Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Prinses Irenelaan 10 in Amstelveen 1182 BJ

Prinses Irenelaan 10

1182 BJ Amstelveen
Vraagprijs € 2.625.000,- k.k.

Omschrijving

RIANT BOUWPERCEEL te koop gelegen in de goudkust van Amstelveen! Hier heeft u nu de mogelijkheid om op deze fantastische plek uw eigen villa te realiseren! Op één van de fraaiste percelen met een oppervlakte van maar liefst 832 m² is door ons een voorzet gegeven in een ontwerp. Binnen het bestemmingsplan zijn andere ontwerpen mogelijk. Wij verkopen het perceel inclusief de daarop staande huidige...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

RIANT BOUWPERCEEL te koop gelegen in de goudkust van Amstelveen! Hier heeft u nu de mogelijkheid om op deze fantastische plek uw eigen villa te realiseren! Op één van de fraaiste percelen met een oppervlakte van maar liefst 832 m² is door ons een voorzet gegeven in een ontwerp. Binnen het bestemmingsplan zijn andere ontwerpen mogelijk. Wij verkopen het perceel inclusief de daarop staande huidige villa. De koper zal zelf zorg dragen voor vergunningen e.d. om de bouw te realiseren.

Het perceel is gelegen op de kruising van twee sierwaters en omringd met groen. Het perceel ligt aan de achterzijde volledig op het zuiden.

Het perceel is gelegen in een kleinschalige, zeer lommerrijke villawijk met alleen bestemmingsverkeer. De wijk bestaat uit ca. 30 villa’s op ruime percelen. Vanuit de wijk heeft men middels speels aangelegde paden toegang tot het Thijssepark en het Amsterdamse Bos. Op loopafstand bevinden zich horeca en winkels voor de dagelijkse boodschappen. Vlakbij het overdekte winkelcentrum Stadshart, Schiphol, het zakencentrum de Zuidas, het luxe winkelcentrum Gelderlandplein, maar ook scholen waaronder de Internationale School, Compananny, hockey-, tennis-, en voetbalclubs en de manege en Scouting in het Amsterdamse Bos. Binnen enkele autominuten zijn de Beethoven-, en de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam-Zuid alsook de uitvalswegen A-10 en A-9 bereikbaar (richting Utrecht, Schiphol, Den Haag).
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 2.625.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, aan rustige weg, vrij uitzicht en beschutte ligging Indeling Perceeloppervlakte 832 m² Kadasteroppervlakte 832 m² Kadastrale gegevens Gemeente AMSTELVEEN Sectie G Perceelnummer 3697 Oppervlakte 832 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Prinses Irenelaan 10, 1182 BJ Amstelveen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.