Peters & Partners

Keizersgracht 451 HA
1017 DK Amsterdam
Tel: +31 20 22 500 33
info@petersenpartners.nl
Houtmankade 40, 1013 MX Amsterdam Vraagprijs € 40.000,- k.k.
Houtmankade 40 in Amsterdam 1013 MX

Omschrijving

De vraagprijs voor het appartementsrecht is € 40.000,-- waarbij de verplichting tot het betalen van de canon is afgekocht tot 15 november 2055. De algemene bepalingen van 2000 zijn van toepassing.

De afgesloten garage is voorzien van een op afstand te openen elektrisch hek.

Locatie:
Het complex is gelegen in de Spaarndammerbuurt en Zeeheldenbuurt, nabij de Jordaan, de Houthavens, de Haarlemmerbuurt en de Westelijke Eilanden. Op zeer korte afstand van het nieuwe Pontgebouw, Silodam en het Westerpark.

Documentatie:
Er zijn diverse documenten beschikbaar, o.a. bestemmingsplan gegevens, bodemonderzoek, verzekeringsgegevens, kadastrale gegevens, splitsingsakten, splitsingstekeningen, concept erfpachtovereenkomst, financieel kader en het biedingsformulier. De stukken betreffende dit object zijn in te zien via de digitale kluis op onze website. Het wachtwoord voor deze kluis kunt u opvragen via ons kantoor.

Erfpacht:
U kunt de Algemene Bepalingen 2000 en overige informatie omtrent erfpacht vinden via de website: www.amsterdam.nl/erfpacht.

Het vastgoed wordt aangeboden onder voorbehoud van een screening in het kader van de integriteit van de erfpachter, op basis van het gemeentelijk integriteitsbeleid en een bestuurlijk besluit van het college van Burgemeester en Wethouders van Amsterdam.

Op deze verkoop zijn diverse aanvullende bepalingen c.q. bijzonderheden van toepassing, waaronder de waarborgsom, meer informatie hierover kunt u vinden in het financieel kader.

Het financieel kader verkoop uitgifte en de brochure 'Verkoop van gemeentelijk vastgoed' zijn van toepassing op deze aanbieding. In deze brochure heeft de gemeente Amsterdam de (proces)voorwaarden waaronder de gemeente Amsterdam haar gemeentelijk vastgoed aanbiedt nader uitgewerkt. Deze brochure kunt u downloaden van de website www.amsterdam.nl/aanbodvastgoed. Het financieel kader is verkrijgbaar bij ons op kantoor.

VvE:
Het appartementsrecht maakt onderdeel uit van de VvE stallingplaatsen 'Eendracht en De Houtman'. De servicekosten bedragen circa € 45,50 per maand.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 40.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 46,00 Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Bestaande bouw Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG