

Lay-out:
The appartement is located on the two top floors. The roofdeck is situated on the topfloor and gives a beautiful view over the old citycentre of Amsterdam.
On the 3rd floor is the living/diningroom situated in open connection with the modern kitchen and the balcony.
The kitchen is supplied with a dishwasher, a gasheated cooker, a fridge/freeze combination, and a microwave/oven.
On the 4th floor are two bedrooms and the bathroom, with a bath, sink and toilet. Second balcony.
On top of the 4the floor is a roofdeck with a beautiful view over the old city centre of Amsterdam.

Location:
Located in de Wetering area. On walking distance you will find shops for the daily necessities. Also on walking distance you will find the Spiegelgracht, the Rijksmuseum, and the Museum boulevard. The Leideseplein and Rembrandtplein are located closeby.
Tram- and busstops are nearby on the Vijzelgracht and the Weteringschans.

Characteristics:
* Completely renovated in 2000;
* Furnished;
* Modern bathroom;
* Excellent shopping possibilities close-by;
* On walking distance from the Rijksmuseum, the Spiegelgracht and Museum boulevard;
* Public transport (tram/train/bus) close-by;
* Available as from August;
* Exclusive energy costs, TV and internet;

Disclaimer:
The information contained herein is deemed reliable but not guaranteed. Any information of special interest should be obtained through independent verification. No rights can be derived from the information in this publication.
€ 1.850 p. mnd.
Bekijk woning
VERHUURD
AMSTERDAM
Marie Heinekenplein 102
ZEER LUXE 3 KAMERWONING VAN CA 105 M2 MET EEN HEERLIJK RUIM BALKON. TWEE RUIME SLAAPKAMERS. LUXE KEUKEN EN EEN LUXE BADKAMER MET JACUZZI EN STOOMDOUCHE. AIRCO AANWEZIG. APARTE BERGING IN DE KELDER. DE WONING IS GEHEEL GEMEUBILEERD. DE HUURPRIJS VAN € 2.200,- PER MAAND IS EXCLUSIEF DE KOSTEN VOOR ENERGIE, TV EN INTERNET.

INDELING:
Lift naar de 1e verdieping. Zeer ruime woonkamer met open U-vormige keuken, voorzien van allerhande inbouwapparatuur. Ruim balkon, dat geheel afgesloten kan worden met een glazen vouw-wandsysteem. Gang met daarop uitkomend de twee slaapkamers, een apart toilet, een berging met de wasmachine en de droger, en de luxe badkamer. Deze is voorzien van een ligbad/jacuzzi, een stoomdouche, een wastafel met meubel en een handdoeken radiator. In de kelder is een aparte berging en een gemeenschappelijke fietsenberging. De woning verkeert in een uitstekende staat, is smaakvol en luxe ingericht en is netjes gemeubileerd en is voorzien van airconditioning.

BIJZONDERHEDEN:
* Ruime woning van ca. 105 m2, met een ruime slaapkamer, een goede tweede slaapkamer, een ruim balkon;
* Aparte berging en een fietsenberging;
* De luxe woning verkeert in een uitstekende staat;
* Smaakvol ingericht en gemeubileerd; luxe keuken en badkamer en airconditioning;
* Centraal gelegen in het hart van de Pijp, met goede OV verbinding (tram, bus en Noord-Zuid-lijn);
* Veel gezellige bars en restaurants op loopafstand;
* Beschikbaar per direct;

DISCLAIMER:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden van onze kant echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

**This property is listed by a MVA Certified Expat Broker**

 
€ 2.400 p. mnd.
Bekijk woning

Vrijblijvend verkoopadvies

Als echte Amsterdamse makelaars zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de Amsterdamse woningmarkt. Wilt u uw woning verkopen en bent u op zoek naar vrijblijvend verkoopadvies, dan bent u bij Peters & Partners aan het juiste adres. Wij kunnen u snel inzicht geven in een potentiële verkoopprijs van uw woning. Bel ons op 022 22 500 33 of mail ons op centrum@petersenpartners.nl

Tarieven

Bij het kopen van een huis in of rond om Amsterdam heeft u wensen en een bepaald budget. Wij werken niet met vaste tarieven maar vinden het belangrijk om op basis van uw wensen en behoeften een aanbod op maat te doen. Hierbij hanteren wij een actieve aanpak en bieden wij deskundige begeleiding. Benieuwd naar onze werkwijze als makelaar in Amsterdam? Plan direct een afspraak in met een van onze specialisten voor persoonlijk contact en passend advies.

Veelgestelde vragen

Wat kost een makelaar in Amsterdam?

Voor het verkopen of aankopen van een woning is het verstandig om een makelaar in te schakelen. De makelaars van Peters & Partners in Amsterdam bieden ondersteuning op maat bij het verkoop- of aankooptraject. Wij gaan voor u op zoek naar de geschikte koper of verkopen en geven passend advies. Ons makelaarskantoor in Amsterdam, Amsterdam Noord of Amstelveen maakt voor u een aanbod die bij uw wensen en behoeften past.

Wat kost een aankoopmakelaar in Amsterdam?

Bij het kopen van een woning in Amsterdam kunt u ervoor kiezen om een aankoopmakelaar in te schakelen. Een van onze specialisten ondersteunt u bij het aankooptraject en neemt alles uit handen of een deel ervan. De kosten hiervoor kunnen niet op voorhand worden benoemd omdat elk aankooptraject op maat wordt samengesteld. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct een afspraak in!

Wat kost een verkoopmakelaar in Amsterdam?

Het verkopen van een woning in Amsterdam is een beslissing waar veel voor geregeld moet worden. De makelaars van Peters & Partners weten u passend advies te geven en nemen alle zorgen uit handen. Omdat wij een passend advies zeer belangrijk vinden en deze op maat wordt gemaakt, is er geen eenduidig antwoord op de vraag wat de kosten zijn. Bent u benieuwd naar wat Peters & Partners voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Wat kost een taxatie in Amsterdam?

Bij het aankopen van een woning of appartement sluit u een hypotheek af. U heeft voor deze hypotheekaanvraag een taxatierapport nodig. ook hiervoor kunt u bij Peters & Partners in Amsterdam terecht. Als ervaren NVM taxateurs zijn wij ingeschreven bij de erkende taxatieregisters VastgoedCert, NVRT en TMI.

www.petersenpartners.nl gebruikt cookies om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt. Als je meer wilt weten over deze cookies, klik dan hier voor ons cookie beleid. Bij akkoord geef je www.petersenpartners.nl toestemming voor het gebruik van cookies op onze website.
 Cookies NIET accepteren