Mijn favorieten

Aankoop

Het kopen van een huis of bedrijfspand is voor de meeste mensen geen alledaagse bezigheid. Het kan daarom behoorlijk uitdagend zijn als je de weg in de Amsterdamse vastgoedwereld niet goed kent. Wij kennen de weg wel en hebben door onze jarenlange ervaring in Amsterdam een uitgebreid netwerk opgebouwd.

Ook buiten Amsterdam kennen wij de weg in de vastgoed wereld. Met onze tweede vestiging in Amstelveen kunnen wij cliënten die van Amsterdam naar Amstelveen of omgeving zoals Ouderkerk aan de Amstel, Abcoude, Aalsmeer, Vinkeveen, Uithoorn, Wilnis en Mijdrecht willen verhuizen nog beter van dienst zijn. Daarbij hebben we ook een vastgoed expert in de Vechtstreek.

Graag gaan wij dan ook de uitdaging aan om jouw droomhuis of het perfecte bedrijfspand voor je te vinden.

Ervaren NVM Register Makelaar Taxateur

Profiteer van ons grote netwerk, onze up-to-date kennis en ruime ervaring met alle aspecten van de Amsterdamse vastgoedmarkt. Bovendien is onderhandelen een vak apart: ons vak. Dit alles zetten we in om de beste aankoop en/of verkoop voor je te realiseren.

En natuurlijk zijn wij als gecertificeerd Register Makelaar en Register Taxateur (RM RT) aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen), MVA (Makelaars Vereniging Amsterdam), Vastgoedcert en het NRVT (Stichting Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs).


Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring