Mijn favorieten

Diensten

Verkoop
Bij Peters en Partners ben je aan het goede adres als het gaat om het verkopen van woningen en bedrijfspanden. In Groot-Amsterdam, Amstelveen, maar ook in de omgeving zoals Ouderkerk, Abcoude, Aalsmeer, Vinkeveen, Uithoorn, Wilnis en Mijdrecht. Daarbij hebben wij een een expert in de Vechtstreek. 
 

Aankoop

Het kopen van een huis of bedrijfspand is voor de meeste mensen geen alledaagse bezigheid. Het kan daarom behoorlijk uitdagend zijn als je de weg in de Amsterdamse vastgoedwereld niet goed kent. Wij kennen de weg wel en hebben door onze jarenlange ervaring in Amsterdam een uitgebreid netwerk opgebouwd.
Ook buiten Amsterdam kennen wij de weg in de vastgoed wereld. Met onze tweede vestiging in Amstelveen kunnen wij cliënten die van Amsterdam naar Amstelveen of omgeving zoals Ouderkerk aan de Amstel, Abcoude, Aalsmeer, Vinkeveen, Uithoorn, Wilnis en Mijdrecht willen verhuizen nog beter van dienst zijn. Daarbij hebben we ook een vastgoed expert in de Vechtstreek

Taxatie

Onze ervaren NVM-taxateurs zijn ingeschreven bij de erkende taxatieregisters: VastgoedCert, NRVT en TMI.
Door de periodieke educatie blijft onze kennis up-to-date en zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen een veranderende markt.
 

Energielabels

Begin 2015 hebben alle huiseigenaren een voorlopig energielabel van de Rijksoverheid ontvangen. Dit label is gebaseerd op onder meer bouwjaar en is bedoeld als stimulans om na te denken over kansen voor een comfortabele en energiezuinige woning.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring