Mijn favorieten

Onze medewerkers

Peters & Partners Amsterdam B.V.

Martijn Peters
Martijn Peters
NVM Makelaar en Taxateur
Martijn zit al jaren in het makelaarsvak. Als voormalig mede-eigenaar van A&P Makelaardij heeft hij begin 2017 de stap gezet om een nieuw kantoor te starten: Peters en Partners, waar een frisse kijk op vastgoed gecombineerd wordt met jarenlange ervaring en kennis. Advies op maat, een intuïtieve blik en zeer accurate marktkennis: dat is waar Martijn voor staat.
Georges van Rijckevorsel
Georges van Rijckevorsel
NVM Makelaar
Georges van Rijckevorsel zit al ruim veertig jaar in het vak en met zijn kennis en ervaring kunnen opdrachtgevers altijd rekenen op zijn deskundige advies. Met recht een begrip binnen de Amsterdamse makelaardij.
Hans Visser
Hans Visser
NVM Makelaar en Taxateur
Zoals Hans het zelf verwoordt: ‘Het mooie van mijn vak als makelaar is dat je een gratis kijkje krijgt in alle huiskamers. En dat in een fantastische stad als Amsterdam. Leuker en interessanter kan het niet worden. Met zowel de Hogere Hotelschool als de Makelaardij opleiding als basis is dienstverlening mij op het lijf geschreven. En dat is precies waar ik mij elke dag voor inzet: tevreden klanten ‘maken én houden’. Nu en voor de lange termijn.
Sandra van den Berg
Sandra van den Berg
Office Manager
De spil in het web op kantoor. Sandra is onze office manager en het eerste aanspreekpunt voor iedereen die ons belt of kantoor binnenloopt (met of zonder afspraak) en met haar enthousiasme zorgt zij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Ze ondersteunt het makelaarsteam en neemt waar zij kan werk uit handen, zodat de makelaars zich volledig kunnen richten op hun vak.

Peters & Partners Amstelveen B.V.