• Overzicht
  • Foto's
  • Plattegronden
  • Omschrijving
  • Video
  • Kaart

Durgerdammerdijk 66 / 1026 CB AMSTERDAM

€ 400.000,- k.k. VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
Soort object
WOONHUIS
Bouwjaar
Woonoppervlakte
45
Aantal kamers
4

Foto's

Plattegronden

Omschrijving

Durgerdammerdijk 66, Amsterdam - Charmant Achterhuis met Potentie!

Ben je op zoek naar een unieke kans om jouw eigen droomwoning te creëren? Dan is deze opknapper aan de Durgerdammerdijk 66 de perfecte plek voor jou.
Deze woning, gelegen in het pittoreske Durgerdam, biedt de mogelijkheid om het achterhuis met een achtertuin van 50 m² geheel naar eigen wens te renoveren en in te richten.

Begane grond
Bij binnenkomst via de hal word je verwelkomd door een ruimte vol mogelijkheden. De hal heeft een trapopgang naar de eerste verdieping en de rest van de woning. Dankzij de vele en grote ramen baadt de woning in natuurlijk licht, wat zorgt voor een aangename en open sfeer. De indeling kun je geheel naar eigen smaak bepalen, inclusief de keuken. Kies de kleur, opstelling en apparatuur die perfect bij jouw wensen passen.
De badkamer bevindt zich momenteel ook op de begane grond, maar je hebt de flexibiliteit om de badkamer naar de eerste verdieping te verplaatsen. Dit geeft nog meer leefruimte op de begane grond, ideaal voor een ruimere woon- of eetkamer.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich de slaapkamers. Dankzij de grote en vele ramen genieten deze kamers van aangenaam veel lichtinval. De ruimtes kunnen eenvoudig opgedeeld worden, waardoor ze voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Denk aan een thuiswerkplek, hobbykamer of extra bergruimte.

Achtertuin van 50 m²
Een van de highlights van deze woning is de ruime achtertuin van 50 m². Dit biedt je een fantastische gelegenheid om een prachtige buitenruimte te creëren, perfect voor tuinliefhebbers en het genieten van het buitenleven.

Waarom kiezen voor Durgerdammerdijk 66?
• Unieke ligging: Gelegen aan de historische Durgerdammerdijk, met op de dijk prachtig uitzicht over het IJmeer en een gezellige dorpssfeer.
• Mogelijkheden: Dit is een unieke kans om een woning geheel naar eigen smaak en wensen te verbouwen.
• Rust en natuur: Geniet van de rust en natuur van Durgerdam, terwijl het bruisende centrum van Amsterdam op slechts 15 minuten afstand ligt.

De buurt:
Durgerdam is een idyllisch dorpje dat bekend staat om zijn prachtige ligging aan het water en zijn vriendelijke gemeenschap. Het biedt een perfecte balans tussen rust en nabijheid van de stad, met goede verbindingen naar Amsterdam en andere uitvalswegen.

Erfpacht: De erfpacht aan het Hoogheemraadschap bedraagt thans € 2.126,- per jaar.

Prijs en bezichtiging:
Heb je interesse in deze woning? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging. Dit is je kans om een uniek stukje Durgerdam in bezit te krijgen en je eigen droomwoning te realiseren!
Durgerdammerdijk 66 wacht op jouw creatieve ideeën en persoonlijke touch. Grijp deze kans en maak van deze opknapper jouw droomhuis!

Video

Op de kaart