Mijn favorieten

21-01-2020

Vandaag precies 1 jaar geleden knalden wij de champagne open. Met wij bedoel ik; Mary, Martijn, Hein en ik. We besloten samen te gaan werken en een makelaarskantoor in Amstelveen te openen.

Wat is de tijd omgevlogen en wat is er veel gebeurd.

Tijd voor reflectie
Al snel hadden we een huurpand gevonden in Amstelveen. Een fijne plek maar er moest het e.e.a .gebeuren. Achteraf een heerlijke periode om de gedachten even te laten gaan met een kwast in de hand. Maar op dat moment kon het mij niet snel genoeg gaan, ik wilde gewoon het makelaarsvak gaan uitvoeren op deze plek!
Na het schilderen kwamen er nieuwe plafonds, nieuwe vloeren en kon het inrichten beginnen. Gelukkig werden we hierin bijgestaan door de dames van Atelier Blender die tevens een deel van ons kantoor huren. Nina en Marjolein zijn gezellige kantoorgenoten en dankzij hun ziet ons kantoor er geen maand hetzelfde uit.

Beslissingen nemen
Maar met wat verf en een inrichting waren we er nog niet. Er moest uiteraard nog veel meer gebeuren. Van het bestellen van de juiste computers tot en met het inregelen van digitaal bellen. Van het uitzoeken van de juiste koffie met bijbehorende machine tot en met waar laten we onze vuilnis.
Van het afsluiten van de juiste verzekeringen tot het ontwerpen van mooie verkoopbrochures.
Wat voelde het gek om alles zelf te kunnen en mogen beslissen!

Als kers op de taart gaven wij een knallend openingsfeest in april 2019.

Wat hebben we enorm veel geleerd het afgelopen jaar. Zakelijk en emotioneel.
Vorig jaar (8 maanden vanaf ons openingsfeest) hebben we 22 woningen verkocht, 10 woningen aangekocht en circa 60 taxaties uitgevoerd. Vandaag knallen wij de champagne weer open!

Proost! Wij begrijpen dat!
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring