Mijn favorieten

Onze medewerkers

Peters & Partners Amsterdam B.V.

Martijn Peters
Martijn Peters
NVM Makelaar en Taxateur
Martijn zit al jaren in het makelaarsvak. Als voormalig mede-eigenaar van A&P Makelaardij heeft hij begin 2017 de stap gezet om een nieuw kantoor te starten: Peters en Partners, waar een frisse kijk op vastgoed gecombineerd wordt met jarenlange ervaring en kennis. Advies op maat, een intuïtieve blik en zeer accurate marktkennis: dat is waar Martijn voor staat.
Georges van Rijckevorsel
Georges van Rijckevorsel
NVM Makelaar
Georges van Rijckevorsel zit al ruim veertig jaar in het vak en met zijn kennis en ervaring kunnen opdrachtgevers altijd rekenen op zijn deskundige advies. Met recht een begrip binnen de Amsterdamse makelaardij.
Hans Visser
Hans Visser
NVM Makelaar en Taxateur
Zoals Hans het zelf verwoordt: ‘Het mooie van mijn vak als makelaar is dat je een gratis kijkje krijgt in alle huiskamers. En dat in een fantastische stad als Amsterdam. Leuker en interessanter kan het niet worden. Met zowel de Hogere Hotelschool als de Makelaardij opleiding als basis is dienstverlening mij op het lijf geschreven. En dat is precies waar ik mij elke dag voor inzet: tevreden klanten ‘maken én houden’. Nu en voor de lange termijn.
Sandra van den Berg
Sandra van den Berg
Office Manager
De spil in het web op kantoor. Sandra is onze office manager en het eerste aanspreekpunt voor iedereen die ons belt of kantoor binnenloopt (met of zonder afspraak) en met haar enthousiasme zorgt zij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Ze ondersteunt het makelaarsteam en neemt waar zij kan werk uit handen, zodat de makelaars zich volledig kunnen richten op hun vak.
Dieuwke Borger
Dieuwke Borger
Register makelaar- taxateur
Dieuwke wist van jongs af aan dat zij makelaar wilde worden. Een eigen kantoor, waar zij persoonlijke service met een deskundig advies kon combineren, was altijd een droom van haar.
Zij begint met een stage plaats bij een gerenommeerd makelaarskantoor in Vinkeveen, gevolgd door ruim 10 jaar ervaring bij één van de grootste makelaarskantoren van Amstelveen. Hier leerde zij alle ins en outs van het vak. Het behalen van haar makelaars- en taxateurs diploma in 2014 maakte het verhaal compleet.
Toen was de tijd rijp voor een eigen kantoor. Met haar collega's uit Amstelveen, Hein van Beusekom en Mary Smith en collega makelaar - taxateur uit Amsterdam, Martijn Peters, werden de krachten gebundeld en zo ontstond Peters en Partners Amstelveen.
Op dit kantoor staan deskundig advies, parate kennis van de woningmarkt door jarenlange ervaring én het menselijk aspect centraal.
Dieuwke bedient naast de woningmarkt Amstelveen ook de woningmarkt in De Ronde Venen.

Peters & Partners Amstelveen B.V.

Mary Smith
Mary Smith
Register makelaar- taxateur
De eerste introductie die Mary met het makelaars vak had, was bij haar oma, die een eigen makelaars kantoor had. Een heel andere tijd, maar de positieve dynamiek van het vak, de persoonlijke aanpak in combinatie met het delen van kennis, sprak Mary direct aan.
Haar vader was notaris in Amstelveen en mede daarom besloot zij rechten te gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. De dynamiek van het makelaarsvak lonkte. Daarom begon Mary na de afronding van haar studie bij één van de grootste makelaarskantoren in haar geboorteplaats Amstelveen. Hier leerde zij alle ins en outs van het vak kennen. Bovendien combineerde zij de praktische kant van het vak met de inhoudelijke kant door het behalen van haar makelaars – taxateurs diploma in 2006.
Na 18 jaar met plezier werkzaam te zijn geweest bij dit makelaarskantoor, was het tijd voor een nieuwe stap: een eigen makelaarskantoor. Met haar collega’s uit Amstelveen, Hein van Beusekom en Dieuwke Borger en collega makelaar - taxateur Martijn Peters uit Amsterdam, werden de krachten gebundeld. Peters en partners Amstelveen is een feit.
Hier staan deskundig advies, parate kennis van de woningmarkt door jarenlange ervaring met de en het menselijk aspect centraal.
Hein van Beusekom
Hein van Beusekom
Hein zit al jaren in het makelaars vak. Met een start bij de gerenommeerde Amsterdamse kantoren Geytenbeek Hompes en Rappange, maakte Hein na vijf jaar de stap naar één van de grootste makelaarskantoren van Amstelveen. Na 18 jaar werkzaam te zijn geweest bij dit kantoor, kent Hein de Amstelveense woningmarkt als geen ander.
De stap naar het eigen ondernemerschap was logisch. Met zijn collega’s uit Amstelveen, Dieuwke Borger en Mary Smith en Amsterdamse collega makelaar - taxateur Martijn Peters, werden de krachten gebundeld. Peters en Partners Amstelveen was een feit.
Op dit kantoor staan deskundig advies, parate kennis van de woningmarkt door jarenlange ervaring én het menselijk aspect centraal.
Hein staat voor een persoonlijke benadering en scherp onderhandelen is hem op het lijf geschreven.
Hein bedient naast de woningmarkt Amstelveen ook de woningmarkt in de Gooi- en Vechtstreek.