Mijn favorieten

Verkoop

Bij Peters en Partners ben je aan het goede adres als het gaat om het verkopen van woningen en bedrijfspanden. In Groot-Amsterdam, Amstelveen, maar ook in de omgeving zoals Ouderkerk, Abcoude, Aalsmeer, Vinkeveen, Uithoorn, Wilnis en Mijdrecht. Daarbij hebben wij een een expert in de Vechtstreek. 

Daarnaast zijn wij deskundige op het gebied van energielabels voor woningen.

Bij ons draait het om kennis, persoonlijk contact en goed advies van ervaren vastgoed-professionals. Een aanpak die werkt en tijd, geld en gemak oplevert voor onze opdrachtgevers.

Ervaren NVM Register Makelaar Taxateur

Profiteer van ons grote netwerk, onze up-to-date kennis en ruime ervaring met alle aspecten van de Amsterdamse vastgoedmarkt. Bovendien is onderhandelen een vak apart: ons vak. Dit alles zetten we in om de beste aankoop en/of verkoop voor je te realiseren.

En natuurlijk zijn wij als gecertificeerd Register Makelaar en Register Taxateur (RM RT) aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen), MVA (Makelaars Vereniging Amsterdam), Vastgoedcert en het NRVT (Stichting Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs).

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring